دوستان اگه میشه کمی هم ما رو راهنمایی کنن که تیرماه اعزام هستیم..
چرا، مثل اينکه برادر بهروز هم باشن! ببينم ميشه اينبار زحمت گرفتن عکس رو به شما 2 نفر سپرد يا نه؟!:devil:مرسی سهیل جون ... آره ، از تجریبات سابقه دارها خیلی استفاده کردیم ...
حالا دعا کن جور بشه واسه میتینگ 17 ام ... تو میای ؟ ... (می ترسم آشنا هیچکس نیاد!)
مرسی ...ایشالله با تن درست و خوشحال برگردی....و امیدوارم که زودتر ببنمت..
نکته جالب تازه جواب صفحه اول رو دادی؟...
گذشته از هر بحث و دعوایی دوستت داریم. و هرگز ناراحتی بین ما نخواهد بود..
منم به احتمال 50-50 میام ...اره میام به احتمال خیلی خیلی زیاد
99% میام:lol:
جای خیلی خوبیه محمد جان موفق باشی
پس دقیقا همون چیزایی رو که بهت گفتم اجرا کن
از تو که دیگه ناامید شدم ... بابا عوض کن سرویس دهنده ات رو ... شاتل بگیر ...مثل اینکه من کمی دیر رسیدم. (همش تقصیر این فیل-ترینگ کوفتی تونه)
خداحافظ عمو seymour...
زود برگردی!...
حالا من دارم میرم رکوردت رو بزنم ...هیچ کس مثل من خدمت نکرد . 7 صبح پادگان . 9 صبح تو خونه بربری به دست صبحانه !!!
مرسی ویلی جون ...سیمور جون موفق باشی!
" تیرهای سقف را بالا بگذراید،نجاران،که سرباز همچون آرس می آید، بالاتر از هر بلند بالایی .
تقدیم با عشق.لطفا شاد شاد شاد باش.این یک دستور است .درجه ی من در این محله ،از همه بالاتر است "
732 ...كدوم يگان 01 هستي ؟
يگان هاي 500 يا 700 ؟
من اگه برم ، حاضرم توی همه ی عکس ها شرکت کنم ! ... سهیل هم دوربین میاره و قول میده که پشت دوربین فعال باشه ...چرا، مثل اينکه برادر بهروز هم باشن! ببينم ميشه اينبار زحمت گرفتن عکس رو به شما 2 نفر سپرد يا نه؟!:devil:
مرسی ... حالا بریم ببینیم چطوریه ... الان که هنوز ما یه روز هم خدمت نکردیم ... ولی از شنبه دیگه طبیعتا جدی میشه ...الله اكبر
مگه هتله
آقا نرو بيخيال :lol: :دي
شوخي كردم!
چيزي كه يادم رفت بگم اينه كه معمولا براي اينكه سربازها فكر كنن چه خبره و بترسن ! معمولا بعد از مرخصي هاي اوليه و تق و لقي چند روز اول،يه 2 هفته اي زياد فشار ميارن! پس آمادگي داشته باش !
بیا یکی هم بزن توی گوشم ! ... بچه خودتی ! (شوخی) ...دوران خدمت بهترین دوران برای مرد شدن و رهایی از دوران بچگیه .
OKاز تو که دیگه ناامید شدم ... بابا عوض کن سرویس دهنده ات رو ... شاتل بگیر ...
خشم شبخوب سیمور جان از خاطرات دوران آموزشی و خشم شب و اینکه چند بار تنبیه شدید و کلاغ پر و سینه خیز و بشین پاشو و خلاصه هر خاطره ی باحال دیگر برامون بگو...!
در ضمن خودت که می دانی من به شما بسیار غبطه می خورم!
چرا، مثل اينکه برادر بهروز هم باشن! ببينم ميشه اينبار زحمت گرفتن عکس رو به شما 2 نفر سپرد يا نه؟!:devil:
منم به احتمال 50-50 میام ...
732 ...
من اگه برم ، حاضرم توی همه ی عکس ها شرکت کنم ! ... سهیل هم دوربین میاره و قول میده که پشت دوربین فعال باشه ...
مرسی ... حالا بریم ببینیم چطوریه ... الان که هنوز ما یه روز هم خدمت نکردیم ... ولی از شنبه دیگه طبیعتا جدی میشه ...
بیا یکی هم بزن توی گوشم ! ... بچه خودتی ! (شوخی) ...
:specool: پليز ... کلاسيک مهمون من هستين ها! ... :upsided:عکس میخوای؟ من همین الانم کلی عکس منتشر نشده دارم :سوت:
منم قول ميدم دست از تنبلی بردارم :weird:و مقاله ات رو برات اسکن کنم!:graduatedپیشنهاد خوبه من حاضرم دور بین به دست پست دوربین باشم :lol:
من تجربه ای از سربازی ندارم که بدردت بخوره - بجاش برات آرزوی موفقیت میکنم جوون
مثل منی
سربازی خدا رو شکر مالید رفت.
به هر حال منم امیدوارم زیاد سخت نگزره (که البته حتما میگزره:blush ولی یه چشم به هم بزنی تمومه.
میگم یه سوال سیمور جان :
این 01 که میگی توی تهرانه؟
چطوری اوفتادی توی تهران؟البته اگه اونجا هست.. من هم میخوام توی شهر خودمون باشم