H.E.S.A.M
Registered User
- نوشتهها
- 513
- لایکها
- 224
اره همون بود
همکلاسی کجا بودی
من معمولا ردیف آخر یا یکی مونده به آخر میشستم...اگه رو به تخته وایستی سمت راست کلاس.....شما کدوم بودی داش؟؟:happy:
اره همون بود
همکلاسی کجا بودی
اشتباهت همین جاست!!!
هم تو آیین نامه اومده سه ، شانزدهم جلسات!
هم خود وفاپور گفت فقط 3 جلسه!
برو خدا رو شکر کن که حذفت نکرده! جدی میگم!
برداشتمساعت 1ونیم با یه استاد توپ برداری چه حالی بهت دست میده
مخصوصا اگه 4روز یونی اومدنت بشه 3روز
من با گوهری داشتم عوضش کردم:hmm:
من معمولا جلو بودممن معمولا ردیف آخر یا یکی مونده به آخر میشستم...اگه رو به تخته وایستی سمت راست کلاس.....شما کدوم بودی داش؟؟:happy:
کنفرانسی چیزی ارایه ندادی؟من معمولا جلو بودم
یه نشونی میدم بهت شاید یادت اومد
فامیلی من تو کلاس 2تا بود یعنی یکی یه پسره دیگه بود اون دومی هم من!!!!!
یادت اومد چیزی؟
من معمولا جلو بودم
یه نشونی میدم بهت شاید یادت اومد
فامیلی من تو کلاس 2تا بود یعنی یکی یه پسره دیگه بود اون دومی هم من!!!!!
یادت اومد چیزی؟
کنفرانسی چیزی ارایه ندادی؟
سلام برای معماری بین دیباج و صالح نمدی کدوم بهتره ؟ مخصوصا از نظر نمره دادن .
اون چطوری بوده؟
حتما مثه خودت درسخون بوده که 20 گرفته![]()
یچه هایی که رشته کامپیوتر هستند از ما یه نصیحت بپذیرند و آن اینکه دو استاد گرامی این گروه (( آقایان کارگرنژاد و لطفعلی شمیرانی )) واقعا آقا هستند...:heart: هیچکس از درس برداشتن با این دو استاد بزرگوار ناراضی نبوده... به خیلی از دانشجوها 20 دادند... ایکاش من هم میتونستم الکترونیکی رو با استاد شمیرانی بردارم... ولی قسمت ما نبود...
امروز امتحان مدار الکترونیکی داشتم با استاد لطفعلی شمیرانی. کلا برای هر درسی توصیه میشه. در این درس که کپ جزوه اش سوال داده بود.
آقا با لطف علی شمیرانی هر چی ارائه کرد بردارین که هلویی هست که دومی نداره. مدار الکترونیکی بهم داده 20 !!!
همین ترمی که تمام شد مدار الکتریکی با لطفعلی شمیرانی داشتم ، یک سره درس میده میره جلو و منبع درسیش هم نشلسکی هستش . امتحانش هم متوسط به بالا بود (می شد به سوالات جواب داد) و 60 تمرین از فصل 2و4و8 بهش میدادی 2 نمره می داد . من در طول ترم اصلا نخونده بودم درس رو و یک هفته قبل از آزمونش خوندم و پاس کردمش.![]()
اتفاقا باید بگم یکی از با سوادترین اسستادای یونی همین استاد هست که سر کلاساش حرفی برای گفتن داره و اطلاعات فوق العاده قوی ای داره و درس رو طوری میده که ملکه ی ذهن میشه و سر همون کلاس بی برو برگرد آدم یاد میگیره البته بازم میگم مستلزم اینه که دیر نیاد و سمبل نشه همه چیز . بین استادایی که تا به حال داشتم میتونم بگم لطفعلی با سواد و دانش ترینشون بوده . در مجموع فاکتورهای لازم برای ایده ال بودن رو داره .
لطفعلی رو رو هوا بزن
eeeeee...!!!!
چند وقت بود نبودی!!!![]()
با دیباج برندارین
امتحان این ترمش شبیه کنکور بوده
من باهاش منطقی دارم، همه بچه ها تاییدش کردن، حالا من چی کار کنم؟ چه طوری نمره داده؟
من باهاش منطقی دارم، همه بچه ها تاییدش کردن، حالا من چی کار کنم؟ چه طوری نمره داده؟
نه عزیزم
منظورم معماری کامپیوتر دیباجه
وگرنه مدار منطقیش که عالیه خود من باهاش پاس کردم
فقط کلاساش خشکه
این ترم نه تنها امتحان معماریش سخت بوده بلکه مدار2 و منطقیشم بچه ها میگن سخت بود
البته معماری 8 نمره تشریحی بود که اون خیلی سخت بود وگرنه تستیاش خوب بود
شما که بچه ی درس خونی هستی استاد خوبیه اگه پا به پاش بخونی و تمرین هایی که میگه حل کنی مشکلی برات پیش نمیاد
یعنی تو شیرینی نمیخوای؟:happy:
منکه قراره شیرینی بدم تو نمیدی![]()
احتمالا ایشون هم یا بهشون گفتید هلو و یا گلابی!:lol:
عزیزم شما میتونی تولد پیامبر تشریف بیاری این طرفا،شیرینی نذر دارمبابا شما ها هم كه فقط ادعا ميكنيد .. بابا يكيتون استين بالا بزنه يه شيريني بده به ما دعاش كنيم ...