• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بچه ها قضیه ی اینکه میخوان برو بکس کامپیوتر رو ببرن یه جا دیگه چیه؟:hmm:اگه میخواستیم راه دور و اطراف تهران بریم،از همون اول اطراف تهران رو میزدیم و یا برای سراسری توپ میخوندیم نفر 1بشیم!این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:نباید بذاریم اینطوری بشه!:mad::mad::mad::mad:اگه اینطوری بشه و دانشگاه رو ببرن برای ما اطراف تهران،فکر کنم نصف بچه ها بپرن،چون من که خودم به شخصه با هزار تا التماس تونستم بیام این دانشگاه و با بدبختی خانوداه قبول کردن منو اینجا بفرستن،اگه بخوان ببرن ورامین و اینا که دیگه کار یکی مثل من تمومه.:(:(:(:(:(:(:(:(بیاین همه بروبکس کامپیوتر جمع بشیم اعتراض کنیم.به هیییییییییییییییییییییچ وجه نباید بذاریم آس و پاس بشیم و بریم راه دورتر و دور تهران درس بخونیم!

من كاملا با اين حرفت موافقم .من اگه ميخاستم برم ورامين خوب اولين انتخابمو اونجا ميزدم.
تازه توي دفترچه انتخاب رشته آزاد ادرس دانشگاه تهران جنوبو ايرانشهر داده بود كه بعدا فهميدم فنيش اينجاس، ديگه واي به حالمون كه از اين به بعد بگن ورامينه معلوم نيست كجاست

همونطور که ما صنایعی ها رو بردن از فنی ، رشته های دیگه رو هم باید ببرن ! فقط ما باید قربانی بشیم ؟ هر چی دورتر از تهران ببرنتون ، بهتره :lol: !

يعني چي؟؟ خوب ميخواستن بچه هاي صنايع دست رو دست نزارن؟؟؟
چند نفرشون رفتن اعتراض كردن؟؟؟حداكثر50 نفر اين كافي نيست
همه نشستن تا بقيه يك كاري كنن بقيه هم كاري نكردن ولي هنوز دير نشده:hmm:

حالا شما صنایعی ها رو بردن تقصیر ما چیه؟
ما اگه میدونستیم میخوایم بریم خارج شهر که تهران شمال میزدیم.:hmm: باز اگه ببرن حکیمیه بهتر از ورامین
یه روز هممون بریم اعتراض.
خبرش توی سایت بدید که تعدادمون زیاد بشه.

نبايد اصلا دست رو دست گذاشت بايد بريم اعتراض دوستمون راست گفت لطفا خبرشو تو سايت بزاريد هرچه زودتر بهتر
صنايعي ها هم ميتونن بيان تا اعتراض كنن كه برگردن فني نبايد دست رو دست بزاريد دست رو دست گذاشتيد كه اين شد و رفتيد

کجا حکیمیه خوبه؟پر معتاد و .....و محیط وحشتناک!بریم اونجا معلوم نیس سالم برگردی یا نه.

ما و بقیه ی رشته ها ی که توی فنی هستن باید سر جامون بمونیم.اس.... نیستیم که اینا هر چی بگن بگیم OK و پاشیم بریم.اگه ببرن اونجا،تعداد دانشجو ها نصف میشه چون خیلیا مخصوصا دخترا نمیتونن بیان اون ور شهر،

همین ته شهر رو هم با هزار تا سر و کله زدن با خونواده میایم.من یکی به شخصه اگه ما رو بخوان ببرن جای دیگه،میشینم برای سراسری دوباره میخونم.هر جا قبول شم،بهتر از دارغوزآبادیه که بخوان ما رو ببرن.

به نظر من کار زشتی کردن که صنایع رو از اینجا بردن.خب جا ندارن،دانشجو کمتر بگیرن،چرا بچه ها و دوستا رو از هم جدا میکنن؟اینطوری برای استاد و درس برداشتن با استاد هم بد میشه چون تعداد استادا محدود میشه.

استاد که بیکار نیس که بخاطر ماها از این دانشگاه بره اون دانشگاه.اگه هم بخواد بره این دانشگاه اون دانشگاه باید برای هر استاد،دانشگاه یه جت بخره که سوار بشن،برن اینور اونور.
آخه این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چه فکری میکنن؟
هدف چیه؟
خوششون میاد دانشجوها از دانشگاهشون برن؟

آخه چه تو اين دنيا سر جاشه كه ما بخوايم سر جامون باشيم؟؟؟
پس فردا توي دفترچه انتخاب رشته ميزنن دانشگاه تهران اما كلاسا بندرعباس تشكيل ميشه!!!!:hmm::blink:

معذرت میخوام ولی فکر کنم دوستان خبر رو اشتباه شنیدن...!!

من تابستون همین امسال 1388 مهمان رفته بودم تهران شمال. اونجا استادش میگفت که قراره دانشگاه (( تهران شمال)) به حکیمیه منتقل بشه نه تهران جنوب !:D

اميدوارم اينجور باشه ولي اگه ما هم منتقل شديم چي؟؟؟؟

عجب كاري مگه ما اعصاب اضافه داريم؟؟اين از استاداشون اون از غذاشون اين از انتقالي كه مدام بايد تنو بدنمون بلرزه كه كي ميريم كجا ميريم به هر حال اگه رفتني شديم روز اعتراض را بگيد:(

Last edited:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
بابا چرا دعوا می کنید!
هنوز نه خبری شده نه حرفی هست که دانشکده کامپیوتر بره ورامین!
بعد هم ورامین خودش دانشگاه داره...
امکان جابه جایی وجود داره اما اوضاع بهتر می شه.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ولی اگه خواستن ما کامپیوتریا یا هر کدوم از بقیه رو ببرن بگین من بیام دعوا،ولی اگه دستم به خون آلوده شد،.....:(آخه اعصاب ندارم!:(دوس ندارم بچه ها رو از هم جدا کنن!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Last edited:

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دارم روی این پی دی اف ها کار می کنم
توی مرتب کردنشون به مشکل برخوردم. الان یکی بیاد به من بگه علم مواد برای کدوم رشتست؟
فکر کنم برا مکانیک باشه. ولی یکی از دوستام میگه صنایعی ها هاهم دارن مثل اینکه

علم مواد بیسادی

:hmm: نبود کسی که کمک کنه؟؟ بعدا نگین این پی دی اف ها ایراد داشتا!

از من گفتن بود!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

از من گفتن بود!
علم مواد برای مکانیکه،تا اونجا که میدونم درس مشترک بین همه گرایشاشه.
برای صنایعی ها همینطور.

راستی بازم من به شخصه ازت متشکرم!

Last edited:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2

از من گفتن بود!

صنایع هم علم مواد داره . چقدر هم درس مزخرفیه ! اصلا من نمی دونم چه ربطی به مهندسی صنایع داره این علم مواد !

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
تایید میشه صحبت دوستان ، من از سایت دانشگاه چارت بچه های صنایع رو دیدم ، علم مواد رو دارن اونها ، ولی چارت مکانیک لا موجود !!

اگه بخوان رشته ی دیگه ایی رو از دانشگاه جدا کنن باید یه اعتصاب و اعتراض عمومی بکنیم .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخ جون!میریم دعوا!من کتک دوس دارم!اگه فهمیدیم موضوع جدی شده،همه با هم میریزیم سرشون!:p:happy::D:f34r::medieval::guitar:
جرات ندارن و اجازه هم همینطور!:(

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
چه روحیه ی لطیف و دخترونه ایی :p :happy: ! ولی پایم ،
میریم رای........ عذر می خوام منظورم این بود که میریم حق مون رو میگیریم :f34r: !

راستی ، من امروز رفتم امور دانشجویی تا ته توی این کارت های مغناطیسی رو در بیارم.
این کارت ها فعلا داره فقط برای ورودی های 88 پخش میشه تا بقیه به نوبت.
تو ی سلف این کارت ها رو میدن!!
کارآیی زیادی هم داره از جمله به غیر از اینکه کارت دانشجوییه ، کارت کتابخونه و کارت غذا و.... هم هست.
همون سیستمه دانشگاه قزوینه که دیگه همه آشنان باهاش.
اونجور که اون زنه گفت فعلا کارتی به ما نمیدن .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
ســلام.
یعنی بین شما دوستان ( که خودتون هم دانشگاه آزاد میخونین ) یکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!
danesh_35.gif

خواهشاً یکی به این پستا ( 1 & 2 ) جواب بــده!
danesh_36.gif

تشکــــــــر...

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
ســلام.
یعنی بین شما دوستان ( که خودتون هم دانشگاه آزاد میخونین ) یکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!
danesh_35.gif

danesh_36.gif

تشکــــــــر...

من سوال شما رو دیدم ، ولی اصلا متوجه نمیشم منظورتون چیه ، شاید چون چیزی نشنیدم متوجه نمیشم.
فکر میکنم از خود مرکز آزمون ( ساختمون اصلی دانشگاه آزاد تو پاسداران ) برید بپرسید بهتر باشه و یا اینکه از امور ثبت نام یا دانشجویی یکی از دانشگاه آزاد ها که بهتون نزدیکه بپرسید به جواب برسید.

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
ســلام.
danesh_35.gif

danesh_36.gif

تشکــــــــر...

دوست من بهترین راه اینه که خودت بری دنبالش و پرسو جو کنی ... مثلا بری پیش مشاورهای هنرستانی قلم چی و دانشگاهای آزادی که رشته ای رو که میخوای دارن و جاهای مرتبط دیگه ... یکی دو روز وقت بذار و خودت شخصا پرسو جو کن تا مطمئن مطمئن بشی ...

تا جایی که من میدونم اگه دیپلم فنی داشته باشی فقط میتونی در همون رشته ای که دیپلمشو گرفتی سر کلاس بشینی ... اونم فقط تا کاردانی ... بعدش دوباره باید آزمون بدی یا به هر نحوی قبول شی... البته توی علمی کاربردی میشه رشته های دیگه رو هم پذیرش گرفت ولی تو آزاد تا دو سه سال پیش که من اطلاع داشتم چنین قانونی وجود نداشت ...

حالا امکانش وجود داره که بعضی از دانشگاه های آزاد که متقاضی کمتری دارند بدون کنکور و حتی بدون شرط معدل (یعنی با معدل پایین) هم کسی رو قبول کنند ... ولی نه توی رشته های دیگه ... و نه توی دوره کارشناسی ... مگه اینکه قانون تغییر کرده باشه. برو از خودشون بپرس ...

ولی به هر حال اگه پیش دانشگاهی رو (توی هر رشته ای) بگیری همه ی این محدودیتها حل میشه ...

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
البته توی علمی کاربردی میشه رشته های دیگه رو هم پذیرش گرفت
سلام؛ ممنونم از شما.

من میخواستم دیپلم ( تربیت بدنی ) رو بگیرم بعد برم علمی کاربردی ( پودمانی ، بدون آزمون ) و یه رشته فنی انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم، اما یکی از دوستان بهم گفت چون شما کارت پایان خدمت یا معافیت ( سربازی ) ندارید نمیتونید برید علمی کاربردی! حالا واقعاً همینطوره؟:(

بعد برای پیام نور چطور؟ کارت پایان خدمت میخوان؟:(

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
چه روحیه ی لطیف و دخترونه ایی :p :happy: ! ولی پایم ،
میریم رای........ عذر می خوام منظورم این بود که میریم حق مون رو میگیریم :f34r: !

راستی ، من امروز رفتم امور دانشجویی تا ته توی این کارت های مغناطیسی رو در بیارم.
این کارت ها فعلا داره فقط برای ورودی های 88 پخش میشه تا بقیه به نوبت.
تو ی سلف این کارت ها رو میدن!!
کارآیی زیادی هم داره از جمله به غیر از اینکه کارت دانشجوییه ، کارت کتابخونه و کارت غذا و.... هم هست.
همون سیستمه دانشگاه قزوینه که دیگه همه آشنان باهاش.
اونجور که اون زنه گفت فعلا کارتی به ما نمیدن .

چیه بده یه شیر زن بینتون هست؟:D:medieval::p
من امروز رفتم،گفتن برین هفته دیگه بیاین،در صورتیکه بروبچ هفته پیش کارتاشونو گرفته بودن:hmm:،فکر کنم خانومه امروز حس نداشته کارت بده.یکی از دوستامم که ورودی 87 بود رو گفتن باید بری ایرانشهر!:hmm:

ببخشید کارت دانشجویی چه ربطی به سالن غذاخوری داره که اونجا کارتمونو میدن؟:hmm::hmm::hmm:

نخیر،شما از طرف خودت صحبت کن.من نمیدونم سیستم دانشگاه قزوین چیه!:(

Last edited:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
چیه بده یه شیر زن بینتون هست؟:D:medieval::p
من امروز رفتم،گفتن برین هفته دیگه بیاین،در صورتیکه بروبچ هفته پیش کارتاشونو گرفته بودن:hmm:،فکر کنم خانومه امروز حس نداشته کارت بده.یکی از دوستامم که ورودی 87 بود رو گفتن باید بری ایرانشهر!:hmm:

ببخشید کارت دانشجویی چه ربطی به سالن غذاخوری داره که اونجا کارتمونو میدن؟:hmm::hmm::hmm:

نخیر،شما از طرف خودت صحبت کن.من نمیدونم سیستم دانشگاه قزوین چیه!:(

نه دوست عزیز ، تازه افتخارم میکنیم.

منم گفتم چه ربطی داره اونم همون بحث چند کاره بودن کارت ها رو کشید وسط و گفت ، اگه اینجا کارت میدادن الان انقدر خلوت بود ؟!! :blink:

اشکال نداره ، حالا که این کارت ها رو به ما هم میخوان بدن ، شما هم آشنا میشی :p .

بچه ها یه پیشنهاد دارم ، بیاید ورودی و رشته مون رو تو قسمت location بنویسیم. نظرتون چیه ؟

Last edited:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست جزوه خوب واسه درس الکترونیک 1 و سیگنال بشناسه؟
از بین استادای اینجا کدومشون جزوش به درد بخور تره؟

بالا