alexp2
Registered User
- نوشتهها
- 1,286
- لایکها
- 2,372
امروز 2 تا امتحان داشتم .دومیش ساختمون 3 بود .ردیف وسط بودم .2-3 تا مراقب زن .همشونم از اون گیرا .اون جلو بودن داشتن تمام مدت می پاییدن .یکیشون هم از این کفش تق تقیا بود شانس اوردم زیاد حال نداشت و زیاد راه نرفت .برای اولین بار دوست دارم یکی بیفته .کصافتتتتت دختره از این دماغ عملیا که کلی خرج خودشون کردن سمت راستم بود توی ردیف راست کلاس بود .از اول امتحان تا اخرش هی کلشو می چرخوند که مثلا مقنعه درست می کنه یا قلنج میشکونه و هی دنبال تقلب بود .یکی در میون هم برگه منو نگاه می کرد .من معمولا راه داشته تقلب می رسونم ولی از اینایی که در طول ترم خودشونو می گیرن اخر ترم موقع امتحان هی مظلومانه نگاه می کنن تا تقلب بگیرن بدم میاد .بهش نرسوندم البته جلوی تقلبش رو هم نگرفتم منتهی انقدر بدخطم تا نخوام کسی نمی تونه برگم رو بخونه .حتی اگر برگه جلوش بوده باشه ولی بالا سرم یه پسره بود اگر عرضه داشت چون خیلی خسته نشسته بودم و لم داده بودم می تونست راحت ببینه دیگه نمی دونم عرضه داشت یا نه .قبل این امتحان امتحان دیگه داشتم .خسته بودم ولی بزور نوشتم (درسش رو بلد بودم )اخر سر دیدم انقدر بدخطه استاد بخونه میندازتم .رفتم پیشش بهش گفتم جلوم تصحیح کرد و 20 ام رو ازش گرفتم اومدم بیرون:lol:دوستان خدا قسمتتون کنه استاد ازتون جلوی بقیه تعریف کنه .رفته بودیم توی جمع بچه ها(نزدیک استاد).یکی از خانوما با من کل انداخت سر یه سوال .منم بی اعصاب رفتم به استاد گفتم من می گم اینه ایشون می گه اینه گفت من نمی دونم سوال چی بود یادم نیست ولی هر چی نوشتی همون درسته من همونو درست می گیرم اصن حال کردم
البته بگم من گیر تر این حرفام با منطق و دلیل همون جا جوابم رو اثبات کردم و همشون رو قانع کردم تا بعدا نگن الکی به حرف فلانی گوش می کنه منتهی اون خانومه هنوز راضی نشد و اصن سوال رو زیر سوال برد و گفت سوال یه چیز دیگست بعدا برگه سوالات رو بهش نشون دادم تا اونم قانع بشه .(موقع تصحیح هم حتی از برگه من به عنوان کلید مانند استفاده می کرد)دلیل این که استاد گفت جواب تو رو درست می گیرم برای این بود که منو میشناسه که چقدر گیرم ینی دهنش رو اسفالت می کردم تا قبول کنه :lol:در طول ترم چند بار این کار رو باهاش کردم
حیف از این دروس و اساتید کم گیر میان .حالا درسه پیدا می شه استادش باحال نیس