ارين٩٣
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 128
- لایکها
- 50
سلام داداش، بحثو خيلي طولاني نمي كنم ولي سيل و پلمپ اصلي سامسونگ شرايطي داره كه غير قابل كپي شدنه،مثلا بصورت مايل در هر ضلعش تو سيل هاي اصلي ي برش خاص داره كه با سشوار هم نمي تونن بازش كنن چون جاش مي مونه و يكم كسي حواسش جمع باشه سريع مي فهمه.در زمینه آکبند بودن دلتون را به برچسب ها و سیل های هولوگرامی خوش نکنید، جلوی روتون به عنوان آکبند باز میکنه تا شما رو از نظر اخلاقی تحت فشار قرار بده که مثلا جنس آکبند را براتون باز کرده که احساس کنید باید بخرید در صورتی که پاتون را از مغازه بزارید یه برچسب دیگه میچسبونه روش و میشه آکبند. کلی از اون برچسب ها دارن. جلوی خودم جعبه پلمب و سیل سامسونگ را باز کرد، توش باتری نوکیا بود...
در مورد پلمپ تي جديدا ي نوع پلاستيك نازك و مخصوص اومده خيلي بادقت ميشه پلمپو ٩٩٪ تقليد كرد،راه فهميدنش از رو حالت ارتجاعي پلمپ اصليه كه تو اين پلمپاي تقلبي تي چروك ميشه.البته من تو xda developer و android central عضوم،تقريبا قبل خريد هرمحصولي بيشتر از ٥٠ريوو و ٢٠٠٠تا كامنت مي خونم،بعلاوه كل اينترنت شاپ هاي كشورارو بالغ بر بيش از ٣٠٠تا زير و رو مي كنم و با انواع مدل هاي رفرش،ريفوربيش،هاي كپي،كلون،ريپكد و... بالاي ٧٠يا٨٠ رويوو هم تو يوتيوب مي بينم.
اشنا ميشم،هميشه هم اپديتم تو اين زمينه كه اخرين ترفند ها و راه هاي دور زدن مشتري چيه؟؟؟
اصلااااااااااااااااااا چيزيو كه در موردش ندونم نگاشم نمي كنم تا كه بخوام بخرمش.
با مغازه دارم اصلا بحثي نمي كنم چون طرف خيلي گاگول تر از اين حرفاست كه بخواد منو دور بزنه،من مي تونم سرش كلاه بزارم
در رابطه با علاء الدين كه همه دله دزد حالا به من چه ربطي داره طرف ٣٠تومن بيشتر اجاره ميده،چرا من بايد قرباني بشم،بشينه خونه يا بره نصفه شب كيسه اشغالارو بگرده ببره بفروشه.
در مورد پايتخت،خيلي سالم نيست كه فكر كني،دله دزد بينشون هست...
تو پايتخت ايفون هاي باكس تقلبي ديدم،ايفوناي رفرش ديدم،ريپك كردن ايفون و ايپد در حد ديدم.تعويض سريال گوشي تعميري و رفرش ديدم.پك تقلبي سام و اپل ديدم.