برگزیده های پرشین تولز

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
كوكو سيب زميني رو واسه 3 نفر من اينجوري درست ميكنم 3 تا سيب زميني متوسط رو ميپزم ميكوبم با يك عدد تخم مرغ نمك زرچوبه و كمي هم نعنا خشك قاطي ميكنم يك دونه قابلمه كوچك كه نچسب باشه رو پره روغن ميكنم ميذارم روغن داغ بشه بعدش مايع رو ميرزم توش و شعله رو كم ميكنم و درشو ميذارم تا خوب مغز پخت بشه و يك طرفش سرخ بشه بعدش يك بشقاب كه اندازه دره قابلمه باشه رو بر ميدارم ميزارم دره قابلمه و بر ميگردونم كوكو رو بعدش طرفه نپخته كوكورو به وسيله همون بشقاب بر ميگردونم تو قابلمه تا سرخ بشه اينجوري اصلا وا نميره و دو طرفش هم خوب سرخ ميشه اگه وقتت كم باشه ميتوني سيبزميني رو خام خام رنده كني و كوكو درست كني اينجوري هم خوب ميشه:)
 

Love_life

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
3,810
لایک‌ها
975
محل سکونت
دور نیست
وا رفتنش به خاطر تخم مرغ هست !

یکی از غذاهای مورد علاقه من هست
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
اون که میگی خام میشه واسه اینه که احتمالا وقتی میخوای گوله کنی تو روغن بچینی و یا شاید هم همه مایه کوکوت رو یه جا میریزی ، خیلی ضخامتش زیاد میشه ، هر چی ضخامت رو کمتر بگیری ، برشته تر و پخته تر میشه
در ضمن
موشرابی درست میگه ، با سیب زمینی خام هم خیلی خیلی خوشمزه میشه من که عاشقشم
 

djaliten

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2012
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
823
محل سکونت
خونه
[h=3]برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید[/h]
129058.jpg

در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.


مواد لازم برای ۴ نفر :
روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد
سیر له شده : ۴ حبه
آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک
برنج : ۳ چهارم پیمانه
زعفران : کمی
آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد

طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.


ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :
کالری : ۳۶۴
کربوهیدرات : ۴۱ گرم
کلسترول : ۷۰ میلی گرم
پروتئین : ۲۲ گرم
چربی : ۱۲ گرم
فیبر : ۴ گرم
 

wonnin

مدیر انجمن ادبیات
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
8 اکتبر 2010
نوشته‌ها
3,999
لایک‌ها
7,614
محل سکونت
Wish I Knew
آقا من كلا به ماهي علاقه دارم و چلو ماهي قزل آلا رو هم كه غذاي محبوبم هستش

دوستان كسي طرز تهيه غذاي معروف سوشي ژاپني ها رو بلده؟

تو نت زياد دربارش نوشته هستش ولي من ميخوام ببينم از دوستان كسي خودش شخصا اين غذا رو تهيه كرده يا نه؟

ممنون
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
37
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
درود بر دوستان آشپز

من امروز یه فلافل آبادانی درست کردم که نــــــــــــــــــــگو !! خیلی خوشمزه بود ! اولین بارمم بود !
 

fzahrab

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2012
نوشته‌ها
1,574
لایک‌ها
277
سلام میشه بگی فلافل رو چطوری درست کردی من که درست کردم سفت شد ؟
 

-B-

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2012
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
1
سلام . من یک ماهی میشه تنها زندگی میکنم . تا الان هر روز تن ماهی و نیمرو و غذای آشپزخونه و ... مصرف میکردم تا اینکه به پوچی رسیدم . امروز فریزر رو چک کردم دیدم کلی گوشت گوسفند و مرغ بصورت خوراک خوراک موجوده . من آشپزیم در حد صفره یعنی همون تخم مرغ نمیرو و آبپز و نهایت املت و کوکو و ... حالا میشه یک جوانمرد / جوانزن پیدا بشه یک دستور پخت غذای خیلی خیلی خیلی ساده بده که بتونم این گوشت گوسفند رو بپزم بخورم . خیلی خیلی ساده هویج و دلمه و برنجو ... نمیخاد فقط گوشت ها رو چطوری باید بپزم که بشه خوردش ؟؟ لطفا همه کارها رو بصورت مرحله بمرحله قرار بدین . فکر کنید واسه داداش کوچیکتونه که هیچی بارش نیست . راستی اگه به همین سبک ساده بتونید ماکارونی رو هم آموزش بدین ممنون میشم . مرسی دوستای گلم .
 

djaliten

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2012
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
823
محل سکونت
خونه
سلام . من یک ماهی میشه تنها زندگی میکنم . تا الان هر روز تن ماهی و نیمرو و غذای آشپزخونه و ... مصرف میکردم تا اینکه به پوچی رسیدم . امروز فریزر رو چک کردم دیدم کلی گوشت گوسفند و مرغ بصورت خوراک خوراک موجوده . من آشپزیم در حد صفره یعنی همون تخم مرغ نمیرو و آبپز و نهایت املت و کوکو و ... حالا میشه یک جوانمرد / جوانزن پیدا بشه یک دستور پخت غذای خیلی خیلی خیلی ساده بده که بتونم این گوشت گوسفند رو بپزم بخورم . خیلی خیلی ساده هویج و دلمه و برنجو ... نمیخاد فقط گوشت ها رو چطوری باید بپزم که بشه خوردش ؟؟ لطفا همه کارها رو بصورت مرحله بمرحله قرار بدین . فکر کنید واسه داداش کوچیکتونه که هیچی بارش نیست . راستی اگه به همین سبک ساده بتونید ماکارونی رو هم آموزش بدین ممنون میشم . مرسی دوستای گلم .

اینم واسه تو که گفته بودی ماکارونی آموزش بدین
130444.jpg


روش تهیه این نوع غذا، جالب،متفاوت و بسیار ساده است. آن را امتحان کنید.



طرز تهیه :
ابتدا مطابق شکل رشته‌های ماکارونی را درون قطعات سوسیس فرو کنید.

00001.jpg




درون قابلمه‌ای آب را همراه با مقداری نمک و روغن،جوش آورده و سوسیس و ماکارونی‌ها را درون آن بریزید.

آن‌ها را به مدت 10 دقیقه تا یک ربع یا تا زمانی که ماکارونی‌ها نرم شوند،حرارت دهید.
سوسیس و ماکارونی‌ها را درون آبکش ریخته سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

00002.jpg



غذای آماده شده را با سس کچاپ میل کنید.
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
سلام . من یک ماهی میشه تنها زندگی میکنم . تا الان هر روز تن ماهی و نیمرو و غذای آشپزخونه و ... مصرف میکردم تا اینکه به پوچی رسیدم . امروز فریزر رو چک کردم دیدم کلی گوشت گوسفند و مرغ بصورت خوراک خوراک موجوده . من آشپزیم در حد صفره یعنی همون تخم مرغ نمیرو و آبپز و نهایت املت و کوکو و ... حالا میشه یک جوانمرد / جوانزن پیدا بشه یک دستور پخت غذای خیلی خیلی خیلی ساده بده که بتونم این گوشت گوسفند رو بپزم بخورم . خیلی خیلی ساده هویج و دلمه و برنجو ... نمیخاد فقط گوشت ها رو چطوری باید بپزم که بشه خوردش ؟؟ لطفا همه کارها رو بصورت مرحله بمرحله قرار بدین . فکر کنید واسه داداش کوچیکتونه که هیچی بارش نیست . راستی اگه به همین سبک ساده بتونید ماکارونی رو هم آموزش بدین ممنون میشم . مرسی دوستای گلم .
درود
عزیزم قطعات این گوشت ها یا مرغ ها چه اندازه ای هستن؟ میتونی عکس بگیری اینجا بذاری؟ چون بستگی داره چه طوری خرد شده باشن ، اگه اندازه واقعیشونو ببینم ممکنه بتونم راهنمایی دقیق تری بکنم ، همینطور بقیه دوستان هم براشون راحت تره ...
 

mamalmal

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2012
نوشته‌ها
2,635
لایک‌ها
192
محل سکونت
جایی که نمیشه با هیچجا مقایسش کرد""کرج""
اینی که میگم یه بار تست بزنید اگه پشیمون شدید با من!
گل کلم رو به گلای کوچیک تبدیل کنید یعنی اندازه سه تا انگشت بشن!بذارینش توی اب نم یعنی ابی که نمکی باشه شور نباشه و ون رو بذارید رو فشار کم گاز تا یه خورده به جوش بیاد!10 تا 15 20 دیقه!
وقتی که اون داره اماده میشه یه تخم مرغ بردارین و توی کاسه بشکونید تو تخم مرغ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم(اصن قرار نیست تند بشه میخوایم طعم دارش کنیم)بریزید بعد تا اونجا که میتونید هم بزنید تا یک دست شه سفیه زرده!
حالا گل کلم رو از قسمت گلش بزارید تو تخم مرغ ساقش رو تخم مرغی نکنید!حالا یه ماهی تابه بردارید و توش روغن بریزد کم نه زیاد!روغن که داغ شد گل کلم رو از طرف گلش که اغشته به تخم مررغ بزارید تو ماهی تابه!خیلی کم بمون فقط اونقدی که یه زره طلایی شه و اون قسمتی که تخم مرغ داره پخته شه!قسمتای ساقش رو سور نکنیداا!
حالا داغ داغ نوش جان کنید فقط سرد نخورید که جالب نیست داغش حال میده
 

negary

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2010
نوشته‌ها
85
لایک‌ها
10
آشپزی خلاق: عدسی مرده زنده کُن
حتما همه‌تون تا حالا هزار بار عدسی خوردید. اما الان یه عدسی‌ای یاد می‌گیرید که تو یکسری نسخ قدیمی آشپزی قید شده که این نوع خاص عدسی می‌تونه زمانی که قرص ماه کامل و وسط آسمونه مرده‌ای رو که دو ساعت از مرگش گذشته زنده کنه.

این عدسی ترکیبی از یه عدسی ترکی به اسم “شیله” و یه ذره خلاقیت به دست می‌آد. هم آسونه، هم شکم پرکن و هم خوشمزه است.

یکی دو لیوان عدس بریزید تو سینی و با دقت پاک کنید، حتی تو عدس‌های بسته‌بندی شده سنگ‌ریزه‌هایی پیدا می‌شه که ظاهرشون مثل سنگ و باطن‌شون یه جور فولاد دندان‌شکنه. احتمال این وجود داره که کارگذاشتن این سنگ‌نماها کار دندون‌پزشکا باشه. بگذریم.

حالا عدسا‌ها رو بریزید تو یه قابلمه نسبتا بزرگ و هفت هشت لیوان آب بریزد توش و بذارید بپزه. عدس اگر ۱۰ سال تو انبار مغازه نمونده باشه نیم ساعته می‌پزه. حالا یه دونه پیاز متوسط رو نگینی (حبه) کنید و بریزید توش، نصف لیوان هم برنج بریزید توش، زردچوبه رو یه کمی بیشتر از حدی که برای غذاهای معمول می‌ریزید، اضافه کنید. فلفل سیاه رو هم همینطور. حتما خودتون قبل از اینکه بگم نمک رو ریختید. حالا اندازه یه لیوان گشنیز خرد شده به این ترکیب اضافه کنید و بذارید تا موقعی که برنجا له شدن و لعاب دادن بپزه. تو این مدت یکی دو بار درست و حسابی غذا رو هم بزنید که ته نگیره.

تو این مدت ممکنه شما، یا مهمونتون از بوی اشتهاآور غذا دیوانه شده باشید، اما به خودتون مسلط باشید و یه ذره دیگه گشنیز خرد کنید.

حالا که غذا آماده شده اونو تو یه ظرف خوشگل بریزید، روش یه کمی گشنیز خام و اگر خودتون دوست دارید گلپر بپاشید. می‌تونید این عدسی رو با لیموترش و روغن زیتون بخورید ولی چاشنی این غذا تو ورژن ترکی‌ش فلفل سیاه زیاده. به جای پیازهای نگینی هم همون اول که عدس رو می‌پزن، پیازهای خیلی کوچولو رو همونطوری درسته می‌ندازن تو غذا. در واقع “شیله” یه جور سوپ سرماخوردگیه، که خیلی هم خوشمزه است. اما این ورژنی که بالا گفتم خیلی از اون خوشمزه‌تره و اصلا هم یاد بیماری و این چیزا نمی‌افتین.

یکی از چیزایی که می‌تونید سرخود به این ترکیب اضافه کنید سیب‌زمینی حبه شده است. من نگفتم که اگر به ذهنتون رسید احساس خلاق بودن بیشتری بهتون دست بده. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی رو هم تو این عدسی داشته باشید، ۱۰ دقیقه‌ای قبل از اضافه کردن برنج سیب‌زمینی‌های خرد شده رو بریزید تو قابلمه.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran

مواد لازم:
پنیر موتزارلا :20گرم رنده شده

سیب زمینی پوست کنده: نیم کیلو

روغن زیتون : 2قاشق غذاخوری

کره : 10 گرم

قسمت سفید پیازچه : 6 ساقه

سیر : 2حبه

تخم مرغ: 4تا 5 عدد

خامه : یک چهارم پیمانه

ادویه: به میزان لازم


طرز تهیه:

سیب زمینی نگینی خرد شده را داخل قابلمه با آب بپزیدو روی حرارت قرار دهید تا به جوش آمده و سیب زمینی نرم شود.کمی روغن نیز اضافه کنید تا به هم نچسبد.روغن را داخل تابه گرم کنید کره را اضافه کرده و پیازچه خرد شده را تفت دهید.سیر پوره شده را اضافه کنیدو کنار بگذارید.
بعد از اینکه سیب زمینی نرم شد آن را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.سیب زمینی خنک شده را به مخلوط پیازچه و سیر تفت داده شده اضافه کنید و از روی حرارت برداشته و مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.سپس پنیر موتزارلای دالیا را به مخلوط سیب زمینی سرد شده اضافه کنید.
در ظرف دیگر تخم مرغ ها را بشکنید سپس خامه و ادویه (زردچوبه و نمک و فلفل)را اضافه کنید.همه این مواد را با هم ترکیب کنید تا کاملا یکنواخت شود.برای نچسبیدن غذا از کاغذ روغنی در ته قالب استفاده کنید.سپس مخلوط سیب زمینی را در قالب مافین ریخته و روی آن مایه تخم مرغ را اضافه کنید تا سه چهارم قالب پر شود.
برای خوش رنگ تر شدن می توانید فلفل قرمز روی آن بپاشید.سپس داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.غذا را از فر خارج کرده و 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود.

 

negary

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2010
نوشته‌ها
85
لایک‌ها
10
timthumb.php

خوراک مرغی که بعدها به پردلان معروف شد، جز اولین غذاهایی بود که به خودم شجاعت ابداع‌ش رو دادم. این شهامت از اونجایی می‌اومد که دوستی که این غذا رو بارها براش پختم هیچ مرز و خط کشی با هیچ چیزی تو دنیا نداشت و تو خونه‌ش نه تنها من که همه جَوگیر می‌شدن که پاشون رو روی یکی از مرزهایی که دورشون بود بذارن. بعدها کلی اسم می‌شنوید که معروف و موفق شدن و از این زن تاثیرش تو زندگی‌شون یاد می‌کنن.
این خوراک فقط به یه خواهر مهربون نیاز داره که فریزر رو پر کرده باشه. بقیه‌ش فقط غریزه است و توانایی تشخیص و ترکیب طعم‌ها. این دستور تا دلتون بخواد جا داره واسه کم و زیاد کردن مواد، اما من با خاطره اون دوستم دستور ثابت اولیه غذا رو می‌دم، دیگه بقیه خلاقیت‌ها با خودتون.
یه تیکه مرغ بردارید و آب‌پز کنید. سینه مرغ گوشت بیشتری داره و برای این‌کار خوبه. مرغ که پخت با چاقو خردش کنید و چند دقیقه تو کمی فلفل و زردچوبه و کاری تفت بدید.
زمانی که مرغ مشغول پختن خودشه، شما یه پیاز بزرگ بردارید و عمودی نصف‌ش کنید. نیم‌دایره‌های نازکی با این پیاز درست کنید و سرخش کنید. پیاز قرار نیست زیاد سرخ شه. اگر اندازه و شکل پیاز رو دوست ندارید، رنده‌اش کنید ولی این مدل پیاز نیم سرخ شده و نیم دایره تو همه خوراک‌ها جواب می‌ده.
در فریزر رو باز کنید. شاید امیدی به داشتن بامیه باشه. بامیه یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های دنیاست. از تو نایلون ریزترین بامیه‌ها رو انتخاب کنید و بذارید ۲۰ دقیقه با کمی نمک بپزه. اگر لوبیا سبز هم دارید بذارید همراه با بامیه بپزه.
حالا که مرغ و بامیه پختن بریزیدش کنار پیازها تا با هم سرخ بشن. حالا یه گوجه‌فرنگی متوسط و سفت رو مثل پیازها خرد کنید و بریزید تو تابه. ببینید توی فریزش چه جور سبزی‌ای پیدا می‌شه هر چی که بود، خورشتی، پلویی، کوکویی، جعفری، شوید، گشنیز، اندازه یک مشت از هر کدوم که دوست دارید بریزید تو این ترکیبی که خیلی آروم تو تابه داره برای خودش می‌پزه.
اگر سس سویا دارید خیلی خوبه که توش بریزید. بدی سس سویا اینه که رنگ غذا رو تیره می‌کنه، اما خب گل بی‌خار خداست. مهم‌ترین سبزی این غذا اسفناج خام و نپخته است. فریزر دوستم همیشه پر بود از کیسه‌های اسفناج خرد شده. لحظه آخر اندازه سه چهار مشت اسفناج بریزید و یک بار کل غذا رو هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. نذارید اسفناج‌ها بپزن، همینکه یه بخاری به سر و روشون بخوره کافیه. سبزی این اسفناج رنگ تیره غذا رو می‌پوشونه. یکی دو بار رشته‌های نازک فلفل دلمه شیرین و سبز و یکبار هم کلم برگ و بروکلی تو این غذا ریختم و باز خوشمزه بود. اما اینا همیشه تو فریزر نبودن و یخچال دوستم معمولا خالی بود. حالا اگر دوست دارید شما با این چیزا هم امتحان کنید.
مطمئن باشید این خوراک انقدر خوشمزه است که هر کاری هم باهاش بکنید خم به ابرو نمی‌آره. اگر فکر می‌کنید ذرت شیرین، کنسرو لوبیا، قارچ، زیتون و نخودفرنگی به این ترکیب میاد؟ آفرین شک نکنید. شما یه آشپز خلاق هستید

منبع
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
جو پرک سه چهارم لیوان

هویج 2 عدد متوسط

سیب زمینی 1 عدد متوسط

کشک نصف لیوان

آب مرغ 4 لیوان

شوید خشک 5 ق س



هویج و سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید و با آب مرغ بگذارین یه کم نرم بشه نه کامل بپزه.

بعد جو پرک رو اضافه کنید و وقتی موادمون پخت (حدود نیم ساعت طول میکشه ) کشک رو با یه کم آب رقیق کنید و با شوید خشک به سوپ اضافه کنید و بگذارین چند تا جوش بزنه و غلیظ بشه.

آخر سر نمک و فلفلش رو میزون کنید.



خیلی خیلی خوشمزه س.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
گوشت گوسفندی بدون چربی و استخوان 500 گرم

پیاز درشت 2عدد و 1 عدد متوسط

لوبیا سفید 2 لیوان پر

بادمجان یک کیلو

کشک نصف یه شیشه

نعنا خشک 3 ق غ



گوشت رو با یه پیاز متوسط نگینی و زردچوبه بگذارید تا بپزه.

وقتی نیم پز شد،لوبیا رو که از قبل خیس دادیم بهش اضافه میکنیم تا حسابی بپزه و آبش کشیده بشه.

در این حین بادجونها رو پوست گرفته و یه ساعت تو آب نمک خیس بدید و بعد داخل آبکش بگذارید تا آبش گرفته بشه و بعد سرخ کنید.

گوشت و لوبیای پخته رو به همراه بادمجونای سرخ شده بریزید توی غذاساز و میکسش کنید.

2تا پیاز درشت رو با زردچوبه سرخ کنید بعد نعنا خشک رو اضافه کنید و تفت بدید و آخر هم کشک رو بریزید و یه کم تفت بدید و بریزید داخل مواد میکس شده و بگذارید رو گاز تا چند تا جوش بزنه .

بعد داخل ظرف مناسبی بریزید و با نعنا داغ یا پیاز داغ یا سیر داغ و کشک تزئین کنید.
 
بالا