نه عزیز قبول ندارم همین هفته ی پیش یه 5s برای یکی از فامیل ها خریدم . قیمتش قیمت بازار بود .برخورد خیلی عالی مثل همیشه . هیچ چیز اضافی هم زوری نفروخته فقط پرسید برنامه لازم دارید کاوری خشگیری چیزی که من گفتم نه اپل آیدی با برنامه های ارجینال دارم هرچیم بخوام میخرم تشکر ایشون هم گفت و فقط یه قاب خریدم 35 هزار تومن که خیلی ردیف و تک هست و یه خشگیر که 30 تومن شد
کجاش زیاد هست ؟؟؟ حداقل وارد مغازه میشه میتونی جنس رو ببینی رو مبل بشینی یه اسپیلیتی چیزی روشنه ...اونجا که خود محلش داغون هست به کنار ...پاساژ هم داغون هست...آدماش هم چیپ هستن و فقط میندازن ...تازه اگه کیف میفت رو نزنن !!!! اما قبول دارم قیمت خدماتش بالاست ( منظورم نصب ویندوز و اپل آیدی و ایناست ) اونم برای اینه که قشری که باهاشون سرو کار دارن اکثرا وضع مالی نسبتا خوبی دارن و اگر خودشون بلد نباشن اینا براشون انجام میدن .اگرم بلد باشن اینا فشاری وارد نمی کنن . بازار موبایل هم خوبه اما محل پاساژش تو مخیه !
من خودم ايفونمو از پايتخت خريدم دوسته من
ولي از فروشنده قديمي و مطمئني كه تا حالا خودم و اطرافيانم خيلي ازش خريد داشتيم و كل اكيپمونو ميشناسه
قيمتش هم ١٠هزار تومان از ارزون ترين جايي كه قيمت داشتم بيشتر بود
يه محافظ پشت و رو هم واسم زد ١٥ تومان
ولي اون دوست من استثناس!
تو همون پرس و جوي اوليه تو ١٠تا مغازه فقط يكي گفت گوشي رو خالي ميفروشه! و قيمتش هم مناسب بود!
من منظورم اين بود عزيز
شما در نظر بگير تو ١٠تا مغازه يكي فقط بگه ايفون خام ميفروشم!!!!!! تو هيچي هم اجباري نيست!
من علاءالدينو پيشنهاد نكردم!
اون ٦٥ تومني هم كه به شما لوازم اضافه فروخته ممكنه يه درصد قابل توجهيش سودش باشه
بهرحال شما ايفونو خام نخريدي!
ولي اينا مهم نيست!!!!!
من گير اينچيزاس نيستم!
بهرحال اون اسپيليتي كه اونجا هست قبض برقش خرج داره واسه اون فروشگاه!
من صحبتم اينكه چرا بايد اينجوري برخورد بشه؟ حالا به صرف اينكه طرف مشكل مالي نداره و زياد اطلاعات نداره بايد تا جا داره ...
اين پول خوردن داره؟
متاسفانه بازار موبايل قبلا خوب بود ولي دفعه اخري كه من رفتم شده بود مثل پايتخت!
همون اسپيليتو صندلي كه اين دوستمون دوست داره رو داشت هيچ، چايي و ... هم ميدادن!
قيمتشونم خوب بود
تازه پاركينگ رايگان داشت و طبقات بالاش كافي شاپ و رستوراناي قابله قبولي داشت!
خيلي بهتر و كامل تر از پايتخت با اون ساختمانه قديميش
ولي مغازه داراش اخرش شدن مثل همونا!
هنوزم به نظر من قديمي هاي پايتخت خوبن ولي بايد كلي گشت!!!!!!!
تو هر پاساژي هم قديميه خوب پيدا ميشه...
بازم ميگم به كسي بر نخوره من منظورم رو تعداد مغازهاي به خياله خودشون زرنگه كه كل پاساژو ميبرن زير سوال
و حتما تو هر پاساژي حتي پايتخت انساهاي شريف كم نخواهند بود كه دارن به مردم هرروز كلي ايفون ميفروشن ولي تو كسرت ادمهاي شياد گمن! بايد كلي گشت...
Sent from my iPhone using Tapatalk