zendegi321
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 14 ژوئن 2020
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 3
- سن
- 39
طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای شروع، روغن و پیاز سرخ شده و گوشت چرخی را در تابه ریخته و شعله زیر آن را روشن میکنیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و اجازه میدهیم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد از سرخ شدن گوشت، رب گوجهفرنگی را در نصف لیوان آب حل کرده و به مواد فوق اضافه میکنیم.
صبر میکنیم تا مجددا آب گوشت کشیده شود. سپس جعفری خرد شده را به مواد پیراشکی اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم. حالا مواد میانی پیراشکی گوشت، برای استفاده آماده است.
در روشهای جدید طبخ این غذا، به مواد میانی پیراشکی، به دلخواه قارچ و فلفل دلمهای اضافه میکنند. برای اینکار قارچ خرد شده را با مقدار کمی آبلیمو و نمک و روغن تفت داده و به مواد میانی اضافه میکنند.
اکنون طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر و مایه میانی که از قبل آماده کردهاید، کاری بسیار ساده است.
ابتدا روی یک سطح صاف مانند میز را آرد میپاشیم. خمیر آماده شده را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و با وردنه روی سطح میز پهن میکنیم به حدی که ضخامت خمیر نیم سانتیمتر گردد. سپس با دهانه لیوان یا قالب گرد کوچک، دایرههایی از خمیر میبریم. از مایهی گوشتی آماده شده وسط خمیر گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم میآوریم. لبه خمیر را با فشار دست یا چنگال به هم چسبانده، به طوری که مواد میانی پیراشکی گوشت محفوظ بماند.
برای شروع، روغن و پیاز سرخ شده و گوشت چرخی را در تابه ریخته و شعله زیر آن را روشن میکنیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و اجازه میدهیم آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد از سرخ شدن گوشت، رب گوجهفرنگی را در نصف لیوان آب حل کرده و به مواد فوق اضافه میکنیم.
صبر میکنیم تا مجددا آب گوشت کشیده شود. سپس جعفری خرد شده را به مواد پیراشکی اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم. حالا مواد میانی پیراشکی گوشت، برای استفاده آماده است.
در روشهای جدید طبخ این غذا، به مواد میانی پیراشکی، به دلخواه قارچ و فلفل دلمهای اضافه میکنند. برای اینکار قارچ خرد شده را با مقدار کمی آبلیمو و نمک و روغن تفت داده و به مواد میانی اضافه میکنند.
اکنون طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر و مایه میانی که از قبل آماده کردهاید، کاری بسیار ساده است.
ابتدا روی یک سطح صاف مانند میز را آرد میپاشیم. خمیر آماده شده را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و با وردنه روی سطح میز پهن میکنیم به حدی که ضخامت خمیر نیم سانتیمتر گردد. سپس با دهانه لیوان یا قالب گرد کوچک، دایرههایی از خمیر میبریم. از مایهی گوشتی آماده شده وسط خمیر گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم میآوریم. لبه خمیر را با فشار دست یا چنگال به هم چسبانده، به طوری که مواد میانی پیراشکی گوشت محفوظ بماند.