• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام...
چند تا نظر ازتون می خوام...
1- اخلاق آسون تره یا اندیشه1؟
2- اگه شما جای من بودید ، معادلات رو حذف می کردید که جاش آمار و احتمالات بر دارید؟
(درس های این ترمم یکم سنگینه می خوام سبکتر بشه)
اندیشه1 آسونتره البته بستگی به استادتم داره!
آره شاید حذف معادلاتت پیشنهاد خوبی باشه البته بازم بستگی داره معادلاتت با کی باشه!معادلات حفظیه،بلد نباشی فرمولاش رو و توی ترم کارنکنی که حفظ بشی،سرامتحان همش یادت میره،مثه من میشی که قراره این ترم برای سومین بار بردارم.

Paris91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اندیشه1 آسونتره البته بستگی به استادتم داره!
آره شاید حذف معادلاتت پیشنهاد خوبی باشه البته بازم بستگی داره معادلاتت با کی باشه!معادلات حفظیه،بلد نباشی فرمولاش رو و توی ترم کارنکنی که حفظ بشی،سرامتحان همش یادت میره،مثه من میشی که قراره این ترم برای سومین بار بردارم.

ممنون....:blush:​

Paris91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی....
معادلاتم رو با اسداله مالکي فرد برداشتم...
چطوره؟​

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
واي تازه من دارم اينو ميبينم ... نميدونم چي بايد بگم خطاب به اون خواهر يا برادرمون فقط ميتونم بگم كه نوشته هات رو خوندم و باهاش اشك ريختم و شايد سكوت بهترين پاسخ باشه به نوشته هاي از جنس دردت ... خوب ميفهمم چي ميگيد و كاش روزي برسه كه واقعا جامعه ما به شكلي كه شايسته هست از خانواده هاي ايثار گرانش تجليل كنه ... راستي ميدونم دلتون شكسته اما باور كنيد خيلي از دوستاني كه اينجا نوشتن شايد اگه واقعا تو شرايط شما قرار داشتن خيلي از اين مسائل رو عنوان نميكردن .. مشكل مملكت ما اينه كه يه سري چيزا توي بوق كرنا زده ميشه و همه فكر ميكنن كه خانواده هاي ايثار گر چه امتيازاتي دارن ... همين حذف شدن نمره رو شرط ميبندم هيچ كس نميدونست كه فقط براي جانباز هاي بالاي هفتاد درصده و اصلا چند نفر دانشجو از خانواده هاي جانباز بالاي هفتاد درصد تو دانشگاه ما هست .. و شايد همين الان هم كمتر كسي بدونه جانبازه بالاي هفتاد درصد اصلا يعني چي چه برسه كه بخواد بدونه مشكلاتش چيه متاسفانه جامعه ما شديدن فضاي تهمت زني رواج پيدا كرده از خوده من بگير تا بقيه ... هر چي ميشنويم مخصوصا اگه مخالف ارزش هاي خاص **** باشه يا مخالف بعضي از شخصيت هاي خاص باشه قبول ميكنيم .. گر چه بعضي هاش هم درست هست ... دوست عزيز اينا رو گفتم چون ميدونم زياد با اين مسائل روبرو ميشيد شايد با درك طرف مقابلتون و دونستن اينكه اين صحبت دوستان لزوما به معني ارزش نگذاشتن به ايثار گران نيست و شايد ريشه بعضي از اين حرف و حديث ها در ندونستن و نا اگاهي از كم و كيف برخي از مسائل باشه ، كمي كمتر برنجيد ... بيشتر از اين نمينوسم چون ميدونم تا همين مقدارش رو هم راضي نبوديد .. ذكر خيرتان در خيل عاشقان فراموش مباد ... يا علي !
چه خبر بوده اینجا!!!
چرا من این پست ها رو ندیدم؟!!

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بچه ها شهریه ها گرون شده نه؟

من پارسال ترم زوج 17 واحد نظری و 3 واحد عملی داشتم شهریه واسم زدن 6,970,600
این ترم 14 .احد نظری و 4 واحد عملی واسم زدن 7,237,000

کسی رفته پرینت کارنامه بگره اونجا قدیما قیمت های واحد ها رو میزدن
واحد ها عوض شده یا شهریه ثابت ؟

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
بچه ها شهریه ها گرون شده نه؟

من پارسال ترم زوج 17 واحد نظری و 3 واحد عملی داشتم شهریه واسم زدن 6,970,600
این ترم 14 .احد نظری و 4 واحد عملی واسم زدن 7,237,000

کسی رفته پرینت کارنامه بگره اونجا قدیما قیمت های واحد ها رو میزدن
واحد ها عوض شده یا شهریه ثابت ؟
شنیدم شهریه ثابت و واحدا برای ورودی های 89 گرون شده ولی برای ماقبل 89 فقط شهریه واحدا اضافه شده

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
داشتم سکته میزدم
برای من به مدت 10 مین بسته شده بود!!!
باز شد الان
البته زیاد هم فرق نمیکرد
الان که باز شده هم کلاسای مورد نظر یافت نمیشود!!!

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
شنیدم شهریه ثابت و واحدا برای ورودی های 89 گرون شده ولی برای ماقبل 89 فقط شهریه واحدا اضافه شده
من دیروز صبح انتخاب واحد کردم زده بود 60 تومن طلبکار شبش شد 100 تومن بدهکار!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

من 87هستم 23 24 شهریه ثابت گرون شده تو مشاهده انتخاب واحد زیرش زده شهریه ثابتو من ترم پیش 270 میدادم این ترم کردن 296400 تومن

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
من 87هستم 23 24 شهریه ثابت گرون شده تو مشاهده انتخاب واحد زیرش زده شهریه ثابتو من ترم پیش 270 میدادم این ترم کردن 296400 تومن
واسه من که ثابت مونده همون 3،261،500 ریال که ترمای قبل بود این ترم هم همونو زده

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها استاد " مردانی" برای مدار الکترونیکی چطوره؟؟؟؟

بالا