• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
بابا لرد خودمونه ها مثل اینکه یادت نیست :دی همین تازه فارغ التحصیل شده :دی

توام زیر ابی رفتی :general703: باهاشون حرف زدی یا همینجوری ورداشتی رفتی؟
اصلا چیزی نگفتم بهشون تو فرم نوشتم 98 تا واحد پاس کرده خیلیای دیگه هم همینطور بودن

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
نمره خورش چطوره دست بندازه؟ امتحانش سخت می گیره؟ منظورم اینه که امتحانشو در حد تدریس خودش می گیره یا از ایناییه که می گه وظیفه اته بری تمرین کنی کل کتاب مرجع رو هر سوالی دادم بتونی حل کنی.
در حد 10-12 بنویسی میندازه البته اگه طوری جواب بدی که بفهمه درسو فهمیدی نمرتو میده(یرای خودم اینطور بود)امتحانش متوسط رو به سخت ولی تو امتحان ما 2تا سوال عینا از جزوه تمرین انتشارات داده بود ولی شاید دیگه نده.راستی اخر ترم باید 50تا تمرین بش تحویل بدی اگه پاس بشی امتحانو 2نمره میده

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اصلا چیزی نگفتم بهشون تو فرم نوشتم 98 تا واحد پاس کرده خیلیای دیگه هم همینطور بودن

خب من فرمی پر نکردم چون واسه رشته ما به قطع میگفت نه ولی اسم رو که دادم با اسم شرکت نامه که اومد زده که این دانشجو 100 تا پاس کرده

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
عاره! جات خالی ملت با گرز اومده بودن حالا خوبه من دست خالی رفته بودم خخخخخخخخخ. این کتیراییم رو اعصابه ها :دی بچه های کامپیوترو دیوونه کرده بود! طرف میخواست مهمان بره کرج میگفت الان نمیشه بری حالا برو یه دوسه روز دیگه سر بزن شاید نظرم عوض شد!
جنگه چی رفتی بودی حالا؟
به کتی چیکار داشتی تو؟ o_O

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب امروز به معنی واقعی کلمه دهنم آسفالت شد:general107::general306:
صبح از 7 بلند شدم خیر سرم تا دم انتخاب واحد همه چی خوب بود تا راس 8 که دیدم سایت وا نمیشه 8:02 باز شد بعدم که باز شد کلاسا پر بود غیر یه تاریخ تحلیلی که برداشتم بعد اون به کمک الکس یه مدار منطقی برداشتم که عین ندید پدیدا اومد اینجا گفت:general705:
بعد از اون جنگ سر معماری شروع شد:general208::mad:خیلی باحال بود یه کلاس 40 نفره داشت که 39تاش پر بود وقتی انتخاب میکردی ثبت نمیشد به قول الکس فیک بود
دیدم فایده نداره رفتم یونی از ساعت 10 تا 4 پشت اتاق کتی و سایت تلپ بودم آخرشم دست از پا دراز تر برگشتم
این خانومه حسینی میگفت سرور ایرانشهر ایراد داره ما درخاست کلاس میدیم قبول نمیکنه قرار بود خود کتی ارائه کنه
و نکته جالب اینه که قسمت انتخاب واحد من تو سیستم خونه هنوز از ساعت8:10 یه چیزو نشون میده و قسمت مشاهده انتخاب واحدم مال ترم پیشه:general706:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جنگه چی رفتی بودی حالا؟
به کتی چیکار داشتی تو؟ o_O
ریاضی مهندسیو حذف کرده بودم ولی هنوز تو سیستم وارد نشده بود سرهمون نمیشد برداشت. رفته بودم درستش کنم. سیستمم قطع بود خانوم خدمات کامپیوتریم درو قفل کرده بود , دوستانم تا سرحد شکوندن در پیش رفتن که خدارو شکر مشکل حل شد. کتیم همینجوری زیر دستوپا بود دیدمش :دی از رفقای کامپیوت رفته بودن پیشش شاکی برگشته بودن!

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یه روز یونی نبودما چه اتفاقاتی افتاده :D:D:D
این کتی مال ای تی ها هم هست هااا :p:p:p :cool::cool::cool:

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
مریم تقوی چه طوریه؟؟ میپرسه؟؟ کلا درسش چه طوریه؟؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
معادلات...>بهروز شجاعی
درس دادن بلد نیست.نمره خوب نمیده.
حالشو بگیری قطعا میندازه (من تو عجبم چیجوری درسیو که حداقل 16 میشدم شدم 8 :| )
فقط با یک سوال حالشو گرفتم

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
مریم تقوی چه طوریه؟؟ میپرسه؟؟ کلا درسش چه طوریه؟؟

رفیق شو نمرت 20 عه
پرسش ساده هم داره.در حد مطالب جلسه پیشش
درس دادنش بد نیست،چیز میز یاد میگیری

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان اینجور که معلومه بهروز شجاعی گودزیلائه به تمام معناست!
راستی با دخترا هم عقده ای برخورد میکنه عایا؟این ترم دیگه میخوام پاسش کنم پول انتخاب واحدو خودم دادم رگ غیرتم به جوش اومده!
احمد موسوی برای معادلات خوبه عایا؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
ای روزگار!ساعت کلاس موسوی تداخل داره!:general208:
این شجاعی خیلی زیادی گودزیلائه عایا؟:general410:دقیقا چیکار کردین که باهاتون لج کرد؟:general306:با کیا خوب بودش؟(عایا اصلا با کسی خوب بودش؟:general405:)

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
این شجاعی همونه که مشکل راه رفتن داره ؟! این یه ترم اومد دانشگاه ما، من که طبق تجربم باهاش بر نداشتم با اینکه اصلا نمیشناختمش، چون تجربه ای که دارم اینه که به جای اینکه مرتب ریاضیات بردارم حذف کنم ، تخصصی بر دارم پاس کنم، کل ترم هم ذهنمو مشغول نکنه، پولش هم که حروم میشه وقتی طرف رو نشناسی. ما ناپیوسته ها که اصلا ریاضی نخوندیم، کلا تو ورودی هامون ۲ نفر بودن سن بالا که رشتشون ریاضی بود تو دانشگاه قبلا ، چه فاجعه ای بود که اینا مینالیدن ازش سر ریاضی مهندسی ! مثلا ازش سوال میکردن میگفت خودتون باید از قبل بدونید اینارو . جزوش هم انتشارات داده بود فکر کنم. بیشتر بچه هام حذف کردن. آمار امتحانو نمرشو ندارم.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
ای روزگار!ساعت کلاس موسوی تداخل داره!:general208:
این شجاعی خیلی زیادی گودزیلائه عایا؟:general410:دقیقا چیکار کردین که باهاتون لج کرد؟:general306:با کیا خوب بودش؟(عایا اصلا با کسی خوب بودش؟:general405:)

زمان ما کلاسش مختلط نبود دخترا رو نمیدونم امارشونو
اما پسرا چند نفری که میشناختم هیچ کدومشون پاس نشدن

دنبال ربابه راسلامی - طهرانچی - کرمعلی باش
یه کتاب معادلاتم هست چند تا از استادای همین دانشگاه تالیف کزدن اسمشونم یادم نیست،درس دادنشون خوبه.نمره هم نمره خودتو میدن

این شجاعی همونه که مشکل راه رفتن داره ؟! این یه ترم اومد دانشگاه ما، من که طبق تجربم باهاش بر نداشتم با اینکه اصلا نمیشناختمش، چون تجربه ای که دارم اینه که به جای اینکه مرتب ریاضیات بردارم حذف کنم ، تخصصی بر دارم پاس کنم، کل ترم هم ذهنمو مشغول نکنه، پولش هم که حروم میشه وقتی طرف رو نشناسی. ما ناپیوسته ها که اصلا ریاضی نخوندیم، کلا تو ورودی هامون ۲ نفر بودن سن بالا که رشتشون ریاضی بود تو دانشگاه قبلا ، چه فاجعه ای بود که اینا مینالیدن ازش سر ریاضی مهندسی ! مثلا ازش سوال میکردن میگفت خودتون باید از قبل بدونید اینارو . جزوش هم انتشارات داده بود فکر کنم. بیشتر بچه هام حذف کردن. آمار امتحانو نمرشو ندارم.

درست گفتی.همونه.

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
زمان ما کلاسش مختلط نبود دخترا رو نمیدونم امارشونو
اما پسرا چند نفری که میشناختم هیچ کدومشون پاس نشدن

درست گفتی.همونه.
الان پرسیدم گفتن داغون بود درس دادنش. نمرش هم بالطبع نباید نرمال بوده باشه.
اقا این دانشگاه شما جلاد خونه هست :| :دی ما یه رفیق داشتیم اونجا بدبخت پارسال کاردانی به کارشانسی قبول شد ، ۲ هفته اومد ، اخر ترم انصراف داد رفت علمی کاربردی. افسرده شده بود. یکی دیگه هست باز از اونجا اومده تهران شمال. ما تنها مزیتی که نسبت به اونجا داریم اینه مدیر گروه ناپیوسته ها خوبه، ولی بازم یه سری مشکل سر دروس تخصصی داریم، قابله حله تا حدودی. مثلا ۲ ترم پیش این عباسپور اومده بود تازه، دیوونه ترین موجودی بود که دیده بودم، اومدم اینجا هم خوندم مطمئن شدم ولی دیگه اخر ترم بود، درس دادن که خاطره گفتن بود، یه تیکه هم داشت وسط خاطراتش میگفت `` تق تق `` ، :)) اون کتاب ۴۰۰ صفحه ای که داد برا خوندن هیچی، یه جزوه هم داده ۵۰ ۶۰ صفحه نمودار.برگشت گفت یه چندتام تست میدم، ما تشریحی خوندیم رفتیم دیدیم برداشته همرو تست های ارشد ته کتاب رو داده، :| حتی از رو صورت بعضی تست ها نمیشد خوند :) ۲ تا هم رسم نمودار. ۲ ۳ تا هم تشریحی ۰.۷۵ نمره که ۵ خط جواب داشت :| .من به زور تقلب از اینو اون و چیزایی که از کاردانیم یادم بود یه ۱۲ گرفتم
بعد از حماسه ای که افرید همرو انداخت با ۸ ۹ ، قرار شد این ترم بندازنش بیرون. خیلی ادعاش میشد. خدا شاهده هیچی چیزی درس نمیداد، یه تیتر میخوند از رو کتاب بعد میگفت ما رفته بودیم فلان جائکه یارو با ما راه نمیومد ، blah blah blah :|
یه سری هم هستن که دیگه غول مرحله اخر دانشگان، باید حداقل یه بار چوبش به تنت بخوره. این جوری ها هم هست دیگه.
به قول یکی از بچه ها میگفت فکر کنم تربیت بدنی ۲ هم باید امتحان دو ماراتون بدی ! چقدر بعضی ها عقده ای هستن نمیدونم چرا !!
ولی معدود خوب هم داشتیم، یه برنامه سازی سیستم داشتیم ، اسمبلی. کلا درس نمیداد، اخرم اومد سوال ها رو داد ، همون ها بود. :دی کمیاب هستن دیگه. :دی
چقدر خوبه لحظه ای که از این سیستم اموزشی خلاص شه ادم :|

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
شما در اين سال و ترم انتخاب واحد نداريد و نمي توانيد درخواست گواهي اشتغال به تحصيل کنيد:general607:

یعنی چی؟
مگه من دانشجوی این خراب شده نیستم؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
ای بابا زیادی خطرناکه استاده پس!
هر چی میام حذفش میکنم و میخوام با احمدی برش دارم ثبت نمیشه بدبختی...!
مشاهده انتخاب واحد یه چیزی رو نشون میده!تو خود قسمت انتخاب واحد یه چیز دیگه رو نشون میده!
کلا سرورشون روم به دیواریه!

بالا