دوست عزيز، اين گوشي رو شركت بابام توليد نكرده كه بخوام براش تبلغ كنم و بعدم به كسي اصرار نكردم كه تورو خدا برو بخر! فقط قصدم اطلاع رساني بوده. من چهارشنبه هفته گذشته گوشيم رو شارژ كردم، امروز كه سه شنبه هستش هنوز شارژ داره :blink: خودتم ميدوني كه اگه گوشيهاي به نظر شما توپ مثل نوكيا! توي اين مدت حتي روي حالت استند باي هم كه مونده باشن باتريشون تا الان خالي شده بود! ولي من توي اين مدت ازش استفاده هم كردم. بعدش هم در مورد گوشيهايي كه توي اين رنج قيمت هستند، اكثراً مموري داخلي كمتري نسبت به اين دارن، اگه شك داري برو تحقيق كن. منم نگفتم كه پسورد ميزنم گوشيه طرفو ميبينم :blink: گفتم وقتي طرف پس كد رو بزنه اونوقت گوشيم اونو بعنوان ديوايس خودش ميشناسه و ميتونه درايوهاش رو ببينه. باور كردن يا نكردن مسائلي كه درباره اين گوشي گفتم از طرف شما براي من ارزشي نداره، من دارم با اين گوشي كار ميكنم و بنظرم خيلي بهتر از نوكيا و سوني اريكسون و ... هستش، اين تاپيك رو هم بمنظور انتقال تجربه به كساني كه اين گوشيها رو ديدن و شايد قصد خريد دارن ايجاد كردم. شما خوشت نمياد برو 1100 بخر حالشو ببر:lol::lol:
عجب !!! بابا توچقده زرنگي، من نتونستم اغفالت كنم بري از اين گوشيا بخري!شما فکر می کنین تبلیغ شاخ و دم داره ؟ همین تعریفایی که از این گوشیتون کردین خودش کاملا تبلیغه !
در باره ی مدت روشن بودن گوشی هم مشخص شد چیز زیادی نمی دونین چون مثلا W800 حدود 400 ساعت میتونه استندبای باشه که خیلی بیشتر از این چهار شنبه سه شنبه ی شما میشه ( مزید اطلاع )
گفته ی شما در باره ی یه گوشی ( از هر مارکی که باشه و من طرفدار مارک به خصوصی نیستم و به نظرم همه ی این کارخونه ها هم گوشی عالی ساخته ان ، هم گوشی مزخرف ) اگه با دلایل علمی همراه نباشه دوست من ، قابل اعتنا نخواهد بود. مثلا من براتون مثال زدم که مصرف باتری توی گوشی ای که نمایشگر 3 اینچی داشته باشه ، حتما بیشتر از یه نمایشگر 2 اینچی یه . به نظر شما این حرف نامعقولی اومد ؟
شما در باره ی گوشیایی صحبت می کنین که ساخت چین هستن . البته بحث گوشیایی که با مارک های معروف در چین تولید میشه ( مثلا سونی اریکسون ، موتورولا یا ... ) یه بحث جداگانه اس اما در باره ی گوشی چینی ، باید خودتون هم قبول کنین که « معمولا » اتفاق نمی افته که از نظر سرویس دهی و کارآیی بالاتر از شرکت هایی باشن که در عرصه ی تولید موبایل پیشتاز هستن و تازه های این صنعت از اونا به مارکهای مشابه میره .
به زبون خیلی ساده ، شما میخواین خواننده ی نوشته تون قبول کنه که با خرید یه گوشی چینی ارزون قیمت ( نسبت به مارک های مشهور ) ، کیفیت بالا و قیمت ارزون رو به دست میاره که این دو تا توی صنعت هیچ وقت با هم به جا جمع نمیشن !!
p1 در حالت stand-by
440 ساعت دوام باطری داره
حساب کنی میشه 18 روز
دوستان انتظار داشتن گوشی که تلویزین رو با کیفیت پخش می کنه و صدای قوی داره و دو سیم کارته هست و و صفحه تاچ اسکرین داره و با قیمت یک گوشی معمولی فرخته میشه و ... مارک "نوکیا" هم داشته باشه ! شرکت هم داشته باشه ! سایت هم داشته باشه ! گارانتی هم داشته باشه !
اگه بخان پول به این جور چیزا بدن که قیمتش میشه دوبرابر نوکیا ! بعضی ها عجب چیزها می گن !!!!
ضمنا یکی از دوستان که فکر می کنه این گوشی ها مال کارخونه بابای ژوپیتر عزیزه باید به اطلاعشون برسونم که ایشون اصلا" قصد زدن چنین تاپیکی رو نداشتند ! در بحث دیگه یی ایشون گفته بودن که همچین گوشی دارن . من با پیام خصوصی از ایشون خواهش کردم که یک بحث باز کنن و کامل برای دوستان توضیح بدن ! که حالا با کم لطفی عده ای از دوستان ما شرمنده ی ایشون شدیم ...
عجب !!! بابا توچقده زرنگي، من نتونستم اغفالت كنم بري از اين گوشيا بخري!حالا ميشه يه تجديد نظري بكني و بري از اينا بخري، آخه اگه نخري كارخونه بابام ورشكسته ميشه
راستي بده با 1100 يه عكس بندازيم به همه بگيم بابا رفيقمون آخر گوشي باز حرفهاي !!!