fshb
Registered User
اینم واسه دوستانی که نمونه سوال فیزیک و ریاضی و ... میخواستن
[http://asghari-edu.blogfa.com/post-277.aspx
مرسی. خیلی لطف کردید.
شما جواب نمونه سوالای میان ترم ندارید؟
اینم واسه دوستانی که نمونه سوال فیزیک و ریاضی و ... میخواستن
[http://asghari-edu.blogfa.com/post-277.aspx
کارت دانشجویی ما ترم اولیا رو کی میدن؟
بچه ها قضیه ی اینکه میخوان برو بکس کامپیوتر رو ببرن یه جا دیگه چیه؟:hmm:اگه میخواستیم راه دور و اطراف تهران بریم،از همون اول اطراف تهران رو میزدیم و یا برای سراسری توپ میخوندیم نفر 1بشیم!این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نباید بذاریم اینطوری بشه!
اگه اینطوری بشه و دانشگاه رو ببرن برای ما اطراف تهران،فکر کنم نصف بچه ها بپرن،چون من که خودم به شخصه با هزار تا التماس تونستم بیام این دانشگاه و با بدبختی خانوداه قبول کردن منو اینجا بفرستن،اگه بخوان ببرن ورامین و اینا که دیگه کار یکی مثل من تمومه.
بیاین همه بروبکس کامپیوتر جمع بشیم اعتراض کنیم.به هیییییییییییییییییییییچ وجه نباید بذاریم آس و پاس بشیم و بریم راه دورتر و دور تهران درس بخونیم!
همونطور که ما صنایعی ها رو بردن از فنی ، رشته های دیگه رو هم باید ببرن ! فقط ما باید قربانی بشیم ؟ هر چی دورتر از تهران ببرنتون ، بهتره :lol: !
حالا شما صنایعی ها رو بردن تقصیر ما چیه؟
ما اگه میدونستیم میخوایم بریم خارج شهر که تهران شمال میزدیم.:hmm: باز اگه ببرن حکیمیه بهتر از ورامین
یه روز هممون بریم اعتراض.
خبرش توی سایت بدید که تعدادمون زیاد بشه.
کجا حکیمیه خوبه؟پر معتاد و .....و محیط وحشتناک!بریم اونجا معلوم نیس سالم برگردی یا نه.
ما و بقیه ی رشته ها ی که توی فنی هستن باید سر جامون بمونیم.اس.... نیستیم که اینا هر چی بگن بگیم OK و پاشیم بریم.اگه ببرن اونجا،تعداد دانشجو ها نصف میشه چون خیلیا مخصوصا دخترا نمیتونن بیان اون ور شهر،
همین ته شهر رو هم با هزار تا سر و کله زدن با خونواده میایم.من یکی به شخصه اگه ما رو بخوان ببرن جای دیگه،میشینم برای سراسری دوباره میخونم.هر جا قبول شم،بهتر از دارغوزآبادیه که بخوان ما رو ببرن.
به نظر من کار زشتی کردن که صنایع رو از اینجا بردن.خب جا ندارن،دانشجو کمتر بگیرن،چرا بچه ها و دوستا رو از هم جدا میکنن؟اینطوری برای استاد و درس برداشتن با استاد هم بد میشه چون تعداد استادا محدود میشه.
استاد که بیکار نیس که بخاطر ماها از این دانشگاه بره اون دانشگاه.اگه هم بخواد بره این دانشگاه اون دانشگاه باید برای هر استاد،دانشگاه یه جت بخره که سوار بشن،برن اینور اونور.
آخه این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چه فکری میکنن؟
هدف چیه؟
خوششون میاد دانشجوها از دانشگاهشون برن؟
معذرت میخوام ولی فکر کنم دوستان خبر رو اشتباه شنیدن...!!
من تابستون همین امسال 1388 مهمان رفته بودم تهران شمال. اونجا استادش میگفت که قراره دانشگاه (( تهران شمال)) به حکیمیه منتقل بشه نه تهران جنوب !![]()
مرسی. خیلی لطف کردید.
شما جواب نمونه سوالای میان ترم ندارید؟
دارم روی این پی دی اف ها کار می کنم
توی مرتب کردنشون به مشکل برخوردم. الان یکی بیاد به من بگه علم مواد برای کدوم رشتست؟
فکر کنم برا مکانیک باشه. ولی یکی از دوستام میگه صنایعی ها هاهم دارن مثل اینکه
علم مواد بیسادی
:hmm: نبود کسی که کمک کنه؟؟ بعدا نگین این پی دی اف ها ایراد داشتا!
از من گفتن بود!
علم مواد برای مکانیکه،تا اونجا که میدونم درس مشترک بین همه گرایشاشه.:hmm: نبود کسی که کمک کنه؟؟ بعدا نگین این پی دی اف ها ایراد داشتا!
از من گفتن بود!
:hmm: نبود کسی که کمک کنه؟؟ بعدا نگین این پی دی اف ها ایراد داشتا!
از من گفتن بود!
سلام؛ ممنونم از شما.البته توی علمی کاربردی میشه رشته های دیگه رو هم پذیرش گرفت
چه روحیه ی لطیف و دخترونه ایی:happy: ! ولی پایم ،
میریم رای........ عذر می خوام منظورم این بود که میریم حق مون رو میگیریم :f34r: !
راستی ، من امروز رفتم امور دانشجویی تا ته توی این کارت های مغناطیسی رو در بیارم.
این کارت ها فعلا داره فقط برای ورودی های 88 پخش میشه تا بقیه به نوبت.
تو ی سلف این کارت ها رو میدن!!
کارآیی زیادی هم داره از جمله به غیر از اینکه کارت دانشجوییه ، کارت کتابخونه و کارت غذا و.... هم هست.
همون سیستمه دانشگاه قزوینه که دیگه همه آشنان باهاش.
اونجور که اون زنه گفت فعلا کارتی به ما نمیدن .
چیه بده یه شیر زن بینتون هست؟:medieval:
من امروز رفتم،گفتن برین هفته دیگه بیاین،در صورتیکه بروبچ هفته پیش کارتاشونو گرفته بودن:hmm:،فکر کنم خانومه امروز حس نداشته کارت بده.یکی از دوستامم که ورودی 87 بود رو گفتن باید بری ایرانشهر!:hmm:
ببخشید کارت دانشجویی چه ربطی به سالن غذاخوری داره که اونجا کارتمونو میدن؟:hmm::hmm::hmm:
نخیر،شما از طرف خودت صحبت کن.من نمیدونم سیستم دانشگاه قزوین چیه!![]()