Amadea
مدیر بازنشسته
من امروز رد شما رو در بيمس ديده و اومدم ببينم چه خبره، اما انگار بازم دير رسيدم. به هر حال اميدوارم كه به سلامتي هر چه زودتر اين دوره تموم بشه، يك جاي خوب بيفتيد و بتونيد مرتب به فرومها سر بزنيد!
دیر که نشده دوست جان ...هستم .. تا 6 فروردین هستم خدمتتون ...من امروز رد شما رو در بيمس ديده و اومدم ببينم چه خبره، اما انگار بازم دير رسيدم. به هر حال اميدوارم كه به سلامتي هر چه زودتر اين دوره تموم بشه، يك جاي خوب بيفتيد و بتونيد مرتب به فرومها سر بزنيد!
آره این میدون تیر خیلی خطرناکه ...
واقعا حیفه ...
آقا سوء تفاهم شد ... من منظورم این بود که از تیراندازی خوشم نمیاد ... نه اینکه می ترسم گلوله بخورم ! ...سيمور جان باور كن يكي از بخشهاي تفريحي و خنده سربازي همين ميدان تيرش هست !
مسئولاش اونقدر تجربه دارن و مواظب هستن كه هيچي نشه !
دیر که نشده دوست جان ...هستم .. تا 6 فروردین هستم خدمتتون ...
آقا سوء تفاهم شد ... من منظورم این بود که از تیراندازی خوشم نمیاد ... نه اینکه می ترسم گلوله بخورم ! ...
:lol::lol:آقا سوء تفاهم شد ... من منظورم این بود که از تیراندازی خوشم نمیاد ... نه اینکه می ترسم گلوله بخورم ! ...
نه اينسيمور جان باور كن يكي از بخشهاي تفريحي و خنده سربازي همين ميدان تيرش هست !
تيراندازي خيلي باحاله ! من حاضرم براي تير اندازي هم كه شده باز هم بيام خدمت :lol::lol::blink:مسئولاش اونقدر تجربه دارن و مواظب هستن كه هيچي نشه !
مرسی ... چشم ... نمی دونم صفحات قبل هم اینو گفتم یا نه ... ولی یه آقای سرهنگی یه روز اومد واسه سخنرانی و گفتش که شما نباید اطلاعات و اتفاقات اینجا رو به بیرون از اینجا منتقل کنید ... گفتش که مخصوصا اونایی که می خوان اینا رو در سایت و وبلاگ منعکس کنن حواسشون باشه که ممکنه مورد تعقیب قضایی قرار بگیرن ... خلاصه کلی بحث حفاظت اطلاعات و اینا بود ...سیمور جان ! اقا پس شما هم اش خور شدی!
ایشاا... که بهت خوش بگذره ! خیلی زود برگردی!
چون پی تی بدون تو صفایی نداره!
از خاطراتم برامون بگو که ببینم بهت چی گذشته
این عکس بدون شرح را به سیمور
تقدیم می کنم.
:lol:
:lol:
:lol: به جان خودم فقط 2 سال اما فراموش نكن من پادگان آموزشي بودم ! جايي كه هم بي سواد داشت،هم زير ديپلم،هم ديپلم هم ... پزشك ...خپل جان ، تو با این نوستالژی ات نسبت به سربازی ات ، باید یه 10 سالی از سربازی گذشته باشه ؛ نه ؟ ...
از اين حرفها زياد مي زنن اما يك شخصيت مجازي رو مي خوان چيكار كنن :lol:مرسی ... چشم ... نمی دونم صفحات قبل هم اینو گفتم یا نه ... ولی یه آقای سرهنگی یه روز اومد واسه سخنرانی و گفتش که شما نباید اطلاعات و اتفاقات اینجا رو به بیرون از اینجا منتقل کنید ... گفتش که مخصوصا اونایی که می خوان اینا رو در سایت و وبلاگ منعکس کنن حواسشون باشه که ممکنه مورد تعقیب قضایی قرار بگیرن ... خلاصه کلی بحث حفاظت اطلاعات و اینا بود ...
حالا نه اینکه من نخوام تعریف کنم ها ؛ بذار سر فرصت ... راستی همین هم یه خاطره بود دیگه ! ...
والا بذار من از طریق پی.ام ببینم قضیه چی بوده ، بعدش تصمیم بگیریم ... شما ناراحت نشو توماس جان ...الان این عکسی که گذاشتی توهین کردی به سیمور یا خواستی توهین کنی ؟ سیمور دیگه شوخی بردار نیستا
سیمور عزیز با این کاربر یه برخوردی بشه بد نیست...
والا ما که دیگه اسم و عکسمون لو رفته ... فکر کنم بتونن سریع دستگیرم کنن ! ...:lolاز اين حرفها زياد مي زنن اما يك شخصيت مجازي رو مي خوان چيكار كنن :lol:
//
راستي هميشه يادم مي ره بپرسم ! اون نقاشي ها چي شد :f34r: ؟ بردي توو يا ...
... جسارتا باید بگم که 70% توصیه هایی که دوستان عزیز کرده بودن (چه در زمینه شرایط - در زمینه چیزایی که باید ببرم - کارایی که باید بکنم - ...) خیلی در 01 کاربرد ندارن ! ..