vahidrk
کاربر قدیمی پرشین تولز
اگر به مطلب مفيدي برخوردين حتما اونو اينجا مطرح كنيد.من تازه شروع به خوندن این کتاب کردم و نمیتونم نظری راجع به بهش بدم ولی تا اینجا خوب بوده
ممنون ميشم.
اگر به مطلب مفيدي برخوردين حتما اونو اينجا مطرح كنيد.من تازه شروع به خوندن این کتاب کردم و نمیتونم نظری راجع به بهش بدم ولی تا اینجا خوب بوده
به نقل از Bahreyni :تمرین توی چت!!!
بعد میشه Voice Chat
بعد میشه تلفن و بعد هم حظوری
با یه دختر سه چهار ساله چت میکنی؟ پس حتما خودتم پیش دبستانی میخونی.من با يه دختر 3-4 ساله چت ميكنم
به نقل از SATpt :با یه دختر سه چهار ساله چت میکنی؟ پس حتما خودتم پیش دبستانی میخونی.:blink: :wacko: :lol:
نکته اساسی اینه. اگر قرار باشه با هر سوتی! که آدم میده آبروش بره که دیگه نباید کسی آبرویی داشته باشه. چه اشکالی داره آدم بعضی جاها خرابکاری هم بکنه. خیلی وقتها جالب و خنده دار هم میشه که باعث تو دل افتادن هم میشه! اینو جدی میگم. اگه قرار باشه آدم مثل روبات باشه و هیچوقت اشتباهی نکنه که آدم نیست!!!به نقل از Tiva :..........
......شایان و 30rus عزیز از نظرات شما هم ممنون . در مورد اون راه حل به نظرم آدم احتیاج به یك دوست پایه و فابریك داره كه با هم مثلا برن بیرون دختر بازی !! كه خب معمولا بقیه آدمها خوششون نمی یاد وقتشون رو با آدم های خجالتی بگذرونن ! ترجیح می دن برن سراغ یك سری بچه باحال !!
به نظرم یك مشكل دیگه هم این شك و تردیدی باشه كه توی دل آدم وجود داره كه مثلا اگر من این حرف رو زدم و ضایع شدم آبرم میره !
یه راه حل به من خجالتی بگید .. من دانشجو هستم نزدیک به 30 سالمه دانشگاه ما پره دختره .. من تا حدودی با مشکل خجالت کنار آمده ام و تونستم پر جرات بشم .. فقط یه ایراد اساسی دارم اینه وقتی که خیلی هیجان و اضطراب میگیرم و قرمز که میشوم نمیتونم عرق پیشانی ام رو کنترل کنم و اینکه به هیچ عنوان نمیتونم کنفرانس بدم چون دست و پام رو گم میکنم و لکنت زبان گرفته و قرمز شده و عرق میریزم .. از بدشانسی من همه استاد ها هم کنفرانس میخواهند .. خواهش میکنم یه راهی پیشنهاد کنید که اینطوری نشم
اعتماد بنفس خودتون رو زیاد کنین
یکی از دلیلهای کمبود اعتماد به نفس خود ارضایی هست
سلام!
منم دقيقا همينطورم (با اين تفاوت كه من دخترم ) ولي هميشه در روابط شفاهي مشكل دارم (من حتي در حرف زدن با تلفن هم آنچنان وحشتي دارم كه مامان بزرگم بهم ميگه مگه از تلفنم خجالت مي كشي؟ اينجا كه ديگه كسي نمي بينه تو كي هستي :blink: ). ولي در نوشتن گردن كلفتم و به تلافي كمبود حرف زدن تومار مي نويسم! بدترش اينه كه هرچي سعي ميكنم اعتماد به نفسمو زياد كنم بدتر مي شه كه بهتر نمي شه! آه، اميدوارم تو اين تاپيك يك راه حل 100% عملي ارايه بشه كه منم بتونم بشم مثل بقيه مردم عادي