• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
امروز 2 تا امتحان داشتم .دومیش ساختمون 3 بود .ردیف وسط بودم .2-3 تا مراقب زن .همشونم از اون گیرا .اون جلو بودن داشتن تمام مدت می پاییدن .یکیشون هم از این کفش تق تقیا بود شانس اوردم زیاد حال نداشت و زیاد راه نرفت .برای اولین بار دوست دارم یکی بیفته .کصافتتتتت دختره از این دماغ عملیا که کلی خرج خودشون کردن سمت راستم بود توی ردیف راست کلاس بود .از اول امتحان تا اخرش هی کلشو می چرخوند که مثلا مقنعه درست می کنه یا قلنج میشکونه و هی دنبال تقلب بود .یکی در میون هم برگه منو نگاه می کرد .من معمولا راه داشته تقلب می رسونم ولی از اینایی که در طول ترم خودشونو می گیرن اخر ترم موقع امتحان هی مظلومانه نگاه می کنن تا تقلب بگیرن بدم میاد .بهش نرسوندم البته جلوی تقلبش رو هم نگرفتم منتهی انقدر بدخطم تا نخوام کسی نمی تونه برگم رو بخونه .حتی اگر برگه جلوش بوده باشه ولی بالا سرم یه پسره بود اگر عرضه داشت چون خیلی خسته نشسته بودم و لم داده بودم می تونست راحت ببینه دیگه نمی دونم عرضه داشت یا نه .قبل این امتحان امتحان دیگه داشتم .خسته بودم ولی بزور نوشتم (درسش رو بلد بودم )اخر سر دیدم انقدر بدخطه استاد بخونه میندازتم .رفتم پیشش بهش گفتم جلوم تصحیح کرد و 20 ام رو ازش گرفتم اومدم بیرون:lol:دوستان خدا قسمتتون کنه استاد ازتون جلوی بقیه تعریف کنه .رفته بودیم توی جمع بچه ها(نزدیک استاد).یکی از خانوما با من کل انداخت سر یه سوال .منم بی اعصاب رفتم به استاد گفتم من می گم اینه ایشون می گه اینه گفت من نمی دونم سوال چی بود یادم نیست ولی هر چی نوشتی همون درسته من همونو درست می گیرم اصن حال کردم:cool: البته بگم من گیر تر این حرفام با منطق و دلیل همون جا جوابم رو اثبات کردم و همشون رو قانع کردم تا بعدا نگن الکی به حرف فلانی گوش می کنه منتهی اون خانومه هنوز راضی نشد و اصن سوال رو زیر سوال برد و گفت سوال یه چیز دیگست بعدا برگه سوالات رو بهش نشون دادم تا اونم قانع بشه .(موقع تصحیح هم حتی از برگه من به عنوان کلید مانند استفاده می کرد)دلیل این که استاد گفت جواب تو رو درست می گیرم برای این بود که منو میشناسه که چقدر گیرم ینی دهنش رو اسفالت می کردم تا قبول کنه :lol:در طول ترم چند بار این کار رو باهاش کردم:cool:حیف از این دروس و اساتید کم گیر میان .حالا درسه پیدا می شه استادش باحال نیس:(

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
پسر خوب مگه ایجا چت رومه ؟ :)
تو چت روم رفتنم واسه اینکارا خیلی خزه :|
البته من میدونم شما نیتت خیر بوده ;)

sent from my mobile
جت روم که نیست اما چرا محل نمیده پخ میدم نمیره یا میره ج نمیده خلاصه موندم چیکار کنم شیطونه میگه برم وایسم جلو در دانشکده از هر دختری که رد شد بگم شما خانم... هستی.(خانمی که داری این پستو میخونی با شمام)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
امروز 2 تا امتحان داشتم .دومیش ساختمون 3 بود .ردیف وسط بودم .2-3 تا مراقب زن .همشونم از اون گیرا .اون جلو بودن داشتن تمام مدت می پاییدن .یکیشون هم از این کفش تق تقیا بود شانس اوردم زیاد حال نداشت و زیاد راه نرفت .برای اولین بار دوست دارم یکی بیفته .کصافتتتتت دختره از این دماغ عملیا که کلی خرج خودشون کردن سمت راستم بود توی ردیف راست کلاس بود .از اول امتحان تا اخرش هی کلشو می چرخوند که مثلا مقنعه درست می کنه یا قلنج میشکونه و هی دنبال تقلب بود .یکی در میون هم برگه منو نگاه می کرد .من معمولا راه داشته تقلب می رسونم ولی از اینایی که در طول ترم خودشونو می گیرن اخر ترم موقع امتحان هی مظلومانه نگاه می کنن تا تقلب بگیرن بدم میاد .بهش نرسوندم البته جلوی تقلبش رو هم نگرفتم منتهی انقدر بدخطم تا نخوام کسی نمی تونه برگم رو بخونه .حتی اگر برگه جلوش بوده باشه ولی بالا سرم یه پسره بود اگر عرضه داشت چون خیلی خسته نشسته بودم و لم داده بودم می تونست راحت ببینه دیگه نمی دونم عرضه داشت یا نه .قبل این امتحان امتحان دیگه داشتم .خسته بودم ولی بزور نوشتم (درسش رو بلد بودم )اخر سر دیدم انقدر بدخطه استاد بخونه میندازتم .رفتم پیشش بهش گفتم جلوم تصحیح کرد و 20 ام رو ازش گرفتم اومدم بیرون:lol:دوستان خدا قسمتتون کنه استاد ازتون جلوی بقیه تعریف کنه .رفته بودیم توی جمع بچه ها(نزدیک استاد).یکی از خانوما با من کل انداخت سر یه سوال .منم بی اعصاب رفتم به استاد گفتم من می گم اینه ایشون می گه اینه گفت من نمی دونم سوال چی بود یادم نیست ولی هر چی نوشتی همون درسته من همونو درست می گیرم اصن حال کردم:cool: البته بگم من گیر تر این حرفام با منطق و دلیل همون جا جوابم رو اثبات کردم و همشون رو قانع کردم تا بعدا نگن الکی به حرف فلانی گوش می کنه منتهی اون خانومه هنوز راضی نشد و اصن سوال رو زیر سوال برد و گفت سوال یه چیز دیگست بعدا برگه سوالات رو بهش نشون دادم تا اونم قانع بشه .(موقع تصحیح هم حتی از برگه من به عنوان کلید مانند استفاده می کرد)دلیل این که استاد گفت جواب تو رو درست می گیرم برای این بود که منو میشناسه که چقدر گیرم ینی دهنش رو اسفالت می کردم تا قبول کنه :lol:در طول ترم چند بار این کار رو باهاش کردم:cool:حیف از این دروس و اساتید کم گیر میان .حالا درسه پیدا می شه استادش باحال نیس:(

حالا اینهمه حرف زدی چه درسی؟
راستی تو نرم افزار بودی یا سخت افزار؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نظریه زبان با عرفانی
نرم:cool:

باریکلا ;)

قلبم وایمیسه این حجمو میبینم :lol: الان دارم قالب تهی میکنم اصن :lol: 12 روزه دارم میخونمش لامصبو :lol:
ما سخت افزاریا رو خدا زده :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

224355--.jpg

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اخ اخ چه استرسی بهتون وارد شده!حالا چجوری برگه هارو جمعشون کردید؟
تو این جور وضعیت ها زیاد قرار گرفتم و تجربه دارم!معمولا بعد از اینجور موارد تا دو سه روزی تو شوک بودم!:lol:

برگه هارو که گذاشتم بمونه رو زمین آخرش جمع کردم اگرم میدید زیر بار نمیرفتم که مال منه:D یکی دیگه از رفیقام میگفت مراقبه برگه هامو گرفت ولی دید برگم خالیه دلش سوخت بیخیال شد
ولی یک چیز بدتری داشت میشد لای اون دوتا برگه یه 10 هزاری بود که ندیده بودمش نمیدونم چیجوری تو کیفم بود اصن... آخر امتحان که میخاستم برگمو بدم دیدم اگه نمیدیدم استاد فکر میکرد براش رشوه گذاشتم:lol:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
برگه هارو که گذاشتم بمونه رو زمین آخرش جمع کردم اگرم میدید زیر بار نمیرفتم که مال منه:D یکی دیگه از رفیقام میگفت مراقبه برگه هامو گرفت ولی دید برگم خالیه دلش سوخت بیخیال شد
ولی یک چیز بدتری داشت میشد لای اون دوتا برگه یه 10 هزاری بود که ندیده بودمش نمیدونم چیجوری تو کیفم بود اصن... آخر امتحان که میخاستم برگمو بدم دیدم اگه نمیدیدم استاد فکر میکرد براش رشوه گذاشتم:lol:

اینهمه هنرو توی زمینه ی مناسبتری مصرف میکردی الان یه چی میشدی عمو :lol:

این چه درسیه ؟:blink:

ریزپردازنده2 :( :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
امروز 2 تا امتحان داشتم .دومیش ساختمون 3 بود .ردیف وسط بودم .2-3 تا مراقب زن .همشونم از اون گیرا .اون جلو بودن داشتن تمام مدت می پاییدن .یکیشون هم از این کفش تق تقیا بود شانس اوردم زیاد حال نداشت و زیاد راه نرفت .برای اولین بار دوست دارم یکی بیفته .کصافتتتتت دختره از این دماغ عملیا که کلی خرج خودشون کردن سمت راستم بود توی ردیف راست کلاس بود .از اول امتحان تا اخرش هی کلشو می چرخوند که مثلا مقنعه درست می کنه یا قلنج میشکونه و هی دنبال تقلب بود .یکی در میون هم برگه منو نگاه می کرد .من معمولا راه داشته تقلب می رسونم ولی از اینایی که در طول ترم خودشونو می گیرن اخر ترم موقع امتحان هی مظلومانه نگاه می کنن تا تقلب بگیرن بدم میاد .بهش نرسوندم البته جلوی تقلبش رو هم نگرفتم منتهی انقدر بدخطم تا نخوام کسی نمی تونه برگم رو بخونه .حتی اگر برگه جلوش بوده باشه ولی بالا سرم یه پسره بود اگر عرضه داشت چون خیلی خسته نشسته بودم و لم داده بودم می تونست راحت ببینه دیگه نمی دونم عرضه داشت یا نه .قبل این امتحان امتحان دیگه داشتم .خسته بودم ولی بزور نوشتم (درسش رو بلد بودم )اخر سر دیدم انقدر بدخطه استاد بخونه میندازتم .رفتم پیشش بهش گفتم جلوم تصحیح کرد و 20 ام رو ازش گرفتم اومدم بیرون
laughingsmiley.gif
دوستان خدا قسمتتون کنه استاد ازتون جلوی بقیه تعریف کنه .رفته بودیم توی جمع بچه ها(نزدیک استاد).یکی از خانوما با من کل انداخت سر یه سوال .منم بی اعصاب رفتم به استاد گفتم من می گم اینه ایشون می گه اینه گفت من نمی دونم سوال چی بود یادم نیست ولی هر چی نوشتی همون درسته من همونو درست می گیرم اصن حال کردم
coolsmiley02.gif
البته بگم من گیر تر این حرفام با منطق و دلیل همون جا جوابم رو اثبات کردم و همشون رو قانع کردم تا بعدا نگن الکی به حرف فلانی گوش می کنه منتهی اون خانومه هنوز راضی نشد و اصن سوال رو زیر سوال برد و گفت سوال یه چیز دیگست بعدا برگه سوالات رو بهش نشون دادم تا اونم قانع بشه .(موقع تصحیح هم حتی از برگه من به عنوان کلید مانند استفاده می کرد)دلیل این که استاد گفت جواب تو رو درست می گیرم برای این بود که منو میشناسه که چقدر گیرم ینی دهنش رو اسفالت می کردم تا قبول کنه
laughingsmiley.gif
در طول ترم چند بار این کار رو باهاش کردم
coolsmiley02.gif
حیف از این دروس و اساتید کم گیر میان .حالا درسه پیدا می شه استادش باحال نیس
sadsmiley.gif
یادش بخیر تو دوران راهنمایی ودبیرستان وهنرستان برگم میشد کلید واسه تصحیح برگه!اماالان استاد برگمو اول هر ترم نشون دانشجویای جدید میده که به عاقبت من گرفتار نشن
laughingsmiley.gif

شمام معلومه جز بهترینای دانشگاهی ها.زنگ اخر وایستا
laughingsmiley.gif

جت روم که نیست اما چرا محل نمیده پخ میدم نمیره یا میره ج نمیده خلاصه موندم چیکار کنم شیطونه میگه برم وایسم جلو در دانشکده از هر دختری که رد شد بگم شما خانم... هستی.(خانمی که داری این پستو میخونی با شمام)
عاقا عاقا چکار مردم داری.یه کاری کن دیگه نیاداینجا.یا نفر بعدی که گوزینش کردم جواب غلط غلوط بده
biggrinsmiley.gif
.خیلی رک بگم یکم جنبته داشته باش!بی جنبه
smilingsmiley.gif

وقتی جوابتو نمیده یعنی ادامه نده.
شما منو یاد رفیقم توکاردانی میندازی ها.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
این چه درسیه ؟:blink:

راستی نظریات گهربارت رو در مورد این درس توی ذهن نگه دار،واسه انتخاب واحد ترم بعد لازمم میشه ازت بپرسم :lol:
البته الانم میتونی بگی ولی فعلا با این حجم دیتا توی مخم که همش ریز 2 راه میره،دیتای جدید وارد نمیشه :lol: الان فعلا WAR HAZARD داره :lol: شما بنویس داده هات فعلا STALL میمونه تا این HAZARD بعد از امتحان برطرف بشه و دیتای جدید بتونه وارد بشه :lol:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اینهمه هنرو توی زمینه ی مناسبتری مصرف میکردی الان یه چی میشدی عمو :lol:

ریزپردازنده2 :( :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

قضیه پولو که شوخی کردم تو ایام امتحان دلمون وا شه ولی اگه یکی این کارو بکنه چی میشه:D
ریز 2 خیلی سخته:( منم ایشالا تو دهه بعدی بهش میرسم:lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عاغا یعنی امروز مغنا داشتم خدایی از زمین و زمانن خوردم :/

هیچی بدتر از این تیست که 4 برگ آ5 پر کنی ببری آخرش هیشکدوم نیاد :( و شما از اونجایی که دیگه چاره ای نداری مجبور بشی جواب تمرین فصل مثلا 4 رو واسه تمرین فصل 3 ینویسی و.........

خدایی دپرز شدم !

عاغا کی شماره های غذاخوری رو بلده من بپرسم صندلیم چه جور موقعیتی داره صندلیم 110 هس
و نیز کی تو کلاس 3105 امتحان داشته ؟ بپرسم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یادش بخیر تو دوران راهنمایی ودبیرستان وهنرستان برگم میشد کلید واسه تصحیح برگه!اماالان استاد برگمو اول هر ترم نشون دانشجویای جدید میده که به عاقبت من گرفتار نشن
laughingsmiley.gif

شمام معلومه جز بهترینای دانشگاهی ها.زنگ اخر وایستا
laughingsmiley.gif

عاقا عاقا چکار مردم داری.یه کاری کن دیگه نیاداینجا.یا نفر بعدی که گوزینش کردم جواب غلط غلوط بده
biggrinsmiley.gif
.خیلی رک بگم یکم جنبه داشته باش!بی جنبه
smilingsmiley.gif

وقتی جوابتو نمیده یعنی ادامه نده.
شما منو یاد رفیقم توکاردانی میندازی ها.
هر کی وای نسته
220.gif
:lol:نه باو بهترین ها کجا بود فقط چند تا درس اینجوریه .بقیش داغون
این خانم محترم اگر بخاطر کارای شما از این تاپیک برن شوما مقصری انقدر زیاده روی نکن :hmm:.یکم مراعات کن .کم کم پیش برو نه انقدر علنی:lol:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
راستی نظریات گهربارت رو در مورد این درس توی ذهن نگه دار،واسه انتخاب واحد ترم بعد لازمم میشه ازت بپرسم :lol:
البته الانم میتونی بگی ولی فعلا با این حجم دیتا توی مخم که همش ریز 2 راه میره،دیتای جدید وارد نمیشه :lol: الان فعلا WAR HAZARD داره :lol: شما بنویس داده هات فعلا STALL میمونه تا این HAZARD بعد از امتحان برطرف بشه و دیتای جدید بتونه وارد بشه :lol:
در مورد نظریه زبان ؟مگه سخت هم داره ؟من که نفهمیدم چی گفتی ولی اگر فحش دادی خودتی:lol:من الان داغم الکی تعریف می کنم .بزار چند وقت دیگه بپرس تا اطلاعات حقیقی تر باشه .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
در مورد نظریه زبان ؟مگه سخت هم داره ؟من که نفهمیدم چی گفتی ولی اگر فحش دادی خودتی:lol:من الان داغم الکی تعریف می کنم .بزار چند وقت دیگه بپرس تا اطلاعات حقیقی تر باشه .

متاسفانه داریم :hmm:
فش ندادیم:lol:
WAR HAZARD = WRITE AFTER READ
بیا یکم ریز یاد بگیر :lol: این عبارت یعنی فرزندم،عملیات نوشتن باید بعد از خواندن دیتا رخ دهد،اگر جای این دو عمل در برنامه ای جابجا شوند،حاصل برنامه درست نخواهد بود.درنتیجه مخاطره ی WAR رخ میدهد :lol: و در این حالت تا زمانی که دیتا در حالت قبلی اش خوانده نشده باشد،حاصل عملیات جدید نمیتواند نوشته و جایگزین دیتای قبل گردد :lol:

باوش :lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
هر کی وای نسته
220.gif
:lol:نه باو بهترین ها کجا بود فقط چند تا درس اینجوریه .بقیش داغون
این خانم محترم اگر بخاطر کارای شما از این تاپیک برن شوما مقصری انقدر زیاده روی نکن :hmm:.یکم مراعات کن .کم کم پیش برو نه انقدر علنی:lol:
با میخواستم سوال بپرسم:Dترسوندیم،نخواستیم

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
متاسفانه داریم :hmm:
فش ندادیم:lol:
WAR HAZARD = WRITE AFTER READ
بیا یکم ریز یاد بگیر :lol: این عبارت یعنی فرزندم،عملیات نوشتن باید بعد از خواندن دیتا رخ دهد،اگر جای این دو عمل در برنامه ای جابجا شوند،حاصل برنامه درست نخواهد بود.درنتیجه مخاطره ی WAR رخ میدهد :lol: و در این حالت تا زمانی که دیتا در حالت قبلی اش خوانده نشده باشد،حاصل عملیات جدید نمیتواند نوشته و جایگزین دیتای قبل گردد :lol:

باوش :lol:

حالا یدفه درس خوندیا :D

sent from my mobile

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
امروز 2 تا امتحان داشتم .دومیش ساختمون 3 بود .ردیف وسط بودم .2-3 تا مراقب زن .همشونم از اون گیرا .اون جلو بودن داشتن تمام مدت می پاییدن .یکیشون هم از این کفش تق تقیا بود شانس اوردم ...
چقدر گیرم ینی دهنش رو اسفالت می کردم تا قبول کنه :lol:در طول ترم چند بار این کار رو باهاش کردم:cool:حیف از این دروس و اساتید کم گیر میان .حالا درسه پیدا می شه استادش باحال نیس:(

دمت گرم خیلی مردی ...
انقد حال میده به دخترا نرسونی سر جلسه :)
بنده خدا اون استاد چی میکشه با اون کلید و دست خط خوش :) البته من هنوز دست خط زیباتو ندیدم ولی شرح وصفشو شنیدم :) ولی هر چقدم بد خط بنویسی به داغونی خط من نمیشه :))

sent from my mobile

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دمت گرم خیلی مردی ...
انقد حال میده به دخترا نرسونی سر جلسه :)
بنده خدا اون استاد چی میکشه با اون کلید و دست خط خوش :) البته من هنوز دست خط زیباتو ندیدم ولی شرح وصفشو شنیدم :) ولی هر چقدم بد خط بنویسی به داغونی خط من نمیشه :))

sent from my mobile

بابا نشسته تو خونه سوال حل کرده نمیشه بفهمی چی به چیه؟ اون وقت ببین سر امتحان زیق وقت کفش تق تقی چی میشه:eek:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
قضیه پولو که شوخی کردم تو ایام امتحان دلمون وا شه ولی اگه یکی این کارو بکنه چی میشه:D
ریز 2 خیلی سخته:( منم ایشالا تو دهه بعدی بهش میرسم:lol:
من که فعلا جرات نمیکنم به اونجاهای چارت نگاه بندازم اونا ماله ترم 10 به بعده :)
راستی نرم ها هم دارن ؟

بالا