H.E.S.A.M
Registered User
- نوشتهها
- 513
- لایکها
- 224
ایول کارنامه اعماله ما هم با اومدن نمره اندیشه کامل شد.......دم استاد صافحیان گرم......
راستی سلام به همه........
ایول کارنامه اعماله ما هم با اومدن نمره اندیشه کامل شد.......دم استاد صافحیان گرم......
علیک معدلت چن شد؟
دوستان کامپیوتر....
من که همه میدونید مکانیک میخونم ولی به شدت علاقه دارم برنامه نویسی زبان #C رو تا حد نیمه حرفهای یاد بگیرم...از برنامه نویسی هم تقریبا هیچی بلد نیستم در حد برنامه سازی مه تو ترم پیش پاس کردم...حالا اگه بخوام سر کلاسای شما ها بیام به ترتیب کدوم کلاسا و کدوم اساتید رو باید بیام؟؟؟؟
16.66......
تقصیره لیلا کردتودشکی استاد برنامه سازی شد امتحانش خیلی سخت بود.....وگرنه بقیش خوب بود...
خوبه دیگه مشتی دمت گرم بابا اینجا همه خرخون بودن ما خبر نداشتیما![]()
مرسی........اما تازه ترم1 بود حالا کو تا تهش..:blink:...ولی این لیلا کردتودشکی هرچی ارایه داد ورندارین نامرد 11.75 داد. البته مثکه دیگه بهش کلاس ندادن........:happy:
بهترین استادام هم تیمورتاش زبان بود که 19 شدم و ریاضی 1 عباس شکری جونم که اونم 19 شدم(ریاضی پیشم باهاش داشتم اونم 17.5 شدم).....البته از فاطمه اخلاصی هم نمیشه گذشت......:happy:.....و همچنین فارسی استاد گرانقدر فاطمه سیفی.....چقدر فاطمه داریم تو دانشگاه.......:blink:
تیمور تاش آخرین جلسه پرسید چند دوس دارین بشین؟ من بهش گفتم 20 میخوام اونم داد
من ایشون رو نمیشناسم و عرض کردم که از بچه های 88 آی تی شنیدم که نمره خوب میده.این ترم پیشرفته دارم باهاش من.اصلا هم خوب نمره نمیده .
نه گفت که از این ترم بهش گیر دادن و گفتن که تو به همه نمره میدیو آخرش میپرسی چند بزارم واستونو اینا باید بندازیو این حرفا.....و گفت که این ترم نمیخواد زیاد نمره بده ولی حسابی نمره داده به همه.
میدونی 20 نداده اما خوب نمره داده من فکر نمیکردم 19 بشم..........
دوستان به نظر شما شنبه هم ركورد ها بازه ؟
نه ، هر ترم با شروع رسمی ترم طبق تقویم آموزشی ، بسته میشه که ثبت نام تاخیری ها کارشونو انجام بدن و میره تا حذف و اضافه که باز چند روز باز میمونه .
تو هم با صافحیان داشتی؟ نکنه با همکلاس بودیم؟؟ایول کارنامه اعماله ما هم با اومدن نمره اندیشه کامل شد.......دم استاد صافحیان گرم......
تسلیت میگم!هه هه هه
به طرز شاسکول وار و باور نکردنی ای اطلاعاتمو اشتباه وارد کردم
واقعا شرمنده ام:f34r:
چجوری باید اصلاحش کرد؟؟!