• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
من 11 سال پیش فارغ التحصيل شدم. ترم اول 81 مکانیک خودندم و تموم شد. خوشحالم که با دوستان آشنا بشم.
از بچه های مکانیک کسی میدونه ساسان محمدی هنوزم اونجا درس میده یا نه؟ اون وقتا طراحی درس میداد.
یه استاد دیگه هم بود که ترمو درس میداد و مدیر گروه بود الان اسمش یادم نیست اما قیافه اش یادمه!!
یادش بخیر چه روزایی بود

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
دیگه من میخوام هرجور شده برم حالا یه ذره معدل افت کنه. بهتر از یه ترم اضافیه چون میخوام ارشد بدم باید تا 31 شهریور سال بعدش باید فارغ التحصیل شده باشم. 34 واحد رو یه جوری میخوام بچپونم توی یک ترم+تابستون. یعنی 28+6 یا 27+7 یا 26+8 امیدوارم راهی براش وجود داشته باشه.
زیاد کشش بدم باید برم سربازی.
کسی که از اول ترم درس بخونه و وقت و انرژی خودش رو متمرکز کنه میتونه توی این دانشگاه بالای 24 تا رو هم پاس کنه.

اجازه نمیدن این طوری
رفیق من خواست این کارو بکنه بهش گفتن ترم اخری گفت تابستون تموم میکنم گفتن ترم اخر نیستی پس حداکثر 20 واحد میشه برداری

@lordesiah منم امیدوارم مادرت زودتر خوب شه

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام
من 11 سال پیش فارغ التحصيل شدم. ترم اول 81 مکانیک خودندم و تموم شد. خوشحالم که با دوستان آشنا بشم.
از بچه های مکانیک کسی میدونه ساسان محمدی هنوزم اونجا درس میده یا نه؟ اون وقتا طراحی درس میداد.
یه استاد دیگه هم بود که ترمو درس میداد و مدیر گروه بود الان اسمش یادم نیست اما قیافه اش یادمه!!
یادش بخیر چه روزایی بود

هنوزم هست
یک مدتی هم مدیر دانشگاه بود

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام
یادش بخیر چه روزایی بود

چه روزایی بود؟ :) آخرین باری که به دانشگاه سر زدید کی بود؟ از جو اون موقع کلاس ها، دانشجویان استادها و مسائل حاشیه ای اون زمان کمی بگید.

اجازه نمیدن این طوری
رفیق من خواست این کارو بکنه بهش گفتن ترم اخری گفت تابستون تموم میکنم گفتن ترم اخر نیستی پس حداکثر 20 واحد میشه برداری

@lordesiah منم امیدوارم مادرت زودتر خوب شه
الان یه لحظه شک کردم: دو درس وصایا و آشنایی با قرآن جزو 144 واحد محسوب میشن ولی در معدل کل بی تاثیر هستند. درسته؟ من وصایا رو پاس کردم ولی آشنایی رو هنوز دارم.تا جایی که میدونم شما می تونید این دو درس رو بردارید بدون اینکه جزو واحدهای درسی ترم تون حساب بشن. یعنی اگر مثلا 20 تا میتونید دارید می تونید آشنایی رو هم بردارید بشه 21. خب اگر شما فقط یک ترم تابستون داشته باشید، 9 واحد میدن؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
الان یه لحظه شک کردم: دو درس وصایا و آشنایی با قرآن جزو 144 واحد محسوب میشن ولی در معدل کل بی تاثیر هستند. درسته؟ من وصایا رو پاس کردم ولی آشنایی رو هنوز دارم.تا جایی که میدونم شما می تونید این دو درس رو بردارید بدون اینکه جزو واحدهای درسی ترم تون حساب بشن. یعنی اگر مثلا 20 تا میتونید دارید می تونید آشنایی رو هم بردارید بشه 21. خب اگر شما فقط یک ترم تابستون داشته باشید، 9 واحد میدن؟

درسته.
9 واحد اینطوری نمیدونم میدن یا نه

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام
یادش بخیر چه روزایی بود

اره هست درس طراحی اجزا 1 درس میده با روش تولید و چند تا درس دیگه.درسته بازم مدیر گروه فکر کنم کوروش امیراصلانی رو میگیدکه ترمودینامیک درس میده و الانم در حال تدریس و هم مدیرگروه.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب امتحانات تموم شد تا جواباش بیاد ولی خدایی حس آدمیو دارم که برادران ساواک شکنجش کرده باشن :confused:
4 تا امتحان تو سه روز که یکیشو تا قبل امتحان خوندمو حذف کردم دیگه توکل بر خدا ما کارمونو کردیم:rolleyes::cool:

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
قیافه امیراصلانی یادم بود اما اسمش نه!!
اون موقع ها که استاد خوبی بود. مدیر گروه خوبی هم بود.
ساسان هم بد نبود. (اوت موقع همه با اسم کوچیک صداش میکردن)
والا کلا روزای دانشجویی خوش میگذره جدا از همه چیزش.
یه استاد دیگه بود به اسم حسینی هاشمی که دینامیک درس میداد خیلی هم بد اخلاق بود و دائم سیگار میکشید.

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
یه استاد جوون دیگه هم بود که دینامیک ماشین درس میداد. پروژه عملی هم داشت. یادمه کلاس رو چند گروه میکرد و هر گروه باید یه چیزی درست میکرد. یکی هواپیما و ...
گروه ما اون سال (80) زیردریایی باید درست میکرد!!!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بچه ها واقعا سعی کنید تو سلف تقلب نکنید ! داستان میشه :D
البته من گوشه ته مشرف بودم تونستم تقلب کنم که از بخت بد یکی از اونایی که نوشته بودم بدردم نخورد
:rolleyes::confused:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام
قیافه امیراصلانی یادم بود اما اسمش نه!!
اون موقع ها که استاد خوبی بود. مدیر گروه خوبی هم بود.
ساسان هم بد نبود. (اوت موقع همه با اسم کوچیک صداش میکردن)
والا کلا روزای دانشجویی خوش میگذره جدا از همه چیزش.
یه استاد دیگه بود به اسم حسینی هاشمی که دینامیک درس میداد خیلی هم بد اخلاق بود و دائم سیگار میکشید.

حسینی هاشمی استاد خوبیه از نظر علمی از استادای دیگه بیشتر بارشه اما از علمش استفاده نمیکنه(حداقل توی دانشگاه ازاد) من خودم این ترم باهاش داشتم در کل از میون چهارتا استادی که دینامیک درس میدن(حسینی هاشمی - جباری - ذوقی طاهایی) خیلی بهتره

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
البته من گوشه ته مشرف بودم تونستم تقلب کنم که از بخت بد یکی از اونایی که نوشته بودم بدردم نخورد
حالا همه ی سوالهارو نوشتید واسه اون یکی که بدرد تون نخورد خودشو ناراحت نکن پیش میاد :)

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
آره. حسینی هاشمی واقعا استاد خوبی بود.
استادا اصلا تغییر نکردن ها
دقیقا زمان من هم همینا درس میدادن!!!
حالا که اسماشونو نوشتید داره یادم میاد
من فکر کنم کنترل با طاهایی داشتم.
با جباری هم یه درس دیگه داشتم اما الان یادم نیست. حافظه نداریم که.

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
آره. حسینی هاشمی واقعا استاد خوبی بود.
استادا اصلا تغییر نکردن ها
دقیقا زمان من هم همینا درس میدادن!!!
حالا که اسماشونو نوشتید داره یادم میاد
من فکر کنم کنترل با طاهایی داشتم.
با جباری هم یه درس دیگه داشتم اما الان یادم نیست. حافظه نداریم که.

کنترل طاهایی خوب نیس نمره نمیده اخلاقش ادمو از زندگی سیر میکنه ذوقی خوبه.جباری هم احتمالا ارتعاشات داشتی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دیدی همین چند تا پست قبل تر بهتون هشدار داده بودم.یکیشون که برگه هارو جمع میکنه از مراقبا.خیلی دل سنگه وخفن
هرجایی که دیدید بیش ازیک مراقب داره،ریکس نکنید

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
حالا همه ی سوالهارو نوشتید واسه اون یکی که بدرد تون نخورد خودشو ناراحت نکن پیش میاد :)
خخخخخخخخ
در حد 10 با تکیه بر توان خودم و فهمیاتی که از 12 ساعت ماشین خوندن بدست اورده بودم نوشتم :دی
البته من یه حتی جا انداختم منظورم این بود که از تقلبام حتی یکیش هم نیومد :p

راستی که یه اکانت اضافه تو باشگا مهندسان کی داره بده به من؟ :دی
عوضی ها باهام چپ افتادن همه یوزرامو ترکوندن :دی

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دیدی همین چند تا پست قبل تر بهتون هشدار داده بودم.یکیشون که برگه هارو جمع میکنه از مراقبا.خیلی دل سنگه وخفن
هرجایی که دیدید بیش ازیک مراقب داره،ریکس نکنید

آره اتفاقا
اونجا یه بدی دیه هم داره اینه که کارکنای سلف و خدمات هم شدن مراقب از هر آدم گیری اونا عقده ای ترن ! باز طرف مراقب رسمی باشه اخطار میده دفه 2 یا 3 جم میکنه ولی اینا نه میبینن سریع گزارش میدن اصن وضی

کلا هرجا میخاید برید قبلش موقعیت رو بررسی کنید ببینید میشه تقلب کرد یانه

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خخخخخخخخ
در حد 10 با تکیه بر توان خودم و فهمیاتی که از 12 ساعت ماشین خوندن بدست اورده بودم نوشتم :دی
البته من یه حتی جا انداختم منظورم این بود که از تقلبام حتی یکیش هم نیومد :p

راستی که یه اکانت اضافه تو باشگا مهندسان کی داره بده به من؟ :دی
عوضی ها باهام چپ افتادن همه یوزرامو ترکوندن :دی
پس خیلی بد شانسی.من تقلب میبرم همشم عینا میاد اما مراقبای خیلی .... به پستم میخورن

Soheil_12SH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به به جمع همه تهران جنوبی ها اینجا جمعه! :دی
دوستان کسی تا حالا از گزینه درخواست گواهی اشتغال به تحصیل توی سایت تهران جنوب استفاده کرده؟ اگه استفاده کنیم، سریع رسیدگی میکنن؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
به به جمع همه تهران جنوبی ها اینجا جمعه! :دی
دوستان کسی تا حالا از گزینه درخواست گواهی اشتغال به تحصیل توی سایت تهران جنوب استفاده کرده؟ اگه استفاده کنیم، سریع رسیدگی میکنن؟
من استفاده کردم...فقط کافیه بنویسی برای کجا و چه مرکزی میخوای بعدش درخواستتو ثبت میکنی فرداش اونا اماده اش میکنن پس فردا تو برو امور دانشجویی برگه رو بگیر (بعدش باید بری اون دفتره توی ساختمان شماره ی 5 که جلوی بانک هستش (فکر کنم اسمش دبیر خونه بودش!و بدی برات مهرش بزنن)

بالا