منتخب بازارچه

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18

مایونز نوعی امولسیون چرب و غلیظ است که از ترکیب روغن، زرده تخم مرغ، آبلیمو یا سرکه تهیه می شود. اغلب افراد سس مایونز را با سس سالاد اشتباه می گیرند، حال آنکه سس سالاد حاوی زرده تخم مرغ نیست و قدری شیرین تر از مایونز می باشد.

تاریخچه مایونز


مایونز نخستین بار در سال ۱۷۵۶ توسط یک آشپز فرانسوی که سرآشپز دوک دی ریچلیو بود اختراع شد. پس از آنکه دوک در نبرد خود با بریتانیایی ها در بندر “ماهون” به پیروزی دست پیدا کرد، سرآشپز او به یمن این پیروزی ضیافتی ترتیب داد و روی غذاها را با نوعی سس خاص که حالت کرمی داشت تزیین نمود و نام آنرا به افتخار فتح دوک “ماهونز” گذاشت و از آن پس این نام در زبان های ملل مختلف چرخید و نهایتاً به حالت امروزی “مایونز” درآمد.

طرز تهیه


برای تهیه مایونز ابتدا آبلیمو و یا سرکه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنند و بعد روغن را قطره قطره به آن اضافه می کنند تا به طور کامل با آن مخلوط گردد. اگر روغن به سرعت به ترکیبات اضافه شود، به خوبی در آن حل نمی شود اما زمانیکه سس غلیظ شد می توان روغن را سریع تر به آن اضافه کرد؛ سپس می توان سایر چاشنی ها را نیز به آن اضافه نمود. این روزها وجود مخلوط کن، همزن برقی، و میکسر کار را راحت کرده و همه افراد به سادگی می توانند در خانه سس درست کنند. کلیه کارشناسان علم تغذیه به اتفاق آرا تائید می کنند که طعم سس های خانگی به مراتب دلچسبتر و لذیذتر از انواع صنعتی آن است.

از آنجایی که سس های خانگی تحت فرآیندهای شیمیایی قرار نمی گیرند، بهتر است تا آنجایی که می توانید از تخم مرغ های تازه استفاده کنید. مایونز خانگی در یخچال به مدت ۳-۴ روز قابل نگهداری و مصرف است.

سس های کارخانه ای تا ۶ ماه نیز قابل نگهداری و استفاده در یخچال می باشند. اصولاً از مایونز به عنوان ترکیب اولیه تهیه سایر سس ها مانند سس هزار جزیره و سس تارتار استفاده می شود.

مایونز شامل ۷۰ تا ۸۰ درصد چربی می باشد که شاید استفاده آن در برخی رژیم ها قدغن اعلام شده باشد. این روزها انواع مایونزهای کم چرب هم در بازار موجود می باشند که گزینه های سالم تری محسوب می شوند اما دیگر نمی توان به آنها مایونز واقعی گفت چراکه فاقد زرده تخم مرغ می باشند.

شرایط نگهداری


- زمانیکه درب سس را باز می کنید، حتماً آنرا درون یخچال قرار دهید. در این حالت تا حدود ۶ ماه می توانید از آنها استفاده کنید.

- مایونزهای کارخانه ای را می توانید برای مدت کوتاهی در دمای معمولی نیز قرار دهید اما این امکان وجود دارد که پس از مدتی طعم و بوی اولیه خود را از دست بدهند.

- فریز کردن و نگهداری در دمای خیلی پایین سبب جداشدن محتویات سس شده و تغییرات نامساعدی در بافت ماده ایجاد می کنند.

- مایونزهای خانگی عمرشان حداکثر ۴ روز در یخچال است.

 
Last edited by a moderator:

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18
مواد لازم برای 5 نفر :

اسفناج و شوید نیم کیلو
عدس و لپه یک کاسه ماست خوری
چغندر قند سفید یک عدد متوسط
آرد گندم یک کاسه ماست خوری
سرکه دو قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده دو عدد متوسط
نعناع داغ کمی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قرقوروت به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا به اندازه ی یک پارچ آب در قابلمه ی مورد نظرتان بریزید و بگذارید به جوش بیاید سپس نمک ،فلفل و زرد چوبه را داخل آن بریزید .
به آبهای در حال جوش سبزی های درشت خورد شده را به همراه عدس ها و چغندر اضافه کنید ،پس از پختن عدسها که حدودا پانزده تا بیست دقیقه طول می کشد لپه ها را که از قبل خیس کرده و پخته اید به آن اضافه کنید.
آرد گندم را با کمی آب سرد و نمک حل کرده تا به صورت مایع غلیظی در آید و به مواد به آرامی و با هم زدن بیافزایید تا ربع ساعت بجوشد و بوی خامی آرد حس نشود سپس دو قاشق سرکه را به همراه یک قاشق نعناع و پیاز داغ به مواد اضافه کنید که در صورت تمایل می توانید سرکه را بیشتر بریزید .
آش شما آماده است که پس از کشیدن با بقیه ی نعناع و پیاز داغها تزیین کرده و می‌توانید بسته به مزاج با شکر یا قرقوروت میل نمایید.
 

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18
مواد لازم:
برنج=2 پیمانه
انار دانه شده= یک و نیم پیمانه
خلال پسته= یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده=1 پیمانه
پودر تخم گشنیز= 1قاشق مربا خوری
کشمش پلویی=نصف پیمانه
زعفران=به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

مرحله 2 - مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

مرحله 3 - هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
 

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18

مواد لازم برای کوبیده مرغ:


گوشت مرغ چرخکرده=500 گرم
دنبه ی گوسفند=50 گرم
پیاز متوسط رنده شده آبگرفته=1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زعفران=به میزان لازم
مواد لازم برای کوبیده گوشت:

گوشت چرخکرده گوسفند=500 گرم
پیاز رنده شده آبگرفته=1 عدد متوسط
نمک و فلفل=به میزان لازم
گوجه فرنگی ،جعفری،ریحان و لیموترش=برای تزئین

طرز تهیه:
1. گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخکرده گوسفند،پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعران با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه خوب ورز دهید.
2. گوشت گوسفند را هم به همین ترتیب،با پیاز رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کرده و کاملا ورز دهید و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
3. اکنون اول گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نصف دیگر سیخ را گوشت مرغ بکشید و با انگشت آن را حالت دهید.
4. کباب دو رنگ را روی کباب پز بگذارید و سیخ کباب را مرتبا پشت و رو کنید تا کباب نسوزد.
5. بعد از پخت کباب را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی کباب شده و جعفری و ریحان و لیمترش تزئین کنید.
 

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18
مواد لازم

سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
4 عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک
1 عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
4/1 1 فنجان سبیب زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)


دستور العمل

1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از 12 دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم

2.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است
 
Last edited:

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18
موارد لازم برای ۵ نفر:

شیر= 5 پیمانه
شکر= به میزان دلخواه
نشاسته ذرت= 3-2 قاشق غذا خوری
دارچین خشک= 2 عدد
آب =1/2 پیمانه

طرز تهیه:


شیر، شکر و دارچین رو در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار بدین.آب و نشاسته ذررت رو با هم اونقدر مخلوط کنید تا کاملا در هم حل بشن. محلول آب و نشاسته رو با شیر قاطی کنید، کم کم هم بزنید تا به جوش بیاد و غلیظ بشه.نوشیدنی‌ شما آماده هست، میتونید سروش کنید.
اگه خواستید میتونید از شکلات یا کاکائو هم تو این نوشیدنی‌ استفاده کنید.
 

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18
مواد لازم:

آرد سفيد= 120 گرم
آرد ذرت =30 گرم
آب‌جوش= دو قاشق غذاخوري
شكر =150 گرم
تخم‌مرغ =شش عدد
وانيل =نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر =يك قاشق چايخوري

طرز تهيه:

زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و هم مي‌‌زنيم به زرده، شكر و وانيل اضافه مي‌‌كنيم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم مي‌‌زنيم در اين هنگام سفيده زده شده را افزوده و آرام مي‌‌زنيم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌‌كنيم و آرام با همزن مي‌‌زنيم.
فر را با حرارت180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده، قالبي را كه كف آن كاغذ پهن كرده‌ايم آماده مي‌‌كنيم. (قالب به شكل مربع يا مستطيل باشد و مواد كيك بايد به اندازه يك سانتي‌متر قالب را پر كند) مواد را در قالب ريخته و به مدت 15 دقيقه در فر مي‌‌گذاريم تا بپزد توجه داشته باشيد كيك خشك نشود. بعد كيك را از فر خارج و آن را از طول لوله مي‌‌كنيم (مي‌‌توانيد از پارچه نمدار براي لوله كردن كيك استفاده كنيد) و مي‌‌گذاريم تا خنك شود. بعد خامه زده‌شده را روي كيك ريخته و صاف كرده و آن را باز لوله مي‌‌كنيم. بعد روي رولت را با خامه و توت‌فرنگي تزئين مي‌‌كنيم.براي تهيه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادي هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد.
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,000
لایک‌ها
3,121
نشاسته ذرت= 3-2 قاشق غذا خوری : اين يعني چه ؟‌ من نشاسته ديدم . ذرت هم فكر كنم ديدم . ولي نشاسته ذرت هم حتي نشنيدم .
 

DOKHTAR- IRONI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز نشاسته ی ذرت رو میتونید از عطاری ها یا لوازم قنادی ها تهیه کنید
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,000
لایک‌ها
3,121
با تشكر از دوست عزيز . عليك !
 

jaido

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
115
مواد لازم:
یک کیلوگرم
میگوی بدون سر

نصف استکان
روغن مایع

4 قاشق غذاخوری
آب پیاز

2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده

یک قاشق چای خوری
فلفل

به مقدار لازم
نمک

مقداری
کره


طرز تهیه:

میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید.

ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب نمایید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. میگوها را در دیس بچینید و با لیموترش ، خیارشور، جعفری و نخودفرنگی تزئین نمایید.
 

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,267
لایک‌ها
3,542
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
مواد لازم برای ۶ نفر:
- گوشت چرخ کرده:یک کیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت ۵۰%)
پیاز: ۳۰۰ گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت
زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل؛ به مقدار کافی

نکاتی به نگام خرید گوشت مورد نیاز:
۱-مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها)
گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را
انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی
تامین می شود. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا
گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت
گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.

۲- گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم ۴ بار) چرخ شود. این کار به ورز
داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.

روش آماده سازی و عمل آوری:
۱ – ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.
نکته۱:مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن آن به
هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.
نکته ۲: حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

۲ – گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.
نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود.

۳-زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی
بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا
کند. همانطور که گفته شد این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است
بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل
ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳
ساعت در یخچال و یا بیرون از آن قرار دهید تا اصطلاحا عمل آید.

به سیخ کشیدن کباب ها:
۱-برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
۲-قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی
مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه
کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک
درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه
دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.
در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان
شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و
کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.

نحوه پخت:
اکنون آتش را بر پا کرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را
توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و
تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در
صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین
رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور
کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با
دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک
طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی
گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نکته: با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر
یکی دو تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

نحوه سرو غذا:

شما می توانید برای خوشمزه تر شدن غذای خود آن را با مخلفاتی چون گوجه و فلفل
سبز سرخ شده و سماق و سبزی های معطر، بویژه ریحان و نوشیدنی سالمی چون دوغ
به همراه کمی نان تازه میل کنید.
در صورت تمایل هم می توانید آن را به همراه پلو و به صورت چلو کباب نوش جان کنید.

منبع : لقمه
 

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2012
نوشته‌ها
789
لایک‌ها
45
محل سکونت
دانمارك-كپنهاك
مواد لازم برای ۶ نفر:
- گوشت چرخ کرده:یک کیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت ۵۰%)
پیاز: ۳۰۰ گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت
زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل؛ به مقدار کافی

نکاتی به نگام خرید گوشت مورد نیاز:
۱-مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها)
گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را
انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی
تامین می شود. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا
گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت
گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.

۲- گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم ۴ بار) چرخ شود. این کار به ورز
داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.

روش آماده سازی و عمل آوری:
۱ – ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.
نکته۱:مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن آن به
هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.
نکته ۲: حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

۲ – گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.
نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود.

۳-زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی
بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا
کند. همانطور که گفته شد این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است
بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل
ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳
ساعت در یخچال و یا بیرون از آن قرار دهید تا اصطلاحا عمل آید.

به سیخ کشیدن کباب ها:
۱-برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
۲-قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی
مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه
کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک
درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه
دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.
در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان
شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و
کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.

نحوه پخت:
اکنون آتش را بر پا کرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را
توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و
تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در
صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین
رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور
کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با
دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک
طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی
گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نکته: با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر
یکی دو تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

نحوه سرو غذا:

شما می توانید برای خوشمزه تر شدن غذای خود آن را با مخلفاتی چون گوجه و فلفل
سبز سرخ شده و سماق و سبزی های معطر، بویژه ریحان و نوشیدنی سالمی چون دوغ
به همراه کمی نان تازه میل کنید.
در صورت تمایل هم می توانید آن را به همراه پلو و به صورت چلو کباب نوش جان کنید.

منبع : لقمه
به نظرم كباب درست كردن كاره مردها هستش اكثره مردها كباب درست كردن تو خون شونه
 

Katatonia

Registered User
تاریخ عضویت
2 آپریل 2012
نوشته‌ها
426
لایک‌ها
171
ممنون از تاپیکتون.خیلی خوبه اما همه مرد ها تو پختن کباب حرفه ای هستن.نیازی به آموزش نبود اما باز هم زحمتتون جای قدر دانی داره
 

noonkhoshki

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2012
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
41
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

  • گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه سبز=۴ عدد
  • زیتون=۱۰ عدد
  • کنسرو قارچ=۱ قوطی
  • پیاز=۲ عدد بزرگ
  • رب گوج فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون=بقدر کافی
  • پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی
  • نان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازم
  • نمک و فلفل=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پیتزا:

  • سس گوجه فرنگی=نصف لیوان
  • سیر=۶ حبه
  • روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
  • پور آویشن=۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم.
نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود. طرز تهیه سس:
سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پور آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا آماده شود.
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,051
لایک‌ها
8,194
محل سکونت
My Sweet Home
برای این پیتزاهای جمع و جور و فوری میشه از نان تست هم استفاده کرد .

میشه نان باگت رو هم از وسط باز گرد و با وردنه صاف و تختش کرد و مواد پیتزا رو روش ریخت و توی فر گذاشت. خوب میشه ، البته نه برای اینکه همیشه به این روش پیتزا درست کنیم!
 

persianphonix

Registered User
تاریخ عضویت
27 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
270
لایک‌ها
111
محل سکونت
MARS PLANET
مواد لازم:
سیب زمینی=یک کیلو
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
پکینگ پادر یا جوش شیرین=یک قاشق مرباخوری سرخالی
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم،بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و پکینگ پادر را داخل تخم مرغ می ریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه می کنیمو بهم می زنیم. در تابه یا ظرف نسوزی سه چهار قاشق سوپخوری روغن می ریزیم می گذاریم داغ شود و مایع را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود. در تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود. کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه می بریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم می کنیم در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت می گذاریم قسمت زیرین کوکو هم سرخ شود بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را می چینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می نماییم
 
بالا