ناتور دشت نمیدونم کی نوشته!
کوری که اینم نمیدونم کی نوشته!
یه رمانم بود وقتی 7-8 سالم بود خوندم همینگوی نوشته بود. شراب عشق و عاشقی داشت ولی بیشتر توش خشونت بود تا عشق و عاشقی. فک کنم شکست ناپذیر بود اسمش. ولی بعد از اون هرچی ساتا رو زیر و رو کردم در مورد این کتاب چیزی ننوشته بودن!!
کتاب همینگوی خیلی اسرارآمیز شد. آخه برادر من، اول برو یقهٔ اطرافیانت رو بگیر که واسه چی بچهٔ ۸ ساله کتاب همینگوی دستش بود :hmm: جدی میگم، هیچ خوب نیست که بچهها، زودتر از موعد مشخصی به سراغ ادبیات بزرگسالان بروند.
اما من از این توضیح چیز زیادی دستگیرم نشده. ممکنه منظورت رمان «خورشید همچنان میدمد» باشه. شاید هم رمان «به راه خرابات در چوب تاک» باشه. البته این آخری اسم اصلیش هست «در امتداد رودخانه و در میان درختان».
توصیهات هم برای ادبیات یاس آور خوب بود :thumbsup: ضمناً بخشهایی که نمی دونستی رو بگم. چند بار اسم نویسندهٔ ناطوردشت تو همین صفحات تکرار شده.
جروم دیوید سالینجر که البته اغلب او را به
ج. د. سالینجر میشناسند.
ایضاً نویسندهٔ
کوری (که انگار ظرف یکسال، چهار ترجمه ازش به بازار آمده!):
ژوزه ساراماگو.
Lildude جان انگار دوستان تا حلوات رو نخورند دست بردار نیستند. ماشاالله چه ذوق و حرارتی هم به خرج دادن. چه توصیه های ملسی، جدا کارشون حرف نداره :lol:
نوشته های صادق چوبک هم بد نیست به قول استادمون خیلی چرکه !
دقیقاً. پر از لجن و اخ و تف و کثافت
uke: قصههایی مثل «پیرهن زرشکی» از مجموعهٔ «خیمه شب بازی»، یا «انتری که لوطیش مرده بود» از مجموعه ای به همین نام؛ و یا داستان «چرا دریا طوفانی شد» بازم از همین مجموعه.
اما به خصوص رمان طولانی «سنگ صبور» رو بد جور پیشنهاد میکنم. راستی یک نفر بود که دنبال «جریان سیال ذهن» میگشت (یا نمیگشت؟). این کتاب جزو اولین آثار ایرانی هست که بر اساس این شیوه نوشته شده. البته اصلاً در کلاس جهانی این جریان نیست ولی اتفاقاً برای شروع خیلی مورد خوبیه.
راستی اینم بگم که خودم خیلی از این کتاب و کلاً آثار صادق چوبک خوشم میاد.
مگه میشه ایرانی عشق وعاشقی نباشه!!!
ای بابا اختیار دارین. از همون اولش جریان جدی رمان نویسی (که جمالزاده رو ازش کم میکنم) با ادبیات غمگین شروع شد و بارزترین شخصیتش هم
صادق هدایت.
راستی Lildude جان، ما که کمر به قتلت بستیم
پس چه باک که پیشنهادات رو غلیظترش بکنیم. صادق هدایت برای افسردگی خیلی مفید هست:wacko: یه «سگ ولگرد» و بعدشم «سه قطره خون» رو بزن به بدن، شیر گاز رو باز کن و «بوف کور» رو بگیر دستت. خیلی سینمایی میشه