• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

hessam_beckham

Registered User
لایک‌ها
3
این جور که من توی آیین نامه خوندم(توی جشن اول سال دادن!) میشه و شرایط هم داره! اما آخر همه حرفا و ماده هاش اینو توی یه کادر نوشته:
این فصل (فصل 12) فعلا در دانشگاه اجرا نمی شود!:D
حالا می خوای از آموزش بپرس!

من خیلی مصمم میخوام برم عمران، اگه اینجا نشه میتونم برم عمران تهران مرکز؟!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
چرا مثکه میشه.
مخصوصا اگه همون ترم اول بخوای میشه.
یکی از دوستای من سخت افزاره میخواست بره صنایع،دنبالش هم رفت،اما آخرش خودش پشیمون شد و نرفت
میشه تغییر رشته داد :)

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حاجي مقاومت دو و سه و مكانيك مواد مركب سنگين نيست برا يه ترم ؟ من هم ميخوام بر دارم ميترسم .
به نظرت تركيب درس هاي اين ترمم چطوره ؟ :
رياضي دو +سيالات 1 + طراحي شاسي خودرو + طراحي مكانيزم + ترمو ديناميك 2 + مقاومت دو البته ميتونم يه درس ديگه مثل مقاومت سه يه مكانيك مواد مركب يا سيالات دو رو به ليست بالا اضافه كنم . به نظرت همون هفده واحد خوبه يا يكي دو تا ديگه از اين درس ها رو هم اضافه كنم ؟
راستي رياضي دو كرمعلي چطوره ؟ نمره بده هست؟ .. يه استاد رياضي كه فقط نمره بده يكي به من معرفي كنه برام نحوه درس دادنش اصلا مهم نيست

واحدات خیلی سنگینه.مکانیک مواد بیاد روش دیگه واویلااااا :wacko: ... ولی اگه مرد درس خوندن باشی یه ترم مکانیک موادم میتونی اضافه کنی با صالحی. من که گیرم نمیاد باهاش ولی شما حال کن...ولی اگه خواستی 17 تا واحد برداری بیا مردونگی کن یکی دو تا درس رو بردار موقع انتخاب واحد من حذف کن من بردارم...
:(
منم سیالات میخوام بردارم.با ابجدی اگه برسه بهم که بعید میدونم.اگه نشد حسنی که اونم نمیرسه پس این ترم با پناه جون هستیم:(

هرچی استاد مزخرفه به من میرسه این ترم......

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
ولی تو چارت پیشنهادی خودشون که گفتن مثلا این ترم اینا رو بردار و ترم 2 اینا رو بردار و ... اندیشه و اخلاق رو کنار هم گذاشته!!!

موقع انتخاب واحد خود سایت انتخاب نمیکنه
مگر این که
بری گروه

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

دیگه آیین نامه رو حفظ نکردم!:D اگه آیین نامه رو داری که ببین اگرم نه از آموزش بپرس!
مکانیک به این خوبی! بعدشم الان آخه بعد یه ترم به نظرم آدم خیلی خوب نمی تونه تصمیم بگیره! بیشتر از روی هیجانه!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
مگه اون دیباجی که شما میشناسین مرده؟:lol:
ولی کلا اگه میخوای یه خورده یاد بگیری فکر کنم رویا بهتر باشه ولی باید دستت تند باشه و همیشه هم بری سر کلاسش چون از 2.5 کلاس 2.45 دقیقه بدون هیچ شوخی و خنده ای فقط مینویسه و بعد پاک میکنه

نه خانومه:lol:
من درسایی رو که استاد دیباج ارائه داده را گرفتم ترم قبل مدار2+مدار منطقی این ترمم معماری
به نظرم استاده خوبی میومد فکر نمیکردم کسی رو بندازه روی این حساب گفتم چه نامرده(منظورم بی انصافه)

hessam_beckham

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان جواب ندادن!!!!
کرمی واسه دیفرانسیل خوبه؟ نمره خوب میده؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه خانومه:lol:
من درسایی رو که استاد دیباج ارائه داده را گرفتم ترم قبل مدار2+مدار منطقی این ترمم معماری
به نظرم استاده خوبی میومد فکر نمیکردم کسی رو بندازه روی این حساب گفتم چه نامرده(منظورم بی انصافه)

معماری با دیباج خوب شد نمره تون؟
آخه میگفتن امتحانش خیلی سخت بوده:eek:

freidoon

Registered User
لایک‌ها
21
ببخشید
انگار نتونستم خوب منظورمو برسونم
ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد چه تاریخیه؟ (منظورم ثبت نام و واریز شهریه و انتخاب واحد و ایناست)

واقعا ممنون میشم به سوالم جواب بدین

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ریاضی خوبه.واقعا خوبه
یکی از دوستای منم بود که ترم قبل با یکی دیگه ریاضی 2 داشت نظرش این بود که این استاد عالیه!
منم واقعااااااا ازش راضی بودم.درس عالی میده و خیلی حجم جزوه ش از بقیه ی اساتید کمتره و کامل و با کلی مسئله و تمرین درس میده.
نمره هم همیشه کلی مثبت میداد و برای حضور و تمرین حل کردن و ... همش مثبت و نمره میداد.
برای پایان ترم هم گفت دست باز صحیح میکنم و علاوه بر 2 نمره کلاسی 1نمره هم به اونایی که همیشه بودن،به خصوص جلسه آخر ارفاق میکنه :)

سلام :cool:
شما بودی با مسگرانی کلاس داشتی؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
مدار الکترونیکی با لطفعلی شمیرانی یا برومند نیا؟
هم از لحاظ درس،هم نمره.درس دادن یکم مهمتره :)
یه سری بچه ها میگن لطفعلی سواد نداره،با برومندنیا هم میگن هیچ درسی برندار!
تکلیف چیه؟باید با یکی بردارم دیگه!

برومندنیا امتحانش کاملا شبیه جزوه ش ه،حتی چندتا سوالش عددش هم عوض نمیشه!کی گفته درس برنداری باهاش!:D
از لحاظ درس دادن لطفعلی یکم بهتره از برومند ، ولی من هر درسی با برومندنیا داشتم فکر میکردم بالای 18 میشم، 3-4 نمره پایین تر شدم!

1- برای مدار 1 خیلی در مورد هادی و علائی حرف زدید.میشه بالاخره بگیر اولیت انتخاب با کدومشون و چرا ؟
مدار 1 فقط علائی ، یکی از بهترین استادهایی بوده که درس باهاش داشتم

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
کسی می دونه مرکز تربیت معلم کجا میشه ؟
توی لیست مراکز آموزشی چیزی نیست اما یادم قبلا بود :blink:فکر کنم اسمش رو عوض کردن !

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
کسی می دونه مرکز تربیت معلم کجا میشه ؟
توی لیست مراکز آموزشی چیزی نیست اما یادم قبلا بود :blink:فکر کنم اسمش رو عوض کردن !

فکر کنم فلسطین باشه! البته فکر کنم ها!
می ترسم با منشی بردارم بعد انقدر سنگین درس بده که نتونم نمره خوب بگیرم! یا بدتر از اون پاس نشه و یا پایین شم!
آخه از هاشمیان هم ناراصی نبودم!
ای وااااااااااااای!

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
می ترسم با منشی بردارم بعد انقدر سنگین درس بده که نتونم نمره خوب بگیرم! یا بدتر از اون پاس نشه و یا پایین شم!
ای وااااااااااااای!
من امشب به جواب این سوال احتیاج دارم ترو خدا یکی بگه تربیت معلم کجاست !!!:(
شما حرف گوش کن با منشی بردار!
من هم توی طول ترم از طریق وبلاگم از دانشجو های منشی حمایت می کنم.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ای وااااااااااااای!

سر فلسطین یکی از واحدای دانشگاه تهران مرکزه!!!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
برومندنیا امتحانش کاملا شبیه جزوه ش ه،حتی چندتا سوالش عددش هم عوض نمیشه!کی گفته درس برنداری باهاش!:D
از لحاظ درس دادن لطفعلی یکم بهتره از برومند ، ولی من هر درسی با برومندنیا داشتم فکر میکردم بالای 18 میشم، 3-4 نمره پایین تر شدم!

مدار 1 فقط علائی ، یکی از بهترین استادهایی بوده که درس باهاش داشتم
مرسی برادر فلینت!
اما من آخرش نفهیمدم با کی بردارم.
یعنی برومندنیا بهتره؟

راستی شما نظرت چیه هر4تا مدار رو این ترم با یه عمومی با هم بردارم؟(البته امتحان مدار1و مدار منطقی توی یک روزه:(اما برای بقیه مدار ها وقتش خیلی زیاد و خوبه)
بقیه بچه ها میگن سنگینه.شما چطور؟:(

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
من این ترم واسه بار اوله ثبت نام میکنم.
چند تاسوال داشتم لطفا راهنماییم کنید.
-من میخام تو مقطع ارشد ثبت نام کنم ولی هر چه قدر گشتم نتونستم زمان ثبت نام تحصیلات تکمیلی رو پیدا کنم.
حتی توی پروفایل خودم هم وقتی زمان بندي انتخاب واحد / حذف و اضافه
رو میزنم هیچ زمانی نمیاد.
ایا هنوز مشخص نشده یا من خبر ندارم.
وقی پرداخت شهریه رو میزنم بهم میگه که 1.5 ملیون بدهکارم.در حالی که من هنوز انتخاب واحد نکردم و شهریه ثابت هم 900 تومنه.
ایا این مبلغ علیاحسابه؟

چند جا نوشته که زمان شروع کلاس 23 بهمن.
ایا اونجا خیلی مقرراتیه.و کلاس سر همون تاریخ شروع میشه؟(اخه باید 400 کیلومتر راه رو تا تهران بیام)

بالا