• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مجتمع ((علاالدین)) و اطراف اتفاقات بسیار زشتی رخ میدهد !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed85

Registered User
لایک‌ها
71
این جریان رو دامادمون از یکی از رفقاش نقل قول کرد برام.
این طرف یکی از آشناهاشون خودش تو علاالدین مغازه داره ولی مدلی که این بابا میخواسته نداشته . بهش میگه برو فلان مغازه بخر (نمیدونم رو چه حسابی به یارو آشنایی نمیده ؟)
خلاصه بعد از خرید گوشی که آکبند از تو کارتن آکبند میاد پیش این آشناشون . اونم گوشی رو یه نگاه میکنه بعدش چون خودش وارد بوده گوشی رو باز میکنه و بعد از نگاه کردن و مخصوصا بو کردن گوشی بهش میگه برو پیش فروشنده بهش بگو عمو خودتی من آشنای فلانی هستم یه دونه آکبند (واقعی) بده .
یکی از دوستان هم اشاره کرد که مواظب گوشی های رفرش و تعمیری که براش یه دونه قاب نو گذاشتن باشید .
بی احترامی به دوستان پی تی نباشه ولی از وقتی این قضیه رو شنیدم اصلا نمیتونم خودم راضی کنم گوشی دست دوم مخصوصا از اینترنت بخرم (ماشالا همه دیگه تعمیرکار حرفه ایی شدن تو ایران)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان زود قضاوت نکنین.
برین از علاالدین طبقه همکف از یکی از مغازه ها بپرسین اجاره اینجا ماهی چنده؟
اگه واسه یه مازه 8-9 متری گفتن 30-40 میلیون در ماه تعجب نکنین.
این رقم کسی نیست نمیگم اونا کارشون درسته ولی اگه این کارارو نکنن باید از جیب خرج کنن. کار از جای دیگه خرابه.شما میدونستی که واسه اینکه روزهای تعطیل همکف باز بااشه باید باج بدن؟میدونستی اگه اعتراض کنی به تهویه یا هر مشکلی در پاساژ برق مغازت رو قطع میکنن؟ میدونستی واسه بعضی اعترض ها 10 ملیون جریمه میگیرن؟ میدونستی تو آتش سوزی چند سال قبل پاساژ که به خاطر سیم کشی برق فرسوده بود حتی خرج سیم کشی مجدد رو از مغازه ها گرفتن؟ میدونستی بدون سرو صدا 2 طبقه رو همون پاساژ ساخته شده در صورتی که ساختمون اصلا تحمل این وزن رو نداره؟تیر آهن هارو ببینین خندتون میگیره.میدونستی تو 1 سال گذشته به خاطر ترکیدن لوله آب چند تا مغازه رو آب ورداشته و کل جنساشون به فنا رفته؟
دوست عزیز حرف شما کاملا درست بود اما با اینایی که من گفتم شما جای اون فروشنده ها چی کار میکنی؟
شما هم اگه گوشی میخواستی میرفتی طبقه 5 هستن مغازه هایی که تا 9 هم بازن.
چون پول اجاره اش در نمیاد باید سر مردم کلاه بزاره و دزدی کنه؟

داداش خیلی ببخشید،معذرت میخوام،وقتی نمیتونه کرایه مغازه رو در بیاره پس گه میخوره میره اونجا مغازه اجاره میکنه،این بهانه ها و توجیهات نخ نما شده رو در دفاع از کار عده ای دزد و "خود زرنگ بین" به کار نبرین لطفا

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
عالی بود پستت داداش عالی مرسی استارتر عزیز لایک

amirhda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چون پول اجاره اش در نمیاد باید سر مردم کلاه بزاره و دزدی کنه؟

داداش خیلی ببخشید،معذرت میخوام،وقتی نمیتونه کرایه مغازه رو در بیاره پس گه میخوره میره اونجا مغازه اجاره میکنه،این بهانه ها و توجیهات نخ نما شده رو در دفاع از کار عده ای دزد و "خود زرنگ بین" به کار نبرین لطفا
نه دوست عزیز.شما فقط خط اول متن من رو خوندی من اینا رو گفتم منظورم حاجی علا الدینی صاحب بی...... پاساژ بود.کسی که باعث این گند کاری ها شده اونه.مغازه رو بهت میده مثلا 30 تومن بعد اینکه اجاره کردی یه دفعه سر سال بدون حساب کتابی میگه 50-60 تومن!حالا کلی مشتری هم جمع کردی مغازه افتاده رو سود اما نه اینقدر یا باید کلاه بذاری سر مردم که اجارشو بدی یا اگه نداشته باشی 1 شبه تیغه میکشه وسط مغازت! شما با یه دوربین برو از مغازه ها گزارش تهیه کن که چرا اینجوری جنس به مردم میدن برو سراغ دزد ترین هاشون به مغازه دوم نرسیده نوچه های حاجی میان سروقتت دوربینت که خدا رحمت کنه انگار دزد گرفته باشن میندازنت بیرون.
قصد دفاع ندارم. اونا 99 در صد دزد به قول شما !!! کارای حاجی علا الدینی باعث شده اون 1 درصد منصف هم دزد بشن.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
به قول مذهبی ها و حاجی بازاریها
الناس فی سلوک ملوکهم
مردم به روش بزرگان و حاکمانشان عمل میکنند

پی نوشت: وقتی دروغ و دزدی و خلاف تو یک جامعه زیاد میشه پس اول باید در روش و طریقه حکومت و دولت مشکل جستجو کرد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
نه دوست عزیز.شما فقط خط اول متن من رو خوندی من اینا رو گفتم منظورم حاجی علا الدینی صاحب بی...... پاساژ بود.کسی که باعث این گند کاری ها شده اونه.مغازه رو بهت میده مثلا 30 تومن بعد اینکه اجاره کردی یه دفعه سر سال بدون حساب کتابی میگه 50-60 تومن!حالا کلی مشتری هم جمع کردی مغازه افتاده رو سود اما نه اینقدر یا باید کلاه بذاری سر مردم که اجارشو بدی یا اگه نداشته باشی 1 شبه تیغه میکشه وسط مغازت! شما با یه دوربین برو از مغازه ها گزارش تهیه کن که چرا اینجوری جنس به مردم میدن برو سراغ دزد ترین هاشون به مغازه دوم نرسیده نوچه های حاجی میان سروقتت دوربینت که خدا رحمت کنه انگار دزد گرفته باشن میندازنت بیرون.
قصد دفاع ندارم. اونا 99 در صد دزد به قول شما !!! کارای حاجی علا الدینی باعث شده اون 1 درصد منصف هم دزد بشن.
باز هم اصلا توجیه نمیشه. خیلی ها حاضرن شب گشنه کنار خیابون بخوابن ولی مال حروم نخورن.
مگه یارو کارتن خوابه نبود 100 میلیون طلا رو به صاحابش برگردوند.

abbas667

Registered User
لایک‌ها
571
سلام خدمت همه دوستان
بله دقیقا همین مسئله چندین بار برای من اتفاق افتاده
دفعه پیش رفتیم یه گوشی هدیه بخریم با ده تا فروشنده سر قیمت و ... توافق کردیم آخرش همه هزینه رجیستر و ... میخواستن
من هر موقع گوشی بخوام میام از همین بچه های پی تی میگیرم

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
من خودمم قبل عید داخل سایت های ایرانی گوشی ها رو بررسی کردم بعد رفتم بازار موبایل ایرانیان پایین تز علاالدین
با خیال راحت و گارنتی اصل درب پلمپ و تمام قطعات اصل خرید کردم و اومدم بیرون خیلی شیک و مجلسی ... گرون تر بود ولی خب خیالم راحت بود :cool:

علاادین ادمی مثل خودشون میخواد تا بتونه راحت از اونجا خرید کنند :general106:

Click4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
پرسیدم آقا اینا رجیستر نمیخاد که ؟ سیمکارت بندازی کار میکنه ؟ گفت بعله فقط ما باید گوشی رو براتون رجیستر کنیم که استارت بشه هزینشم 60 تومنه (( از عملیاتی که بغل دستیش داشت برای یه مشتری انجام میداد متوجه شدم منظور از رجیستر همون رد کردن مراحل اول گوشی که وقتی گوشی استارت میشه شما رو راهنمایی میکنید که ایشون یه اسکیپ میزد گوشی رجیستر میشد !!!!! ))
3186514075177726535_sa%20%282%29.gif

کلاً اطلاعات نداشته باشی اینا رحم نمیکنن!
من تبریز هستم تا حالا چنین چیزی از مغازه دار ها ندیدم
کلک بازیشون خیلی کمه ، اکثراً صادق هستند پای معامله.

همه ی این کارها هم به خاطر نبودن بازار رقابتی تو ایرانه ، همه دستشون تو یه کاسه است!

از بازار خودرو بگیر تا ...

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
بهترین کار خرید از طبقات 4 به بعد هست فقط باید اطلاعات داشته باشی بهشون بگی چی میخوای و چنده بهش بگی این خوبه یا فلان میگه فروش نداریم
اکثرا گوشی رو پلمپ بهتون میدن همونجا تست میکنید پولو میدین و خدانگهدار. همیشه اول تو اینترنت تحقیق کنید بعد از بالا خرید کنید

Sent from my SKY using Tapatalk

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بهترین کار خرید از طبقات 4 به بعد هست فقط باید اطلاعات داشته باشی بهشون بگی چی میخوای و چنده بهش بگی این خوبه یا فلان میگه فروش نداریم
اکثرا گوشی رو پلمپ بهتون میدن همونجا تست میکنید پولو میدین و خدانگهدار. همیشه اول تو اینترنت تحقیق کنید بعد از بالا خرید کنید

Sent from my SKY using Tapatalk

اونجا هم گوشی های ریفر شده رو میندازن به ملت و با مشتری رفتار خوبی ندارن انگار که میخواهید مفتی ازشون خرید کنید بعضی وقت ها اصلا جواب مشتری ها رو نمیدن . در ضمن 100 درصد گوشی هاشون بدون گارانتی هست از مغازه رفتی بیرون خراب بود دیگه قبول نمیکنن . الان بهترین روش خرید مستقیم از چین هست که بسیاری در همین فروم کارهای خرید رو انجام میدن گوشی هم بین 10 الی 30 روزه میرسه ایران گمرکی هم بگیرن بازم از قیمت علائدین ارزون تره تفاوتش اینه وقتی خرید میکنید فروشنده برچسب محافظ و قاب ژله ای رو همراه گوشی میفرسته بعضی ها هم رم اشانتیون میدن ولی اینجا فروشنده ها شارژر های اصلی رو از روی گوشی برمیدارن و شارژر درجه 2 میزارن و قاب ژله ای و محافظ صفحه رو تا جایی که جا داشته باشه میندازن به مردم مثلا یه محافظ 500 تومنی رو 15000 تومن میندازن به خلق اله

با رشد فروشگاه های اینترنتی و دسترسی بیشتر مردم به اینترنت و امکان خرید مستقیم از فروشگاه های خارجی این علائدینی ها کم کم جمع میکنن میرن :)

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
داداش این موضوع فقط مختص بازار موبایل نیست. همه بازار ها الان همینطوره
جدیدا پیشه یکی از کله گنده های بازار طلا، دوره فروشندگی گذروندم خیلی چیزارو فهمیدم که اگه بگم الان تو بازار طلا چه خبره همه میرین طلافروشیا رو آتیش میزنین
بگو راه دوری نمیره
شاید دو تا ادم اینجا باشن که همه سرمایه زندگیشون طلا باشه و بخوان به یه زخمی بزنن

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
فقط و فقط خرید اینترنتی از سایتهای معتبر

از اوایلی که خرید و فروش اینترنتی توی ایران رایج شد من تقریبا 80 درصد خریدهام در زمینه ی الکترونیکی رو از این راه انجام دادم.
خوشبختانه از همه ی خریدهام راضی بودم.
digikala
alldigital
و چند تا سایت معتبر دیگه
و همین پرشین تولز از فروشندگان معتبر می شه خرید کرد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوست عزیز شما با این حرفاتون قصد دفاع ندارین پس قصد چی رو دارین؟داری دزدی این عزیزان رو توجیه میکنی!!در ظاهر میگی کارشون درست نیست،اما در لفافه برای کارشون دلیل منطقی می تراشی،اصلا مگه میشه برای دزدی دلیل منطقی و اخلاقی آورد؟

میگی چون مبلغ اجاره بالا هست،پس اینا مجبورن که با دوز و کلک پول اجارشون رو با دزدی از جیب من و شما پرداخت کنن!!از نون شبشون میمونن اگه جای دیگه مغازه اجاره کنن و سر مردم کلاه نزارن؟سود کمتر بکنن و زندگی سالمی داشته باشن بهتره یا اینکه بیشتر سود کنن اما با پول کثیف امرار معاش کنن؟

amirhda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز شما با این حرفاتون قصد دفاع ندارین پس قصد چی رو دارین؟داری دزدی این عزیزان رو توجیه میکنی!!در ظاهر میگی کارشون درست نیست،اما در لفافه برای کارشون دلیل منطقی می تراشی،اصلا مگه میشه برای دزدی دلیل منطقی و اخلاقی آورد؟

میگی چون مبلغ اجاره بالا هست،پس اینا مجبورن که با دوز و کلک پول اجارشون رو با دزدی از جیب من و شما پرداخت کنن!!از نون شبشون میمونن اگه جای دیگه مغازه اجاره کنن و سر مردم کلاه نزارن؟سود کمتر بکنن و زندگی سالمی داشته باشن بهتره یا اینکه بیشتر سود کنن اما با پول کثیف امرار معاش کنن؟
حرف شما قبول .من منظورم رو به نحوی دیگه میگم.
اونا همه دزد و 100% حروم خور هستند. هدف من بیشتر گفتن گند کاری های حاجی علا الدینی هست. شما ببین اونی که از اینا تیکه میکنه دیگه کیه !!!.کسی که صاحب 7 تا از بزرگترین پاساژها هست و تو بقیه هم به نحوی شریک.میلیارد ها تومن در آمد حروم در ماه از جیب خلق الله.
بازم میگم من از دیدگاه شما کاملا باهاتون موافقم.

najafi2006

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان حروم خوری ، دزدی ، ربا و ... به هیچ عنوان هیچگونه توجیهی ندارد !!!
واقعا" با این گونه رفتارها جامعه به گند کشیده میشه ، به قول خودش زرنگی میکنه بعد میبینی شب میاد خونه یه مشکلی برای خودش یا خانوادش درست میشه ،استناد میکنم به صفحه حوادث و...
بیایید درست زندگی کنیم و در این اوضاع اقتصادی به همدیگر کمک کنیم ، ای کاش این شعار ساده یکسال همه جا تبلیغ شه شاید تاثیر داشته باشه

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
دوست عزیز اینجا ایران اسلامیه و اگر غیر از این بود باید تعجب میکردی!
از خودروسازی که فرغون های از رده خارج متعلق به 30 سال پیش رو به قیمت تویوتاهای 2014 به مردم غالب میکنه.
اون لبنیات سازی که روغن پالم توی تولیداتش میریزه و باعث سرطان هزاران نفر میشه
اون مرغداری که کیلو کیلو هورمون سرطان زا رو به خورد مرغ ها میده تا وزنشون بره بالا
اون کارخانه داری که وایتکس میریزه توی شیر تا دیرتر فاسد بشه
تا اون بغالی که کارت شارژ 2000 تومنی رو 2200 به ملت غالب میکنه!
همه دزد و دزد وراهزن هستند.
زندگی تو ایران مثل اون کاریکاتوره که یک نفره راس هرم نشسته و داره میرینه روسر 2 نفر اون دونفر هم دارن میرینن رو سر چهار نفر و همین جور تا اخر ادامه داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا