• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر فرومهای برنامه نویسی و کامپیوتر بفرمایید !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
چنانچه دوستان مایل باشند میتوانیم مسابقه یوزربار را از سر بگیریم . بنده هم با برخی امکانات مدیریتی ، از سریق اعلان عمومی مسابقه را به اطلاع کاربران برسانم تا مانند سراحی لوگو یک مسابقه گرم و پر شور از آب در بیاید .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
دوستان بنده کوچکترین اطلاعی از مسابقه طراحی یوزر بار ندارم !

این مسائل مربوط به مدیر بخش گرافیک میشود .

لطفا لینک تاپیک را بدهید تا بنده بررسی کنم

ههه چه خالی بندیی !!!! شما اومدی توش پست زدی قبلا بعد می گید اطلاع ندارید

پست 55
فقط آمدم بگویم از همه دوستانی که در یان زمینه زحمت میکشند صمیمانه قدر دانی میکنم . اگر نیاز به هرگونه کمکی بود بنده در خدمتم .

موید باشید

و درباره اینم

چنانچه دوستان مایل باشند میتوانیم مسابقه یوزربار را از سر بگیریم . بنده هم با برخی امکانات مدیریتی ، از سریق اعلان عمومی مسابقه را به اطلاع کاربران برسانم تا مانند سراحی لوگو یک مسابقه گرم و پر شور از آب در بیاید

astonished.gif
مسابقه تموم شده ها

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
چنانچه دوستان مایل باشند میتوانیم مسابقه یوزربار را از سر بگیریم . بنده هم با برخی امکانات مدیریتی ، از سریق اعلان عمومی مسابقه را به اطلاع کاربران برسانم تا مانند سراحی لوگو یک مسابقه گرم و پر شور از آب در بیاید .

من موافقم البته
ممنون

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
ههه چه خالی بندیی !!!! شما اومدی توش پست زدی قبلا بعد می گید اطلاع ندارید

خالی بندی نبود دوست گرامی

ضعف حافظه است !! :) :)

تازه الان که داشتم چک میکردم دیدم. در آن پست هم عرض کرده بودم که اگر کاری داشتید در خدمتم ولی نگفتم که امور مسابقه با من است . بخش گرافیک خودش مدیر دارد و مدیر آن بخش باید پیگیر موضوع باشد .

ضمنا بنده الان هم چندان اطلاعی ندارم جز این که مسابقه ای بوده و متاسفانه به آن رسیدگی نشده .

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
خواهش میکنم .

در مورد مسابقه یوزربار خودتان به همراه بچه های بخش گرافیک به یک نتیجه واحد برسید و به بنده اطلاع دهید .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
جدا فکر کردید من بعد از اون جریان میام به جدی همچین حرفی رو میزنم؟؟؟؟؟؟
haha.gif

خیلی خیلی ممنون نمیدونم با چه زبونی از شما تشکر کنم
تکلیف مسابقه که به من چه من طرح هام رو ورداشتم دیگم عمرا تو هیچ مسابقه ای شرکت کنم
دیگم کاری ندارم خداحافظ

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
جناب شیرازی اگه ممکنه این مشکل رو با مدیران سایت در میون بذارید، مرسی./

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تو يه تاپيك يكي يه يه ايدي ساخته داره حرفاي بي ادبي مي زنه!اگه يه پست اونجا بزنين (تا اشرار بترسن!) ممنون مي شيم!;)

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
جناب شیرازی اگه ممکنه این مشکل رو با مدیران سایت در میون بذارید، مرسی./

ممنون یاشار جان . بنده در میان خواهم گذاشت .

تو يه تاپيك يكي يه يه ايدي ساخته داره حرفاي بي ادبي مي زنه!اگه يه پست اونجا بزنين (تا اشرار بترسن!) ممنون مي شيم!;)
ممنون از تذکر شما

پستهای بی مورد را حذف کردم . متاسفانه مجبور شدم برخی از پستهای دوستان را که اقدام به کوت کردن پستهای بی محتوای دیگران کرده بودند را نیز حذف کنم .

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون یاشار جان . بنده در میان خواهم گذاشت .

ممنون از تذکر شما

پستهای بی مورد را حذف کردم . متاسفانه مجبور شدم برخی از پستهای دوستان را که اقدام به کوت کردن پستهای بی محتوای دیگران کرده بودند را نیز حذف کنم .
لول آقای شیرازی فکر کنم شما برنامه کمسیون پ *** ف. .... *** :d رو نوشتید نه ؟! :d !!! پدری از ملت در آورده ظاهرا بلد نبودن فونت فارسی رو اضافه کنن تو بعضی از فیلد ها پژگژ رو نمینوسه :slow:

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
لول آقای شیرازی فکر کنم شما برنامه کمسیون پ *** ف. .... *** :d رو نوشتید نه ؟! :d !!! پدری از ملت در آورده ظاهرا بلد نبودن فونت فارسی رو اضافه کنن تو بعضی از فیلد ها پژگژ رو نمینوسه :slow:

من که چیزی متوجه نشدم !

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
جناب شيرازي .... جريان داون شدنهاي اخير پي تي چيه ؟! توي اين يكي دو هفته چند بار كه خواستم به سايت سر بزنم باز نميشده :eek:

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام جناب شیرازی . من دچار مشکلی در تایپ انگلیسی توی تاپیک هستم . وقتی آخر هر جمله انگلیسی یه دونه کاراکتر علامتی (اعم از پرانتز و کوتیشن و نقطه) میذارم این کاراکتر جاش عوض میشه و میره ابتدای جمله. حتی توی تاپیک زیر مشاهده میکنید که پرانتزی که در انتهای جمله ها باید بسته باشه به صورت پرانتز باز به ابتدای جمله منتقل میشه !! :eek:
مشکل بعدی عدم امکان استفاده از unordered list برای عبارات انگلیسیه که توی لینک زیر واضحه .

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1173828#post1173828

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
جناب شيرازي .... جريان داون شدنهاي اخير پي تي چيه ؟! توي اين يكي دو هفته چند بار كه خواستم به سايت سر بزنم باز نميشده

دوست گرامی بنده اطلاعی در این زمینه ندارم . میتوانید از Amir یا Knowwho بپرسید !

سلام جناب شیرازی . من دچار مشکلی در تایپ انگلیسی توی تاپیک هستم . وقتی آخر هر جمله انگلیسی یه دونه کاراکتر علامتی (اعم از پرانتز و کوتیشن و نقطه) میذارم این کاراکتر جاش عوض میشه و میره ابتدای جمله. حتی توی تاپیک زیر مشاهده میکنید که پرانتزی که در انتهای جمله ها باید بسته باشه به صورت پرانتز باز به ابتدای جمله منتقل میشه !!
مشکل بعدی عدم امکان استفاده از unordered list برای عبارات انگلیسیه که توی لینک زیر واضحه .

سلام وحید خان ، حالتون چطوره ؟

در مورد مشکل اول ، این تا جایی که بنده اطلاع دارم یک مشکل کلی برای تایپ فارسی هست و ربطی به پی تی نداره .

مثلا سعی کنین در منوی RUN ویندوز اون کار رو بکنین همون جواب رو میگیرین .

در مورد مشکل دوم هم میتوانید از align left و یا حتی از تگ CODE استفاده کنید

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام وحید خان ، حالتون چطوره ؟

در مورد مشکل اول ، این تا جایی که بنده اطلاع دارم یک مشکل کلی برای تایپ فارسی هست و ربطی به پی تی نداره .

مرسی دوست عزیز . شما خوب هستید؟

راستش سوال اول من در مورد تایپ انگلیسی بود نه فارسی . مثلا پرانتز های دور عبارت Unit1::present continuous توی همون لینک رو مشاهده کنید .
با تشکر .

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
هیچی بیخیال ! :d

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
چشم. همین الان این کار را میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا