• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مجتمع ((علاالدین)) و اطراف اتفاقات بسیار زشتی رخ میدهد !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi4400

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون بابت اطلاع رساني
چند وقت پيش يكي از اشناها رفته بود بازار موبايل برا خريد گوشي
بالاخره يه مغازه اي پيدا كرد و به تفاهم رسيدن
اخر سر كه ميخواست حساب كنه يارو گفت ٧٠ تومن ماليات بر ارزش افزوده اضافه ميشه،
اين دستمون ميگه مگه شما ماليات هم ميديد؟؟؟؟؟
از مغازه ميزنه بيرون

قيمت مناسب به مشتري ميدن ،بعد هزارتا روش به كار ميگيرن برا جبران و سود بيشتر

دوستان رو اين موضوع هم دقت كنيد!!!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
استارتر امیدواری ت ب کجا ختم شد؟

پ ن : مگه همه گوشی هارو با درهم از امارات نمیخرن!!!؟ پَ چی میگن هی با دلار محاسبه میکنن موقع فروش ! ! ! ماشین با اون عظمتش با درهم مییاد چ برسه گوشی!

یه مشت خونگی ایران رو تشکیل دادیم:D

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
همین شنبه اتفاقا اونجا بودم. رفته بودم برای کسی گوشی بخرم . این رفیقم خودش قالتاقه رفت تو یه مغازه قیمت گرفت من بیرون داشتم با تلفن حرف میزدم بعد دیدم عصبانی اومد بیرون گفت این طرف خیلی کلاهبرداره منم باهاش دعوام شد میخواست 200 تومن بکشه رو گوشی . منم گفتم حالا برو جاهای دیگه قیمت بگیر منم میام. همینجوری پشت ویترین طرف داشتم تلفن حرف میزدم تموم شد داشتم با گوشیم ور میرفتم که یه پسره اومد بیرون گفت بفرمایید قربان چه گوشی ای میخواید:D اولش یادم نبود این همونه که دوستم باهاش دعواش ده ولی دیگه نصفه رفته بودم تو برا قیمت گرفتن که یادم اومدو دیگه تابلو بود برگردم.
رفتم تو طرف گفت گوشی قیمتش مثلا 2100 هست من 2300 از اینترنت قیمت داشتم گفتم خیلی خوبه آقا بیرون خیلی گرون میدن :D طرفم با غرور یه چیزایی میگفت آدم میمرد از خنده . یکیشون گفت بله خوشبختانه ما این افتخار رو داریم که از طرف سازمان تعزیرات به عنوان فروشنده ی منصف این پاساژ انتخاب شدیم :general304: . بعد گفتم خوبه آقا همینو بده بهمون . طرف گفت ریجستر براتون فقط همراه اول کنم یا همه ی سیمکارتا :general404: منم با چهره ای ساده میگفتم آقا منم جای داداشت خودت ببین کدومش بهتره برام همونو بزن. طرفم جو میگرفتش میگفت والا من اکثرا برا بقیه این کارو نمیکنم ولی برا تو چون داداشمی ریجستر کاملو میزنم 100 تومن گرونتره ولی خیالت از همه بابت راحته و رجیسترش هم گارانتی شرکتی داره :general304: ینی واقعا سخت بود خودمو کنترل کنم. خنده ام رو جمع میکردمو میگفتم دمت گرم داداش ایشالا عروسیت . خدا خیرت بده . طرف هم یه دونه از این لبخندای مدل بدجنسی به رفیقش میزد که بگه آخ آخ ببین من چقدر قالتاقم :D
بعد با حرکت سر آرومی رو به رفیقش این نکته رو متذکر میشد که حالا وایستا هنوز تموم نشده . بعد رو میکرد به من و میگفت خب برسیم به مبحث شیرین نرم افزار . نرم افزار های IOS شرکتی داریم که خود اپل برامون تو DVD هر ماه میفرسته :general503::general503::general503::general404::general404::general404::general304::general304::general304::general107::general107: اینا رو ما به هر کسی نمیدیم ولی براشما به قیمت همون نرم افزارای غیر اورجینال که 200تومنه میزنیم . منم از خوشحالی بالا پایین میپریدم میگفتم آآآآآآقاا دمت گرم خداوکیلی تو بهترین دوست منی :general304::general304::general304::general304:
طرف هم باز این مورد رو هم فاکتور میکرد . بعد گفت آقا حله جمع فاکتور شد 2600 که من چون خیلی باهات حال کردم 50 تومن هم تخفیف میدم بهت اینجا دیگه اشک تو چشم من جمع شد و به فروشنده گفتم حیف که اونور ویترینی وگرنه به آغوش میکشیدمت :general404::general404::general404:
بعد دیگه اینجا رفیقم سر رسید و گفت بیا بیرون بابا اون تو چیکار میکنی بیا قیمت گرفتم مغازه بغلی 2200 میده . فروشنده هم دید من رفیق همون پسره ام که باهاش 5 دقیقه پیش دعواش شده شروع کرد به فوش کشیدن به هیکلم :general404::general404::general404: من فقط داشتم در میرفتم رفیقم هم داشت میخندید .
البته همه ی جزئیات داستان واقعیت نداره و صرفا جهت خنده دار تر شدن اضافه شده ولی کلیت داستان و مخصوصا اون سر رسیدن رفیقم و فرار آخرش واقعیت داره . تو راه نزدیک بود بیفتم طبقه پایین پاساژ . :general304: خودم تصمیم داشتم موقع پرداخت گوشیمو دربیارم از جیبم بگم یه لحظه صبر کنید تماس مهم دارم . برم بیرونو دیگه بر نگردم ولی رفیقم گند زد به برنامه دیگه منم نمیدونستم چیکار کنم فرارو ترجیح دادم :general404:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اینکه جو اینجا بده قطعیه مخصوصا طبقه اول
ولی خب کلی نمیشه قضاوت کرد
ولی توضیحات بعضی فروشنده ها باعث میشه دلم بخاد تفنگی چیزی مغزشون رو بپاشم تو دیوار آخه فعال کردن هسته دوم! چیه؟ یا طرف به پام افتاد تو رو خدا بزار نرم افزار نصب کنم!
اینه سه سالی میشه اون سمتها نرفتم 5 درصد اینترنتی گرون تر بخری شرف داره که با این جور آدمها دم خور نشی

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
تو علائدین حواستون باشه گوشی ریفر رو بهتون نندازن . متاسفانه خیلی بازار بدی هست گوشی رو باز میکنن شارژر هاش رو با شارژر های درجه 2 عوض میکنن بعد شارژر های اصلی رو بالای 50 میفروشن .
طرف محافظ گوشی رو خریده 500 تومن میفروشه 15000 هزر تومن نمیدونم به سود چند درصد قانع میخوان بشن این جماعت البته کرایه ها و هزینه مغازه داری و رقابت در علائدین کمر شکن هست

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
این گزینه در مورد پاساژ علاالدین تنها صادق نیست 5-6 ماه پیش هم شیره بیچاره و از همه جا بی خبر تو ارومیه میره بورس موبایل مدرس گوشی بگیره قبلشم از اینترنت قیمت گرفته بود و تو بازار دیده بود 60 تومن ارزونتره،طرف 80 تومن به بهانه رم و نرم افزار و ... ازش گرفته بود.رم هم دو هفته نشده سوخت

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
خیلی ممنون از اطلاع رسانی دوستان عزیز

منم یک بار از طبقه پایین علاالدیین یک گوشی خریدم و فروشنده گفت 24 ساعت مهلت تست داره و من قبل از 24 ساعت برگردوندم و ایرادی را که بیان کردم رو گفت این نیست این گوشی به همین صورت است و اگر می خواهی پس بدی من 30٪ کم می کنم !!!!!!!
حالا ایراد چی بود شماره تلفنی را در گوشی یا حتی در سیم کارت ذخیره می کردی و موقع تماس اسم طرف رو نشون نمی داد مثل اینکه این شماره تلفن اصلا در گوشی یا سیم کارت ذخیره نشده حالا به نظر شما این اشکال گوشی هست یا نه که نام ذخیره شده را نشان ندهد ؟؟ یا اشکال از من بود که این مورد رو اشکال می دونستم

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
من اینطوری خرید میکنم از علایدین
میرم میگم چند میگه x تومن با برنامه میشه X+Y تومن میگم باشه بیار اما X,Y رو جدا فاکتور کن
بعد که گوشی رو اورد فاکتور X با گوشی پلمپ رو برمیدارم X تومن رو میندازم جولوشون و از مغازه میزنم بیرون تا حالا از همون طبقه اول 5-6 تا این مدلی خریدم

فک کردن ملت مثل خودشون خرن

بالاخره باید اجاره های 50-60 میلیونی رو بدن دیگه

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
منم خیلی رفتم اونجا اینجوری شده ولی من همیشه میرم طبقه 4-5 که عمده فروشن.
یک نفرم تو زیر زمین هست که از اینجور کارا نداره.
حالا این گوشیه شما بخوای تبلت بگیری بیچارت میکنن.

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
همشون باهم دست به یکی هستن و هوای همو دارن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
گوشی اشا 200 نوکیا بود جاوا بود یارو میگفت باید واست لایف رجیستر کنم! :eek::eek:
رفتم مغازه بغلی باز همونو گفت 40,50 تومن اینا
گفتم اقا من معلم زبانم شما معنی لایف رجیستر بهم توضیح بده من میدم پولشو! :D
میگفت ببین ماشین میخری باید پلاک کنی دیگه این همون پلاک کردنست :D:D:D
گفتم من بدون پلاک سوار میشم بده میگفت نه اقا واسه ما مسولیت داره!
:confused:
مسولیت جلوی دبستانی ها معلم ها شهدا جانبازا کارمندا کدوم میگی؟!؟ والا
یه بارم که سر یه تعمیر گوشی دعوامون شد یارو گنده گفت اینجا شلوغ نکنید میکنیمتون تو گونی فلان که داداش ما مشتو ول داد تو دماغ یارو کلانتری و این داستانا خلاصه
بد جونورای دزدین
بماند که پاساژ بغل دوربین فروشام همون وضع دارن
از دیجیکالا بخرید یا از اون بهتر سایت گوشی شاپ سرچ کنید همون کوچه بالای علاعدین قیمتا همون کف علاعدین اما بخ شدت با کلاس جنس اوکی همهچی عالی
تاحالا 5,6 تا گوشی خریدم کارشون درسته

Sent from my F**king life

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
خیلی ممنون از اطلاع رسانی دوستان عزیز

منم یک بار از طبقه پایین علاالدیین یک گوشی خریدم و فروشنده گفت 24 ساعت مهلت تست داره و من قبل از 24 ساعت برگردوندم و ایرادی را که بیان کردم رو گفت این نیست این گوشی به همین صورت است و اگر می خواهی پس بدی من 30٪ کم می کنم !!!!!!!
حالا ایراد چی بود شماره تلفنی را در گوشی یا حتی در سیم کارت ذخیره می کردی و موقع تماس اسم طرف رو نشون نمی داد مثل اینکه این شماره تلفن اصلا در گوشی یا سیم کارت ذخیره نشده حالا به نظر شما این اشکال گوشی هست یا نه که نام ذخیره شده را نشان ندهد ؟؟ یا اشکال از من بود که این مورد رو اشکال می دونستم
گوشیت اندرویدی بوده؟
اگه آره مشکل نرم افزاری بوده و به سادگی می شد حلش کرد

grive

Registered User
لایک‌ها
364
شانس اوردی 30 درصد پول گوشیو بابته اینکه نخریدیو وقتشو تلف کردی ازت نگرفته
خدا آگاه است

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
تو علائدین حواستون باشه گوشی ریفر رو بهتون نندازن . متاسفانه خیلی بازار بدی هست گوشی رو باز میکنن شارژر هاش رو با شارژر های درجه 2 عوض میکنن بعد شارژر های اصلی رو بالای 50 میفروشن .
طرف محافظ گوشی رو خریده 500 تومن میفروشه 15000 هزر تومن نمیدونم به سود چند درصد قانع میخوان بشن این جماعت البته کرایه ها و هزینه مغازه داری و رقابت در علائدین کمر شکن هست
دلیل اصلی حاجی علائ الدینه
اجاره هایی که میگیره توی دوبی نمی گیرن
کاشکه اسمه ما هم علی بابایی چیزی بود !

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
نظر من رو میخوای برو همیشه پایتخت خرید کن ( میرداماد ) اگر هم اونوری میخوای بری بازار موبایل
علاالدین با عرض شرمندگی و عذر خواهی و اینا نداره 99% دزدن ! پایتخت مثل آدم باهات برخورد می کنن ...اگه 20 تومن هم گرونتر میخری عوضش رفتی یه منطقه ی خوب 4 تا مغازه و آدم درست دیدی بی دردسر خرید کردی اومدی ....هر لحظه هم نگران این نیستی پول و گوشیتو بدزدن . بر عکس تصور اکثر مردم که میگن اونجا بهتر هست و پایتخت گرونه ...اونجا خیلی داغونه .
ببین تو قیمت گوشی که اینا نمیتونن خیلی بالا پایین کنن . آخرین باری که اونجا خرید کردم 6 سال پیش بود ...اونجا شده دزدبازار و دلال بازی با سیلی از خریداران شهرستانی .

دقیقا همینطوره. همیشه میرم پایتخت عین آدمیزاد در کمال آرامش خریدمو میکنم میام بیرون؛ چه موبایل چه چیزای الکترونیکی دیگه.
کلا این جاهایی که تبدیل به مرکز و بازارِ یه چیزای خاصی میشه، بعد از مدتی میشه مرکز تجمع کلاهبردارا

engmrmz

Registered User
لایک‌ها
55
یاد چند سال پیش افتادم، برا بابا بزرگم یه گوشیه ساده میخواستم بخرم (از این نوکیا کشوییا-مدلش یادم نیست :دی) همشون میگفتن برنامه!!!
با چندتاشون دعوام شد که مگه واسه گوشی جاوا برنامه میریزن؟؟؟ آخرم یه جا بود یه پیر مرده فروشندش بود، جعبه پلمپ و بدون جنگولک بازی بهم داد...

EK2

Registered User
لایک‌ها
577
این داستان کلاهبرداری علاالدینی دهه ها قبل هم بوده
یکی از رفقا تعریف میکرد زمانی که 1100 اومده بود رفته علاالدین و یکی خریده بود فروشنده بهش گفته بود فلان قدر میگیرم برات روش آهنگ میریزم!!!!:D
ایشون که از این موارد سر در نمیورد قبول کرده بود،فروشنده هم خیلی راحت رفته بود قسمت آهنگ سازو چنتا چرت و پرت ساخته بود گفته بیا برو حال آهنگ جدید ریختم برات.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
روند خرید و فروش شده همین تو ایران!!!!!! واقعا خنده داره!!!!!

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اين پولا رو چطور ميخوان بخورن اينا؟؟؟ من اگر بهكسي هزار تومن بدهكار باشم شب خوابم نميبره بخدا

روند خرید و فروش شده همین تو ایران!!!!!! واقعا خنده داره!!!!!
دقیقا!!
فروشنده ها (سوپری,لباس فروشی,گوشی فروشی,میوه فروشی,....)
تحصیل کرده ها ( دکتر ها (!) , مهندس ها , حسابدار ها و ....)
کارگر ها و مامور برق و ... هم هستن
دیگه صراف و کارخونه دار ها و سازنده ها و غیره به کنار (!)
ماشاااالله :general410::eek: اکثرا دیگه دزد و کلاهبردار شدن یکی زیر 10 هزار میکنه یکی میلیاردی!
کلا کلاهبرداری رو تو ایران بعضیا فکر میکنن زرنگیه , یارو احمقه و دیگران رو هم احمق فرض میکنه!

!ولی اینو باید دونست که همیشه دست بالای دست بسیاره!
نباید سخت گیری کرد هر چی بخوای بیشتر دوری بکنی بیشتر درگیر میشی , خریدتو بکن بیا بیرون بزارید کلاهشون رو بردارن.
فکر کنم باید خودمونم کلاهبرداری بکنیم:D بعدش اون دنیا میریم رو نمودار بعد یر به یر میشیم:general705:
مگه نمیدونید پایه کلاهبرداری توی ایران سالی 1 میلیونه اگه زیر این خط باشید شما فقر کلاهبرداری دارید باید حداقل سالی 1 میلیون کلاهبردارید:general106::general403:
عاقا اگه کسی میتونه لینک این صفحه از پی تی رو بزاره رو سایتش مردم بازدید کنن کم کم مردم باهاشون آشنا شن بهم دیگه بگن و اسم و رسم این بازار تا حدودی خراب شه
:general208:​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا