• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

m12

Registered User
لایک‌ها
204
كسي اينجا كلاسي رو با يار احمدي تجربه كرده ؟
صحبت هايي كه در موردش كردن ضد و نقيض زياد داشته !!!!!
كسي تا حالا باهاش داشته ؟

معادلات ديفرانسيل ؟

غلامرضا ياراحمدي
لطف اله پور فرج

كدومشون خوب ترن.

معيار استاد خوب === خوب درس بده ، حداقل نمره واقعي خودمون رو بده !!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ای بابا رامتین جان این چه آواتاریه گذاشتی ، سریع این صور قبیحه و عکس موهونی که گذاشتی بردار ! :p

اتفاقا بخون حتما بعضی صفحه ها بحث های بسیار خوبی شد .
توو انتخاب واحدا همیشه همینه سرعت ورق خوردن اینجا زیاد میشه ;) ، چند روز پیشا هم یکی گذری اومده بود تو گرخیده بود داشت آمار میگرفت چرا ما همیشه اپدیتیم و چند تا پای ثابت داریم و..... :lol: .

اتفاقا خيلي با اين عكس حال ميكنم اخه به نظرم نشون ميده كه عشق كهنه نميشه و يه عشق بين دو تا ادم تا ابد ميتونه هنوزم داغ باشه و پر انرژي ( شايدم من زيادي ايده ال گرام ) ... و البته براي يه عده كه خيلي جا نماز اب ميكشن نشون ميده كه بوسيدن زن ادم ( يا به قول همون عده مــــــــنــــــــــزل ادم ) اشكالي نداره .. اخه ميشناسم ادم هايي رو كه از اين كارا برا همسرشون نميكنن چون فكر ميكنن اسمون به زمين ميرسه .. بگذريم اقا ...
راستي يه سئوال كاملا بي ربط .. چرا جشنواره فيلم فجر ايران اينقدر بي برنامه هست ... نصف فيلم هايي كه تو سايت نوشته كلا برنامه شون تغيير كرد حساب كن نصفه شب براي سانس ساعت يازده شب بيليط داشتم اون سر دنيا بعد كه رفتم ديدم كلا يه فيلم ديگه نشون دادن اين اتفاق بار چندم بود كه رخ ميداد ... از بس بي برنامه هستن امروز انگيزه نداشتم برا رفتن .. بليط هاي امروزم كه فعلا دو تاش باطل شد و نرفتم ...

Last edited:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا خيلي با اين عكس حال ميكنم اخه به نظرم نشون ميده كه عشق كهنه نميشه و يه عشق بين دو تا ادم تا ابد ميتونه هنوزم داغ باشه و پر انرژي ... و البته براي يه عده كه خيلي جا نماز اب ميكشن نشون ميده كه بوسيدن زن ادم ( يا به قول همون عده مــــــــنــــــــــزل ادم ) اشكالي نداره .. اخه ميشناسم ادم هايي رو كه از اين كارا برا همسرشون نميكنن چون فكر ميكنن اسمون به زمين ميرسه .. بگذريم اقا ...
راستي يه سئوال كاملا بي ربط .. چرا جشنواره فيلم فجر ايران اينقدر بي برنامه هست ... نصف فيلم هايي كه تو سايت نوشته كلا برنامه شون تغيير كرد حساب كن نصفه شب براي سانس ساعت يازده شب بيليط داشتم اون سر دنيا بعد كه رفتم ديدم كلا يه فيلم ديگه نشون دادن ... از بس بي برنامه هستن امروز انگيزه نداشتم برا رفتن .. بليط هاي امروزم كه فعلا دو تاش باطل شد و نرفتم ...

هرچی بشه دود از کنده بلند میشه دیگه :lol: ، عکس باحالیه .

والا منم چند روز پیش آواتار عوض کردم ولی از اونجا که خودمونم تحویل نمیگیرن ، آواتارمونم غریب افتاد :happy: .

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
اتفاقا خيلي با اين عكس حال ميكنم اخه به نظرم نشون ميده كه عشق كهنه نميشه و يه عشق بين دو تا ادم تا ابد ميتونه هنوزم داغ باشه و پر انرژي ... و البته براي يه عده كه خيلي جا نماز اب ميكشن نشون ميده كه بوسيدن زن ادم ( يا به قول همون عده مــــــــنــــــــــزل ادم ) اشكالي نداره .. اخه ميشناسم ادم هايي رو كه از اين كارا برا همسرشون نميكنن چون فكر ميكنن اسمون به زمين ميرسه .. بگذريم اقا ...
راستي يه سئوال كاملا بي ربط .. چرا جشنواره فيلم فجر ايران اينقدر بي برنامه هست ... نصف فيلم هايي كه تو سايت نوشته كلا برنامه شون تغيير كرد حساب كن نصفه شب براي سانس ساعت يازده شب بيليط داشتم اون سر دنيا بعد كه رفتم ديدم كلا يه فيلم ديگه نشون دادن ... از بس بي برنامه هستن امروز انگيزه نداشتم برا رفتن .. بليط هاي امروزم كه فعلا دو تاش باطل شد و نرفتم ...
راجع به عکست نظر من هم همینه
ولی فک نکنم کسی باشه که زنشو نبوسه :blink:
جشنواره هم اره خیلی تغییر داره بجز مردم اکثر اهالی سینما هم شاکین
دیشب بود فک کنم برنامه 7 داشت درمورد همین موضوع بحث میکرد

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اول باید دلتو پاک کنی(که مشخصه هست)
دوما من که پول مول نداشتم زحمتو خودم بر عهده گرفتم و 10000 صلوات نذر کردم البته تو یه هفته و برای 12 واحد که احتمال قوی میدادم بیفتم که بعد خدارو شکر همشو با معدل 14.5 قبول شدم:lol:

حالا اون صلوات ها رو فرستادي يا نه ؟ من كه هر سري نذر ميكنم يادمه ميره چيا گفتم ...ديگه حساب كتابش از دستم در رفته ... تازگي ها يه ابتكار زدم:cool: يه دفتر گذاشتم براي نذورات :D هر چي نذر ميكنم توش مينوسيم ... كه يادم نره ..

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
کسی مهرتاش معتمدی میشناسه؟

این ترم انگار اومده .
شنیدم دکتراست ؛ بچه ها ته توو قضیه رو درآوردن میگن استاد بدی نیست ، از کجاشو البته نمی دونم .
واسه عمرانی ها زلزله ارائه داده این ترم .

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
این ترم انگار اومده .
شنیدم دکتراست ؛ بچه ها ته توو قضیه رو درآوردن میگن استاد بدی نیست ، از کجاشو البته نمی دونم .

وقتی گفتی تازه اومده و بچه ها ته توو قضیه رو دراوردن:blink: میگن بد نیست داشتم با خودم فک میکردم از کجا که جوابمو گرفتم:D
ولی اگه فهمیدی از کجا خبرم کن:happy:

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
این ترم انگار اومده .
من که از استادای جدید خیر ندیدم
نمونش فیض ابادی ریاضی1 ترم اول باهاش برداشتم میگفتن صنایع بوده و جدید اومده
از بچه های صنایع امار گرفتم میگفتن ترم قبل از 44 نفر 4 نفر قبولی داشته بقیه اکثرا حذف چندتای دیگه هم افتادن (راست و دروغش با خودشون)
ولی کاری کرد که من اوایل ترم به فکر حذف کردن افتادم و همین کارو هم کردم
از بچه های کلاس هم هر کسی رو دیدم میگفتن یا حذف کردن یا افتادن، من قبولی توشون ندیدم

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
حیف که نمیخوام یه چیزایی رو بگم نه درباره تو و تو ها...درباره خودم و خانوادم....خانوم یا آقای محترم تو همون جبهه ای که پدر شما مجروح شده پدر و 2تاعمو های منم جنگیدن8 سال ! مجروح شدن....اما همون بابا حتی حاضر نیست با اون همه سابقه جنگش استفاده کنه و منو از سربازی معاف کنه! و.......اصلا دوست ندارم دیگه سر این موضوع بحث کنم....

شما که در پستت کلی اقتدا کردی به پست رامتین بنظرت بین این یه خط با یه خط اول من فرقی هست؟

این پست من تو صفحه 991 توش هیچ تهمت و دروغی ننوشتم....خانوم یا آقای محترم هر کسی تو زندگیش برا خودش درد هایی داره امیدوارم اینو درک کنی...
قضاوت با دیگران...هر کی فکر میکنه این پست من تهمت و دروغه بگه من رسما با فونت درشت عذر خواهی کنم....

خوب امروز اعصاب خورد کنی ها تموم و کمال شد...اما همش یه طرف این یه طرف....

دلم شکست امروز تو این پرشین تولز از دست هم دانشگاهیام. از کسایی که کنار خودمن اما 1بار نفهمیدن من تو زندگیم چی میکشم و چه بدبختایی ندارم و چه مشکلاتی که ماها نداریم و هیچکدوم هیچوقت نفهمیدن. نفهمیدن جرا یه روز مثل مرده میام دانشگاه یه روز دیوونه.چجوری حرفای خود من نقل میشه اینجا و به همش کلی شاخ و برگ دروغ دیگه ام اضافه میشه.بعد کلی جنگ و دعوا بین شما.کله 200 صفحه قبل رو خوندم.همشو مثل همیشه اما ایندفعه کمتر خوندم چون دلم شکست.تقریبا میدونم کی به کیه و کی به چیه.من از قدیم به اینجا سر میزدم و یه عضو مخفی بودم اما الان با یه آیدی دیگه میام و چون اینجا رو دوس دارم یه پست میزارم و برای همیشه میرم.
آقا رامتین میدونی کسی که شرایط ماها رو تجربه نکرده براش فرقی نداره و اصلا نمیفهمه چی میگی نمیفهمه شب امتحانت حال پدرت بد میشه و تا 8صبح میشینی پشت در اتاق عمل و اورژانس تا پر پر شدن پدرت رو ببینی.کدومتون میرید سر امتحان؟ اما من برای بار پنجم تو زندگیم موقع امتحانا افتاد و بازم رفتم سر امتحان.کسی که اینا رو ندیده چه میفمن؟ چه میفهمن وقتی بچه بودی پدرت میرفت تو حال و هوای جنگ و موجی میشد چی میشد؟ وقتی مجبور باشی خرج کل خانواده رو تو بدی و فردا صبحش بیای سر امتحان؟کی مشکلات کوچیک و بزرگ که از همون نوزادی ماها داشتیم هیچکدومتون نداشتین. کدومشون اینجوریند آقا رامتین؟ برات فرقی نداره اما میتونی نری سر جلسه حذفش کنی اما حذف میشه اما تعداد این افراد تو کل دانشگاه 5نفرم نیستن که تعمیم میدین چون فقط برای جانبازای بالای 70 درصد اینجوریه.ستاد شاهد هست همتون میتونید برید بپرسید.برید بپرسید نه که حرف بقیه رو بهش شاخ و برگ بدید.اگر این نبود نمیرفتیم سر جلسه فرقی میکرد؟ مثل بقیه و تو شرایط صد برابر بدتر درش میخونیم که خیلی هاتون نمی تونید درک کنید که تو شرایطی که ما درس میخونیم شما بتونید نفس بکشید.نمیتونید حسش کنید چی میگه این طرف اما ما هم میخونیم.من با سهمیه نیومدم دانشگاه آزاد خودم اومدم کارنامم موجود با تراز 7000 هزار اومدم اینجا ولی گفتید حقتونو میخورن اما خیلی ها مثل من استفاده نمیکنن از این قانونا.5درصد سراسری مال شاهد اما 0.02 ام پر نمیشه جون باید 80 درصد نفر آخر بزنن آره شما اینا رو نمیدونید فقط میگید حقتون خرده شد.حق اون سرلشکر و دم کلفتی میخوره که این بقیه بهش اختصاص پیدا میکنه و هاپولیش میکنن.حقو اونایی میخورن که با پول رکوردشون زودتر باز میشه.حقو اونایی میخورن که با پول میان این دانشگاه.حقو اونایی میخورن که با پول واحد پاس میکنن.اونایی که با نامه از دفتر جاسبی از آزاد .. آباد اینجان. نه اینایی که گفتید.نیومدم هوار بزانم پداران من و بقیه از این خاک و بوم دفاع کردن حقشون اینه نه اینا رو نگفتم فقط گفتم دل خیلی ها رو شکوندید با حرفای دروغ و افزایش این دروغ ها و تهمت به کسایی مثل من.خدا همیشه هست قضاوت با اون اگر اعتقاد دارید بهش
اینجا رو دوس داشتم سر میزدم و همیشه 300-400 صفحه رو میخوندم اما تو این 2سال اولین باری بود قلبمو اینجا شکوند.منم نیومدم جو دوس داشتینه اینجا رو خراب کنم بعد اینهمه سکوت و میخوام آقا رامتین و ...بحثی نکنید و نقلم نکنید و دعوا راه بیفته و منم نیستم که بخونم که چه دروغ ها و تهمت های دیگه ای تو صفحه988 رفیق خودم میزنه و 991 که dma میگه.حرف شما درسته ولی فقط خواستم بدونن من میتونستم یک کتاب بنویسم در مورد مشکلاتی که فکرشم نمیتونن کنن و 1صدم دردای زندگی ما رو نکشیدن و نخواهند کشید.آرزوی موفقیت میکنم برای همتون و امیدوارم به حرفایی که زدید همیشه پایمند بمونید و روزی پشیمون نشید و فکر کنید ببینید شما واقعیت رو دیدید یا چیزایی که گفتنو و حقیقتشو ندیدید باور کردید.

واي تازه من دارم اينو ميبينم ... نميدونم چي بايد بگم خطاب به اون خواهر يا برادرمون فقط ميتونم بگم كه نوشته هات رو خوندم و باهاش اشك ريختم و شايد سكوت بهترين پاسخ باشه به نوشته هاي از جنس دردت ... خوب ميفهمم چي ميگيد و كاش روزي برسه كه واقعا جامعه ما به شكلي كه شايسته هست از خانواده هاي ايثار گرانش تجليل كنه ... راستي ميدونم دلتون شكسته اما باور كنيد خيلي از دوستاني كه اينجا نوشتن شايد اگه واقعا تو شرايط شما قرار داشتن خيلي از اين مسائل رو عنوان نميكردن .. مشكل مملكت ما اينه كه يه سري چيزا توي بوق كرنا زده ميشه و همه فكر ميكنن كه خانواده هاي ايثار گر چه امتيازاتي دارن ... همين حذف شدن نمره رو شرط ميبندم هيچ كس نميدونست كه فقط براي جانباز هاي بالاي هفتاد درصده و اصلا چند نفر دانشجو از خانواده هاي جانباز بالاي هفتاد درصد تو دانشگاه ما هست .. و شايد همين الان هم كمتر كسي بدونه جانبازه بالاي هفتاد درصد اصلا يعني چي چه برسه كه بخواد بدونه مشكلاتش چيه متاسفانه جامعه ما شديدن فضاي تهمت زني رواج پيدا كرده از خوده من بگير تا بقيه ... هر چي ميشنويم مخصوصا اگه مخالف ارزش هاي خاص **** باشه يا مخالف بعضي از شخصيت هاي خاص باشه قبول ميكنيم .. گر چه بعضي هاش هم درست هست ... دوست عزيز اينا رو گفتم چون ميدونم زياد با اين مسائل روبرو ميشيد شايد با درك طرف مقابلتون و دونستن اينكه اين صحبت دوستان لزوما به معني ارزش نگذاشتن به ايثار گران نيست و شايد ريشه بعضي از اين حرف و حديث ها در ندونستن و نا اگاهي از كم و كيف برخي از مسائل باشه ، كمي كمتر برنجيد ... بيشتر از اين نمينوسم چون ميدونم تا همين مقدارش رو هم راضي نبوديد .. ذكر خيرتان در خيل عاشقان فراموش مباد ... يا علي !

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
وای خدا دوست دارمممممممممممممممممممممممممممممممم!
ریاضی 2 پاس شدم و مشروط هم نشدم!
مرسی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:

تبريك ميگم
کسی میدونه که ترم تابستون درس " سیستم عامل " ارائه میشه یا نه...؟؟

بستگي داره گاهي اوقات ارائه ميشه بعضي اوقات ميبيني ارائه نميشه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
حالا اون صلوات ها رو فرستادي يا نه ؟ من كه هر سري نذر ميكنم يادمه ميره چيا گفتم ...ديگه حساب كتابش از دستم در رفته ... تازگي ها يه ابتكار زدم:cool: يه دفتر گذاشتم براي نذورات :D هر چي نذر ميكنم توش مينوسيم ... كه يادم نره ..

سلام کم پیدایی
آره بابا اون ترم سخت ترین ترم بود واسم هرچی درس نخونده بودم اینجوری جبران شد دفتر قدیمی شده من یه برنامه نوشتم واسه این کار که روز شروع رو میگیره و هر چنتا که بفرستی رو از تعداد کل کم میکنه و هر روز هم بهت هشدار میده که مثلا 2 روز تا پایان نذورات مونده ما هم که مثل امتحانات که شب امتحانات میخونیم 9000 تاشو شب آخر تا قبل از 12 شب میفرستیم معمولا هم رنجش همون 10000 تاست واسه یه ترم:lol:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
سلام کم پیدایی
آره بابا اون ترم سخت ترین ترم بود واسم هرچی درس نخونده بودم اینجوری جبران شد دفتر قدیمی شده من یه برنامه نوشتم واسه این کار که روز شروع رو میگیره و هر چنتا که بفرستی رو از تعداد کل کم میکنه و هر روز هم بهت هشدار میده که مثلا 2 روز تا پایان نذورات مونده ما هم که مثل امتحانات که شب امتحانات میخونیم 9000 تاشو شب آخر تا قبل از 12 شب میفرستیم معمولا هم رنجش همون 10000 تاست واسه یه ترم:lol:

اقا دوست داري يه كار خير كني ؟ ميشه اين نرم افزار رو به ما هم بدي ؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
زززكككيييي .. همكلاسي شديم رفت كه.. دو سه تا درست با من يكيه ... از اين به بعد بايد ناشناس بيام سر كلاسا شناخته نشم :f34r::D:p

کدوم درسا؟چه ساعتی؟
نگران نباش من اونفدر تابلو هستم که همه بعد 2 جلسه میشناسنم...بسکه با این اساتید کل کل میکنیم.....

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اقا دوست داري يه كار خير كني ؟ ميشه اين نرم افزار رو به ما هم بدي ؟

اونا که شوخی بود و فلبداهه به زهنم رسید میخوای بنویسمش
من خودم با تسبیح و قلم و یه تیکه ورق که جدول درست میکنم هر یه تسبیح(100 بهتره) یه ضربدر رو اوراق میزنم تا کلش پر شه

Paris91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
چند تا نظر ازتون می خوام...
1- اخلاق آسون تره یا اندیشه1؟
2- اگه شما جای من بودید ، معادلات رو حذف می کردید که جاش آمار و احتمالات بر دارید؟
(درس های این ترمم یکم سنگینه می خوام سبکتر بشه)

بالا