DORDORI
Registered User
یکی بود میگفت خوبه مثکهبچه ها استاد " مردانی" برای مدار الکترونیکی چطوره؟؟؟؟
یکی بود میگفت خوبه مثکهبچه ها استاد " مردانی" برای مدار الکترونیکی چطوره؟؟؟؟
وفاپور داده 17؟؟؟چرا انقد بد نمره داده استاد وفاپور؟!؟!؟؟!؟
همه کلی ازش تعریف میکنن و میگن خیلی خوب نمره میده و اینجور چیزا...اما ما که چیزی ندیدم!!!!
حتی پایین تر از چیزی که 1٪ احتمالشو میدادم!!!
داده 17 اخلاق رو بهم:hmm:
چرا انقد بد نمره داده استاد وفاپور؟!؟!؟؟!؟
همه کلی ازش تعریف میکنن و میگن خیلی خوب نمره میده و اینجور چیزا...اما ما که چیزی ندیدم!!!!
بچه ها استاد " مردانی" برای مدار الکترونیکی چطوره؟؟؟؟
جدی؟؟؟؟
(آخه من بیست شدم!)
البته خیلی خیلی بد سوال داده بود!:hmm:
مردانی خوبه... ولی باید از جزوه های دیگه هم بخونی...
من باهاش مدار 2 داشتم... یه ترم گرفتم 9 ترم بعد دوباره با خودش گرفتم بهم داد 20
اخلاقش خیلی خوبه... تدریسش هم معمولیه...
آره... اسم وفاپور برای نمره دادن هم یه خورده زیادی خوب در رفته...
من پارسال همین موقع باهاش اخلاق داشتم... رو 20 حساب میکردم ولی 14 و نیم گرفتم...!!!
عوضش تدریسش واقعا عالیه... یعنی هم درس میده و هم توصیه هایی برای زندگی...
خاطرات جالبی هم از زندگی و سرگذشت خودش تعریف میکنه.... خوب یادمه بهمون میگفت "" درس اخلاق رو فقط باید پاس کنید بره... کدامیک از شما بعد از اینکه این درس رو پاس کردید دوباره میرید جزوه اش رو نگاه میکنید..؟؟ چیزی که براتون میمونه همین صحبتهای خارج از درسی هست که بهتون میگم...!!!""
چند تا کلیپ صوتی ضبط شده هم ازش دارم... وقت شد میذارم گوش کنید...
بچه ها من تصمیم گرفتم رای بگیرم
اینطوری تصمیم گیریم سخته نمیتونم
رای بدید:
برای مدار الکترونیکی :
1- برومندنیا
2- لطفعلی
گزینه ی مورد نظر رو اعلام کنید
بقیه ی دوستان رشته های دیگه هم میتونن رای بدنهر اسمی که بیشتر خوشتون میاد رو بگید
![]()
آخه من سوالاشو با جوابایی که داده بودم و جوابای که توی جزوش بود رو چک کردم...نهایتا 1 نمره رو اگه میخواست سخت گیرانه نمره بده میتونست نده!!!!!!!!!!!!!:hmm:
رای بدید:
برای مدار الکترونیکی :
1- برومندنیا
2- لطفعلی
بقیه ی دوستان رشته های دیگه هم میتونن رای بدنهر اسمی که بیشتر خوشتون میاد رو بگید
![]()
ببخشید جواب این سوال رو کسی میدونه؟محمدرضا جلیلی واسه تفسیر موضوعی قران خوبه؟
ببین جزوه اش یه جورایی چرت و پرت بود و مثلا همون قسمت خودشناسیش عملا" یه سری جملات بی ربط گفته بود!
در اینجور مواقع باید دقیقیا"کلمه به کلمه " رو حفظ کنی و دقیقا عین خودش و با کلمات خودش بنویسی! چون در اینجور مواقع به نظر تو چرت و پرت گفته ولی به نظر خود استاد مفهوم رو با اون "کلمات" انتقال داده!
و بدتر از اون اینه که این موقع ها نمی تونی از مطلب نتیجه گیری کنی و با زبان خودت بنویسی! چون کوچک ترین تغییری در کلمات موجب این میشه که استاد فکر کنه اون مفهومی رو که مد نظرش بوده رو تو خوب نگرفتی و ننوشتی!
امیدوارم منظورمو فهمیده باشی!
(برا همین من از استادایی که کتاب معرفی نمی کنند خیلی خوشم نمیاد! چون معمولا تو می تونی برداشت خودتو از کتاب بنویسی، بدون اینکه در اصل مفهوم مشکلی پیش بیاد!!!)
لطفعلی میگن خوب نمره میده.بچه ها من تصمیم گرفتم رای بگیرم
رای بدید:
برای مدار الکترونیکی :
1- برومندنیا
2- لطفعلی
![]()
آخه یعنی حتی اگه اینجوری باشه...من فقط 1 سوالشو اینجوری ننوشتم..بقیشو عینه خوده جزوه نوشتم...حتی خوب نمیتونست نصفه نمره ی اون سوالو بده آخه؟!!؟!؟
البته من 4 جلسه غیبت داشتم..برا این نیست؟!؟!
رای بدید:
برای مدار الکترونیکی :
1- برومندنیا
2- لطفعلی
![]()