• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من یه درسی رو که بهش اطمینان10000000000%داشتم اعتراض زدم
نمره 15 قبلیم به20مبدل شد:blink::blink::blink::blink::blink::blink::wacko:
یعنی این درست یا بهش شک کنم
یعنی یه استادی اصن اینکارو میکنه
خودم حدس میزدم حداکثر بشم15.75نهههههههههههه که20
راستی
برادر dma اماده ای که؟؟؟

عجب استاد حواس پرت و صد البته با شرف و انسانی بوده...

بعضی اساتید در اینجور موارد حتی اگر هم حق با دانشجو باشه عصبی میشن و حداقل یکی دو نمره هم کم میکنند...

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
امتحانا تموم شد بالاخره! خدا شر این امتحانها رو از سر همه کم کنه!
میخوام این ترم وام بگیرم.کسی میتونه اینجا کمک کنه ؟
من میرم تو انرول تو قسمت وام صندوق رفاه.اونجا یه قسمت به اسم "درخواست وام" داره که وقتی میزنی میگه باید پرونده رو کامل کنی.وقتی قسمت پرونده من رو میزنم سرور ارور میده.
چه باید بکنم ؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اولا من هیچ علاقه ای به بحث کردن با شما ندارم ، ضمن اینکه دفعه ی قبلی هم جوابتون رو ندادم اما اینبار لازمه جواب بدم . فرض کنیم همه ی اینایی که میگید درست ، تک به تک ، واو به واو . ولی انصاف رو واسه من معنی کنید . یه بدبخت بیچاره ای که به نون شبش محتاجه ، با کلی قرض و بدهکاری و کوفت و زهر مار میره پول کلاس کنکور میده ، شب تا صبح درس میخونه ، صبح تا شب کار میکنه تا خرج خوهر و برادرهای یتیمش رو بده و درسشو بخونه . با مصیبت درس میخونه با بیچارگی که آخرش قبول بشه و یه کسی بشه واسه خودش تا بتونه از این فلاکت زندگیشو نجات بده ، خیلی هم زحمت میکشه و لیاقت قبولی داره چرا یه همچین کسی باید جای اونو توی دانشگاه بگیره ؟ چرا نباید تاوان هچین مساله ای رو جای دیگه بده ؟ والا من میشناسم افرادی رو هم که حاضر نیستن اینطوری حق رو نا حق کنن و از این حق به اصلاح حقشون استفاده کنن و میخوان خودشون باشن . اینطوری بخوایم حساب کنیم کل این مملکت میشه همین مسائل از استخدام دولتی گبیرید تا درس و دانشگاه و خونه و وام و ماشین و ..... . مگه این مردم چقدر باید واسه این انقلاب تقاص پس بدن ؟ خودشون و نسل های بعدیشون سوخته شدن بس نبود که حالا تا نوه نتیجه هاشون رو هم بخوان ساپورت کنن ؟ لااقل بیان یه سری دانشگاه بذارن واسه اینا بگن نه کنکور لازمه بدین نه پول یه سره بعد از گرفتن دیپلمتون تشریف بیارید اینجا . اگه اینا رفتن جنگیدن تا حق نا حق بشه این رسمش نیست توی مردونگی . حالا گور باباشون ، اصلا نوش جونشون اومدن با سهمیه دانشگاه ، شهریه هم معاف شدن ، خدمت هم معاف شدن ، کلا از زندگی معاف شدن چرا درس افتاده شون باید بشه بلا اثر ؟ والا دیگه هیچ جای دنیا این مدلشو ندیدیم . والا مردم عادی و سالم با این همه گرونی و مشکل مسکن و همه چیز انقدر مثل اینا شاهانه زندگی نمیکنن .
و تازه اگه هم قراره بهشون بیشتر رسیدگی بشه نباید حق بقیه رو بدن بهشون!
مثلا من بدبخت،با کلی سختی تونستم یکی از بهترین مدرسه ها برم و خانواده م شهریه ی اون مدرسه رو به سختی میدادن.
من هم عالی درس خوندم و کنکور سراسری ترکوندم،طوری که عمرا رتبه م بیشتر از 200 نمیشد.خودم شب کنکور از توی پاسخنامه صحیح کردم و درصد گرفتم!اصلا فضایی بود!
اما حقم هاپولی شد و به این خراب شده مجبور شدم بیام!
بعدا رفتم کارنامه ی رتبه ی 200 سراسری رو دیدم و وقتی مقایسه کردم دیدم حتی من رتبه م حدودای 100-120 میشد!

بیخیال بابا!
این بحث مزخرف رو تموم کنیم بهتره!

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
دعا کن نمره ی منم همینطوری تغییر کنه :(
از غصه ی مشروطیم دارم دق میکنم :(

چه درسی بوده حالا؟

خدایا برا نمرات ایشون هم یه فرجی حاصل کن(الهی آمین)

شیمی عمومی2...دکترسرگردان

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان استادی برای مبانی دفاع مقدس میشناسین؟؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
و تازه اگه هم قراره بهشون بیشتر رسیدگی بشه نباید حق بقیه رو بدن بهشون!
مثلا من بدبخت،با کلی سختی تونستم یکی از بهترین مدرسه ها برم و خانواده م شهریه ی اون مدرسه رو به سختی میدادن.
من هم عالی درس خوندم و کنکور سراسری ترکوندم،طوری که عمرا رتبه م بیشتر از 200 نمیشد.خودم شب کنکور از توی پاسخنامه صحیح کردم و درصد گرفتم!اصلا فضایی بود!
اما حقم هاپولی شد و به این خراب شده مجبور شدم بیام!
بعدا رفتم کارنامه ی رتبه ی 200 سراسری رو دیدم و وقتی مقایسه کردم دیدم حتی من رتبه م حدودای 100-120 میشد!

بیخیال بابا!
این بحث مزخرف رو تموم کنیم بهتره!

اولا من هیچ علاقه ای به بحث کردن با شما ندارم ، ضمن اینکه دفعه ی قبلی هم جوابتون رو ندادم اما اینبار لازمه جواب بدم . فرض کنیم همه ی اینایی که میگید درست ، تک به تک ، واو به واو . ولی انصاف رو واسه من معنی کنید . یه بدبخت بیچاره ای که به نون شبش محتاجه ، با کلی قرض و بدهکاری و کوفت و زهر مار میره پول کلاس کنکور میده ، شب تا صبح درس میخونه ، صبح تا شب کار میکنه تا خرج خوهر و برادرهای یتیمش رو بده و درسشو بخونه . با مصیبت درس میخونه با بیچارگی که آخرش قبول بشه و یه کسی بشه واسه خودش تا بتونه از این فلاکت زندگیشو نجات بده ، خیلی هم زحمت میکشه و لیاقت قبولی داره چرا یه همچین کسی باید جای اونو توی دانشگاه بگیره ؟ چرا نباید تاوان هچین مساله ای رو جای دیگه بده ؟ والا من میشناسم افرادی رو هم که حاضر نیستن اینطوری حق رو نا حق کنن و از این حق به اصلاح حقشون استفاده کنن و میخوان خودشون باشن . اینطوری بخوایم حساب کنیم کل این مملکت میشه همین مسائل از استخدام دولتی گبیرید تا درس و دانشگاه و خونه و وام و ماشین و ..... . مگه این مردم چقدر باید واسه این انقلاب تقاص پس بدن ؟ خودشون و نسل های بعدیشون سوخته شدن بس نبود که حالا تا نوه نتیجه هاشون رو هم بخوان ساپورت کنن ؟ لااقل بیان یه سری دانشگاه بذارن واسه اینا بگن نه کنکور لازمه بدین نه پول یه سره بعد از گرفتن دیپلمتون تشریف بیارید اینجا . اگه اینا رفتن جنگیدن تا حق نا حق بشه این رسمش نیست توی مردونگی . حالا گور باباشون ، اصلا نوش جونشون اومدن با سهمیه دانشگاه ، شهریه هم معاف شدن ، خدمت هم معاف شدن ، کلا از زندگی معاف شدن چرا درس افتاده شون باید بشه بلا اثر ؟ والا دیگه هیچ جای دنیا این مدلشو ندیدیم . والا مردم عادی و سالم با این همه گرونی و مشکل مسکن و همه چیز انقدر مثل اینا شاهانه زندگی نمیکنن .

دوستان عزیز کلا در این زمینه ها نباید بحث کرد چون بیشتر باعث اعصاب خوردی میشه و هیچ فایده ای هم نداره
(کلا تو عمل تو این 30 سال چه فایده ای داشته که حالا ما بیایم در موردش بحث کنیم)
ولی اگه از هر کدوم از مردم بپرسی که حرف دلتو بزن و همون حرفی که تو تاکسی جدیدا با ترس :f34r::f34r:میزنی رو بگو اونوقت میفهمی که چه دیوی رفتو چه فرشته ای دراومد....ایشالا که زوتر....;);)
ولی داداش رامتین اگه یه روز میرفتی پای دردودل اون همسایت میشستی میدیدی که اون کارشو برا خدا انجام داده و پاداشش هم از همون میخاد و اصلا راضی نیست که اینها با این جور کاراشون بخان در آینده از ایثارش قدردانی کنن.
خواهشا بحث نکنید منم معذرت میخام که کش دادم چون همش ضرره

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بچه های کامیپوتر به نظر شما اگر کسی بخواد از الان شروع کنه برنامه نویسی خوندن باید از کجا شروع کنه؟
اصلا این سی شارپ که یاد میدن بهمون به درد می خوره؟؟
اگر به درد نمی خوره وقتم رو سرش هدر ندم برم سراغ یک زبون بهتر!
من هم مبانی پاس کردم هم پیشرفته اما اصلا برنامه نویسی بلد نیستم:(
کسی هست اینجا برنامه نویسیش خوب باشه راهنمائیم کنه از کجا شروع کنم؟

یک توصیه ی برادرانه !
وقتت رو با برنامه نویسی خوندن تلف کن !
خانوم ها برنامه نویس های خوبی نمیشن !
چند تا مدیر ارشد شرکت نرم افزاری میشناسی که زن باشن ؟
چند تا برنامه نویس خارق العاده میشناسی که زن باشی؟
واقعا نظرم این که روی یک رشته ی دیگه وقت بذار !

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اولا من هیچ علاقه ای به بحث کردن با شما ندارم ،
.......
والا دیگه هیچ جای دنیا این مدلشو ندیدیم . والا مردم عادی و سالم با این همه گرونی و مشکل مسکن و همه چیز انقدر مثل اینا شاهانه زندگی نمیکنن .

1) منم علاقه اي به بحث كردن با شما ندارم شما كلا معترضي و تحمل نظر مخالف براي شما بسيار پايين هست ... دفعه قبلي هم فكر ميكنم ساير دوستان در مورد ما قضاوت خوبي داشتن هنوز پست هاشون هست ميتونيد بخونيد تا ببينيد حق رو به چه كسي دادن ...
2) اينكه شما اين مدلش رو نديديد دليل بر نبودنش نيست .. امتياز هاي ويژه براي قربانيان جنگ حداقل در سه تا كشوري كه من ميشناسم مثل كانادا امريكا و فرانسه اعمال شده و ميشه .. بحثي كه شما داريد بر عكس ساير دوستان روي چرايي اين امتيازات هست در صورتي كه ساير دوستان روي چگونگي اين امتيازات بحث دارند .. اينكه اين امتيازات چه جوري باشه يه بحثه اينكه اصلا باشه يا نباشه يه بحث جدا ... اقاي dma به حق روي چگونگي امتيازات بحث داشتن كه من باهاش موافق بودم اما شما روي چرايي بحث داريد كه صد در صد مخالف هستم ..
3) اينكه ميگيد زندگي شاهانه برام جالبه ... باور كنيد كه اين طور نيست ... خود من هم پدرم سابقه جبهه و جنگ داره ( از اول تا اخر جنگ ) بگذريم كه پدرم الان مخالف صد در صد انقلاب و .... هست . من تا امروز نه از سهميه اي استفاده كردم نه زندگي شاهانه اي دارم اساسا سهميه و امتيازي نبوده كه بخوام استفاده كنم شاگرد اول مدرسه ي معمولي بودم و با تلاش خودم اينجا قبول شدم . الان هم كه اوضاع درسيم اين مدلي شده براي مشكلي بوده كه نزديك به دو سال و نيم امكان هر گونه درس خوندي رو از من گرفته بود و گر نه تا الان تموم شده بود ... همه ي عالم و ادم هم ميدونن كه الان مشكل **** وظيفه دارم پس خدمت هم بايد برم ... بله قانون گذاشتن كه خدمت كسايي كه پدرشون جبهه بوده كمتر از بقيه خواهد بود كه البته اين قانون هم تا پايان سال 1390 هست و بعد از اون خدا عالمه كه چي پيش بياد .. اما كسايي كه جبهه ي پدر اونا تاييد ميشه و نامه كسر خدمت از ستاد نيرو براشون زده ميشه اندك هستن به دلايلي كه نميتونم اينجا زياد بازش كنم..

از نظر من اين بحث همين جا تموم شده هست ... اگه اين بحث رو باز كردم به خاطر همه اون ادم هاي بي ادعايي بود كه از نزديك ميشناسم و گر چه از لحاظ عقيدتي خيلي با اونها اختلاف دارم اما لااقل وجدانم درد مياد وقتي زندگي و شرايط سخت درس خوندشون و .... رو ميبينم و بعد ميبينم جامعه چه جوري در موردشون قضاوت ميكنه ... راستي فضولي توي يوزر دانشگاهي مردم به نظر نمياد كار درستي باشه ... اينو گفتم چون ظاهرا خيلي به مسائل اخلاقي پايبند هستيد :D
اين بحث همين جا خاتمه يافت ................

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یک توصیه ی برادرانه !
هه!
نذار باهات جر رو بحث کنم!:grrr::grrr::grrr:
اما بدون خانوما خیلی خیلی مسئولیتشون بیشتر از مرداس و شاید وقتشون انقد پر میشه که وقت ندارن روی یه کار پر فکری مثل برنامه نویسی وقت بذارن،برای همین بصورت حرفه دنبالش نمیرن،اما این به این معنا نیست که بلد نیستن!
من تمام چند سال اخیر زندگیم برنامه نویسی بوده و مطمئنم روزی یکی مثله تو میاد که برای من کارکنه!
مردها انقد بی مسئولیت و بی فکرتر از زنها هستند که معلومه اگه یه کاری پیدا بشه که یکم روش فکر کنن رو میپذیرن و وقت میذارن!البته بلانسبت بعضی از مردها که واقعا "مرد بودن" براشون تعریف داره و دقیقا به معنای خود کلمه مرد هستن!
لطفا بحث زن و مرد رو وسط نیار که شاکی میشم!:grrr:
در ضمن توی ایران هیچوقت هیچکاری رو در مقام بالا به زنها نمیدن،به جز کلفتی و رختشوری!اونم از صدقه سری مردهای بی فکر و بی لیاقت و زنهای بی سواد و احمق جامعه س

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان استادی برای مبانی دفاع مقدس میشناسین؟؟

نطاق پورنوری، آدم خوبی بود. تازه امتحان دادم،نمرش نیومده ولی فک کنم خوب نمره بده. 15 تا سوال داد، از اونا 5تاش تو امتحان اومد

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
هه!
اما بدون خانوما خیلی خیلی مسئولیتشون بیشتر از مرداس و شاید وقتشون انقد پر میشه که وقت ندارن روی یه کار پر فکری مثل برنامه نویسی وقت بذارن،برای همین بصورت حرفه دنبالش نمیرن،اما این به این معنا نیست که بلد نیستن!
من تمام چند سال اخیر زندگیم برنامه نویسی بوده و مطمئنم روزی یکی مثله تو میاد که برای من کارکنه!
مردها انقد بی مسئولیت و بی فکرتر از زنها هستند که معلومه اگه یه کاری پیدا بشه که یکم روش فکر کنن رو میپذیرن و وقت میذارن!البته بلانسبت بعضی از مردها که واقعا "مرد بودن" براشون تعریف داره و دقیقا به معنای خود کلمه مرد هستن!
در ضمن توی ایران هیچوقت هیچکاری رو در مقام بالا به زنها نمیدن،به جز کلفتی و رختشوری!اونم از صدقه سری مردهای بی فکر و بی لیاقت و زنهای بی سواد و احمق جامعه س

من حق رو به DORDORI میدم....البته امیدوارم حرف اون دوسته عزیزمونم جدی نبوده باشه و به شوخی بوده باشه فقط....

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
یک توصیه ی برادرانه !

چند تا مدیر ارشد شرکت نرم افزاری میشناسی که مثل تو مغرور باشن و از خودراضی. خوبه شما به جایی نرسیدی وگرنه ..... سرویس میکردی.
اگه شما نمیشناسی دلیلی برای نبودنش نیست.
هرکسی اگه بخواد و تلاش کنه به خواستش میرسه، مرد و زن هم نداره.
ی مثلی هست میگه درخت هر چی پربارتر باشه، افتاده تره.(بهتره این ضرب المثل همیشه تو ذهنت بسپوری، تا با غرور کاذبت به کسی توهین نکنی)

Last edited:

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
نطاق پورنوری، آدم خوبی بود. تازه امتحان دادم،نمرش نیومده ولی فک کنم خوب نمره بده. 15 تا سوال داد، از اونا 5تاش تو امتحان اومد

سوال 6،اون 2 تا مورد که توی سوالایی که گقته بود نبود!!!!
سوال 1 هم که مسائل نظامی رو نگفته بود!!!!!

سوال 4 رو هم که گفته بود بررسی سال اول و دوم جنگ هم توی سوالا نبود!!!!!

ایشالا که خوب نمره بده

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
چند تا مدیر ارشد شرکت نرم افزاری میشناسی که مثل تو مغرور باشن و از خودراضی.
اگه شما نمیشناسی دلیلی برای نبودنش نیست.
هرکسی اگه بخواد و تلاش کنه به خواستش میرسه، مرد و زن هم نداره.
ی مثلی هست میگه درخت هر چی پربارتر باشه، افتاده تره.(بهتره این ضرب المثل همیشه تو ذهنت بسپوری، تا با غرور کاذبت به کسی توهین نکنی)
گل گفتی دوستم!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
والا دیگه کلا از غصه ش بی حس شدم،دیگه نگرانی و اینا معنی نداره!
دو تا درس رو از 11 عمرا کمتر نمیشدم،یکی رو دادن 3 یکی رو دادن 8 :hmm:
واقعا دست گلشون درد نکنه!دوتاییشون هم 3واحدی هستن!:hmm:
منتظرم ببینم ریاضی 2 و پیشرفته قراره از 1-5 چه نمره یی بهم بدن!:hmm:

3 ؟!!
amazed.png
کی اینجوری نمره داده؟! یه اعتراض بزن حتما

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سوال 6،اون 2 تا مورد که توی سوالایی که گقته بود نبود!!!!
سوال 1 هم که مسائل نظامی رو نگفته بود!!!!!

سوال 4 رو هم که گفته بود بررسی سال اول و دوم جنگ هم توی سوالا نبود!!!!!

ایشالا که خوب نمره بده

به جاش 5 تا سوال از 6 تا رو باید حل میکردی، همه سوالا رو هم به ما که گفته بود.شما کد ساعت چند بودی؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
هه!

واقعا چقدر منطقی و خوب جوابم رو دادی!!!
همون طور که از دفاعیه ی این دوستمون معلومه خانم ها خیلی با منطق و حرف های استدلالی حال نمی کنند !
برنامه نویسی هم با منطق جلو میره پس خود همین dordori یک تجسم خیلی بزرگ و عینی برای حرف منه !

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
واقعا چقدر منطقی و خوب جوابم رو دادی!!!
همون طور که از دفاعیه ی این دوستمون معلومه خانم ها خیلی با منطق و حرف های استدلالی حال نمی کنند !
برنامه نویسی هم با منطق جلو میره پس خود همین dordori یک تجسم خیلی بزرگ و عینی برای حرف منه !
تو یکی اصلا از منطق حرف نزن،خب؟
برو به همون غرور کاذبت برس!
خود تو که این حرف زن و مرد رو پیش میکشی معلومه خیلی عند منطقی

dma

Registered User
لایک‌ها
57
آخ جون اینجا دوباره دعواست......

بچه های رشته درپیت کامپیوتر ای بابا چه دله خوشی دارید فکر کردید الان بازار کار منتظر شماها فارغ التحصیل بشید و برید یه دفتر تو جردن بدن بهتون بشینید مدیریت کنید!؟.....ادامه بدید دعواهارو ماهم ببینیم و بخندیم!!!!

اما مورد دوم دعواها...فقط میتونم بگم هر دو طرف دعوا حق دارند به نوعی....تنها راه حلش هم اینه که حق هر کسی رو بجا به خودش بدیم....

بچه ها این بحث رو تموم کنید که نیاند تاپیک رو بلاک کنند....پست ها رو هم اگه ویرایش کنید به نظر من بهتر....یه چیزایی اگه یه جاهایی نباشه بهتره....

بالا