منتخب بازارچه

zendegi321

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2020
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
2
سن
35
طرز تهیه پیراشکی گوشت


برای شروع، روغن و پیاز سرخ شده و گوشت چرخی را در تابه ریخته و شعله زیر آن را روشن می‌کنیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد از سرخ شدن گوشت، رب گوجه‌فرنگی را در نصف لیوان آب حل کرده و به مواد فوق اضافه می‌کنیم.

صبر می‌کنیم تا مجددا آب گوشت کشیده شود. سپس جعفری خرد شده را به مواد پیراشکی اضافه کرده و شعله را خاموش می‌کنیم. حالا مواد میانی پیراشکی گوشت، برای استفاده آماده است.

در روش‌های جدید طبخ این غذا، به مواد میانی پیراشکی، به دلخواه قارچ و فلفل دلمه‌ای اضافه می‌کنند. برای اینکار قارچ خرد شده را با مقدار کمی آبلیمو و نمک و روغن تفت داده و به مواد میانی اضافه می‌کنند.

اکنون طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر و مایه میانی که از قبل آماده کرده‌اید، کاری بسیار ساده است.

ابتدا روی یک سطح صاف مانند میز را آرد می‌پاشیم. خمیر آماده شده را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و با وردنه روی سطح میز پهن می‌کنیم به حدی که ضخامت خمیر نیم سانتیمتر گردد. سپس با دهانه لیوان یا قالب گرد کوچک، دایره‌هایی از خمیر می‌بریم. از مایه‌ی گوشتی آماده شده وسط خمیر گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم می‌آوریم. لبه خمیر را با فشار دست یا چنگال به هم چسبانده، به طوری که مواد میانی پیراشکی گوشت محفوظ بماند.
 

dambbel

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2020
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
31
دستور پخت رتتویی
بادمجان و گوجه فرنگی و کدوی زرد و سبز رو حلقوی کنید و داخل ظرف جدا بریزید
پیاز را با نمک و فلفل مخلوط کنید و فلفل دلمه ها و رب گوجه فرنگی و ریحون را به آن اضافه کنید(ریحون رو آخر بریزید که پلاسیده نشه) بعد از کمی تفت دادن کدوها و بادمجان خرد شده را در ظرف مخلوط پیاز بچینید.

دستور سس مخصوص
ریحان و جعفری و پودر سیر و نمک و فلفل و آویشن و کمی روغن زیتون رو در ظرف میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
سس آماده شده رو روی مواد میریزیم و ظرف را در فر قرار می دهیم و برای یک ساعت در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهیم.
فیلمش رو میتونین تو دستور پخت ببینین
 

azita78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2021
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سن
29
تقریبا از اواخر سال ۹۷ کافه رستورانی در محدوده میدان پونک و مرکز خرید بوستان شروع به کار کرد که تا پیش از این نمونه مشابه آن را در این حوالی شاهد نبودیم. پرسوناژ یک کافه رستوران دنج و خوش حس و ظرفیتی حدود ۴۵ نفر با منوی غذایی و نوشیدنی بسیار متنوع و جذاب است که سرویس چای و قلیان عربی آن از پرطرفدارهای منطقه است. میز و صندلی کلاسیک، دیوارهای خاص با رنگ و بوی هنرهای تجسمی، منوی ایرانی و فرنگی و پذیرایی گرم و صمیمی سبک این کافه را تلفیقی و همه پسند کرده است. راه اندازی این رستوران با ایده مدیر آن آغاز شد.

دستور غذاهای کافه رستورانی محبوب


پرسوناژ هر روز هفته و از ساعت ۱۱ صبح تا تقریبا ۱۲ شب میزبان میهمانان پر و پاقرص خود است. این کافه رستوران به دلیل نزدیکی به مراکز آموزشی و دانشگاه های بزرگ منطقه غرب تهران از پاتوق های پرطرفدار دانشجویان، بخصوص دانشجویان حوزه هنر و نمایش است. سرویس دهی خوب در کنار قیمت واقعا منصفانه از دیگر دلایل محبوبیت پرسوناژ، یکی از بهترین کافه رستوران های غرب تهران شده است. کافه رستوران پرسوناژ منوی مبسوط و کاملی دارد. این منو شامل انواع نوشیدنی سرد و گرم است که برای همه جور سبک و سلیقه ای انتخاب در آن وجود دارد. از یک شات اسپرسو تلخ مایل به ترش بگیرید تا شربت خاکشیر و تخم شربتی. البته با توجه به تابستان و فصل گرما نوشیدنی های سرد طرفداران بیشتری دارد. از محبوب ترین نوشیدنی های پرسوناژ شیک های جذاب و خنک و خوشمزه آن هستند. شیک هایی که با پشمک تزئین می شوند و عطر طعم ایرانی را به این خنکی دلچسب اضافه می کنند.
 

azita78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2021
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سن
29
برای این پیتزاهای جمع و جور و فوری میشه از نان تست هم استفاده کرد .

میشه نان باگت رو هم از وسط باز گرد و با وردنه صاف و تختش کرد و مواد پیتزا رو روش ریخت و توی فر گذاشت. خوب میشه ، البته نه برای اینکه همیشه به این روش پیتزا درست کنیم!
بهترین پیتزا باید در کافه رستوران باروژ بخورید. من یکبار آنجا رفتم


تقریبا از اواخر سال ۹۷ کافه رستورانی در محدوده میدان پونک و مرکز خرید بوستان شروع به کار کرد که تا پیش از این نمونه مشابه آن را در این حوالی شاهد نبودیم. پرسوناژ یک کافه رستوران دنج و خوش حس و ظرفیتی حدود ۴۵ نفر با منوی غذایی و نوشیدنی بسیار متنوع و جذاب است که سرویس چای و قلیان عربی آن از پرطرفدارهای منطقه است. میز و صندلی کلاسیک، دیوارهای خاص با رنگ و بوی هنرهای تجسمی، منوی ایرانی و فرنگی و پذیرایی گرم و صمیمی سبک این کافه را تلفیقی و همه پسند کرده است. راه اندازی این رستوران با ایده مدیر آن آغاز شد.

باروژ کافه رستورانی محبوب دانشجویان
پرسوناژ هر روز هفته و از ساعت ۱۱ صبح تا تقریبا ۱۲ شب میزبان میهمانان پر و پاقرص خود است. این کافه رستوران به دلیل نزدیکی به مراکز آموزشی و دانشگاه های بزرگ منطقه غرب تهران از پاتوق های پرطرفدار دانشجویان، بخصوص دانشجویان حوزه هنر و نمایش است. سرویس دهی خوب در کنار قیمت واقعا منصفانه از دیگر دلایل محبوبیت پرسوناژ، یکی از بهترین کافه رستوران های غرب تهران شده است. کافه رستوران پرسوناژ منوی مبسوط و کاملی دارد. این منو شامل انواع نوشیدنی سرد و گرم است که برای همه جور سبک و سلیقه ای انتخاب در آن وجود دارد. از یک شات اسپرسو تلخ مایل به ترش بگیرید تا شربت خاکشیر و تخم شربتی. البته با توجه به تابستان و فصل گرما نوشیدنی های سرد طرفداران بیشتری دارد. از محبوب ترین نوشیدنی های پرسوناژ شیک های جذاب و خنک و خوشمزه آن هستند. شیک هایی که با پشمک تزئین می شوند و عطر طعم ایرانی را به این خنکی دلچسب اضافه می کنند.
 

azita78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2021
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سن
29
مایونز نوعی امولسیون چرب و غلیظ است که از ترکیب روغن، زرده تخم مرغ، آبلیمو یا سرکه تهیه می شود. اغلب افراد سس مایونز را با سس سالاد اشتباه می گیرند، حال آنکه سس سالاد حاوی زرده تخم مرغ نیست و قدری شیرین تر از مایونز می باشد.

تاریخچه مایونز


مایونز نخستین بار در سال ۱۷۵۶ توسط یک آشپز فرانسوی که سرآشپز دوک دی ریچلیو بود اختراع شد. پس از آنکه دوک در نبرد خود با بریتانیایی ها در بندر “ماهون” به پیروزی دست پیدا کرد، سرآشپز او به یمن این پیروزی ضیافتی ترتیب داد و روی غذاها را با نوعی سس خاص که حالت کرمی داشت تزیین نمود و نام آنرا به افتخار فتح دوک “ماهونز” گذاشت و از آن پس این نام در زبان های ملل مختلف چرخید و نهایتاً به حالت امروزی “مایونز” درآمد.

طرز تهیه


برای تهیه مایونز ابتدا آبلیمو و یا سرکه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنند و بعد روغن را قطره قطره به آن اضافه می کنند تا به طور کامل با آن مخلوط گردد. اگر روغن به سرعت به ترکیبات اضافه شود، به خوبی در آن حل نمی شود اما زمانیکه سس غلیظ شد می توان روغن را سریع تر به آن اضافه کرد؛ سپس می توان سایر چاشنی ها را نیز به آن اضافه نمود. این روزها وجود مخلوط کن، همزن برقی، و میکسر کار را راحت کرده و همه افراد به سادگی می توانند در خانه سس درست کنند. کلیه کارشناسان علم تغذیه به اتفاق آرا تائید می کنند که طعم سس های خانگی به مراتب دلچسبتر و لذیذتر از انواع صنعتی آن است.

از آنجایی که سس های خانگی تحت فرآیندهای شیمیایی قرار نمی گیرند، بهتر است تا آنجایی که می توانید از تخم مرغ های تازه استفاده کنید. مایونز خانگی در یخچال به مدت ۳-۴ روز قابل نگهداری و مصرف است.

سس های کارخانه ای تا ۶ ماه نیز قابل نگهداری و استفاده در یخچال می باشند. اصولاً از مایونز به عنوان ترکیب اولیه تهیه سایر سس ها مانند سس هزار جزیره و سس تارتار استفاده می شود.

مایونز شامل ۷۰ تا ۸۰ درصد چربی می باشد که شاید استفاده آن در برخی **** ها قدغن اعلام شده باشد. این روزها انواع مایونزهای کم چرب هم در بازار موجود می باشند که گزینه های سالم تری محسوب می شوند اما دیگر نمی توان به آنها مایونز واقعی گفت چراکه فاقد زرده تخم مرغ می باشند.

شرایط نگهداری


- زمانیکه درب سس را باز می کنید، حتماً آنرا درون یخچال قرار دهید. در این حالت تا حدود ۶ ماه می توانید از آنها استفاده کنید.

- مایونزهای کارخانه ای را می توانید برای مدت کوتاهی در دمای معمولی نیز قرار دهید اما این امکان وجود دارد که پس از مدتی طعم و بوی اولیه خود را از دست بدهند.

- فریز کردن و نگهداری در دمای خیلی پایین سبب جداشدن محتویات سس شده و تغییرات نامساعدی در بافت ماده ایجاد می کنند.

- مایونزهای خانگی عمرشان حداکثر ۴ روز در یخچال است.
به نظر من همین را می توانید در رستوران و هم میل کنید. شاید این تجربه اصلا بد نباشد.
اگر اهل بازی های تخته ای هستید قبل از راه اندازی این رستوران و کافه حتی به این هم فکر شده است . و دوست دارید با همراهانتان و زمانی که در کافه پرسوناژ هستید حسابی سرگرم شوید و معاشرت کنید می توانید از انواع بازی هایی تخته ای که این کافه برای شما در نظر گرفته شده است استفاده کنید. خلاصه هر آنچه خوبان دارند پرسوناژ در یکجا برای شما جمع کرده است
 

azita78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2021
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سن
29
طرز تهیه پیراشکی گوشت


برای شروع، روغن و پیاز سرخ شده و گوشت چرخی را در تابه ریخته و شعله زیر آن را روشن می‌کنیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد از سرخ شدن گوشت، رب گوجه‌فرنگی را در نصف لیوان آب حل کرده و به مواد فوق اضافه می‌کنیم.

صبر می‌کنیم تا مجددا آب گوشت کشیده شود. سپس جعفری خرد شده را به مواد پیراشکی اضافه کرده و شعله را خاموش می‌کنیم. حالا مواد میانی پیراشکی گوشت، برای استفاده آماده است.

در روش‌های جدید طبخ این غذا، به مواد میانی پیراشکی، به دلخواه قارچ و فلفل دلمه‌ای اضافه می‌کنند. برای اینکار قارچ خرد شده را با مقدار کمی آبلیمو و نمک و روغن تفت داده و به مواد میانی اضافه می‌کنند.

اکنون طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر و مایه میانی که از قبل آماده کرده‌اید، کاری بسیار ساده است. این دستور غذای ویژه ای است اما برای طراحی منو و راه اندازی رستوران نیز به همین اصول نیاز خواهید داشت.

ابتدا روی یک سطح صاف مانند میز را آرد می‌پاشیم. خمیر آماده شده را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و با وردنه روی سطح میز پهن می‌کنیم به حدی که ضخامت خمیر نیم سانتیمتر گردد. سپس با دهانه لیوان یا قالب گرد کوچک، دایره‌هایی از خمیر می‌بریم. از مایه‌ی گوشتی آماده شده وسط خمیر گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم می‌آوریم. لبه خمیر را با فشار دست یا چنگال به هم چسبانده، به طوری که مواد میانی پیراشکی گوشت محفوظ بماند.
 
بالا