• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخصوص گوشيهاي دو سيم كارته و TVدار

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ولی آخر یک تصویر از کیفیت تیونرش نذاشتیا!!!

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزيز، اين گوشي رو شركت بابام توليد نكرده كه بخوام براش تبلغ كنم و بعدم به كسي اصرار نكردم كه تورو خدا برو بخر! فقط قصدم اطلاع رساني بوده. من چهارشنبه هفته گذشته گوشيم رو شارژ كردم، امروز كه سه شنبه هستش هنوز شارژ داره :blink: خودتم مي‌دوني كه اگه گوشيها‌ي به نظر شما توپ مثل نوكيا! توي اين مدت حتي روي حالت استند باي هم كه مونده باشن باتريشون تا الان خالي شده بود! ولي من توي اين مدت ازش استفاده هم كردم. بعدش هم در مورد گوشيهايي كه توي اين رنج قيمت هستند، اكثراً مموري داخلي كمتري نسبت به اين دارن، اگه شك داري برو تحقيق كن. منم نگفتم كه پسورد مي‌زنم گوشيه طرفو مي‌بينم :blink: گفتم وقتي طرف پس كد رو بزنه اونوقت گوشيم اونو بعنوان ديوايس خودش مي‌شناسه و مي‌تونه درايوهاش رو ببينه. باور كردن يا نكردن مسائلي كه درباره اين گوشي گفتم از طرف شما براي من ارزشي نداره، من دارم با اين گوشي كار مي‌كنم و بنظرم خيلي بهتر از نوكيا و سوني اريكسون و ... هستش، اين تاپيك رو هم بمنظور انتقال تجربه به كساني كه اين گوشيها رو ديدن و شايد قصد خريد دارن ايجاد كردم. شما خوشت نمياد برو 1100 بخر حالشو ببر:lol::D:lol:

شما فکر می کنین تبلیغ شاخ و دم داره ؟ همین تعریفایی که از این گوشیتون کردین خودش کاملا تبلیغه !

در باره ی مدت روشن بودن گوشی هم مشخص شد چیز زیادی نمی دونین چون مثلا W800 حدود 400 ساعت میتونه استندبای باشه که خیلی بیشتر از این چهار شنبه سه شنبه ی شما میشه ( مزید اطلاع )

گفته ی شما در باره ی یه گوشی ( از هر مارکی که باشه و من طرفدار مارک به خصوصی نیستم و به نظرم همه ی این کارخونه ها هم گوشی عالی ساخته ان ، هم گوشی مزخرف ) اگه با دلایل علمی همراه نباشه دوست من ، قابل اعتنا نخواهد بود. مثلا من براتون مثال زدم که مصرف باتری توی گوشی ای که نمایشگر 3 اینچی داشته باشه ، حتما بیشتر از یه نمایشگر 2 اینچی یه . به نظر شما این حرف نامعقولی اومد ؟

شما در باره ی گوشیایی صحبت می کنین که ساخت چین هستن . البته بحث گوشیایی که با مارک های معروف در چین تولید میشه ( مثلا سونی اریکسون ، موتورولا یا ... ) یه بحث جداگانه اس اما در باره ی گوشی چینی ، باید خودتون هم قبول کنین که « معمولا » اتفاق نمی افته که از نظر سرویس دهی و کارآیی بالاتر از شرکت هایی باشن که در عرصه ی تولید موبایل پیشتاز هستن و تازه های این صنعت از اونا به مارکهای مشابه میره .

به زبون خیلی ساده ، شما میخواین خواننده ی نوشته تون قبول کنه که با خرید یه گوشی چینی ارزون قیمت ( نسبت به مارک های مشهور ) ، کیفیت بالا و قیمت ارزون رو به دست میاره که این دو تا توی صنعت هیچ وقت با هم به جا جمع نمیشن !!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
p1 در حالت stand-by
440 ساعت دوام باطری داره
حساب کنی میشه 18 روز

joopiter

Registered User
لایک‌ها
14
شما فکر می کنین تبلیغ شاخ و دم داره ؟ همین تعریفایی که از این گوشیتون کردین خودش کاملا تبلیغه !

در باره ی مدت روشن بودن گوشی هم مشخص شد چیز زیادی نمی دونین چون مثلا W800 حدود 400 ساعت میتونه استندبای باشه که خیلی بیشتر از این چهار شنبه سه شنبه ی شما میشه ( مزید اطلاع )

گفته ی شما در باره ی یه گوشی ( از هر مارکی که باشه و من طرفدار مارک به خصوصی نیستم و به نظرم همه ی این کارخونه ها هم گوشی عالی ساخته ان ، هم گوشی مزخرف ) اگه با دلایل علمی همراه نباشه دوست من ، قابل اعتنا نخواهد بود. مثلا من براتون مثال زدم که مصرف باتری توی گوشی ای که نمایشگر 3 اینچی داشته باشه ، حتما بیشتر از یه نمایشگر 2 اینچی یه . به نظر شما این حرف نامعقولی اومد ؟

شما در باره ی گوشیایی صحبت می کنین که ساخت چین هستن . البته بحث گوشیایی که با مارک های معروف در چین تولید میشه ( مثلا سونی اریکسون ، موتورولا یا ... ) یه بحث جداگانه اس اما در باره ی گوشی چینی ، باید خودتون هم قبول کنین که « معمولا » اتفاق نمی افته که از نظر سرویس دهی و کارآیی بالاتر از شرکت هایی باشن که در عرصه ی تولید موبایل پیشتاز هستن و تازه های این صنعت از اونا به مارکهای مشابه میره .

به زبون خیلی ساده ، شما میخواین خواننده ی نوشته تون قبول کنه که با خرید یه گوشی چینی ارزون قیمت ( نسبت به مارک های مشهور ) ، کیفیت بالا و قیمت ارزون رو به دست میاره که این دو تا توی صنعت هیچ وقت با هم به جا جمع نمیشن !!
عجب !!! بابا توچقده زرنگي، من نتونستم اغفالت كنم بري از اين گوشيا بخري!
121fs725372.gif
حالا ميشه يه تجديد نظري بكني و بري از اينا بخري، آخه اگه نخري كارخونه بابام ورشكسته مي‌شه
secret.gif
273.gif

راستي بده با 1100 يه عكس بندازيم به همه بگيم بابا رفيقمون آخر گوشي باز حرفه‌اي !!!
126fs422682.gif
cry222.gif

joopiter

Registered User
لایک‌ها
14
p1 در حالت stand-by
440 ساعت دوام باطری داره
حساب کنی میشه 18 روز

فرمايش شما درسته دوست عزيز، ولي توجه داشته باشيد كه من گوشيمو تو حالت استند باي نذاشتم، مثل (ببخشيد) الاغ ازش كار كشيدم.
2gwb921.gif

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیزان این که میگین فلانی 18 روز استندبای داره باید ببینین با چه آمپر باتری انقد جواب میده
اگه کله HTC x7500 با باتری 2200 میلی آمپر همه اینارو میخوره

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
درسته ولی دیگه 10 روز رو که stand-by میمونه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
تا حالا که من راضیم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من شنیدم که تو دبی این گوشی ها خیلی ارزونتر از ایران هست! یعنی تو ایران قیمتش حداقل دو برابر میشه!
اما به نظر من دادن 100-150 تومن البته به قمیت توی دبی ارزشش رو داره! با این امکانات که توی پاکت پی سی
کمتر از 400 تومن نمی تونی پیدا کنی

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
اره موافقم
اگه از دبی یا کشورهای اطراف بیاری چون تو اون رنج قیمت ارزش داره بخری، می ارزه

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
شما یه pocket pc رو با اون همه امکانات دم و تشکیلات با این گوشی های چینی که نه سیستم عامل مشخصی دارن نه سازندش معمولا نه کیفیت مقایسه می کنید
دوستم من یه دونه خریده 1 ماه نشده بلوتوث قاطی کرده روشن میمونه میری تو منوش رستارت میکنه
از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی اش میخوری

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
خوب شما چه مارکی رو خریدی
NEC فکر کنم از همه بهتره

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
اصلا چیزی به نام nec وجود نداره شما میتونی سایت nec یا سایت های معرو مثل gsmarena که این گوشی ها رو زیر مجموعه nec یا هر شرکت دیگری نشون بدن شما اگه دقت کنین چیزی که تو همه این گوشی ها مشترک هستش شکل 5 تا ایکون زیر صفحه لمسی که به صورت مشکی هستش که نشون میده اینا ماله یه شرکت هستن اسمش هم cect هستش اگر مارک های جدیدش رو دیده باشید داره از نام و شکل گوشی های معتر کپی میزنه nckia یا sony amisson واقعا خنده داره چرا سره خودتون رو شیره می مالید؟؟؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ولی من دیدم رو کارتن گوشی نوشته بود NEC

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز ببین و باور نکن تو علاالدین بودم یارو میگفت جعبه گوشی رو یکی برام میاره گوشی کارتنی تو مشامبا از یه جا میاد سر هم میکنن میدن دست مردم حالا این گوشی ها که سرو ته ندارن خوب شما سرچ کن ببین شرکت nec همچین گوشی زده یا نه حتما مثل nokia یا moto یا ericson یه سایت داره دیگه نه حرفه منطقی هستش؟؟به اون نکته هم که گفتم دقت کنید

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
درسته با سرچ که چیزی شبیه اون گوشی پیدا نکردم

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان انتظار داشتن گوشی که تلویزین رو با کیفیت پخش می کنه و صدای قوی داره و دو سیم کارته هست و و صفحه تاچ اسکرین داره و با قیمت یک گوشی معمولی فرخته میشه و ... مارک "نوکیا" هم داشته باشه ! شرکت هم داشته باشه ! سایت هم داشته باشه ! گارانتی هم داشته باشه !
107.gif

اگه بخان پول به این جور چیزا بدن که قیمتش میشه دوبرابر نوکیا ! بعضی ها عجب چیزها می گن !!!!
113.gif

ضمنا یکی از دوستان که فکر می کنه این گوشی ها مال کارخونه بابای ژوپیتر عزیزه باید به اطلاعشون برسونم که ایشون اصلا" قصد زدن چنین تاپیکی رو نداشتند ! در بحث دیگه یی ایشون گفته بودن که همچین گوشی دارن . من با پیام خصوصی از ایشون خواهش کردم که یک بحث باز کنن و کامل برای دوستان توضیح بدن ! که حالا با کم لطفی عده ای از دوستان ما شرمنده ی ایشون شدیم ...
278.gif

joopiter

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان انتظار داشتن گوشی که تلویزین رو با کیفیت پخش می کنه و صدای قوی داره و دو سیم کارته هست و و صفحه تاچ اسکرین داره و با قیمت یک گوشی معمولی فرخته میشه و ... مارک "نوکیا" هم داشته باشه ! شرکت هم داشته باشه ! سایت هم داشته باشه ! گارانتی هم داشته باشه !
107.gif

اگه بخان پول به این جور چیزا بدن که قیمتش میشه دوبرابر نوکیا ! بعضی ها عجب چیزها می گن !!!!
113.gif

ضمنا یکی از دوستان که فکر می کنه این گوشی ها مال کارخونه بابای ژوپیتر عزیزه باید به اطلاعشون برسونم که ایشون اصلا" قصد زدن چنین تاپیکی رو نداشتند ! در بحث دیگه یی ایشون گفته بودن که همچین گوشی دارن . من با پیام خصوصی از ایشون خواهش کردم که یک بحث باز کنن و کامل برای دوستان توضیح بدن ! که حالا با کم لطفی عده ای از دوستان ما شرمنده ی ایشون شدیم ...
278.gif

پيرمرد عزيز سلام و درود
Ghelyon.gif

من فقط اطاعت امر دوستان بزرگواري چون شما رو كردم و همين كه شما دوستان رو راضي مي‌بينم براي من كافي هستش.
give_rose.gif
ضمناً دشمنت شرمنده باشه بزرگوار، هر وقت امر كني در خدمتيم
3.gif
hexer.gif

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
عجب !!! بابا توچقده زرنگي، من نتونستم اغفالت كنم بري از اين گوشيا بخري!
121fs725372.gif
حالا ميشه يه تجديد نظري بكني و بري از اينا بخري، آخه اگه نخري كارخونه بابام ورشكسته مي‌شه
secret.gif
273.gif

راستي بده با 1100 يه عكس بندازيم به همه بگيم بابا رفيقمون آخر گوشي باز حرفه‌اي !!!
126fs422682.gif
cry222.gif

خیلی ممنون از این جواب « مربوط » تون !

همینو مدام کپی می کنم بقیه هم ببینن استارتر تاپیک چقدر سطح دانشش در باره ی موبایل بالاست !!:f34r:

ضمنا ، جنس اصلی ( اوریجینال ) ولو این که 1100 باشه هم بهتر از جنس آشغال چینیه که هر تیکه اش رو تو یک زیرزمین سر هم کردن !! :lol:

بالا