alireza sh
مدیر بازنشسته
چنانچه دوستان مایل باشند میتوانیم مسابقه یوزربار را از سر بگیریم . بنده هم با برخی امکانات مدیریتی ، از سریق اعلان عمومی مسابقه را به اطلاع کاربران برسانم تا مانند سراحی لوگو یک مسابقه گرم و پر شور از آب در بیاید .
دوستان بنده کوچکترین اطلاعی از مسابقه طراحی یوزر بار ندارم !
این مسائل مربوط به مدیر بخش گرافیک میشود .
لطفا لینک تاپیک را بدهید تا بنده بررسی کنم
پست 55
فقط آمدم بگویم از همه دوستانی که در یان زمینه زحمت میکشند صمیمانه قدر دانی میکنم . اگر نیاز به هرگونه کمکی بود بنده در خدمتم .
موید باشید
چنانچه دوستان مایل باشند میتوانیم مسابقه یوزربار را از سر بگیریم . بنده هم با برخی امکانات مدیریتی ، از سریق اعلان عمومی مسابقه را به اطلاع کاربران برسانم تا مانند سراحی لوگو یک مسابقه گرم و پر شور از آب در بیاید
چنانچه دوستان مایل باشند میتوانیم مسابقه یوزربار را از سر بگیریم . بنده هم با برخی امکانات مدیریتی ، از سریق اعلان عمومی مسابقه را به اطلاع کاربران برسانم تا مانند سراحی لوگو یک مسابقه گرم و پر شور از آب در بیاید .
ههه چه خالی بندیی !!!! شما اومدی توش پست زدی قبلا بعد می گید اطلاع ندارید
خالی بندی نبود دوست گرامی
ضعف حافظه است !!
تازه الان که داشتم چک میکردم دیدم. در آن پست هم عرض کرده بودم که اگر کاری داشتید در خدمتم ولی نگفتم که امور مسابقه با من است . بخش گرافیک خودش مدیر دارد و مدیر آن بخش باید پیگیر موضوع باشد .
ضمنا بنده الان هم چندان اطلاعی ندارم جز این که مسابقه ای بوده و متاسفانه به آن رسیدگی نشده .
انتقال تاپیکها انجام شد
تکلیف مسابقه که به من چه من طرح هام رو ورداشتم دیگم عمرا تو هیچ مسابقه ای شرکت کنمخیلی خیلی ممنون نمیدونم با چه زبونی از شما تشکر کنم
جناب شیرازی اگه ممکنه این مشکل رو با مدیران سایت در میون بذارید، مرسی./
ممنون از تذکر شماتو يه تاپيك يكي يه يه ايدي ساخته داره حرفاي بي ادبي مي زنه!اگه يه پست اونجا بزنين (تا اشرار بترسن!) ممنون مي شيم!
لول آقای شیرازی فکر کنم شما برنامه کمسیون پ *** ف. .... *** :d رو نوشتید نه ؟! :d !!! پدری از ملت در آورده ظاهرا بلد نبودن فونت فارسی رو اضافه کنن تو بعضی از فیلد ها پژگژ رو نمینوسه :slow:ممنون یاشار جان . بنده در میان خواهم گذاشت .
ممنون از تذکر شما
پستهای بی مورد را حذف کردم . متاسفانه مجبور شدم برخی از پستهای دوستان را که اقدام به کوت کردن پستهای بی محتوای دیگران کرده بودند را نیز حذف کنم .
لول آقای شیرازی فکر کنم شما برنامه کمسیون پ *** ف. .... *** :d رو نوشتید نه ؟! :d !!! پدری از ملت در آورده ظاهرا بلد نبودن فونت فارسی رو اضافه کنن تو بعضی از فیلد ها پژگژ رو نمینوسه :slow:
جناب شيرازي .... جريان داون شدنهاي اخير پي تي چيه ؟! توي اين يكي دو هفته چند بار كه خواستم به سايت سر بزنم باز نميشده
سلام جناب شیرازی . من دچار مشکلی در تایپ انگلیسی توی تاپیک هستم . وقتی آخر هر جمله انگلیسی یه دونه کاراکتر علامتی (اعم از پرانتز و کوتیشن و نقطه) میذارم این کاراکتر جاش عوض میشه و میره ابتدای جمله. حتی توی تاپیک زیر مشاهده میکنید که پرانتزی که در انتهای جمله ها باید بسته باشه به صورت پرانتز باز به ابتدای جمله منتقل میشه !!
مشکل بعدی عدم امکان استفاده از unordered list برای عبارات انگلیسیه که توی لینک زیر واضحه .
سلام وحید خان ، حالتون چطوره ؟
در مورد مشکل اول ، این تا جایی که بنده اطلاع دارم یک مشکل کلی برای تایپ فارسی هست و ربطی به پی تی نداره .
هیچی بیخیال ! :dلول آقای شیرازی فکر کنم شما برنامه کمسیون پ *** ف. .... *** :d رو نوشتید نه ؟! :d !!! پدری از ملت در آورده ظاهرا بلد نبودن فونت فارسی رو اضافه کنن تو بعضی از فیلد ها پژگژ رو نمینوسه :slow: