• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یعنی تو کار خدا موندم امروز امتحان اندیشه داشتم ته کلاس سهجاف دیوار بودم رفتم جای امتحان بعدیمو نیگا کردم(کلاس3006 از جلو نفر دوم:eek:)

ولی یک مراقب جوگیری داشتیم از هممون کارت شناسایی خواست(کارت ملیم که الکس معتادشه:lol: همرام نبود با کارت دانشجویی کارم راه افتاد)از یکی تقلب دید اومد بهش گفت تو زندگیت همیشه صادق باش :cigar: بعد رفت تو افق محوشد:lol:خیییلیییی خندیدیم
عاقا این قضیه مکان در امکان یا عدم امکان تقلب روبزارید کنار!
اگه قول بدید با اون دستای کوچکتون واون قلبای سنگیتون:lol: واسه تمام دانشجوها مخصوصا اونایی که فردا امتحان دارن علی الخصوص اونایی که تاریخ تحلیلی دارن:blush: دعا کنید قول میدم فردا یه خاطره از خودم ومکان تقلب بهتون بگم تا رهتوشتون بشه!

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
عاقا این قضیه مکان در امکان یا عدم امکان تقلب روبزارید کنار!
اگه قول بدید با اون دستای کوچکتون واون قلبای سنگیتون:lol: واسه تمام دانشجوها مخصوصا اونایی که فردا امتحان دارن علی الخصوص اونایی که تاریخ تحلیلی دارن:blush: دعا کنید قول میدم فردا یه خاطره از خودم ومکان تقلب بهتون بگم تا رهتوشتون بشه!

دعای دستای کوچولوی آواتار من که دیگه ردخور نداره! از اقصی نقاط کشور دارن تماس میگیرن وقت میگیرن.البته شما بخواین تخفیف ویژه ی اعضای انجمن _پی تی_هم براتون درنظر میگیریم:lol: درصورت تمایل مبلغو به شماره حساب پخ شده واریز کنید:cool:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دعای دستای کوچولوی آواتار من که دیگه ردخور نداره! از اقصی نقاط کشور دارن تماس میگیرن وقت میگیرن.البته شما بخواین تخفیف ویژه ی اعضای انجمن _پی تی_هم براتون درنظر میگیریم:lol: درصورت تمایل مبلغو به شماره حساب پخ شده واریز کنید:cool:

در ورای اون چهره معصوم و دستای کیچیلی شیطانی:evil: نهفته است که پشت اون خرسه قایم شده پس به ایشون هم نمیشه اطمینان کرد:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پس ببینم چکار میکنی.من رفتم بخوابم.به امید دستای کوچک اواتار شما!:lol:

ای چرخ گردون !ببین کار حاج سید احراد به کجارسیده.احرادی که کور شفا میداد:cool:.حالا واسه یه امتحان زیقی باید محتاج دستای کوچک یه چشم بادامی بشه. هی روزگار:D

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
پس ببینم چکار میکنی.من رفتم بخوابم.به امید دستای کوچک اواتار شما!:lol:

ای چرخ گردون !ببین کار حاج سید احراد به کجارسیده.احرادی که کور شفا میداد:cool:.حالا واسه یه امتحان زیقی باید محتاج دستای کوچک یه چشم بادامی بشه. هی روزگار:D
یا خدا...الان میره فردا میاد میگه خراب کردم حالا بیا و جمعش کن!!:دی lمن بگما هیچ مسولیتی رو به عهده نمیگیرم.این دعاها فقط کمک میکنه چیزایی که خوندی یادت بیاد نه اینکه چیزایی که اصلن نخوندی!:eek::D
دو رگه س باو.یه رنگ سید داره!0-o

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
پس ببینم چکار میکنی.من رفتم بخوابم.به امید دستای کوچک اواتار شما!

داداش شوما بچه بودی تو گهواره سخن نمیگفتی ؟:lol:

یا راکی سخن میگفت ؟
laughingsmiley.gif

AA-E

Registered User
لایک‌ها
30
اگه یکی همه ی امتحانات ترمش رو غیبت کنه چی میشه؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
اگه یکی همه ی امتحانات ترمش رو غیبت کنه چی میشه؟

سه درس یا 9 واحد حذف ماده 35 میشه باقیش غیر موجه و صفز (قانونا) مگر اینکه بتونی اثبات کنی چیزی شده

مورد داشتیم 17 واحد ماده 35 خورده :)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سه درس یا 9 واحد حذف ماده 35 میشه باقیش غیر موجه و صفز (قانونا) مگر اینکه بتونی اثبات کنی چیزی شده

مورد داشتیم 17 واحد ماده 35 خورده :)
اگرم چند تا صفر بشی خیلی شیک مشروط می شی .

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان یه نصیحت بکنم:
با حسین محمدی که استاد فارسی هستش اصلا فارسی رو برندارید اصلا کلاس هاش فان نیستش بعدش فکر کردیم که حداقل امتحانش فانه که اونم از اونوری فان بودش!امتحان سختی گرفتش که همه فقط تو شوک این بودیم که ایا پاس میشیم یا نه!!!!(نامرد امتحانی گرفتش بس نا جوان مردانه!)
خلاصه اینکه من نصیحتمو کردم بنظرم باهاش کلاس برندارین بهتره چون یه وقت دیدین مثل من پشیمون شدین و سوختینا!

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
دوستان یه نصیحت بکنم:
با حسین محمدی که استاد فارسی هستش اصلا فارسی رو برندارید اصلا کلاس هاش فان نیستش بعدش فکر کردیم که حداقل امتحانش فانه که اونم از اونوری فان بودش!امتحان سختی گرفتش که همه فقط تو شوک این بودیم که ایا پاس میشیم یا نه!!!!(نامرد امتحانی گرفتش بس نا جوان مردانه!)
خلاصه اینکه من نصیحتمو کردم بنظرم باهاش کلاس برندارین بهتره چون یه وقت دیدین مثل من پشیمون شدین و سوختینا!

نظرتو راجع به استادا اینجا بنویس که باقیه هم استفاده ببرن:
http://forum.persiantools.com/t417679.html

بعد اینکه به این موضوع تو این دانشگاه عادت میکنی.
اکثر استادا همینا.
2+2 درس میدن
2x2 تمرین میدن
امتحان هم کد برنامه بدون عیب انتگرال سه گانه روی مشتق 5 ام محیط یک ماشین صنعتی تحت روش برزنهام به صورت باینری ازت میخوان (همه درسا ترکیب شد :دی)

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
نظرتو راجع به استادا اینجا بنویس که باقیه هم استفاده ببرن:
http://forum.persiantools.com/t417679.html

بعد اینکه به این موضوع تو این دانشگاه عادت میکنی.
اکثر استادا همینا.
2+2 درس میدن
2x2 تمرین میدن
امتحان هم کد برنامه بدون عیب انتگرال سه گانه روی مشتق 5 ام محیط یک ماشین صنعتی تحت روش برزنهام به صورت باینری ازت میخوان (همه درسا ترکیب شد :دی)

ممنون از ادرس تاپیک...کلا یه مکانیه برای تزکیه روح!!!:D
توصیف جالبی بود:lol:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خسته نباشی خانم مهندس:)

:lol::lol::lol:

وای که دارم نابود میشم :(

اسپم ندین جناب ها :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

یک نیگاه کلی کردم بنظرم مقداری اسپم دیدم :hmm::hmm::hmm:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

با سلام خدمت خانم آنتی اسپم:)
نابود چرا:blink:یه ذره درس که نابودی نداره البته برای شما یه ذرس
فکر کنم اسپم از مقدار گذشته و باید گونی بیاری جمعشون کنی:lol:

sanandreas

Registered User
لایک‌ها
32

دستم به دامنت تو این ترم دیجیتال داشتی با موحدی؟
اگه داشتی حذفباتش چیه از کجاها می یاد جزوه اش کافیه؟

AA-E

Registered User
لایک‌ها
30
بچه ها چه زمانی میتونم انصراف بدم؟
باید این ترم تموم بشه یا هروقت بخوام؟
من الان هیچ کدوم امتحانارو نمیرم بدم

بالا