برگزیده های پرشین تولز

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
طرز تهیه نان کدو به دو روش با چند جایگزین جالب و متنوع

%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%884.jpg

اگر بخواهم به درست کردن نان فکر کنم نان کدو یکی از آنهایی است که در لیست ذهنی من همیشه جا خوش کرده است. شاید علت علاقه من به این نان، رنگ زرد زیبای آن است که خیلی چشم نواز است. این رنگ زیبا به دلیل وجود آنتی اکسیدان مفید کاروتن است که در واقع پیش ساز ویتامین A است. (با فواید سلامتی کدو تنبل آشنا شوید).

نان کدو یکی از آن نانهای طعم دار و ادویه‌ای است که طعم خوبش را در واقع مدیون ادویه پای کدو است. کدو خودش به تنهایی بی مزه است و آن تصورات غلط راجع به کدو و بدمزه بودن هرگز وجود نداشته و ندارد بنابراین نان کدو می‌تواند یک انتخاب خوب برای کسانی باشد که کدو دوست ندارند اما قصد دارند با آن آشتی کنند. این نان کدو بر خلاف اسمش در واقع فرمولی مشابه با کیک دارد و یا شاید هم یک نان میوه‌ای. در این نان از مخمر و ساعتها منتظر ماندن برای مخمر خبری نیست. بلکه یک نان کدوی سریع و ساده است. نان کدو البته گزینه‌های بسیاری برای همراهی دارد که در پایان کار به شما خواهم گفت.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%882.jpg


من یکی از طرفداران کره بادام زمینی هستم که اخیرا به صبحانه محبوب من تبدیل شده و البته اعتراف می‌کنم با وجود اینکه به دنبال کاهش وزن هستم هرگز از خوردن کره بادام زمینی و نان سیر نمی‌شوم. ترکیب کره بادام زمینی و نان کدو یک مورد عالی است که به شما پیشنهاد می‌کنم اما تنها این نیست. شما می‌توانید این نان صبحانه عالی را با هر چیزی که دوست دارید از خامه گرفته تا عسل و مربا همراه کنید.

اولین مقدمه برای درست کردن نان کدو، پوره کدو است که من در بخش سوپ کدو تنبل و سوپ کدو حلوایی به قدر کافی به آن اشاره کرده‌ام بنابراین توضیح دوباره آن را درست نمی‌دانم فقط یک نکته که لازم است به آن اشاره کنم این است که شما نیازی به چرب کردن داخل کدو ندارید در عوض کدو را در ظرفی گود و بزرگ گذاشته و روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر از پیش گرم شده با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد بگذارید. این کار به این منظور است که ما فقط می‌خواهیم پوره کدو درست کنیم نه پوره کدوی برشته که در سوپ کدو استفاده می‌شود.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%883.jpg


انواع روش پختن کدو به جز فر
روش جوشاندن
  • کدو را دو نصف کنید، ریشه‌های داخل آن را دور بیندازید و دانه‌ها را بردارید و بشویید
  • پوست کدو را بکنید و آن را به قطعات بزرگ خرد کنید.
  • در یک قابلمه کوجک بگذارید و روی آن به اندازه لازم آب بریزید. من معمولا زیاد آب نمی‌ریزم چون می‌خواهم پوره کدو باشد نه آب کدو
  • آب را به جوش آورید و تا زمانی که هم قطعات کدو پخته و له شوند بگذارید بپزد
  • اجازه دهید که کدوی پخته خنک شود، سپس آن را پوره یا له کنید.
روش مایکروفر
  • کدو را دو نیم کنید، رشته‌های داخل آن را دور بریزید.
  • مایکروفر را روی قدرت بالا برای هفت دقیقه به ازای هر نیم کیلو کدو بگذارید، چرخیدن قطعات به پخت سریع آن کمک می‌کند.
  • پس از خنک شدن آن را پوره و له کنید.
شما می‌توانید پوره کدو را به مدت 3 روز در یخچال و 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نان کدو ساده
مواد لازم برای تهیه نان کدو ساده

1 پیمانه پوره کدو

1/2 پیمانه روغن گیاهی

1 پیمانه شکر سفید

1/4 پیمانه شکر قهوه‌ای (اگر شکر قهوه‌ای ندارید همان شکر سفید را جایگزین کنید)

2 عدد تخم مرغ

1 و 1/2 پیمانه آرد همه کاره

1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری دارچین

1/2 قاشق چایخوری جوز

1 قاشق چایخوری اسانس وانیل (اختیاری)

ابتدا فر را تا دمای 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید. یک قالب 9×5 اینچی را با اسپری آشپزی یا کره یا روغن مایع چرب کنید.

در یک کاسه مخلوط، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز و سایر ادویه‌های پای کدو را مخلوط کنید و با ویسک دستی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در یک کاسه بزرگ روغن، شکر، تخم مرغ و پوره کدو را با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط یکدست شود.
%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%871.jpg


مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط کدو و تخم مرغ اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%872.jpg


مخلوط مواد را در قالب نان از پیش چرب شده بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید.
%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%873.jpg


نان را به مدت 50 تا 65 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در مرکز آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید. برای درست پختن آن به این صورت عمل کنید. بعد از 35 دقیقه اول پخت یک تکه کاغذ آلومینیوم را روی قالب بگذارید تا آن را کاملا بپوشاند، اما آن را به شکل یک خیمه درآورید تا فضایی برای پف کردن نان وجود داشته باشد. نان را در 5 دقیقه آخر پخت چک کنید. اگر می‌خواهید روی نان شما برشته شود، فویل را از روی آن بردارید. پس از پختن به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا در قالب بماند و خنک شود سپس آن را روی توری خنک کننده بگذارید تا قبل از برش زدن کاملا خنک باشد.

نان کدو کره‌ای
این نان تقریبا مشابه با نان قبلی است اما با یک تفاوت و آن هم اینکه به جای روغن از کره استفاده شده است شاید بگویید خب مگر چه فرقی دارد؟ باید خدمت شما بگویم که کره تاثیر جالبی روی بافت نان و کیک شما دارد. اگر از بافت زیبای کیک پوند لذت می‌برید مدیون وجود کره است. کره باعث نرم و لطیف شدن بافت نان و کیک می‌شود بطوری که کاملا متوجه تفاوت آنها خواهید شد.

مواد لازم برای نان کدو کره‌ای (برای 2 عدد نان)
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C1.jpg

2 پیمانه آرد همه کاره

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری پودر میخک

1 قاشق چایخوری پودر دارچین

1 قاشق چایخوری جوز

3/4 پیمانه کره بدون نمک، نرم شده

2 پیمانه شکر

2 عدد تخم مرغ بزرگ

400 گرم پوره کدوی خالص (1 پیمانه)

فر را تا دمای 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید و صفحه توری فر را در وسط فر قرار دهید. دو عدد لوف (قالب نان) 8×4 اینچی را با کره چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید (می‌توانید از اسپری آشپزی استفاده کنید).

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر، پودر میخک و جوز را ترکیب کنید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C2.jpg


آنها را تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شوند بهم بزنید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C3.jpg


در یک کاسه بزرگ مخلوط، کره و شکر را بریزید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C4.jpg


روی سرعت متوسط تا حدی که فقط مخلوط شوند، هم بزنید (نیازی نیست که کرم درست کنید).
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C5.jpg


یک عدد تخم مرغ را افزوده و با همزن هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C6.jpg


چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که لطیف شود.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C7.jpg


پوره کدو را به مخلوط اضافه کنید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C8.jpg


آن را با همزن مخلوط کنید تا کاملا با مواد آمیخته شود. مخلوط در این لحظه لطیف و کرمی نیست اما مشکلی نیست چون بافت کدو به این شکل در آن ظاهر می‌شود.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C9.jpg


مخلوط آرد و ادویه پای کدو را روی مخلوط کدو بریزید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C10.jpg
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C11.jpg


خمیر را به دو قالب از قبل آماده شده انتقال دهید. سطح آنها را صاف کنید.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C12.jpg


آنها را در فر گذاشته و به مدت 65 تا 75 دقیقه بپزید یا تا زمانی که تستر کیک یا خلال دندانی که در مرکز آن فرو رفته، تمیز بیرون بیاد. حدود 10 دقیقه بگذارید که نانها در قالب بمانند و خنک شوند، سپس آنها را روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شوند.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C13.jpg
%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C14.jpg


نانها وقتی تازه از فر خارج می‌شوند، ظاهر برشته و خوشمزه‌ای دارند اما اگر بیش از یک روز بمانند می‌توانید آن را برش بزنید و برشها را تست کنید.

گزینه‌هایی برای تنوع در نان کدو
  • می‌توانید از شکلات چیسی برای طعم شکلاتی و خوشمزه در نان کدو استفاده کنید.
  • استفاده از مغزهای خوراکی و دانه‌های روغنی نیز یکی دیگر از گزینه‌های افزودنی به نان کدو است. می‌توانید نیمی از خمیر را بریزید، گردوها را به کمی آرد آغشته کنید و مغزها و دانه‌های خوراکی را به خمیر بیفزایید.
  • اگر مقداری میوه خشک دارید اضافه کردن آن به همراه خمیر در قالب بسیار خوب خواهد بود. مثلا کشمش، زردآلوی خشک و سایر میوه‌های خشکی که در دسترس دارید خوب است حتی همان ورقه‌های کدوی خشک هم ظاهر جالبی به آن می‌دهند.
  • وقتی که داخل کدو را خالی کردید، دانه‌های کدو را بشویید، خشک کنید و آنها را در فر بو بدهید. سپس پس از ریختن خمیر در قالب، مغز دانه کدو را روی خمیر بپاشید تا یک نان کدو با رویه تخم کدو داشته باشید.
  • اگر گیاهخوار مطلق (وگان) هستید می‌توانید در عوض تخم مرغ از جایگزین تخم کتان آن استفاده کنید (فلکس اگ)، به این صورت که 1 قاشق غذخوری پودر تخم کتان را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا مخلوط و چسبناک شود. سپس این مخلوط تخم کتان را به جای تخم مرغ به شکر و کره اضافه کنید. البته ممکن است پخت نان کدوی شما قدری طولانی‌تر شود.
منبع: مجله قرمز
 

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
کیک بادام با سس کارامل (تارت Toscakaka)

%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85.jpg

کیک بادام خیس خورده در سس کارامل (تارت AKA Toscaka) یکی از دسرهای رویایی است که من واقعا آن را دوست دارم. این یک کیک مخصوص جشن است که سرشار از عطر و طعم کارامل است که کاملا با بادام پوشیده شده و یک سس کارامل که روی آن ریخته شده آن را کامل می‌کند. اوه چقدر وسوسه انگیز است!
-بادام2.jpg


من عاشق این هستم که چیزی متفاوت در کیکی که حالت عادی درست می‌کنم، وجود داشته باشد. حتی اگر کیک بدون تزئین باشد و این کیک تنها یک کیک یک لایه است اما باز هم خوشمزه است. کیک بادام سرشار از طعم و مزه‌های غنی و متفاوت است. من چنین ترکیبی از چند نوع ماده را دوست دارم که با سس کارامل غلیظ و بادامهای پرک شده تزئین شده است.

کیک بادام با سس کارامل و بادام پرک شده
مواد لازم برای تهیه کیک بادام
۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نرم شده

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید

۱/۲ (۱۲۰ میلی لیتر) کارامل غلیظ شیری (dulce de leche)

۳ عدد تخم مرغ بزرگ

۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر) شکر

۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۸۸ گرم) آرد همه کاره

۱/۲ پیمانه (۴۸ گرم) آرد بادام

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ پیمانه (۱۱۰ گرم) بادام پرک شده، کمی تست شده

۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا

سس کارامل
۱ پیمانه شکر سفید (۲۰۰ گرم)

۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر) آب

۱/۲ پیمانه خامه غلیظ

۴ قاشق غذاخوری (۵۷ گرم) کره بدون نمک

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه کیک بادام
-بادامی.jpg

  1. فر را از قبل با حرارت ۳۳۵ درجه فارنهایت یا (۱۶۸ درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک قالب گرد را با کره چرب کنید، ته آن را یک کاغذ مخصوص فر بگذارید و کاغذ را کره‌ای کنید.
  2. در کاسه همزن ثابت قطعه همزن را بگذارید، کره، شکر و کارامل غلیظ را روی سرعت بالا تا زمانی که پف و صاف شود هم بزنید.
  3. تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کنید و روی سرعت بالا هم بزنید تا زمانی که خامه‌ای شود، به آرامی با شیر بهم بزنید (مخلوط ممکن است یکدست به نظر نیاید اما خوب است).
  4. در یک کاسه مخلوط متوسط آرد، آرد بادام، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را الک کنید و به ارامی به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا حدی که فقط ترکیب شود.
  5. خمیر را درون قالب ریخته و با قاشق یا لیسک سطح آن را صاف کنید. در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید، لبه‌ها را باید تست کنید اما مرکز آن به آرامی پخته و دیرتر می‌پزد.
  6. در عین حال سس کارامل را آماده کنید.
برای تهیه سس کارامل

-بادام1.jpg

  1. در یک ماهیتابه سس (کف ماهیتابه نباید تیره باشد بنابراین شما می‌توانید سایه کارامل را ببینید)، شکر را گرم کنید، نمک و آب را روی حرارت متوسط به بالا در حال هم زدن اضافه کنید تا شکر حل شود.
  2. وقتی که مخلوط به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد تا زمانی که رنگ کهربایی تیره بگیرد، با دقت محلول را دورانی هم بزنید (این کار طول می‌کشد، بنابراین صبور باشید). می‌توانید دستور سس کارامل نمکی را در همین سایت ببینید.
  3. اولین بار که حباب زد و بخار کرد یک سایه روشن دارد، سپس به حباب زدن ادامه خواهد داد، اما حباب‌ها کوچکتر خواهند شد و به آرامی به رنگ زرد در خواهد آمد، سپس نارنجی، بعدا یک نارنجی قرمز تیره خواهد شد و این چیزی است که شما به دنبال آن هستید.
  4. وقتی که به رنگ کهربایی تیره رسید، فورا کره را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که کره ذوب شده باشد سپس فورا از گرما بردارید.
  5. با دقت خامه را در آن بریزید و فورا با همزن دستی هم بزنید تا ترکیب شود (حباب خواهد زد). به هم بزنید تا زمانی که مخلوط صاف شود سپس آن را در یک کاسه یا شیشه بریزید بنابراین دیگر پختن ادامه نخواهد یافت.
  6. کیک را بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه از فر بردارید سپس با خلال دندان به آرامی سوراخ کنید. به آرامی و به طور مساوی سس کارامل را روی کیک بریزید (چند قاشق غذاخوری را قبل از سرو نگه دارید تا روی آن بریزید). روی آن را بادام بپاشید.
  7. کیک را به فر برگردانید و بپزید تا زمانی که تمام آن بپزد، حدود ۱۵ دقیقه یا بیشتر.
  8. کیک را از فر بردارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه ثابت بماند سپس یک چاقو را اطراف لبه‌های کیک بزنید تا برداشته شود و از قالب گرد جدا کنید. روی آن را نمک دریا بپاشید، گرم سرو کنید یا به طور کامل خنک کنید و در یک ظرف دردار نگهداری کنید.
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
 

Moein TN

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2017
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
52
سن
25
ژیگو فرانسوی

گوشت ران گوسفند یا گوساله 1 عدد . سیر 10 حبه . سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد . رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری . ترخون و نمک و فلفل مقدار لازم
ژیگو فرانسوی-غذای بین المللی
استخوان ران را خارج کنید و چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کنید و دور بیندازید سپس داخل گوشت را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و داخل هر کدام 1 عدد سیر و مقداری ترخون وارد نمایید.
طرز تهیه 1 : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت را در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ؛ پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب را به گوشت اضافه نمایید و حرارت را کم کنید تا ژیگو بپزد و آب غذا تمام شود ( در پایان پخت نمک و فلفل اضافه کنید ).
پس از پخت ژیگو را به صورت رولتی برش بزنید و سس باقی مانده را روی گوشت بریزید و سرو کنید ( میتوانید سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با مقداری سیر خرد شده سرخ کنید و دور ژیگو بچینید ).
طزر تهیه 2 : برای تهیه ژیگو در فر ابتدا فر را با دمای 160درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ سیب زمینی ها را به صورت مکعب های درشت خرد کنید ، ته سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی بریزید و پخش کنید سپس گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید.
روی گوشت را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید سپس 2 لیوان آب اضافه کنید و به مدت 2 – 3 ساعت داخل فر قرار دهید تا گوشت بپزد ( برای تست گوشت چاقویی را داخل گوشت فرو ببرید و اگر پس از بیرون کشیدن خون دیدید یعنی گوشت نپخته است ).
پس از پخت سیب زمینی های کباب شده را داخل ظرف بریزید ، ژیگو را با چاقو به صورت رولت های باریکی برش بزنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید و در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است روی گوشت بریزیدو سرو کنید.
منابع:
ایران کوک
118فایل
 

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
سالاد ماکارونی کلاسیک با سبزیجات رنگارنگ و سس رژیمی

%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C1.jpg

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مورد علاقه و محبوب اکثر افراد به خصوص کودکان است. ماکارونی به تنهایی یک ظاهر ساده و معمولی دارد اما وقتی با سبزیجات رنگی ترکیب می‌شود یک سالاد زیبای خوش رنگ و ظاهر را به ما می‌دهد که هر کسی دوست دارد آن را میل کند. شما می‌توانید در سالاد ماکارونی‌تان هر چه می‌خواهید بریزید اما همیشه یک پایه هم برای کار وجود دارد. ما معمولا چند نوع سبزیجات رنگی مواد پروتئینی و سس را به ماکارونی اضافه می‌کنیم تا سالاد ماکارونی درست شود.

برای سبزیجات دست شما باز است و می‌توانید هر چه می‌خواهید در آن بریزید البته باید طوری باشند که رنگ آنها بر دیگری غلبه نکند مثلا چیزی مثل لبو را باید کاملا آبگیری کرد و در انتها به سایر مواد افزود و یا کلم بنفش که باز هم به مواد رنگ می‌دهد.

برای افزایش غنای پروتئینی سالاد معمولا می‌توانید از کنسرو ماهی یا ماهی تن بخارپز خانگی، مرغ پخته و تخم مرغ استفاده کنید. از آنجایی که ما به دنبال سرعت در کار برای درست کردن این سالاد بودیم از تخم مرغ آب پز به جای گوشتهای سفید استفاده کردیم.

سعی کنید خرد کردن قطعات سبزیجات به گونه‌ای باشد که همه مواد تاثیر یکسانی بر سالاد داشته باشند مثلا هویج را درشت رنده کنید و سایر مواد را به صورت نگینی خرد کنید البته شما می‌توانید به این سالاد خیار چمبر هم اضافه کنید که در این صورت اگر نگینی یا حلقه‌ای باشد در هر دو صورت خوب است.

سالاد ماکارونی چگونه درست می‌شود؟
درست کردن این سالاد ماکارونی از همه راحت‌تر است و جالبتر این است که شما می‌توانید مدل خودتان را داشته باشید. من آن را سالمتر و رژیمی درست کردم یعنی نیمی سس مایونز و نیمی ماست یونانی به عنوان سس سالاد استفاده کردم.

شما می‌توانید از سبزیجات ترشی هم استفاده کنید مثل خیارشور و یا کلم شور همچنین یکی از موارد مورد علاقه من استفاده از ترشی شوید است که می‌توانید قطعات آن را ریز کرده و در سالاد بریزید.

سالاد ماکارونی بهترین سالاد پاستا
-ماکارونی-کلاسیک.jpg

من شرط می‌بندم اغلب شما پس از خواندن این دستور اقدام به تهیه آن خواهید کرد چون این دستور العمل خیلی ساده است و بسیار متنوع و با گزینه‌‌های انتخابی بسیار می‌تواند سالاد دلخواه شما را با هر ترکیبی از مزه و رنگ که بخواهید به شما بدهد. بخصوص که در این روزهای گرم غذاهای سرد مثل سالاد ماکارونی بیشتر باب طبع خواهد بود.

سالاد ماکارونی کلاسیک
مواد لازم
۲۵۰ گرم ماکارونی خشک شکل دار

۱/۲ پیمانه سس مایونز (اگر رژیمی باشد بهتر است)

۱/۲ پیمانه ماست یونانی کم چرب یا بدون چربی

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید

۲ قاشق چایخوری سس خردل

۲ قاشق چایخوری عسل

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۲ عدد تخم مرغ آب پز بخار پز یا خوب پخته شده، پوست کنده و نگینی شده

۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

۱ پیمانه هویچ درشت رنده شده

۳/۴ پیمانه کرفس خرد شده

۱/۴ پیمانه پیاز قرمز نگینی شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز شده

طرز تهیه سالاد ماکارونی
  1. ماکارونی را در آب نمک با توجه به دستور نوشته شده روی پاکت بپزید (من ۱/۲ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کردم).
  2. ماکارونی را آب کشی کرده کمی آب سرد بریزید تا خنک شود. اجازه دهید آب آن کامل خالی شود.
  3. در یک کاسه مخلوط متوسط مایونز، ماست یونانی، سرکه، خردل، عسل را مخلوط کرده و برای مزه دار کردن نمک و فلفل تازه آسیاب شده را به آن اضافه کنید (در ابتدا ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل بریزید سپس بعد از اینکه مواد را به پاستا اضافه کردید نمک بیشتری به آن اضافه کنید).
  4. ماکارونی کاملا آب گرفته را در یک کاسه بزرگ همراه با تخم مرغ، فلفل دلمه‌ای قرمز، هویج، کرفس و پیاز اضافه کنید (اگر می‌خواهید سالاد شما رنگ بیشتری داشته باشد می‌توانید مقداری از سبزیجات را کنار بگذارید و در انتها روی سالاد بریزید).
-ماکارونی3.jpg

  1. سس سالاد را روی مواد توی کاسه بریزید، جعفری را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید تا به صورت یکسان روی همه مواد را سس بپوشاند. آن را سرو کنید یا در یخچال به مدت ۱ روز نگه دارید.
    -ماکارونی2.jpg
منبع: مجله قرمز
 

ali724

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2015
نوشته‌ها
175
لایک‌ها
30
سن
29
فلافل چطوریه
 

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
کباب استیک با سس چیمیچوری و سبزیجات رنگی

%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-755x482.jpg

کباب استیک با سس چیمیچوری غذایی عالی برای استقبال از روزهای گرم سال است. این کباب نیازی به خواباندن در سس و مریناد کردن ندارد بلکه فقط گوشت تکه شده و سبزیجات را که کمی روغن و نمک و فلفل روی آنها زده شده، کباب کنید سپس بعد از اینکه کباب کردن را انجام دادید با مقداری سس چیمیچوری گیاهی فوق العاده سرو کنید.

اکثر کبابهای سیخی نیاز به مریناد کردن یا همان خواباندن در سس مخصوص به خود دارند اما این یکی نه، به همین دلیل من این کباب استیک را نسبت به بسیاری از کبابها ترجیح میدم بخصوص وقتی که مهمانی ناخوانده از راه می‌رسد و شما زمان زیادی ندارید.

بیشتر طعم این کباب ناشی از سس چیمچوری است و این سس پس از پخته شدن به آنها به اضافه می‌شود به دلیل اینکه ما می‌خواهیم که طعم چیمیچوری تازه و خام بماند. اگر تا بحال چیمیچوری درست نکرده‌اید بهتر است که با درست کردن کباب استیکآن را امتحان کنید.

سس چیمیچوری یک نوع سس پخته نشده است که برای گوشت کبابی استفاده می‌شود. این سس در دو نوع سبز یا چیمیچوری وردِه و نوع قرمز یا چیمیچوری روجو درست می‌شود. این سس متعلق به آشپزی کشور آرژانتین و اروگوئه است.
-چیمیچوری.jpg


طرز تهیه کباب استیک با سس چیمیچوری
مواد لازم برای کباب استیک
۷۵۰ گرم استیک راسته، خرد شده به قطعات مکعبی ۱ اینچی

۱ عدد پیاز قرمز بزرگ، خرد شده به قطعات درشت

نیم کیلو گوجه گیلاسی یا انگوری خرد شده به قطعات درشت

۲ عدد کدوی کوچک، اسلایس شده با ضخامت ۱/۴ اینچ

نمک و فلفل سیاه تاز آسیاب شده

روغن برای رو مالی
-لازم-برای-کباب-استیک.jpg


مواد لازم برای سس چیمیچوری
۱/۳ پیمانه روغن زیتون

۱/۲ پیمانه جعفری تازه (بدون ساقه)

۱/۴ پیمانه گشنیز تازه (بدون ساقه)

۱ و ۱/۲ پیمانه سرکه قرمز

۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده (۱ حبه بزرگ)

طرز تهیه کباب استیک با سس چیمیچوری
اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید سیخها را حداقل یکساعت در آب بخیسانید (من یک شب تا صبح در آب خیساندم)

گریل را روشن کنید و روی دمای متوسط به بالا بگذارید تا زمانی که به ۴۰۰ درجه برسد و همچنین توری گریل را تمیز کنید. اگر از منقل زغالی استفاده می‌کنید، روی آن توری بگذارید و بین زغالها و توری حداقل ۱۰ سانت باید فاصله باشد.

گوشتها را به قطعاتی کوچک قطعه قطعه کنید حدود ۲/۵ تا ۳ سانت اندازه آنها باشد.

پیاز قرمز را تکه تکه کنید و کدو سبز را به صورت حلقه حلقه درآورید.
-کردن-گوشت.jpg


در حالی که سبزیجات و گوشت آماده شده را روی سیخها می‌گذارید روی آنها را با مقداری روغن زیتون برس بزنید؛ فقط یک قاشق غذاخوری لازم دارید و روی آنها را با نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند (می‌توانید حتی روی توری گریل را هم روغن بزنید تا کباب استیک کمتر به توری بچسبد البته این اختیاری است).
-کردن-سیخ-کباب.jpg


کبابها را روی گریل گذاشته و هر طرف آنها را حدود ۴ دقیقه کباب کنید تا زمانی که دمای مرکز آن به ۱۴۵ درجه برسد. کبابها را بردارید و حدود ۳ دقیقه به آنها استراحت بدهید.
-کردن-کباب.jpg


در حالی که کبابها در حال برشته شدن هستند، سس چیمیچوری را درست کنید، در یک کاسه روغن زیتون، جعفری، گشنیز، آویشن، سرکه قرمز، آب لیمو، سیر و نمک و فلفل را برای طعم بیشتر بریزید و با هم بهم بزنید.
-چیمیچوری.jpg


سس چیمیچوری را روی کبابها بزنید و گرم سرو کنید.
-سس-زده.jpg


تغییراتی که می‌توانید در دستورالعمل کباب استیک ایجاد کنید
  • اگر به جای گوشت قرمز از سینه مرغ استفاده می‌کنید، زمان کباب کردن را به ۵ دقیقه افزایش دهید تا زمانی که وسط مرغ به ۱۶۵ درجه برسد.
  • می‌توانید فقط از جعفری استفاده کنید (یا ۳/۴ پیمانه جعفری استفاده کنید و کمی گشنیز).
  • می‌توانید فقط از سرکه استفاده کنید، من مخلوط سرکه و لیمو را بیشتر دوست دارم اما استفاده از لیمو اختیاری است.
  • یک فلفل قرمز خشک شده را خرد کنید و برای طعم بیشتر به چیمیچوری اضافه کنید یا نصف یک فلفل قرمز چیلی در صورتی که تند دوست داشته باشید.
منبع: مجله قرمز
 

lolmol

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژوئن 2018
نوشته‌ها
21
لایک‌ها
5
سینه مرغ طعم‌دار شده و سیب‌زمینی
سیب‌زمینی را مثل همیشه خلال کنید، روی آن نمک و فلفل بپاشید و در کنار سینه مرغ طعم‌دار شده روی سینی فر بچینید. من معمولا از پیاز و سیر و لیمو و مقداری ادویه برای طعم‌دار کردن استفاده می‌کنم. سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بدون مصرف روغن یک غذای سالم سرشار از پروتئین و کربوهیدرات خواهید داشت. گیاه‌خواران می‌توانند از توفو به جای سینه مرغ استفاده کنند. آماده‌سازی این غذا نهایتا ۲۰ دقیقه وقت‌تان را می‌گیرد.

تجربه های آشپزی بیشتر از دوستان خوش ذوق: چه دستور غذای خوشمزه‌ای بلدی که بقیه بلد نیستن؟
 

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
طرز تهیه سالسا به سبک رستوران به همراه چندین دستورالعمل متنوع اضافی
%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7.jpg

سالسا یکی از سسهای متداول در آشپزی مکزیکی است که به عنوان سالسا فرسکا، سالسای تند یا سالسا پیکانته شناخته می‌شود به خصوص آنهایی که به صورت دیپ درست می‌شود. سالسا بر پایه گوجه است و و همراه مواد دیگری از جمله پیاز، چیلی و سبزیجات معطر است. معمولا تند مزه است که از ملایم تا خیلی تند است. سالسا در واقع بیشتر شبیه دیپ است تا سس و نحوه استفاده از آن هم همینطور است که با نانهای چیپسی تورتیلا خورده می‌شود.


ما در اینجا اصول یک سالسا به سبک رستوران را به شما آموزش خواهیم داد سپس چندین دستور اضافی نیز به شما یاد داده می شود تا هر کس بنا بر سلیقه و میل خود هر کدام از آنها را درست کند. بنابراین شما با انواع دستورها آشنا خواهید شد و برای هر بار درست کردن آن یک مزه جدید را امتحان خواهید کرد.

دستور اولیه بخاطر اینکه برای اکثر افراد و حتی بچه‌ها قابل استفاده باشد زیاد پیاز یا سیر ندارد و تند هم نیست. این در واقع یک نمونه کلاسیک مکزیکی است که با گشنیز و گوجه تازه و ادویه زیره درست شده است.


همه سالساها به این شکل ریز شده نیستند و در بسیاری از آنها مواد به صورت نگینی شده و یا حتی با قطعاتی درشت هستند که در این صورت به آنها سالسا می‌گویند نه سس سالسا. در واقع سالسا یک چیزی شبیه به سالاد و گاهی هم شبیه دیپ است.

طرز تهیه سالسا به سبک رستوران
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوجه فرنگی (۵ تا ۶ عدد)

۱ قوطی گوجه پخته

۲ عدد پیازچه، تمیز شده و خرد شده به سه قسمت

۱/۳ پیمانه پیاز قرمز نگینی شده (حدود ۱/۴ پیاز متوسط)

۱ عدد فلفل هالوپینو، دانه گرفته و درشت خرد شده

۱/۳ پیمانه گشنیز (حدود یک مشت)

۱ حبه سیر بزرگ، درشت خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی

۱/۴ پودر زیره

۱/۲ قاشق چایخوری شکر

نمک و فلفل برای مزه


طرز تهیه سالسا در خانه
درست کردن سالسا در خانه بسیار آسان است شما فقط مواد را بصورت قطعاتی درشت خرد می‌کنید، آنها را در غذا ساز می‌ریزید و با راه انداختن دستگاه غذاساز آنها خرد و مخلوط می‌شوند تا زمانی که کاملا ریز شوند البته نباید پوره شوند بلکه باید تا حدودی شکل خود را حفظ کنند، همانند تصویر به همین خاطر از این لحاظ دستگاه غذاساز بهتر از بلندر یا همان مخلوط کن پارچی است.


همه مواد را در غذا ساز بریزید و به مدت ۱ ثانیه پالس بزنید تا زمانی که همه مواد ریز شوند اما له و پوره نشوند.


سالسا را با چیپس تورتیلا سرو کنید. می‌توانید آن را به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید.


ایده‌هایی برای درست کردن بهترین سالسا
  • از بهترین مواد با کیفیت استفاده کنید.
  • از گوجه‌های خیلی سفت استفاده نکنید نمونه نیمه نرم بهتر هستند و باید رنگ قرمز داشته باشند.
  • فلفل هالوپینو را به اندازه مزه دلخواهتان اضافه کنید. اگر دوست دارید تند باشد، دانه‌های آن را دور نریزید، اگر تندی دوست ندارید در عوض آن را با مقداری فلفل دلمه‌ای خرد شده عوض کنید.
  • از سیر تازه استفاده کنید، سیر ترشی اصلا خوب نیست.
  • به مقدار پیاز توجه کنید اگر برای بچه‌ها درست می‌کنید فقط از حدود ۱/۲ پیمانه پیاز قرمز استفاده کنید. پیاز زرد هم می‌توان استفاده کرد.
  • ابتدا بگذارید در یخچال بماند تا خنک شود به این صورت مزه آن بهتر هم خواهد شد. اگر بگذارید روز بعد استفاده کنید که باز هم بهتر است.
طرز تهیه سالسا با ۱۶ دستورالعمل متنوع

سالسا تازه: ۱/۲ پیمانه نگینی ریز را در آب سرد بریزید، ۱۵ دقیقه بعد آب آن را بریزید. با ۳ عدد گوجه نگینی شده، ۱ عدد هالوپینو نگینی شده، ۱ عدد سیر ریز شده و ۱/۳ پیمانه گشنیز خرد شده مخلوط کنید.

سالسای آناناس برشته: ۱ آناناس را برشته کنید تا زمانی که پوست بیرونی آن حالت سوخته شود، آن را تکه تکه کنید. سالسای تازه (سالسا به سبک رستوران) را با استفاده از ۲ گوجه درست کنید، آناناس کباب شده و ۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید.


سالسای خیار تند: سالسا تازه را با استفاده از ۲ هالوپینو کامل درست کنید. ۱ پیمانه خیار نگینی شده یا ورقه شده را به آن اضافه کنید.

سالسا گشنیز: ۱/۴ پیمانه پیازچه خرد شده و ۱/۴ پیمانه گوجه خرد شده، ۱/۲ پیمانه گشنیز خرد شده، ۱ عدد هالوپینو و چیلی ریز شده و دانه گرفته، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو و سرکه سفید و ۱/۴ پیمانه آب. کمی شکر و نمک اضافه کنید. بگذارید یک ساعت بماند.

سالسا گوجه گیلاسی: نیم کیلو گوجه گیلاسی را ۴ قسمت کنید، ۱ عدد هالوپینو دانه گرفته خرد شده، ۱/۴ پیمانه پیاز قرمز خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری از هر کدام از گشنیز خرد شده و جعفری، آب ۱ عدد لیموترش و نمک برای مزه.


سالسای خیار خامه‌ای: ۲ پیمانه خیار دانه گرفته خرد شده، ۱/۴ پیمانه از هر کدام از گشنیز و پیازچه خرد شده، ۱ عدد چیلی خرد شده، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی و همان مقدار زیره، ۱/۴ پیمانه خامه و آب لیمو و نمک برای مزه دادن.


سالسای لوبیا سیاه: ۱ قوطی لوبیای سیاه (آب گرفته)، ۱ پیمانه گوجه خرد شده، ۲ عدد هالوپینو دانه گرفته، ۱/۴ پیمانه گشنیز و همان مقدار پیازچه خرد شده، ۱ حبه سیر ریز شده و ۱ عدد فلفل چیلی دودی داخل سس آدوبو به اضافه ۲ قاشق غذاخوری سس. آب لیموترش و نمک را اضافه کنید.

سالسا لوبیا و ذرت: ۱ پیمانه ذرت و ۱/۴ قاشق چایخوری زیره در روغن زیتون را بپزید. ۱ پیمانه لوبیای چیتی (بدون آب)، ۲ عدد هالوپینو دانه گرفته و ۱/۴ پیمانه جعفری و همان مقدار پیازچه را با هم مخلوط کنید. آب لیمو و نمک را به آن اضافه کنید.

سالسا تربچه: خیار ریز شده و تربچه ریز شده ۱ پیمانه از هر کدام، ۱/۴ پیمانه پیاز نگینی، ۱ عدد فلفل هالوپینو نگینی شده، ۱/۴ پیمانه گشنیز خرد شده، آب ۱ عدد لیمو و عسل و نمک را با هم مخلوط کنید.

سالسا میوه‌ای: ۳/۴ پیمانه از هر کدام از میوه‌های توت فرنگی، طالبی نگینی شده و انگور به همراه ۱/۲ لیموترش و ۱/۲ پرتقال، ۱ قاشق چایخوری عسل و نعناع خرد شده و ریحان هر کدام ۲ قاشق غذاخوری. همگی را با هم مخلوط کنید.


سالسا کدو سبز: ۱ پیمانه تخم کدو پوست گرفته را در ماهیتابه بو بدهید. ۲ عدد کدو سبز را گریل کنید بعد خرد کنید. آنها را با تخم کدو، گشنیز و نعناع هر کدام ۱/۴ پیمانه، ۱ عدد فلفل چیلی ریز شده و آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید.


سالسا گواکامول: ۳ عدد آووکادو را له کنید، با ۱/۴ پیاز سفید نگینی شده، ۱/۲ پیمانه گوجه خوشه‌ای، ۱/۲ پیمانه گشنیز و ۱ عدد هالوپینو دانه گرفته و نگینی شده را با هم مخلوط کنید. آب لیمو و نمک را اضافه کنید تا مزه بگیرد.

گواکامول انبه: سالسای قبلی را درست کنید (سالسا گواکامول) و ۱/۲ پیمانه انبه نگینی شده را به آن اضافه کنید.


گواکامول میگو: ۱۰۰ گرم میگوی پوست کنده را در روغن زیتون همراه با زیره ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سالسا گواکامول را درست کنید و میگو را با آن اضافه کنید و مقداری پوست لیموی رنده شده و ۱ عدد پرتقال فیله شده و قطعه شده را اضافه کنید.

گواکامول مارگاریتا: سالسا گواکامول را درست کنید، به جای پیاز در آن پیازچه خرد شده بریزید و رنده پوست یک عدد لیمو و آب آن را اضافه کنید، آب نصف پرتقال را هم به آن اضافه کنید. در یک کاسه که لبه‌های آن نمک دریا و لیمو زده شده سرو کنید (همانند تصویر).


گواکامول پارافیت: ۱ عدد آووکادو نگینی شده، آب ۱ عدد لیمو و نمک را در یک کاسه بریزید. ۱ عدد گوجه نگینی، ۱/۴ پیمانه پیاز قرمز نگینی شده، ۱ عدد هالوپینو دانه گرفته و خرد شده و نمک را در کاسه دیگری مخلوط کنید. یک لایه آووکادو و یک لایه مخلوط گوجه و پیاز را به ترتیب در لیوانهای بلند بریزید. روی آن را گشنیز بریزید، لبه‌های لیوان برش لیمو و چیپس تورتیلا بگذارید.
منبع: مجله قرمز
 

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
طرز تهیه کیک کدو ساده با تزئین خامه‌ای به صورت تصویری

%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%AF%D9%88.jpg

کیک کدو یک بخش اساسی پاییز هر سال است. من فکر می کنم یکی از بهترین روشهای فرو رفتن در فضای پاییزی درست کردن کیک کدو و خوردن آن با چای در یک عصر پاییزی است. کیک کدو ساده همراه با ادویه‌های مخصوص شیرینی و نانهای پاییزی کیکی نرم، مرطوب و خوشمزه است. این کیک از رنگ زیبای کدو و طعم آن بهره می‌گیرد و با تزئین خامه‌ای یک دوگانه رنگی زیبا ایجاد می‌کند.

کیک کدو

این موقع از سال همه دنبال غذاهای رنگارنگ و بخصوص با رنگهای نارنجی و زرد و قرمز است. من قبلا به شما نان کدو را یاد داده‌ام اما کیک کدو دست کمی از آن ندارد و با تزئین خامه‌ای زیباتر شده است. علاوه بر اینکه یکی از بهترین دستورات کیک است که بسیار ساده و آسان است و درست کردن وقت چندانی از شما نمی‌گیرد چون زمان پخت آن هم کوتاه است. مواد تشکیل دهنده کیک همان موادی ست که در اکثر کیکهای ساده و اسفنجی موجود است. از این جهت این یکی از کیکهای رویایی من است. شما حتی می‌توانید از آن به عنوان کیک مهمانی استفاده کنید چون ظاهر ساده و دوست داشتنی آن مهمانهان شما را خوشحال خواهد کرد.

مواد لازم برای کیک کدو

۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۲۵ گرم) آرد (با قاشق در پیمانه ریخته و سطح آن را صاف کنید)

۳ قاشق چایخوری ادویه کیک کدو (یک قاشق از هر یک از ادویه‌های دارچین، زنجبیل، جوز، میخک)

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری نمک

۳/۴ پیمانه شکر سفید و ۳/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای روشن

۱ پیمانه روغن گیاهی

۴ عدد تخم مرغ بزرگ

۴۲۵ گرم پوره کدو یا ۱ و ۳/۴ پیمانه

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

مواد لازم برای تزئین پنیر خامه‌ای
۲۲۰ گرم پنیر خامه‌ای در دمای اتاق

۱ پیمانه کره نزدیک به دمای اتاق

۳ و ۱/۲ پیمانه شکر پودر شده

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه کیک کدو
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک ظرف فر ۱۳ در ۹ اینچ را با اسپری آشپزی یا کره چرب کنید.

در یک کاسه متوسط مواد خشک یعنی آرد، ادویه پای کدو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.


شکر سفید، شکر قهوه‌ای، روغن گیاهی، پوره کدو و وانیل را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.


هم بزنید تا زمانی که بخوبی مخلوط شوند با استفاده از یک همزن برقی آنها را بخوبی با هم مخلوط کنید


مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید. کل ترکیب آرد را به مخلوط کدو اضافه کنید.


مخلوط کنید تا ترکیب شوند. بعد از مخلوط کردن مواد تر و خشک با همزن بهم برقی بزنید تا اینکه فقط مخلوط شوند نیازی به زیاد هم زدن نیست.


مواد را داخل ظرف چرب شده بریزید. مواد مخلوط را داخل ظرف چرب شده بریزید. پهن کنید تا زمانی که به طور یکسان در ظرف پخش شود و سطح آن صاف باشد. لبه‌های ظرف را پاک کنید.


پختن کیک. ظرف را در فر از پیش گرم شده بریزید بگذارید تا کاملا پخته شود به این صورت که وقتی خلال دندان را در آن فرو می‌برید تمیز بیرون بیاید. به طور متوسط حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه. بعد از فر خارج کرده بگذارید روی توری خنک کننده تا به طور کامل خنک شود.


درست کردن تزئین خامه‌ای کیک
در یک کاسه بزرگ کره، پنیر خامه‌ای و شکر پودر شده را بریزید و ترکیب کنید.


مواد را با همزن بزنید تا لطیف شود. مواد داخل کاسه را با همزن برقی بزنید (میله‌های همزن باید کاملا تمیز باشد) تا زمانی که کاملا لطیف، یکدست و پف شود. روی سرعت پایین شروع کنید سپس سرعت را افزایش دهید تا وقتی که کاملا مخلوط شوند. این کار حدود ۳ یا ۴ دقیقه روی سرعت بالا زمان می‌برد تا کاملا لطیف شود.


تزئین کیک با خامه
خامه را روی کیک کدو خنک شده پخش کنید. آن را برش بزنید و میل کنید یا آن را در یخچال نگهداری کنید. به هنگامی که آن را در یخچال می‌گذارید برای سرو کردن چند دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند.


آیا همزن برقی لازم است؟
این خمیر مخلوط کردنش خیلی راحت است و شما می‌توانید به راحتی آن را انجام دهید. حتی برای تزئین خامه‌ای هم می‌توانید بدون استفاده از همزن برقی و تنها بادست این کار را انجام دهید. می‌توانید از ویسک دستی برای مخلوط کردن مواد خمیر و یک قاشق پلاستیکی برای مخلوط کردن خامه آن استفاده کنید در اینصورت باید مواد هم دمای اتاق باشند (نه نزدیک به دمای اتاق که در بخش مواد لازم گفته شد).

ادویه پای کدو را چگونه درست کنم؟
شما می‌توانید از مخلوط دلخواه خودتان به عنوان ادویه پای کدو استفاده کنید. می‌توانید ترکیب اختیاری خودتان را داشته باشید. استفاده از ۱ و ۳/۴ قاشق چایخوری دارچین، ۱/۲ قاشق جایخوری جوز، ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل و ۱/۴ قاشق چایخوری میخک.

می‌توان از سس سیب به جای روغن استفاده کرد؟
۱/۲ پیمانه سس سیب را می‌توان به جای ۱/۲ پیمانه روغن استفاده کرد تا چربی آن کمتر شود. بنابراین می توانید از ترکیب ۱/۲ پیمانه روغن و ۱/۲ پیمانه سس سیب در عوض یک پیمانه روغن گفته شده استفاده کرد.

پوره کدو را چگونه درست کنم

من در بخش نان کدو طرز تهیه پوره کدو را به شما گفته‌ام آن هم به چندین روش. بهتر است از نوعی استفاده کنید که داخل آن آب نریخته باشند و به حد کافی غلیظ باشد.

می‌توان کیک را به صورت لایه‌ای درست کرد؟
خب بله شما می‌توانید آن را در دو ظرف درست کنید و به صورت لایه‌ای روهم بگذارید. کیک کدو کره‌ای به صورت لایه‌ای درست می‌شود که اگر مایل باشید بعدا آن را به شما یاد خواهم داد.

کیک کدو چه مزه‌ای است؟
خب من می‌دانم که خیلی از شماها این ماده غذایی نارنجی رنگ را دوست ندارید و آن را بی مزه می‌دانید اما من به شما قول می‌دهم با خوردن این کیک تمام افکار منفی شما نسبت به کدوهای زیبا از بین می‌رود ضمن اینکه مقداری آنتی اکسیدان را هم به بدنتان هدیه می‌دهید. از این جهت امتحان کردنش حتی برای یکبار ارزش دارد. مزه کدو در این کیک اصلا مشخص نیست و شما احساس می‌کنید یک کیک کدو دارید با مزه کیک اسفنجی.
منبع: مجله قرمز
 

nika94

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
58
لطفا یکی از تبریز بگه راز درست کردن کوفته تبریزی چیه که فقط به دست خودشون درست بشه اینقدر خوشمزه اس؟
 

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 می 2003
نوشته‌ها
943
لایک‌ها
260
محل سکونت
تهران
آب دهنم راه افتاد.

دیروز کیک کدو خوردم و باعث شد به طرز عجیبی شیفته آشپزی بشم(فقط پختن کیک)
محض اطلاع انکه به شدت از آشپزی بدم میاد ولی این کیک نقطه عطفی شده


اگر دستور پخت خوب و تجربه شده ای در مورد کیک دارید بزارید و استفاده کنیم.
 

deltadecoration

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2019
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
2
سن
63

mandanayosefi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2019
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
33
مواد لازم برای 5 نفر :

اسفناج و شوید نیم کیلو
عدس و لپه یک کاسه ماست خوری
چغندر قند سفید یک عدد متوسط
آرد گندم یک کاسه ماست خوری
سرکه دو قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده دو عدد متوسط
نعناع داغ کمی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قرقوروت به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا به اندازه ی یک پارچ آب در قابلمه ی مورد نظرتان بریزید و بگذارید به جوش بیاید سپس نمک ،فلفل و زرد چوبه را داخل آن بریزید .
به آبهای در حال جوش سبزی های درشت خورد شده را به همراه عدس ها و چغندر اضافه کنید ،پس از پختن عدسها که حدودا پانزده تا بیست دقیقه طول می کشد لپه ها را که از قبل خیس کرده و پخته اید به آن اضافه کنید.
آرد گندم را با کمی آب سرد و نمک حل کرده تا به صورت مایع غلیظی در آید و به مواد به آرامی و با هم زدن بیافزایید تا ربع ساعت بجوشد و بوی خامی آرد حس نشود سپس دو قاشق سرکه را به همراه یک قاشق نعناع و پیاز داغ به مواد اضافه کنید که در صورت تمایل می توانید سرکه را بیشتر بریزید .
آش شما آماده است که پس از کشیدن با بقیه ی نعناع و پیاز داغها تزیین کرده و می‌توانید بسته به مزاج با شکر یا قرقوروت میل نمایید.
سلام دوست عزیز مرسی از اموزشتون . سایت https://digchii.com/ هم اموزش های خوبی داره برای آشپزی و غذاهای ایرانی
 

mandanayosefi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2019
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
33
سلام دوست عزیز مرسی از اموزشتون . سایت https://digchii.com/ هم اموزش های خوبی داره برای آشپزی و غذاهای ایرانی
 

logofun

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2011
نوشته‌ها
2,003
لایک‌ها
1,115
محل سکونت
همینـجـــــــــا

S.abbasi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
دستور پخت با مایکروویو هم بگذارید بدون کانوکشن البته
 

p9q

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
محل سکونت
تهران
سلام
دوستان کسی دستور پخت سیب زمینی سوخاری رو بلده ؟
 

h3saam

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
392
دستور پخت کباب برگ هم بزارین
 
بالا