robott
Registered User
خاك تو سرشون !!! واقعا انسانيت ندارن!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
چون پول اجاره اش در نمیاد باید سر مردم کلاه بزاره و دزدی کنه؟دوستان زود قضاوت نکنین.
برین از علاالدین طبقه همکف از یکی از مغازه ها بپرسین اجاره اینجا ماهی چنده؟
اگه واسه یه مازه 8-9 متری گفتن 30-40 میلیون در ماه تعجب نکنین.
این رقم کسی نیست نمیگم اونا کارشون درسته ولی اگه این کارارو نکنن باید از جیب خرج کنن. کار از جای دیگه خرابه.شما میدونستی که واسه اینکه روزهای تعطیل همکف باز بااشه باید باج بدن؟میدونستی اگه اعتراض کنی به تهویه یا هر مشکلی در پاساژ برق مغازت رو قطع میکنن؟ میدونستی واسه بعضی اعترض ها 10 ملیون جریمه میگیرن؟ میدونستی تو آتش سوزی چند سال قبل پاساژ که به خاطر سیم کشی برق فرسوده بود حتی خرج سیم کشی مجدد رو از مغازه ها گرفتن؟ میدونستی بدون سرو صدا 2 طبقه رو همون پاساژ ساخته شده در صورتی که ساختمون اصلا تحمل این وزن رو نداره؟تیر آهن هارو ببینین خندتون میگیره.میدونستی تو 1 سال گذشته به خاطر ترکیدن لوله آب چند تا مغازه رو آب ورداشته و کل جنساشون به فنا رفته؟
دوست عزیز حرف شما کاملا درست بود اما با اینایی که من گفتم شما جای اون فروشنده ها چی کار میکنی؟
شما هم اگه گوشی میخواستی میرفتی طبقه 5 هستن مغازه هایی که تا 9 هم بازن.
نه دوست عزیز.شما فقط خط اول متن من رو خوندی من اینا رو گفتم منظورم حاجی علا الدینی صاحب بی...... پاساژ بود.کسی که باعث این گند کاری ها شده اونه.مغازه رو بهت میده مثلا 30 تومن بعد اینکه اجاره کردی یه دفعه سر سال بدون حساب کتابی میگه 50-60 تومن!حالا کلی مشتری هم جمع کردی مغازه افتاده رو سود اما نه اینقدر یا باید کلاه بذاری سر مردم که اجارشو بدی یا اگه نداشته باشی 1 شبه تیغه میکشه وسط مغازت! شما با یه دوربین برو از مغازه ها گزارش تهیه کن که چرا اینجوری جنس به مردم میدن برو سراغ دزد ترین هاشون به مغازه دوم نرسیده نوچه های حاجی میان سروقتت دوربینت که خدا رحمت کنه انگار دزد گرفته باشن میندازنت بیرون.چون پول اجاره اش در نمیاد باید سر مردم کلاه بزاره و دزدی کنه؟
داداش خیلی ببخشید،معذرت میخوام،وقتی نمیتونه کرایه مغازه رو در بیاره پس گه میخوره میره اونجا مغازه اجاره میکنه،این بهانه ها و توجیهات نخ نما شده رو در دفاع از کار عده ای دزد و "خود زرنگ بین" به کار نبرین لطفا
باز هم اصلا توجیه نمیشه. خیلی ها حاضرن شب گشنه کنار خیابون بخوابن ولی مال حروم نخورن.نه دوست عزیز.شما فقط خط اول متن من رو خوندی من اینا رو گفتم منظورم حاجی علا الدینی صاحب بی...... پاساژ بود.کسی که باعث این گند کاری ها شده اونه.مغازه رو بهت میده مثلا 30 تومن بعد اینکه اجاره کردی یه دفعه سر سال بدون حساب کتابی میگه 50-60 تومن!حالا کلی مشتری هم جمع کردی مغازه افتاده رو سود اما نه اینقدر یا باید کلاه بذاری سر مردم که اجارشو بدی یا اگه نداشته باشی 1 شبه تیغه میکشه وسط مغازت! شما با یه دوربین برو از مغازه ها گزارش تهیه کن که چرا اینجوری جنس به مردم میدن برو سراغ دزد ترین هاشون به مغازه دوم نرسیده نوچه های حاجی میان سروقتت دوربینت که خدا رحمت کنه انگار دزد گرفته باشن میندازنت بیرون.
قصد دفاع ندارم. اونا 99 در صد دزد به قول شما !!! کارای حاجی علا الدینی باعث شده اون 1 درصد منصف هم دزد بشن.
نه دوست عزیز این موضوع مال 2 سال پیش و گوشی جاوا بودگوشیت اندرویدی بوده؟
اگه آره مشکل نرم افزاری بوده و به سادگی می شد حلش کرد
پرسیدم آقا اینا رجیستر نمیخاد که ؟ سیمکارت بندازی کار میکنه ؟ گفت بعله فقط ما باید گوشی رو براتون رجیستر کنیم که استارت بشه هزینشم 60 تومنه (( از عملیاتی که بغل دستیش داشت برای یه مشتری انجام میداد متوجه شدم منظور از رجیستر همون رد کردن مراحل اول گوشی که وقتی گوشی استارت میشه شما رو راهنمایی میکنید که ایشون یه اسکیپ میزد گوشی رجیستر میشد !!!!! ))
بهترین کار خرید از طبقات 4 به بعد هست فقط باید اطلاعات داشته باشی بهشون بگی چی میخوای و چنده بهش بگی این خوبه یا فلان میگه فروش نداریم
اکثرا گوشی رو پلمپ بهتون میدن همونجا تست میکنید پولو میدین و خدانگهدار. همیشه اول تو اینترنت تحقیق کنید بعد از بالا خرید کنید
Sent from my SKY using Tapatalk
بگو راه دوری نمیرهداداش این موضوع فقط مختص بازار موبایل نیست. همه بازار ها الان همینطوره
جدیدا پیشه یکی از کله گنده های بازار طلا، دوره فروشندگی گذروندم خیلی چیزارو فهمیدم که اگه بگم الان تو بازار طلا چه خبره همه میرین طلافروشیا رو آتیش میزنین
دوست عزیز شما با این حرفاتون قصد دفاع ندارین پس قصد چی رو دارین؟داری دزدی این عزیزان رو توجیه میکنی!!در ظاهر میگی کارشون درست نیست،اما در لفافه برای کارشون دلیل منطقی می تراشی،اصلا مگه میشه برای دزدی دلیل منطقی و اخلاقی آورد؟نه دوست عزیز.شما فقط خط اول متن من رو خوندی من اینا رو گفتم منظورم حاجی علا الدینی صاحب بی...... پاساژ بود.کسی که باعث این گند کاری ها شده اونه.مغازه رو بهت میده مثلا 30 تومن بعد اینکه اجاره کردی یه دفعه سر سال بدون حساب کتابی میگه 50-60 تومن!حالا کلی مشتری هم جمع کردی مغازه افتاده رو سود اما نه اینقدر یا باید کلاه بذاری سر مردم که اجارشو بدی یا اگه نداشته باشی 1 شبه تیغه میکشه وسط مغازت! شما با یه دوربین برو از مغازه ها گزارش تهیه کن که چرا اینجوری جنس به مردم میدن برو سراغ دزد ترین هاشون به مغازه دوم نرسیده نوچه های حاجی میان سروقتت دوربینت که خدا رحمت کنه انگار دزد گرفته باشن میندازنت بیرون.
قصد دفاع ندارم. اونا 99 در صد دزد به قول شما !!! کارای حاجی علا الدینی باعث شده اون 1 درصد منصف هم دزد بشن.
حرف شما قبول .من منظورم رو به نحوی دیگه میگم.دوست عزیز شما با این حرفاتون قصد دفاع ندارین پس قصد چی رو دارین؟داری دزدی این عزیزان رو توجیه میکنی!!در ظاهر میگی کارشون درست نیست،اما در لفافه برای کارشون دلیل منطقی می تراشی،اصلا مگه میشه برای دزدی دلیل منطقی و اخلاقی آورد؟
میگی چون مبلغ اجاره بالا هست،پس اینا مجبورن که با دوز و کلک پول اجارشون رو با دزدی از جیب من و شما پرداخت کنن!!از نون شبشون میمونن اگه جای دیگه مغازه اجاره کنن و سر مردم کلاه نزارن؟سود کمتر بکنن و زندگی سالمی داشته باشن بهتره یا اینکه بیشتر سود کنن اما با پول کثیف امرار معاش کنن؟