برگزیده های پرشین تولز

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سیب‌زمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم به‌صرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شده‌اند، هوادارش شوند.

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم

پیاز متوسط رنده شده: یک عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط:یک عدد، آب‌پز

روغن مایع: به میزان لازم

آبغوره: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1 آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

2 از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

توصیه های ویژه

1 - قبل از برگرداندن شامی‌ها به تابه روغن آن را خالی کنید.

2 - می‌توانید به جای جعفری از هر سبزی معطر دیگری که مایلید استفاده کنید.

3 - مقدار آبغوره به اندازه‌ای باشد که نصف شامی‌ها را بپوشاند.


66840_31620.gif.jpg
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,356
لایک‌ها
300
ممنون واقعا خوب وبد الهه خانم
میشه از ابغوره استفاده نکرد؟؟

خیر دوست عزیز . چون آبغوره ترشه باید استفاده کنیم
از الهه خانم هم ممنونیم برای دستور این غذا
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
سمبوسه پنیری






مواد اولیه




1قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 / 4 فنجان پیاز خرد شده
1 / 4 فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
1 حبه سیر
1 / 4 فنجان ذرت منجمد
1 / 4 فنجان کنسرو لوبیا سیاه (*قرمز)
5 اونس (1 فنجان) مرغ، خرد شده
1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
1 / 2 فنجان پنیر چدار خرد شده
2 قاشق غذاخوری (1 / 2 pkg) پنير پارمسان
24 عدد wrapperswonton ( *اگر در ايران موجود نيست از نان نازك لواش يا خمير استفاده كنيد، اين خمير را مي توانيد از نانوايي تهيه كرده يا خودتان درست كنيد)
روغن سرخ كردني يا كانولا به مقدار لازم






گام ۱




يك قاشق روغن زيتون در ماهيتابه بريزيد





گام ۲




پياز را خرد كرده در آن حدود 5 دقيقه تفت دهيد.





گام ۳




فلفل دلمه و سير را خرد كرده به پياز در حال تفت اضافه كنيد.





گام ۴




لوبياي كنسروي (*اگر كنسروي موجود نيست آن را كامل بپزيد) و ذرت را به مواد اضافه كنيد.





گام ۵




مرغ را همراه با مقداري آب و نمك و فلفل و رزد چوبه بپزيد. پس از پختن آن را ريش ريش كنيد





گام ۶




و به مواد اضافه كرده و تفت دهيد.





گام ۷




به آن كمي نمك و فلفل بزنيد.





گام ۸




پنير را به آن اضافه كنيد.





گام ۹




پنير پارمسان را نيز اضافه كنيد





گام ۱۰




و مواد را خوب هم بزنيد





گام ۱۱




يك ماهيتابه ديگر برداشته ، *در آن روغن سرخ كردني بريزيد. زير اجاق را كم كنيد تا روغن داغ شود.





گام ۱۲




wanton يا نان لواش را كه به صورت مربع شكل درآورده ايد را در ظرفي بچينيد





گام ۱۳




و با قاشق از مواد وسط آن بريزيد و آن را بپيچيد.





گام ۱۴




و در روغن داغ سرخ كنيد





گام ۱۵




به اين شكل





گام ۱۶




وقتي يك سمت آن سرخ شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر آن نيز سرخ شود





گام ۱۷





نوش جان





 
Last edited:

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
لازانیای اسفناج









مواد اولیه













لازانيا ....................... يك بسته
اسفناج ....................... 300 گرم
پنير ورقه اي ............... يك بسته
آويشن ........................ مقداري
روغن زيتون ............. يك قاشق غذاخوري










گام ۱













لازانيا را طبق دستور روي بسته با مقداري روغن و نمك و آب بپزيد.










گام ۲













كمي روغن زيتون كف ظرف ريخته










گام ۳













آويش به آن اضافه كنيد.










گام ۴













وقتي كه لازانيا در آب جوش نرم شد آن را آب كش كرده و با آب سرد آن را آبكشي كنيد.










گام ۵













سپس يك ورقه از لازانيا را در كف ظرف گذاشته










گام ۶













اسفناج را از قبل با آب سرد شسته در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود سپس آن را درشت خرد كرده و روي لازانيا بريزيد










گام ۷













و روي آن يك لايه پنير ورقه اي بگذاريد و روي آن آويشن بريزيد و به همين ترتيب ( يك لايه لازانيا،* يك لايه اسفناج و يك لايه پنير)










گام ۸













آن را به مدت 8 دقيقه در ماكروفر بگذاريد









گام ۹










حتما گرم سرو كنيد.
 
Last edited:

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
کالزونه(Calzone) | ایتالیایی





مواد اولیه




کالتسونه یا کالزونه خوراکی شبیه به پیتزا است که در کشور ایتالیا بسیار رایج است. شما با تغییر مواد داخل آن می توانید کالتسونه های متنوعی درست کنید.
قارچ ...................... 10 عدد
کدو ........................ 2 عدد
گوجه فرنگی ............. 1 عدد
پیاز ......................... 2 عدد
سینه مرغ تکه شده ....... 1 عدد
آویشن + نمک و فلفل و زردچوبه به مقار لازم
پنیر پیتزا...................... 1بسته
رب گوجه فرنگی ............. 2 قاشق غذاخوری
ریحان خشک ..................... مقداری





گام ۱




تمام مواد را یکدست خرد کنید





گام ۲




مرغ را با کمی آب ، یک پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه بپزید طوری که حدود 5 قاشق آب مرغ در آخر اضاافه بیاید.





گام ۳




سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی را با آب مرغ مخلوط کرده روی اجاق با حرارت ملایم بجوشانید تا خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. سپس به همراه مرغ تکه شده به سبزیجات بالا اضافه کنید و به آن آویشن بزنید.





گام ۴




در اینجا مواد داخل کالتسونه ما آماده است.





گام ۵




برای درست کردن خمیر به این لینک مراجعه کنید. تهیه خمیر پیتزا | Gourmand
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به آن ریحان خشک اضافه کرده آن را ورز دهید





گام ۶




ابتدا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را جداگانه با وردنه باز کنید. مواد را روی یکی از خمیرها بریزید





گام ۷




پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.





گام ۸




سپس خمیر دوم را روی آن گذاشته و با دقت دور دو خمیر را به هم متصل کنید. به کمک یک کارد دو برش کوچک سطحی عمودی و افقی روی خمیر بالایی بزنید.





گام ۹




آن را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.





گام ۱۰




کالستونه شما میتواند به صورت نیم دایره باشد. به این صورت که مواد را در یک سمت خمیر گذاشته و سمت دیگر را روی آن برگردانید.





گام ۱۱




و مطابق روش قبل دوطرف خمیر را به دقت به هم بچسبانید. سپس در فر بگذارید.





گام ۱۲





نوش جان


 
Last edited:

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
فوگاچا سیب زمینی





مواد اولیه




فكاچا (focaccia) يك نان ايتاليايي است كه با روغن زيتون و سبزيهاي معطر درست مي شود.
سيب زميني متوسط .................. 1 عدد
آرد ........................................... 3 پيمانه
روغن زيتون ............................... يك سوم پيمانه
خمير مايه ................................. 2 قاشق غذاخوري
نمك ........................................... مقداري
آب ولرم ....................................... يك پيمانه
سبزي معطر خشك شده ................ مقداري





گام ۱




ابتدا سيب زميني را با مقداري آب و نمك آبپز كنيد





گام ۲




بعد از آبپز شدن آن را پوست بگيريد





گام ۳




آرد را الك كرده كناري بگذاريد





گام ۴




به كمك يك چنگال سيب زميني آبپز شده را پوره (له كنيد)





گام ۵




2 قاشق غذاخوري خمير مايه را در ظرفي ريخته





گام ۶




و يك پيمانه آب ولرم (105 درجه فارنهايت) به آن اضافه كنيد و حسابي هم بزنيد تا خمير مايه در آب حل شود





گام ۷




به اين شكل





گام ۸




سپس سيب زميني پوره شده را به آن اضافه كنيد





گام ۹




و هم بزنيد





گام ۱۰




سپس روغن زيتون را به آن اضافه كنيد





گام ۱۱




و بعد آرد الك شده را نيز اضافه كنيد





گام ۱۲




نمك به آن بزنيد (بهتر است از قبل آرد و نمك را با هم مخلوط كنيد)





گام ۱۳




خميري كه به دست مي آيد به دليل اينكه رقيق نمي باشد ديگر قابل هم زدن نيست





گام ۱۴




پس با دست آن را حسابي ورز دهيد





گام ۱۵




تا خمير يك دستي بدست آيد





گام ۱۶




يك ظرف شيشه اي برداشته داخل آن را با كمي روغن چرب كنيد





گام ۱۷




خمير را داخل آن گذاشته





گام ۱۸




با پارچه يا حوله اي تمييز روي آن را بپوشانيد و حدود يك ساعت كناري بگذاريد





گام ۱۹




تا خمير حجيم و به اصطلاح ور بيايد





گام ۲۰




يك ظرف پيركس برداشته داحل آن را با روغن چرب كرده





گام ۲۱




خمير را برداشته





گام ۲۲




و به ظرف انتقال دهيد چنانچه از ظرف فلزي هم استفاده كنيد نتيجه كار يكي است. خمير را با دست در ظرف باز كنيد طوري كه كل سطح ظرف را بپوشاند





گام ۲۳




سپس روي ظرف را دوباره پوشانده و بگذاريد يك ساعت ديگر خمير استراحت كند. پس مجموعا خمير ما 2 ساعت استراحت كرد.





گام ۲۴




مقداري روغن زيتون نمك و سبزي خشك شده معطر ( آويشن،*نعنا،*مرزه و .... ) آماده كنيد





گام ۲۵




به كمك دست روي سطح خمير را حفره هاي كم عمق ايجاد كنيد





گام ۲۶




روغن زيتون را با سبزي هاي معطر (*در اينجا آويشن)* مخلوط كرده





گام ۲۷




و به كمك يك قلمو روي خمير بكشيد،* بگذاريد تا روغن زيتون ميان حفره ها نفوذ كند





گام ۲۸




روي آن كمي نمك بپاشيد





گام ۲۹





فر را از قبل گرم كنيد و حدود 30 - 35 دقيقه روي 400 درجه فارنهايت در فر بگذاريد. (*طبقه وسط فر) *و حدود 1 دقيقه هم طبقه زيرين فر بگذاريد تا روي آن برشته شود.
 
Last edited:

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
کوفته قلقلی ایتالیایی





گام ۱





مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله......... نیم کیلو
تخم مرغ ............................. 2 عدد
خرده نان باگت............................. مقداری
شیر .................................. نصف پیمانه
ادویه به دلخواه ( پودر سیر، پیاز، ریحان و ...)






گام ۲




تمام مواد را با هم مخلوط کنید.





گام ۳




و با دست ورز دهید





گام ۴




مواد را به صورت توپ های 1 تا 2 اینچی شکل دهید. برای اینکه راحت بتوانید قلقلی ها را از ظرف جدا کنید آنها را روی یک فویل آلومینیومی بچینید و حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت داخل فر بگذارید.





گام ۵




خب حالا به کمک یک قاشق یا چنگال یکی از آنها را چک کنید که مغز پخت شده باشد





گام ۶




این قلقلی ها را می توانید به صورت تکی یا کنار پلوهای مخلوط مثل استانبولی سرو کنید.





گام ۷




 
Last edited:

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23




گام ۱




فیله ماهی آزاد .............. 1عدد
خامه............................ 13 قاشق غذاخوری
اسپاگتی ..................... 1 بسته 450 گرمی
رب گوجه فرنگی ............ 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده .......... مقداری
نمک و فلفل قرمز .......... به مقدار لازم






گام ۲




ابتدا به ماهی نمک و فلفل و یا ادویه مورد علاقه خود را بزنید ( مثل ادویه لیمو و فلفل) و آن را داخل فویل آلینیوم بپیچید و داخل فر در دما 430 درجه فارنهایت تنوری کنید. حدود 10 دقیقه داخل فر بذارید





گام ۳




ماکارونی را طبق دستور روی بسته درست کنید.





گام ۴




ماهی ما در این مرحله آماده شده است و رنگ آن طلایی است





گام ۵




سپس ماهی را به قطعات کوچک خرد کنید.





گام ۶




وقتی ماکارونی در حال آماده شدن است ظرف دیگری را روی اجاق با حرارت ملایم گذاشته کمی کره را در آن آب کرده و خامه را به آن اضافه کنید. سپس به آن فلفل قرمز و رب گوجه آضافه کرده و آن را هم بزنید





گام ۷




جعفری را خرد کرده و همراه ماهی های خرد شده به سس اضافه کنید و 5 دقیقه روی اجاق بگذارید.





گام ۸





پس از آماده شدن ماکارونی سس را روی آن بریزید. میتوانید آن را با نان سیر سرو کنید.
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23
[h=2]اردور خیار و ماهی دودی[/h]



منبع:

http://www.instructables.com




مواد اولیه




ماهی دودی یا تن ماهی
پیاز خرد شده .................. یک قاشق چایخوری
فلفل .............................نصف قاشق چایخوری
سیر..............................نصف قاشق چایخوری
کره ............................. 1 قاشق غذاخوری
پنیر ******* .................. 100 گرم
خیار..............................2 عدد
لیمو ترش .......................1 عدد
شوید تازه ....................... مقداری





گام ۱




ابتدا خیار را حلقه حلقه کنید





گام ۲




در یک ظرف کره و پنیر ******* را باهم مخلوط کنید.





گام ۳




کامل هم بزنید





گام ۴




به آن سیر و یا پودر سیر اضافه کرده





گام ۵




سپس فلفل به آن اضافه کنید





گام ۶




شوید را خرد کرده و به همراه پیاز به مواد اضافه کنید





گام ۷




لیمو را حسابی شسته و کمی از پوست آن را رنده کنید.





گام ۸




و به همراه آب لیمو به مواد اضافه کرده هم بزنید





گام ۹




سپس حلقه های خیار را در ظرف مورد نظر چیده کمی از سس روی هر حلقه بگذارید و با قاشق کمی فشار دهید تا ثابت بماند.





گام ۱۰




بعد روی هر حلقه مقداری ماهی دودی با تن ماهی بگذارید





گام ۱۱




و با مقداری شوید روی آن را تزئین کنید.





گام ۱۲





در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت آن را سرو کنید.
 

coralisland_17

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
23




مواد اولیه




باباقانوش یا باباغنوج یک غذای مدیترانه ای است که در کشور لبنان آن را به عنوان پیش غذا و در مصر در کنار خوراک سرو می کنند. خوراک دیگری به نام مطبل(Mutabbal) وجود دارد که بسیار شبیه به باباقانوش است فقط در ترکیب آن سیر وجود ندارد. درترکیه به همین ترکیب پاتیلجان سالتاسی یا همان سالاد بادمجان می گویند.
مواد لازم:
بادمجان متوسط 3 عدد - روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری- سیر 3 حبه - ارده یا روغن کنجد 6 قاشق غذاخوری - جعفری مقداری برای تزئین - نمک و فلفل به میزان لازم - لیموترش تازه 2 عدد - کنجد 2 قاشق غذاخوری





گام ۱




ابتدا بادمجان را درون فر گذاشته و کبابی می کنیم. میتوانید بادمجان را به چنگال زده روی اجاق گرفته آن را کبابی کنید.





گام ۲




پس از اینکه بادمجان کبابی شد آن را کناری گذاشته تا سرد شود





گام ۳




سپس آن را پوست بگیرید





گام ۴




به این شکل





گام ۵




آن را در غذاساز یا خرد کن ریخته آن را پوره کنید.
نکته: در بعضی از کشورها به جای پوره کردن، بادمجان را تکه تکه می کنند.





گام ۶




سپس سیر را پوست گرفته به آن اضافه کنید





گام ۷




و بعد از آن ارده را به آن اضافه کنید.





گام ۸




به آن نمک و فلفل بزنید.





گام ۹




آب لیمو ترش را گرفته به آن اضافه کنید.





گام ۱۰




در این مرحله روغن زیتون را به آن بیافزایید





گام ۱۱




و در آخر کنجد را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید که مواد کاملا یکدست شود





گام ۱۲




به این شکل. سپس در یخچال بگذارید.





گام ۱۳




خنک سرو کنید.





گام ۱۴




با این باباغانوش میتوانید اردور نیز تهیه کنید. آن را لای نان تست ریخته ، تزئین کنید.
برای بریدن نان تست به این لینک مراجعه کنید.
چیکن اردور | Gourmand





گام ۱۵




به این شکل





گام ۱۶





نوش جان
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
کوفته لوبیا سفید
مواد لازم :
لوبیا سفید ( خیس شده ) : یك‌و نیم پیمانه
كدو سبز ( رنده شده ) : 2 عدد
هویج ( رنده شده ) : 2 عدد
سیب‌زمینی ( پخته و له شده ) : 4 عدد
ذرت ( پخته شده ) : یك پیمانه
كنجد ( بو داده ) : یك قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
آب‌ لیمو ترش : یك قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی : یك قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه : یك دوم قاشق چایخوری
نمك : 2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن : به میزان لازم
پودر نان: 3 پیمانه
پنیر سفید ( رنده شده ) : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد سفید: یك و نیم پیمانه
نمك : 2 قاشق چایخوری
آب: 2 پیمانه

طرز تهیه :
لوبیا سفید را از شب قبل خیس می‌كنیم. بعد با كمی آب آن را می‌پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می‌آوریم ( دوستان عزیزی که مشکل معده دارند میتوانند با کمی زیره یا گلپر خیس کنند و بپزند ) بعد در یك كاسه بزرگ تمام مواد شامل كدو سبز و هویج رنده شده، سیب‌زمینی له‌شده، كنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پخته‌شده، آب‌لیمو ترش و نمك را خوب با هم تركیب می‌كنیم و از این تركیب حدود 10 الی 12 عدد كوفته درست می‌كنیم.

بعد آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب می‌كنیم تا مایع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفته‌ها را در مایه ذكر شده فرو می‌كنیم و سپس در پودر نان می‌غلتانیم. اكنون روغن را در ظرف كوچك و مناسبی داغ‌كرده و با احتیاط كوفته‌ها را در روغن فراوان سرخ می‌كنیم تا رنگ آنها طلایی شود.

بعد در ظرفی مناسب می‌چینیم. همچنین می‌توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین كرده و به صورت گرم سرو كنیم. این كوفته‌ها را می‌توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف كنیم.
20120923131326_.jpg
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
مواد لازم برای ۶ نفر
جو : نصف پیمانه
گندم : نصف پیمانه
نخود فرنگی : نصف پیمانه
هویج : ۳ عدد
آب مرغ : ۲ لیوان
سیب‌زمینی متوسط : یک عدد
شلغم متوسط : ۲ عدد
شیر : یک و نیم لیوان
خامه : ۵۰ گرم و نمک
فلفل و جعفری خرد شده : به میزان لازم.
طرز تهیه
گندم و جوی شسته و خیس کرده را پس از یک ساعت، در ظرف مناسبی ریخته و روی اجاق گاز بگذارید.
در این مرحله آب مرغ را هم به آن اضافه کنید.
وقتی گندم و جو نیم‌ پز شد، سیب‌ زمینی‌، هویج و شلغم را هم رنده کرده و به سوپ اضافه کنید.
در این مدت نیز سوپ را دائم هم بزنید.
بعد از این‌ که مواد سوپ ما پخته شد، نمک و فلفل و شیر را هم به آن اضافه کنید.
در نهایت خامه را داخل سوپ ریخته و خوب‌ هم بزنید تا سوپ کاملاً جا بیفتد.
حالا سوپ را داخل ظرفی ریخته و با جعفری خرد شده روی آن را تزئین می‌کنیم.
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49

مواد لازم :
بادمجان = 6 عدد
پیاز = 4 عدد
نعنا داغ = 2 قاشق غذا خوری
مغز گردو = نصف لیوان
کشک = یک لیوان

طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .

بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ، کشک ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم .
 
بالا