• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
راستی یک سوال !
اگر من ذخیره حذف کرده باشم می تونم بی خیالش بشم نرم 1 بردارم بعدا ذخیره پاس کنم ؟
نمیشه نه ؟پس چرا من فکر کردم میتونم نرم 1 بردارم ؟:wacko:
واسه ذخیره بازیابی قبلا حماقت کردم با دادگر کلاس برداشتم میخوام بدونم هدایت فر چطوره ؟
کسی باهاش کلاس داشته ؟میشناسدش ؟چطور استادیه ؟
درس؟اخلاق ؟نمره ؟سن و سال ؟

درس: خوبه.جزوه میگه یعنی حرف میزنه تو مینویسی.یه کتابم میگه که جزوه خودش خلاصه شده مطالب اون کتابه
نمره: والا خیلی عجیب غریب به ماها نمره داد حالا تو فول بخون یعنی احمقانه ترین مطالب حفظی رو هم بخون ایشالا خوب میشی
سن و سال: تقریبا سالخورده هستن ایشون

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
دوستان کمک فرمایید
معیین تقوی آزشبکش چه طوره؟؟؟؟؟
فرناز فامیلی چه طوره؟؟؟
مهران حشمتی و افشین امامی خواه برای کارگاه چطورن؟؟؟
حریرچی برای آز چطوره؟؟؟؟

حریرچی... فیلم بنجامین باتنو دیدی؟ قیافش شبیه پیریای برد پیته!
تمام ترم با برنامه پی اس پایس مدار میبندید یه پروژه خفن میده 10 نمره ،گزارش کار 3 نمره، میمونه 7 نمره که اونم یه امتحانه با یک دونه سوال مزخرف و در آخر عین نمره تو میده. اگه باش برداشتی از همون اول رو پروژت کار کن تمام مدارایی که می بندی رو هم از حفظ باش

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
درس: خوبه.جزوه میگه یعنی حرف میزنه تو مینویسی.یه کتابم میگه که جزوه خودش خلاصه شده مطالب اون کتابه
نمره: والا خیلی عجیب غریب به ماها نمره داد حالا تو فول بخون یعنی احمقانه ترین مطالب حفظی رو هم بخون ایشالا خوب میشی
سن و سال: تقریبا سالخورده هستن ایشون
با سواد هستن ؟
خوش اخلاق هستن؟
گیر نیستن ؟
حضور غیاب ؟

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
با سواد هستن ؟
خوش اخلاق هستن؟
گیر نیستن ؟
حضور غیاب ؟

کلا ذخیره بازیابی که زیاد سواد نمیخواد ایشونم کلا آسون درس میده خودش بخشای سخت ترو حذف میکنه حالا اگه بلد هستشون یا نه نمیدونم!
خوش اخلاقم هست
گیر نیست.کلا بچه های ما زیاد رو مخش نمیرفتن. مثلا دیر بری سر کلاس چیزی نمیگه
حضور غیابم میکرد

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
نمره های ترم تابستان تا قبل از انتخاب واحد حتماً میاد دیگه ؟؟؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان کمک فرمایید
معیین تقوی آزشبکش چه طوره؟؟؟؟؟
فرناز فامیلی چه طوره؟؟؟
مهران حشمتی و افشین امامی خواه برای کارگاه چطورن؟؟؟
حریرچی برای آز چطوره؟؟؟؟

مریم معین تقوی؟ اگه این که آدم .... هست که نگو. البته اگه آقا هستید که براتون خوبه ولی انقد با خانم ها بد رفتار میکنه، مخصوصا سر کلاس مختلط.
هر چقدر پدرشون آدم قابل احترامیه ولی خودش....
اصلا هم بلد نیست درس بده،نمره خودت میده

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
من شنیدم مدار 2 رمضان گل هم خوب تدریس میکنه.نظری ندارید؟ کرمدل و فتح آبادی رو ترجیح میدید به رمضان گل؟
میشه معیارتون رو هم بگید که چرا این اساتید رو معرفی می کنید؟برای من معیار اصلی تدریس خوب و جزوه خوب گفتنه.دروس این ترمم همه توی کارشناس ارشد از اهمیت زیادی برخوردار هستند ودوست دارم استاد درست تدریس کنه و یه چیزی یاد بگیرم.

کرمدل دوستم باهاش داشت میگفت خوبه. معیار اصلیش هم درس دادنش بود که خوب درس میداد ولی به نظر من هیچ کی علایی نمیشه.

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام بچه ها ... من تازه واردم ؛ خواهش میکنم کمکم کنید ... در این درس هایی که در زیر هست چه استادایی خوب هستند و خوب هم نمره میدهند ، یعنی هم خوب درس بدن هم خوب هم نمره بدن چون نمره برام خیلی مهمه ؛ درسها عبارتند از :
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ، ریاضی 1 ، فیزیک پیش ، اندیشه اسلامی ، ساختمان داده ها ، فیزیک 1 ... تروخدا کمکم کنید . ممنون از همتون

مبانی: اول منشی و بعد هاشمیان. منشی عالی درس میده و نمره خودت میده. هاشمیان هم خوب درس میده و شاید ی خورده بیشتر بت بده.
ریاضی1: فقط شکری. درس خوب میده، نمره هم که نگو :دی
ساختمان داده: عزت دوست، درس خوب میده و نمره حودت میده ولی اگه نمره میخوای شاهپریان

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
فیزیک 2 : جلیلیان
مدار 1 :هادی
مدار الکترونیک : نمیدونم

الکترونیکی من با ستاری داشتم، اصلا خوب درس نمیده، سر کلاس بی خیال. ولی آخر ترم میبره پای تخته(به صورت اختیاری.اجباری) بهتر بری، بهتر بری چون واقعا تا 4-5 نمره به نمره پایانیت اضافه میکنه. نمره هم خوب میده.من که راضی بودم.
مدار هادی و علایی هر در خیلی خوبن
جلیلیام خوب درس نمیده، سر کلاس مدام شوخی های مسخره میکنه ولی نمره خوب میده و امتحانش شبیه جزوشه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
به کسایی که میخوان درس سیستمهای کنترل خطی رو بگیرند.به هیچ وجه منع الوجوه با سید محمد موسوی انزهایی کلاس برندارند.چون خیلی آدم داغونیه.نه نمره میده نه درس.در رو فقط سمبل میکنه.آخرشم یه امتحان سخت ازت میگیره که اشکت در میاد

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
کاظم ایمانی
جواد دلدار شیخی
علی طاهری تمامی
برای کارگاه به نظرتون کدوم بهتره ؟ ( طبق معمول اولویت با خوب نمره دادن !:p )

من ترم پیش با دلدار داشتم، خوب نمره میده و رو اینکه تا آخر کلاس باید بمونی حساس نیست.

ali.maleki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این ترم ریاضی دو رو این اساتید ارائه کردند، پیشنهاد می کنید با کی بردارم:
1-رضا بابایی
2-محمد رحمانی
3-عبدالله صدرالدینی
4-علی مغانی

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
بـــَــــــــــــــــه بـــَــــــــــــــــه (بر وزن اَه اَه) دوباره انتخاب واحد شده و ما داستان داریم اینجا :دی میبینید از الان ناخواب شدم!! :wacko:
اول از همه خسته نباشید عرض میشه خدمت دوستان و همچنین خدمت خودم که (به خدا) 3 ساعت پشت سر هم داشتم نظرات ارزندتونو می خوندم و استفاده میبردم :D
دوم راجع به این نرم افزار ابتکار الفین (با تشکر از ایشون) باید بگم که برای من یا اصلا کار نمیکنه (خطای 13908 میده) یا تا مرحله نمایش لیست تقریبا آفلاین و اینا میره ولی خطای 13 ! میده و برنامه بسته میشه :hmm: کسی تونسته باهاش کار کنه؟ چقدر کمکتون کرده؟

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
این ترم ریاضی دو رو این اساتید ارائه کردند، پیشنهاد می کنید با کی بردارم:
1-رضا بابایی
2-محمد رحمانی
3-عبدالله صدرالدینی
4-علی مغانی

من با صدرالدینی ترم 1 ریاضی1 پاس کردم ...
اون موقع که هم خوب درس میداد هم خوب نمره میداد و هم حضور غیاب نمی کرد ، اما حالا رو نمی دونم !

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
راستی یک سوال !
اگر من ذخیره حذف کرده باشم می تونم بی خیالش بشم نرم 1 بردارم بعدا ذخیره پاس کنم ؟
نمیشه نه ؟پس چرا من فکر کردم میتونم نرم 1 بردارم ؟:wacko:
واسه ذخیره بازیابی قبلا حماقت کردم با دادگر کلاس برداشتم میخوام بدونم هدایت فر چطوره ؟
کسی باهاش کلاس داشته ؟میشناسدش ؟چطور استادیه ؟
درس؟اخلاق ؟نمره ؟سن و سال ؟

هدایت فر بهتر از دادگره ... دادگر خیلی بیکاره مباحث زیادی رو درس میده .
حضور و غیاب میکنه ... در حد کتاب اصول پایگاه داده روحانی رانکوهی بارشه شایدم بیشتر ... اخلاقش خوبه ... جزوه نمیده حرف میزنه تو میتونی بنویسی ولی بعضی جاها رو میگه بنویسید چون کتاب سخت نوشته
امتحانش خیلیییییییی آسون بود یه چیزی فراتر از آسون بود خودت 20 میگیری ... حدودا 50-55سالشه
این بود نظر من استااااد

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
رياضي 1:شيما آرا عالي درس ميده و نمره خودتو ميده ،كار اضافه و تمرين و از اين چيزا هم نداره ولي خيلي خشكه.
فيزيك هم ذوالرياستين عالي نيست ولي خوب درس ميده و بيش از حد كلاسش خشكه ولي نمره خوب ميده.

شیما آراء استاد خوبیه (من تاییدش میکنم )

بالا