• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مجتمع ((علاالدین)) و اطراف اتفاقات بسیار زشتی رخ میدهد !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
در زمینه آکبند بودن دلتون را به برچسب ها و سیل های هولوگرامی خوش نکنید، جلوی روتون به عنوان آکبند باز میکنه تا شما رو از نظر اخلاقی تحت فشار قرار بده که مثلا جنس آکبند را براتون باز کرده که احساس کنید باید بخرید در صورتی که پاتون را از مغازه بزارید یه برچسب دیگه میچسبونه روش و میشه آکبند. کلی از اون برچسب ها دارن. جلوی خودم جعبه پلمب و سیل سامسونگ را باز کرد، توش باتری نوکیا بود...
سلام داداش، بحثو خيلي طولاني نمي كنم ولي سيل و پلمپ اصلي سامسونگ شرايطي داره كه غير قابل كپي شدنه،مثلا بصورت مايل در هر ضلعش تو سيل هاي اصلي ي برش خاص داره كه با سشوار هم نمي تونن بازش كنن چون جاش مي مونه و يكم كسي حواسش جمع باشه سريع مي فهمه.
در مورد پلمپ تي جديدا ي نوع پلاستيك نازك و مخصوص اومده خيلي بادقت ميشه پلمپو ٩٩٪ تقليد كرد،راه فهميدنش از رو حالت ارتجاعي پلمپ اصليه كه تو اين پلمپاي تقلبي تي چروك ميشه.البته من تو xda developer و android central عضوم،تقريبا قبل خريد هرمحصولي بيشتر از ٥٠ريوو و ٢٠٠٠تا كامنت مي خونم،بعلاوه كل اينترنت شاپ هاي كشورارو بالغ بر بيش از ٣٠٠تا زير و رو مي كنم و با انواع مدل هاي رفرش،ريفوربيش،هاي كپي،كلون،ريپكد و... بالاي ٧٠يا٨٠ رويوو هم تو يوتيوب مي بينم.
اشنا ميشم،هميشه هم اپديتم تو اين زمينه كه اخرين ترفند ها و راه هاي دور زدن مشتري چيه؟؟؟
اصلااااااااااااااااااا چيزيو كه در موردش ندونم نگاشم نمي كنم تا كه بخوام بخرمش.
با مغازه دارم اصلا بحثي نمي كنم چون طرف خيلي گاگول تر از اين حرفاست كه بخواد منو دور بزنه،من مي تونم سرش كلاه بزارم:)
در رابطه با علاء الدين كه همه دله دزد حالا به من چه ربطي داره طرف ٣٠تومن بيشتر اجاره ميده،چرا من بايد قرباني بشم،بشينه خونه يا بره نصفه شب كيسه اشغالارو بگرده ببره بفروشه.
در مورد پايتخت،خيلي سالم نيست كه فكر كني،دله دزد بينشون هست...
تو پايتخت ايفون هاي باكس تقلبي ديدم،ايفوناي رفرش ديدم،ريپك كردن ايفون و ايپد در حد ديدم.تعويض سريال گوشي تعميري و رفرش ديدم.پك تقلبي سام و اپل ديدم.

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
ادم خودش باس مواظب مالش باشه بقیه رو دزد نکنه

من تا حالا بالای شش هفت تا گوشی از علاالدین خریدم همیشه هم از علاالدین میخرم چون قیمتاش مناسبه

این اصل رو همه میدونن ک هرچی بری طبقات بالاتر قیمتا کاهش پیدا میکنه حالا اگ کسی از رو نادونی این کارو نمیکنه باس چوبشو بخوره

اکثر خریدام طبقه هل 4 و 5 و 6 بوده اصلنم از این داستانا نداشته البته از این حرکتا طبقه های پایین زیاد دیدم

ی نمونه بازرش همین گارانتی اینترنشناله طبقه چهار ب بعد دگ اصلا همچین اصطلاحی وجود نداره و ب گوشیا میگن بدون ه گارانتی و خلاص...

پ.ن: این مساله فقط مختص علاالدین نیس تو همین بازارچه اینجارو ک نگاه کنی درود میفرستی ب شرف فروشنده های علاالدین ادکلنای 15 تومنی ک تا 40 میفروشن ساعتای 200 تومنی ک 400 میفروشن ب هزار منت!!!!! گوشیای دست دو ک از نوش گرونتر قالب میکنن هرجایی ک جهل باشه ادمای سودجو هست!!

Last edited:

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
داستانت عین داستان من شد!!
من همین چند هفته پیش رفتم علاالدین که بین گوشی های Sony Xperia L - HTC Desire310- LG L70 - Samsung Galaxy s3 mini یه گوشی مناسب پیدا کنم بگیرم . طبقه همکف تا طبقه 2 رو قیمت کردم که ارزون ترین قیمت xperia L رو پیدا کردم ولی وقتی میرفتی تو با 1000 کلک مثلا همین گارانتی اینترنشنال و ست آپ و ... قیمت رو بالا میبردن... !!!
تا جایی پیش رفت که طرف اومد فاکتور بزنه که حتی خودشم این جریانارو نگفته بود ولی رفیقش اومد گفتم setup نرم افزاری رو 40 تومان فاکتور بزن انجام بدیم برای راه اندازی !!که گفتم نمی خوام و اومدم بیرون!!

آخر سر از طبقه ی 6 گوشیمو خریدم با قیمت عمده و بدون گارانتی و 100 البته بدون این جریانات و کلک بازی ها!!!
پیشنهاد من هم اینه که اگه گوشی بدون گارانتی و ارزون میخواید بخرید فقط از طبقات بالایی مثل طبقه 6 بخرید ولی اگه گارانتی براتون مهمه از هرجایی میخرید از علاالدین نخرید که بدون گارانتی رو جای گارانتی دار بهتون نندازن!!!!

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
ادم خودش باس مواظب مالش باشه بقیه رو دزد نکنه

من تا حالا بالای شش هفت تا گوشی از علاالدین خریدم همیشه هم از علاالدین میخرم چون قیمتاش مناسبه

این اصل رو همه میدونن ک هرچی بری طبقات بالاتر قیمتا کاهش پیدا میکنه حالا اگ کسی از رو نادونی این کارو نمیکنه باس چوبشو بخوره

اکثر خریدام طبقه هل 4 و 5 و 6 بوده اصلنم از این داستانا نداشته البته از این حرکتا طبقه های پایین زیاد دیدم

ی نمونه بازرش همین گارانتی اینترنشناله طبقه چهار ب بعد دگ اصلا همچین اصطلاحی وجود نداره و ب گوشیا میگن بدون ه گارانتی و خلاص...

پ.ن: این مساله فقط مختص علاالدین نیس تو همین بازارچه اینجارو ک نگاه کنی درود میفرستی ب شرف فروشنده های علاالدین ادکلنای 15 تومنی ک تا 40 میفروشن ساعتای 200 تومنی ک 400 میفروشن ب هزار منت!!!!! گوشیای دست دو ک از نوش گرونتر قالب میکنن هرجایی ک جهل باشه ادمای سودجو هست!!
از اون حرفها بودا
یعنی همه ی ملت باید از زیر و زبر هرچیزی مثلا گوشی سر در بیارن تا یه وقت به این فروشنده های دزد انگ دزدی نزنن؟

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
مملکت سگ تو خره و صاحاب نداره
رضاشاه میخواد نونوا رو بندازه تو تنور حساب کار دست همه بیاد

Sarrow

Registered User
لایک‌ها
75
وقتی می خواید یه جنس گرون که قراره چند سال ازش استفاده کنید رو بخرید دیگه 10-20 هزار تومن ارزش این همه استرس و رنج و عذاب رو نداره.
من تجربه خودم رو میگم رفته بودم پاساژی که نزدیک میدون ولیعصره یه Cool Pad برای لپتاپم بگیرم که مغازه اول با اینکه طرف آشنا دراومد گفت 94 تومن تازه کلی منت میذاشت که داره تخفیف هم میده، رفتم کلی طبقات رو گشتم دوجا بود که هر دوشون 88 می دادن و قیمتشون هم مقطوع بود، درحالی که همون وسیله رو توی دیجی کالا گذاشته بود 80 هزار تومن اما از اونجا که فکر می کردم باید هزینه پیک یا پست هم بدم تصمیم گرفتم از همونجا خرید کنم. درکل من خرید اینترنتی از فروشگاه های معتبر رو بهتون پیشنهاد می کنم، یکم گرونتر هست اما عوضش خیالتون راحته که سرتون کلاه نمیره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
علاالدین بخواید گوشی بخرید باید برید طبقات بالایی عمده فروشا، خرید واسه مغازمون هم از اونجا بود،
خودم یه بار گوشی از علاالدین گوشی گرفتم 4-5 سال پیش بود اونم از طبقات بالایی بود
تازگیا هم به واسطه مغازه گوشی میگرفتم

از فروشگاه های اینترنتی معتبر بخرید خیلی بهتره حتی اگه گرونتر باشه، حداقل پول چرندیاتی مثل نرم افزار ، رجیستر و ... نمیگیرن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اونجا هم گوشی های ریفر شده رو میندازن به ملت و با مشتری رفتار خوبی ندارن انگار که میخواهید مفتی ازشون خرید کنید بعضی وقت ها اصلا جواب مشتری ها رو نمیدن . در ضمن 100 درصد گوشی هاشون بدون گارانتی هست از مغازه رفتی بیرون خراب بود دیگه قبول نمیکنن . الان بهترین روش خرید مستقیم از چین هست که بسیاری در همین فروم کارهای خرید رو انجام میدن گوشی هم بین 10 الی 30 روزه میرسه ایران گمرکی هم بگیرن بازم از قیمت علائدین ارزون تره تفاوتش اینه وقتی خرید میکنید فروشنده برچسب محافظ و قاب ژله ای رو همراه گوشی میفرسته بعضی ها هم رم اشانتیون میدن ولی اینجا فروشنده ها شارژر های اصلی رو از روی گوشی برمیدارن و شارژر درجه 2 میزارن و قاب ژله ای و محافظ صفحه رو تا جایی که جا داشته باشه میندازن به مردم مثلا یه محافظ 500 تومنی رو 15000 تومن میندازن به خلق اله

با رشد فروشگاه های اینترنتی و دسترسی بیشتر مردم به اینترنت و امکان خرید مستقیم از فروشگاه های خارجی این علائدینی ها کم کم جمع میکنن میرن :)

هه میان تو این کار هم، یا کسایی دیگه
مثلاً هر دلار 4000 حساب میکنن، کارمزد و ... هزار چیز دیگه اضافه میکنن
همین بازارچه مگه خرید از خارج انجام نمیدن، 100 دلاری رو 500 تومن واست حساب میکنن

همگان امکان خرید از فروشگاه های اینترنتی خارجی رو ندارن، پرداخت، هزینه گمرگ و پست، باعث میشه اون گوشی گرونتر از بازار در بیاد. بجر مدلای چینی/ هنور هم از فروشگاه های اینترنی نمیتونن خرید کنن چه برسه نمونه خارجی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه چیزه دیگه
این کلاه برداری مختص موبایل و علاالدین نیست
تو همین پرشین تولز گفته بودن یه جا کفش خریده 100 تومن، همونو پاساژای معروف میدادن 300 تومن به بهانه مارک بودن
اینا رو اطلاع رسانی کنید ملت (حداقل پرشین تولزیها) کمتر سرشون کلاه بره

البته فکر کنم بعضی کلاهبردارا تو بازارچه اینجا هم فعالیت دارن

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
انصافا یه کسی که گوشی 400 تومانی رو صادقانه میگه 500 تومان سگش شرف داره به کسی که میگه 300 تومان و با کلک میخواد بهت 400 بندازه!!

پژمان 65

Registered User
لایک‌ها
459
آقا ناموسن گول اینارو نخورین- به شخصه تا حالا 7 تا گوشی از علاالدین خریدم از بادا و آندرید و گوشی معمولی- ببینید اولین سوالی که من موقعی که میرم تو مغازه های علاالدین میپرسم قیمته- بعدش اگه قیمتش مناسب بود سوال دوم و اصلیم اینه که : (مثلا گوشی 500 تومنی) میگم که 500 تومن همون تو جعبه آکبندشو بده- حتی نمیخام درشو باز کنی. .سوخته ام بود واسه من (پیش نمیاد سوخته باشه-یک در 100000) که اونم به پستتون نمیخوره انشالله:Dاینجا جالبه که 80 درصد میزنن زیرش و میگن نه!!! منم میرم سراغ مغازه بعدی .خخخ
دوست عزیز دمتم گرم که این تاپیک رو زدی بابا همه با این علاالدینیها مشکل دارن -خدا شاهده دعواهایی اونجا دیدم طرف خریداره از حرصش زد گوشی آیفون رو خورد و خاک شیر کرد به خاطر خورد شدن اعصابش و همکاری نکردن فروشنده!
گول اینارو نخورید رجیستر و پک نرم افزار و ستاپ و بقیه همه قصه ان- گوشی آکبند بگیرین هیچی هم لازم نداره- خداییش صد رحمت به مغازه های معمولی 20 تومن گرونتر میفروشن ولی دیگه این بازیارو در نمیارن- فقط میپرسن برنامه میخای نصب کنیم یا نه؟ که اونم به سلیقه خودتون ربط داره و تواناییتون. با تشکر:general208:

پژمان 65

Registered User
لایک‌ها
459
یه چیز دیگه یادم افتاد ته خنده-:D یسری رفته بودم گوشی با سیستم عامل بادا بگیرم چون قبلش هم این سیستم عاملو داشتم و باهاش آشنا بودم همه چیزشو میدونستم-رفتم که گوشیو بگیرم طرف قیمت داد 380 بعد گفتیم اوکی بده- بعد اینکه باز کرد گفت 30 تومنم هزینه ستاپ اولیش میشه -گفتم آقا ستاپ متاپ نمیخام بده ببرم -گفت نه من مسئولیتشو قبول نمیکنم ببری یه چیزی بشه فردا بیاری- گفتم باو شما فقط روشنشو تحویل من بده فقط تصویرش بیاد بالا با بقیه اش کاریت نباشه-همه چیزشو خودم از نت میگیرم. گفت نه من 60 میلیون تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پول دستگاه ستاپ باکس دادم واسه چی؟!!!! گفتم 60 میلیون واسه چی دادی وجدانا سرت کلاه رفته! خدا شاهده با قهقه از مغازه اومدیم بیرون طرف سرخ شده بود!! والا فک کردن ملتم آره! حالا جالبه بازم اگه یه چیز عجیبی بنام دستگاه ستاپ باکس بهمون نشون میداد شاید یه شکی میکردیم ولی طرف گوشیرو میخاست با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کنه که برامون برنامه بریزه!!! :D هر چی بخاین خب تو نت هست دیگه اینا که این برنامه ها و ستاپ ها به قول خودشون وحی منزل نشده براشون-همه چیزو خودشون از نت میگیرن دیگه! اینم باحاله که همین حرف این آقارو وقتی به یکی از همکاراش تو همون علاالدین زدم طرف بهم گفت ببین همش چرته! خدا وکیلی همینطوری گفت- گفت فقط هر گوشی که خریدی روشن بشه هیچی نیاز نداره و فقط اگه خودت یکم ماهر باشی همه کاراشو میتونی انجام بدی.:general105:
امون از دست این ملت- خدا شاهده وضع کاسبی تو ایران و بخصوص تو تهران خیلی خراب شده -غیر از یه عده خیلی معدود نمیشه به هیچ کاسبی اطمینان کرد.:general208:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
خخخ
یکی از دوستام ففروشنده بود تو ی علائدین
میگفت یه روز یکی از بچه محلا اومد در مغازه
گفتش ابن گوشی رو از 2تا مغازه پایین تر خریدم.قیمتش خوب بود
گفت چند؟گفت خریدم 500!!!گفت توی دلم گفتم بد بهت انداختن
نه روم میشد به این بگم!نه روم میشد به اون که فروشنده رفیقم هست بگم
بعد گفتش روی گوشیم برچسب لایه کربن زده!
گفت بهم گفته لایه کربن زدم هیچوقت خش نمیوفته!
گوشی رو ازش گرفته دیده برچسب 2هزار تومنی زده لزش 35هزار تومن پول گرفته

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اخرین بای که خودم رفتم یه دونه اکسپریا ام میخواستم برای یکی از اشناها که از مشهد اوده بود
یه اشنا داشتم طبقه چهارم.کارش قطعات بود
رفتم پیشش گفتم قضیه اینطوریه
گفت برو طبقه اول.هکدوم قیمت بهتر بود بگو گوشی رو با این قیمت میدی؟اگه داد بگیر وگرنه بیا بالا
رفتم قیمتا 10-15تومن بالا پایین بود
به هرکی هم گفتم گوشی رو بده نمیداد!
میخواست 50تومن پول برنامه بگیره.برنامه ای که تو نت پر هستش به صورت رایگان
رفتم طبقه چهارم.از پایین ترین قیمیت که طبقه اول داده بودن 10تومن بالاتر بهم گفت اما گوشی رو خریدم!
یعنی اونی که پایین میداد برای گوشی برنه های ریخته بود که 70تومن هم بیشتر میگرفت اخرش

grive

Registered User
لایک‌ها
364
در مجتمع ((علاالدین)) و اطراف اتفاقات بسیار زشتی رخ میدهد !!
رخ می داده!
رخ خواهد داد!
رخ داده خواهد شد!
و آنها از رخ دهنده گانند!

• Like
Reactions: poq

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
فقط بازار موبایل ایران اونم نمایندگی هاش که حداقلش اینه که فروشندن فقط و بهت پک اجباری نمیندازن حداقل برای من که این طور بوده .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
شده از سایت گرونتر بخرم پامو علاعدین نمیزارم
دیجیکالا گوشی شاپ اینهمه سایت خوب
بی دردسر تحویل میده اکبند

Sent from my F**king life

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
چند بار رفتم اونجا ولی فقط گذری. آخه تهران نیستم. ولی خداییش باحاله ها. این بار میرم الکی واسه خرید

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چند بار رفتم اونجا ولی فقط گذری. آخه تهران نیستم. ولی خداییش باحاله ها. این بار میرم الکی واسه خرید
اینقدر قالتاقن همون الکی بری تو دور بزنی بیای میبینی واسه گوشی 1100 خودت 40 تومن محافظ صفحه و 150 هزار پول برنامه ازت گرفتن! :D:D:D

Sent from my F**king life

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا