electronic
Registered User
خواهش میشه امیدوارمبه نقل از SHAH_RAM :ممنون الکترونیک جان ! منم دارم سعی میکنم که با این مطالب خودمو درست کنم!
خواهش میشه امیدوارمبه نقل از SHAH_RAM :ممنون الکترونیک جان ! منم دارم سعی میکنم که با این مطالب خودمو درست کنم!
ها نکته داره.تو همچین مواقعی نباید سعی کنی اون اتفاق رو مرتب تو ذهنت مرور کنی.این ذهن ماست که بر اساس اطلاعات قبلی از کاه کوه میسازه.به نظر من که روش خوبیه.کما اینکه قدیمها هم همین طوری بود.البته این کار هم باید رو قاعده باشه و اول از بحثهای سبک شروع بشه.electronic گفت مواردی که احساس میکنی اعتماد به نفس نداری خودت رو بندازی وسط هیچ اتفاقی نمیوفته به نظر من این بدترین راه یی که پیشنهاد داده شده.دیگران حتما یادشون میره که چه سوتی دادیم ولی خود ما دفعه بعد که همچین موضوعی برامون پیش بیاد جرات نظر دادن و قاتی کردن خودمون رو نداریم.
فكر نمي كنم اين يك اصل كلي باشد يعني در مورد همه افراد خجالتي صدق نميكند. براي نمونه خود من، فكر نمي كنم كسي بيشتر از من در كودكي محبت ديده باشد (البته فكر كنم همه تك فرزندها همينطورند ) ولي اين مساله باعث نشده كه من خجالتي نشم، شايد خنده دار باشه ولي من هنوزم شديدا به مامانم متكيم و اگر تنهايي جايي بروم و يا بخواهم كاري را بكنم احساس نا امني ميكنم و اگر چيزي باشد كه تا به حال انجام نداده باشم دلم ميخواهد بزنم زير گريه!-بچه هاي كه از بچگي محبت وببينند در بزرگي خجالتي نمي شوند
آه! مرسي از تعريفتون:blush: راستش من ميخواهم ساده وراحت بگيرم ولي نميدونم چرا به نظرم وحشتناك مياد. البته يك موردي هست كه خجالت من از بين ميره و اون زمانيست كه بدجوري عصباني ميشوم (مثل آن دفعه ايه كه يك كارت اينترنت خريدم و وقتي خواستم امتحانش كنم كارنكرد و رفتم تو سايتشون (سپنتا) و ديدم دهه! اينو قبلا به يك نفر ديگه فروخته بودند چون با گرفتن يوزرنيم و پسورد من به آقاي ايكس داره خوش آمد ميگه و منم داغ كردم و زنگ زدم شركتشون و البته به جايي هم نرسيد و پولم دود شد و رفت هوا :hmm: همه اينارو گفتم كه بگويم شرايطي هم پيش مي آيد كه آدم خجالتي به گونه اي رفتار ميكند كه همه فكر ميكنند چقدر پررو است و خود فرد هم وقتي به آن زمان و كاري كه كرده فكر ميكند با خودش ميگويد كه من چگونه رويم شده همچين كاري را انجام دهم؟!.خانم Persiana با اون آواتر بسیار زیباشون گفتن از حرف زدن با تلفن وحشت دارن این هم راه حلش همون ساده و آسون گرفتن این موضوع و همه موضوعات و فکر نکردن به اینکه الون چه جوابی به کسی که اون طرف تلفن هست بدم.
موافقم اما مطمئن باش همچین چیزی تو هیچ اجتماعی به وقوع نمی پیونده.(چون اصلاح یک فرد کلی مکافات داره چه برسه به اصلاح کل جامعه.) واسه همینم باید راه مشکل تر رو پیش گرفت.یعنی شما باید از خودتون شروع کنید و به جای از بین بردن تمامی پارازیتهای موجود در محیط واسه خودتون یه سپر امنیتی محکم بسازید.خلاصه كه اگر فرد در اجتماع احساس امنيت كند و بداند ديگران منتظر پيداكردن نقطه ضعف در او نيستند تا بعدا به قول معروف آنرا چماق كرده و بر سرش بكوبند نه تنها به اعتماد به نفس بالايي دست پيدا ميكند بلكه اصلا مشكل خجالت و خجالتي بودن در آن جامعه برطرف ميشود.
كاملا حق با شماست و راه ديگري وجود ندارد (همانطور كه يك جامعه آرماني يا Utopia هم وجود ندارد ).به نقل از electronic :موافقم اما مطمئن باش همچین چیزی تو هیچ اجتماعی به وقوع نمی پیونده.(چون اصلاح یک فرد کلی مکافات داره چه برسه به اصلاح کل جامعه.) واسه همینم باید راه مشکل تر رو پیش گرفت.یعنی شما باید از خودتون شروع کنید و به جای از بین بردن تمامی پارازیتهای موجود در محیط واسه خودتون یه سپر امنیتی محکم بسازید.
نه نه.اینطوری هم نیست! مشکلات بزرگتر از این هم قابل حله اینکه دیگه چیزی نیست.فقط بستگی به خودتون داره.یه خورده اراده + دانش مقابله با این موضوع-> رفع مشکل.به نقل از Persiana :كاملا حق با شماست و راه ديگري وجود ندارد (همانطور كه يك جامعه آرماني يا Utopia هم وجود ندارد ).
به نقل از Persiana :كاملا حق با شماست و راه ديگري وجود ندارد (همانطور كه يك جامعه آرماني يا Utopia هم وجود ندارد ).
به نقل از James Hetfield :بابا خوش بحال شما که میاد این post تارو اینجا میزنید من که اونقدر خجالتیم که این پستم که اینجا زدم هزار بار با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره نوشتم فکر نکنم ادم خجالتی تر و منزوی تر از من پیدا بشه من حتی از در خونمونم به زور در میام بیرون
خدا کنه بتونم با این روشا که گفتین بتونم خودمو درست کنم که بعید میدونم
من دلیل خجالتی شدنممو میدونم ولی روم نمیشه بنویسم
به نقل از Siavash25 :پس با خودتون صحبت کنيد و 100 درصد در محيطی کاملا خلوت که هيچ کس نباشه،و بنويسيد
که چه مشکلات و نقاط قوتی داريد،هر 2 رو ياد داشت کنيد نه فقط ضعف هارو.اگر مشکلی داريد که
هيچ جوره نمشه حالش کرد مسلن قدتون خيلی کوتاهه يا کچل هستيد يا ............ قسم بخوريد که
اصلاً بهش فکر نکنيد.و خلاصه که سعی کنيد اعتماد به نفستون رو بالا ببريد. و 100 در 100 هم
مطمئن باشيد که جواب ميگيرد.