دوستان سلام.
من يكي از اين گوشيها رو خريدم و وقتي با بچههاي قسمت بازارچه در موردش صحبت كرديم، پيشنهاد دادن كه اينجا يه تاپيكي (با اجازه مديران اين انجمن) ايجاد كنيم و يك کم در موردش صحبت كنيم.......
1- اندازه صفحه (كه تاچ اسكرين هم هستش) 3 اينچ
2- دوربين 3 مگاپيكسل
3- قابليت دريافت كانالهاي TV و Radio
4- داراي بولوتوث قوي (سرعت خيلي خوبي داره!)
5- نسبت به اندازش فوقالعاده سبك هستش. (از jamin كه قبلاً داشتم سبك تره!)
6- با دو سيم كارت كار ميكنه. (من دو تا سيم كارت نداشتم كه تست كنم ولي فكر ميكنم هر كدوم رو كه ميخواي سوئيچش كني)
7- توي پكيجش شارژر، كابل USB، كابل جداگانه براي اينكه بتوني آنتن هوايي وصل كني (براي محيط هاي بسته)، كابل خروجي TV (مثلاً وصل كني به ويدئو يا بعنوان وب كم استفاده كني)، دو عدد باطري
8- اين مدلي كه من خرديم پشتش نوشته ساخت مالزي ولي اكثر گوشيهايي رو كه توي علاءالدين ديدم زده چين.
حالا در مورد مزاياش صحبت كنم: سرعت بازشدن منوهاش خيلي خوبه با اينكه نفهميدم سيستم عاملش چيه:blink: همونطور كه گفتم بلوتوث قوي داره و جالب تر اينكه وقتي داري با بلوتوث فايلي رو ميفرستي يا دريافت ميكني به راحتي مي توني بري توي منوهاش و با بقيه امكاناتش كار كني (كه توي هيچ گوشي ديگهاي نديده بودم. با توجه به اينكه LCD بزرگي داره و من زياد باهاش كار ميكنم مصرف باطريش خيلي پائينه و باطريش خيلي زود شارژ ميشه، طراحي سيستم قلمش قابل توجه كه هم قلم و وقتي تهش رو ميكشي بلند ميشه و آنتن TV ميشه. مثل PPC ها موقع نوشتن SMS با قلم روي صفحه، قابليت تشخيص حروف رو داره (يعني وقتي شكل حروف رو روي LCD مينويسي خودش حروف رو تشخيص ميده و تايپ ميكنه). كانالهاي TV رو توي فضاي باز خيلي عالي ميگيره (من تلويزيون خونمونو با يه آنتن 3 متري نتونشتم بهاين صافي بگيرم
) و بصورت فول اسكرين TV رو نمايش ميده. در مورد كيفيت پخش صداش كه ديگه نپرسيد، N73 و W900 برن جلو بوق بزنن!!!
يعني تا آخرين حد ممكن كه صداش رو بلند ميكني، بلندگوهاش نه وز وز ميكنن نه كم ميارن. يه امكان ديگهاي كه قسمت بلوتوثش داره اينه كه وقتي با گوشي ديگهاي ارتباط برقرار ميكنه يه پس كد ميخواد و يعد از زدن پس كد، اون گوشي رو بعنوان ديوايس خودش ميشناسه و به راحتي ميتوني توي تمام قسمتهاي گوشيه طرف وارد شي و هر چي كه دلت ميخواد رو رو گوشيه خودت كپي كني!!!:f34r:
آنتن دهيش هم خوبه و من جايي كم نياوردم. صفحه تاچ اسكرينش هم خيلي حساس و نرم و دقيقه.
در مورد معايبش: اينكه گارانتي نداره و موقع خريد بايد همه قسمتهاش رو بخوبي تست كني تا مشكلي نداشته باشن. و اينكه كيفيت پخش آهنگ با هندز فريش به نسبت صدايي كه اسپيكرهاش داره ضعيفه:wacko:
به هركي نشونش دادم وسوسه شده كه بخره!!!:lol::lol::lol:
راستي من اينو 260 تومن گرفتم كه با مزايايي كه براتون گفتم به نظر خودم مفت خريدم!