سلام میخوام بدونم چرا تاپیک
بی بی سی: اعتراض به اخراج پناهجویان افغان از ایران
در گفتگوی ازاد بسته شده؟ اصلا تاپیکش ایراد داشت یا پستهایی که توش زدیم مورد دار بودند
یه سوال دیگه این تنگنا اخیرا واسه من پی ام فحش زده! من هم به مدیر مربوطه اطلاع دادم(تو بخش موبایل)
حتی اگه اون مساله رو هم در نظر نگیریم تنگنا بودن اون یوزر با پستهایی که میزنه کاملا مشخصه
ولی هنوز ایدیش فعاله میشه بگین چرا این شخص با اینکه همیشه درد سر ساز بوده. در عین شناسایی شدن بعضی وقتها تا مدتی فعالیت داره ودیر بن میشه
باسه اسینکه حمایت می شه
توحه کن به
افشاء جديدترين اطلاعات محرمانه در مورد مخوف ترين كاربر سايت ( ملغب به استاد تگنا)
1ز اين به بعد به ايشان بگوييد استاد تنگنا تا به كسي توهيين نشود
1. ايشان به هيج وجه نمي تواند يك كاربر دختر باشد و تمامي كاربراني كه اسم دختر تا الان دارند نمي نوانند تگنا باشند زيرا وي ازاسامي دخترانه استفاده نمي كنند. واسامي عجيب و غريب را درنام كاربري خود به كار مي برد
2. ايشان به هيچ وحه در حالت روشن در سايت حضور نمي يابند و هميشه در حالت مخفي يا پنهان وارد مي شوند پس تمامي كساني كه چراغ زير اواترشان روشن هستند به هيچ وجه نمي توانستند استاد تنگنا باشند. علت اين كار استاد تنگنا اين است كه با چند نام كاربري در سايت به گشت و كذار به پنردازد.( منظور ان چراغي ا ست كه افراد براي مخفي بودن حالت كاربري خود ان را خاموش نگه ميدارند در حالت عادي وقني اين چراغ خاموش اسن كه كاربر انلاين نمي باشد)
3. ايشان پس از استفاده دو سه روزه از يك يوزر( نام كاربري) و دست مالي كردن ان يوز، ان را ول كرده ويك يوز ديگر را برمي دارد. علت اين كار لو نرفتن و ايجاد تنش در سايت است
4.ايشان فوقالعاده باهوش هستند و به زبان انگليسي و يك زبان ديگري بايد مسلط باشد . پس ان كساني كه زبان خارجي انها ضعيف است نمي توانند استاد تنگنا باشند
5. ايشان دوست دارند نام استاد تنگنا تا ابد در سايت باشد و به وسيله ان علاوه بر ايجاد تنش ، درگيري، بحث وجدل، ايجاد محيطي غير دوستانه در بين كاربران سايت ، ونوعي كمبود عاطفي را در خود را نيز درمان كنند.
6. ايشان پس از اينكه نام تنگنا به دست فراموشي مي رود با اوردن نام تگنا در سايت مي خواهد دوباره ان را زنده كنند و به ايجاد تنش دست بزند. پس تمامي كساني كه به ديگران تهمت تگنا بودن را ميزند يا نام تنگنا را در سايت مي اورند خود استاد تنگاي بزرگ هستند يا اينكه به اشتباهن دارند به وي كمك مي كند
7. تا نام تگنا باشد ايشان در اين سايت هستند. از تمامي كاربران مي خواهند از متهم كردن هم ديگر جدا" خوداري نمايند زيرا وي همين خواسته را دارد تا تمامي كاربران را به جان هم بياندازد و جو سايت به هم بخورد. از مديران سايت مي خواهيم تا جلو كساني كه به ديگزان مي گوينند تگنا را بگيرد
8. در ضمن من 2 كاربر را به عنوان تگنا در نظر دارم ولي اين ممكن است يك حدس باشد و قصد اتهام به كسي را ندارم وممكن است اشتباه باشد و ديگران نيز در ادامه نام كسي را به هيچ عنوان نياورند.
1. يك كاربر در سايت بود كه در امضاء خود يك جمله انگليسي نوشته بود و مرا يك بار به تنگنا بودن در اوايل ورود اتهام زد . نام كاربري ايشان را به علت اينكه در ان زمان اوايل كار من بود به ياد ندارم ولي يادم هست كه در امضاء خود جمله اي به انگليسي نوشته بود . در ضمن جملات زير معني درست فارسي ان ممكن است نباشد چون از ان موقع خيلي مي گذرد. اما معني جمله امضاء ايشان
اگر در رفتم شماهم دريد
اگر پيشروي كردم جلويم را بگيريد
اگر مُردم سر قبرم نياييد