• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مجتمع ((علاالدین)) و اطراف اتفاقات بسیار زشتی رخ میدهد !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
واقعا کلمه حرومزاده و حروم لقمه برای توصیف اینا کمه
رفتم گوشی بگیرم طبقه همکف علاءالدین چند تاشون که گوشی بدون گارانتی رو میخواستن به اسم گارانتی اینترنشنال و با قیمت گوشی گارانتی دار بهم بندازن فکر کردن من مثل خودشون درازگوشم!!
یه جا دیگه طرف گوشی رو از تو ویترین در آورد، گفتم من گوشی تو ویترین رو نمیخوام باید پلمپ باشه گفتش فرقی نداره همشون آخرش باز میشن، گفتم من اینو نمیخوام دیگه، گوشی رو با جعبه اش داد به شاگرده گفت برو از فلانی یه دونه پلمپ از همین مدل بگیر بیار گوشی رو که بهش داد ببره احساس کردم میخواد کلک بزنه، رفت 2 دقیقه دیگه اومد با یه جعبه پلمپ شده، بازش کرد دیدم همون جای انگشت که رو قبلی بود رو این هم هست، لااقل زحمت نداده تمیزش کنه! گفتم مرد حسابی گرفتی ما رو این که همونه! گفت دیگه همینه میخوای؟ گفتم نه قربونت، اومدم بیرون. بیخیال گارانتی شدم رفتم طبقه پنجم یا ششم بود بدون مسخره بازی از یکی خریدم 50 تومن زیر قیمت طبقه همکف و بدون گارانتی تا حالا هم مشکل نداشته.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
به نظر من بگید نمیخام گارانتیش فعال بشه بزار بسوزه.برا سیمکارتم بگید اصلا نمیخام رجیستر بشه کی به ما زنگ میزنه[emoji1]

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
یه مشت حرومزاده حرو خور .. سره منم کلاه گزاشتن با همین برنامه های رجیسترو چیز شعرا .. داستان ماله خیلی وقت پیشه .. لعنت به همشون.. ایشالا مریضی شه بچسبه به تنشون که لذت میبرن از ازاره بقیه و کلاه گزاشتن سره بقیه .. کسی که میاد اونجا شاید از خیلی چیزاش زده یه گوشی بخره .. با هزارتا امیدو انگیزه میاد شاید 10 تومان ارزان تر بخره ..

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
دقیقا همین برنامه رو داشتم چند وقت پیش
رفتم گوشی بگیرم از یکی از همین اقا! یون

میگه :
سیستم عامل آندروید رو به 4تبدیلش میکنیم ، نرم افزار هم فول میریزیم روش با رم کلاس ِ فلان.. 100تومن میشه+قیمت گوشی

جوش اوردم.. گفتم مردک ! موقعی که تو صورتت تازه پشمالو شده بود من پایتون نویسی میکردم برای موبایل! الان اندروید اندروید میکنی؟؟

این کاسب های پست ، از عدم آگاهی این مردم که از فشار زندگی وقت کافی برای بالابردن آگاهی خودشون ندارن ، سوء استفاده میکنن
توی همین انجمن مینویسم.. که ببینن و بخونن .. و متوجه باشن که ملت حواسشون هست هرکسی چیکار میکنه! پولی که در میارن از مدفوع سگ کثیف تره و خرج دوا درمون شون میشه...

متاسفم.

amirhda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان زود قضاوت نکنین.
برین از علاالدین طبقه همکف از یکی از مغازه ها بپرسین اجاره اینجا ماهی چنده؟
اگه واسه یه مازه 8-9 متری گفتن 30-40 میلیون در ماه تعجب نکنین.
این رقم کسی نیست نمیگم اونا کارشون درسته ولی اگه این کارارو نکنن باید از جیب خرج کنن. کار از جای دیگه خرابه.شما میدونستی که واسه اینکه روزهای تعطیل همکف باز بااشه باید باج بدن؟میدونستی اگه اعتراض کنی به تهویه یا هر مشکلی در پاساژ برق مغازت رو قطع میکنن؟ میدونستی واسه بعضی اعترض ها 10 ملیون جریمه میگیرن؟ میدونستی تو آتش سوزی چند سال قبل پاساژ که به خاطر سیم کشی برق فرسوده بود حتی خرج سیم کشی مجدد رو از مغازه ها گرفتن؟ میدونستی بدون سرو صدا 2 طبقه رو همون پاساژ ساخته شده در صورتی که ساختمون اصلا تحمل این وزن رو نداره؟تیر آهن هارو ببینین خندتون میگیره.میدونستی تو 1 سال گذشته به خاطر ترکیدن لوله آب چند تا مغازه رو آب ورداشته و کل جنساشون به فنا رفته؟
دوست عزیز حرف شما کاملا درست بود اما با اینایی که من گفتم شما جای اون فروشنده ها چی کار میکنی؟
شما هم اگه گوشی میخواستی میرفتی طبقه 5 هستن مغازه هایی که تا 9 هم بازن.

Nameless

Registered User
لایک‌ها
20
کلاً تو این ده ساله چهار تا گوشی خریدم دو تا خودم دو تا هم برای خانواده. هر دفعه راحتتر خریدم . الانم روش خریدم اینه خیلی هم سریع هست نسبتاً

میری داخل مغازه مدل و گارنتی رو میگی و قیمت میپرسی و میگی بدون باز کردن و با همون پک میخوای . فروشنده شروع کرد به توضیح در مورد هرچیزی سریع باید بگی نمیخوام بازشه نمیخوام تست شه فقط میخوام پک بخرم ببرم. فقط باید کارت گارانتی داخلش باشه .

بعضی ها که قبول نمیکنن سریع میگم ممنون میام بیرون ، چند نفر قیمت میدن که نصفشون پرت میگن . تو اون چند تا هم که قیمت میدن باز میبینی طرف موقع تحویل میگه حواسم نبود اون رنگشو ندارم یا اون گارانتی نیست ماله یکی دیگس و فرقی نداره و یا بهتره در این حالت باید بگی خیلی ممنون و بیای بیرون هرگونه بحث سوال و ... منجر به کلاه بردای از شما میشه .

معمولا کسی که از همه ارزونتر میده یه جای کارش میلنگه

یکم بالاتر از ارزونتزین قیمت میشه بدون مشکل خرید

amirhda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
واقعا کلمه حرومزاده و حروم لقمه برای توصیف اینا کمه
رفتم گوشی بگیرم طبقه همکف علاءالدین چند تاشون که گوشی بدون گارانتی رو میخواستن به اسم گارانتی اینترنشنال و با قیمت گوشی گارانتی دار بهم بندازن فکر کردن من مثل خودشون درازگوشم!!
یه جا دیگه طرف گوشی رو از تو ویترین در آورد، گفتم من گوشی تو ویترین رو نمیخوام باید پلمپ باشه گفتش فرقی نداره همشون آخرش باز میشن، گفتم من اینو نمیخوام دیگه، گوشی رو با جعبه اش داد به شاگرده گفت برو از فلانی یه دونه پلمپ از همین مدل بگیر بیار گوشی رو که بهش داد ببره احساس کردم میخواد کلک بزنه، رفت 2 دقیقه دیگه اومد با یه جعبه پلمپ شده، بازش کرد دیدم همون جای انگشت که رو قبلی بود رو این هم هست، لااقل زحمت نداده تمیزش کنه! گفتم مرد حسابی گرفتی ما رو این که همونه! گفت دیگه همینه میخوای؟ گفتم نه قربونت، اومدم بیرون. بیخیال گارانتی شدم رفتم طبقه پنجم یا ششم بود بدون مسخره بازی از یکی خریدم 50 تومن زیر قیمت طبقه همکف و بدون گارانتی تا حالا هم مشکل نداشته.

یه مشت حرومزاده حرو خور .. سره منم کلاه گزاشتن با همین برنامه های رجیسترو چیز شعرا .. داستان ماله خیلی وقت پیشه .. لعنت به همشون.. ایشالا مریضی شه بچسبه به تنشون که لذت میبرن از ازاره بقیه و کلاه گزاشتن سره بقیه .. کسی که میاد اونجا شاید از خیلی چیزاش زده یه گوشی بخره .. با هزارتا امیدو انگیزه میاد شاید 10 تومان ارزان تر بخره ..
پول حروم که میگیرن شما بهتره تحقیق کنی این پول واقعا تو جیب خودشون میره کامل؟
البته خیلی از فروشنده هاش از این هم بدتره اوضاعشون. گوشی های که میدن دست مشتری رفرش هستن.رفرش اگه کار چین باشه مقصر وارد کننده ها هستن و رفرش های چینی هم تا باز نشه نشون نمیده.

amirhda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کلاً تو این ده ساله چهار تا گوشی خریدم دو تا خودم دو تا هم برای خانواده. هر دفعه راحتتر خریدم . الانم روش خریدم اینه خیلی هم سریع هست نسبتاً

میری داخل مغازه مدل و گارنتی رو میگی و قیمت میپرسی و میگی بدون باز کردن و با همون پک میخوای . فروشنده شروع کرد به توضیح در مورد هرچیزی سریع باید بگی نمیخوام بازشه نمیخوام تست شه فقط میخوام پک بخرم ببرم. فقط باید کارت گارانتی داخلش باشه .

بعضی ها که قبول نمیکنن سریع میگم ممنون میام بیرون ، چند نفر قیمت میدن که نصفشون پرت میگن . تو اون چند تا هم که قیمت میدن باز میبینی طرف موقع تحویل میگه حواسم نبود اون رنگشو ندارم یا اون گارانتی نیست ماله یکی دیگس و فرقی نداره و یا بهتره در این حالت باید بگی خیلی ممنون و بیای بیرون هرگونه بحث سوال و ... منجر به کلاه بردای از شما میشه .

معمولا کسی که از همه ارزونتر میده یه جای کارش میلنگه

یکم بالاتر از ارزونتزین قیمت میشه بدون مشکل خرید
کار درستی میکنین شما.
در مورد جمله رنگی هم باید بگم بعضی از مغازه ها از قیمت خریدشون گوشی رو ارزونتر قیمت میدن نمونه این دوستمون که 340 قیمت گرفته ولی آخر سر به بهانه های اینکه مثلا واسه گارانتی باید ضد خش و رم بندازی یا نصب برنامه آنتی ویروس واسه فعال شدن گارانتی خیلی بیشتر از شما میگیرن شاید 340 تا آخر واسه شما 500 بشه

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
دوستان به خاطر بی اثر کردن کلک های دزد های مجتمع علاالدین این مطالب و شیوه کلک سوار کردنشون رو توی محیط نت انتشار بدین تا سایر هموطنان فریب اینها رو نخورن:)

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
ای بابا ببین تو چه کشوری زندگی میکنیم همه از هم دزد تر بد تر

Nameless

Registered User
لایک‌ها
20
اینرو هم اضافه کنم : برای خرید مخلفات مثل کیف رم خش گیر و ... به طبقات زیرزمین یا +2 برید .
جهت انتخاب گوشی حتما حتماً از اینترنت یا دوستان آگاه استفاده کنید و هیچوقت انتخاب رو به بازار نسپرید . یعنی وقتی میرید بازار هدف شما باید خرید گوشی مورد نظرتون باشه نه انتخاب گوشی .
فوقش تو سه یا 4 مدل تو اینترنت گیر میکنید که تو بازار فقط با قیمت باید تصمیم نهایی بگیرید .

یکم ضعف نشون بدید معمولا با انواع و اقسام حرفهای عجیب و غریب ، شمارو گمراه میکنن.

جالب بود با اینکه اطلاعات زیادی راجع به لپ تاپ و سخت افزار دارم با فامیل رفته بودم برای خرید لپ تاپ براشون ، و از اونجایی که یک سالی بود چارت cpu هارو بررسی نکرده بودم صد در صد مطمئن نبودم که وضعیت الان چطوره ولی باز مطمئن بودم core i3/i5 فعلا یه سروگردن از amd بالاتره. تو کامپیوتر ایران وقتی میگفتم فقط اینتل میخوام طرف یجوری جواب میداد که به خودم شک کردم که واقعاً دارم اشتبا ه میکنم ؟ به هر حال باز به خودم اطمینان کردم و زیر باز حرف فروشنده نرفتم و گفتم فقط اینتل میخوام اشتباه یا درست هم حق با شماست ولی من اینتل میخوام . طرف میگفت amd ببر 8 هسته ای فلان بهمان از core i7 هم بهتره! فقط یکم مصرفش بالاتره.

خلاصه بعداً که i3 براشون خریدم اومدم خونه هم چند تا review خوندم هم چارتهارو دیدم و شکر خدا فهمیدم که چه کلاهی داشت سرم میذاشت .

هیچوقت در مورد چیزهایی که توش اطلاعات زیادی دارید با فروشنده بحث نکنید .
در مورد چیزهایی که راجع بهش اطلاعات ندارید حتماً قبلش با چند نفر که واردن مشورت کنید

MK0094

Registered User
لایک‌ها
60
به نظرتون دیجی کالا چطوره؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
به نظرتون دیجی کالا چطوره؟

حرف نداره
بارها و بارها ازشون خرید کردم. یه بار یه جنسی که فرستادن مشکل داشت بدون هیچ چون و چرا و سوالی قبول کردن و پس گرفتن. گفتن اگه تمایل دارید یه دونه دیگه براتون میفرستیم یا اینکه یه مدل دیگه سفارش بدید و یا اینکه شماره کارتتون رو بدید تا در سریعترین زمان ممکن پولتون پس داده بشه
خلاصه دیجی کالا تو ایران نظیر نداره. بخصوص الان که فقط کالای با گارانتی ارائه میده. هم قیمتاش خیلی مناسبه هم بهترین کیفیت ممکن و سریع ترین زمان ارسال و بهترین پاسخگویی رو به مشتری ارائه میده

پ ن: ما همه باهم رفیقیم - ما همه باهم رفیقیم

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
نظر من رو میخوای برو همیشه پایتخت خرید کن ( میرداماد ) اگر هم اونوری میخوای بری بازار موبایل
علاالدین با عرض شرمندگی و عذر خواهی و اینا نداره 99% دزدن ! پایتخت مثل آدم باهات برخورد می کنن ...اگه 20 تومن هم گرونتر میخری عوضش رفتی یه منطقه ی خوب 4 تا مغازه و آدم درست دیدی بی دردسر خرید کردی اومدی ....هر لحظه هم نگران این نیستی پول و گوشیتو بدزدن . بر عکس تصور اکثر مردم که میگن اونجا بهتر هست و پایتخت گرونه ...اونجا خیلی داغونه .
ببین تو قیمت گوشی که اینا نمیتونن خیلی بالا پایین کنن . آخرین باری که اونجا خرید کردم 6 سال پیش بود ...اونجا شده دزدبازار و دلال بازی با سیلی از خریداران شهرستانی .

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
انچنان نوشته بودی اتفاقات زشت گفتم اینا درو میبندن با داف بازی بازی میکنن :general304:

_hemmati_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با تشکر از استاتر عزیز
کلا هیچ وقت از علا الدین خرید نکنید
یه مشت تازه کار و البته پولدار که با پول والده یه مغازه گرفتن مثلا دارن کار میکنن
بنده برای خرید sony z ultra رفتم علا الدین به سونی آلترا میگفت سونی یولترا اونجا بود که فهمیدم واقعا بی سواد هستن

یه فروشنده موبایل خیلی زرنگتر از شماست
خداروشکر چیزی هست به اسم اینترنت قبل از اینکه اقدام به خرید کنید حتما در مورد رنج قیمت و مدل گوشی تحقیق کنید
به هیچ عنوان کارتن باز شده خریداری نکنید کارتن گوشی باید جلوی شما باز بشه
در اینترنت جستجو کنید فقط گارانتی اصل خریداری کنید
البته گارانتی تو ایران معنایی نداره ولی از گارانتی نبودن بهتره!
به هیچ عنوان گول بیمه کردن گوشی رو نخورید
به هیچ عنوان گول برنامه ها و بازی هارو نخورید بازم روش دیگه ای که شمارو سر کیسه کنن
یه مشت بازی و برنامه به مصرف میریزن که هیچ کدومشون به درد نمیخوره

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
در زمینه آکبند بودن دلتون را به برچسب ها و سیل های هولوگرامی خوش نکنید، جلوی روتون به عنوان آکبند باز میکنه تا شما رو از نظر اخلاقی تحت فشار قرار بده که مثلا جنس آکبند را براتون باز کرده که احساس کنید باید بخرید در صورتی که پاتون را از مغازه بزارید یه برچسب دیگه میچسبونه روش و میشه آکبند. کلی از اون برچسب ها دارن. جلوی خودم جعبه پلمب و سیل سامسونگ را باز کرد، توش باتری نوکیا بود...

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سلام ؛ ناراحت شدم اینو خوندم
میدونم که از قدیم الایام توی علاالدین از اینکارا میکنن ؛ حدود 6 - 7 سال پیش چنین اتفاقی برای من افتاد ولی متاسفانه چون سن من پایین بود و سر در نمی آوردم قبول کردم :)
شِر میشه با اجازه

• Like
Reactions: xms
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا