• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوشواری در معاشرت با همسایگان

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فعلا به توصیه دوستان گوش میکنم و نمیزنم به سیم آخر

سلام کردن واسه هر موقعی که نیست ..

وارد محیط کار شدی یا نگاه میکرد طرف و میخواست حال و احوال سلام کن ، لازم نیست تو هر موقعیتی خودتو سبک کنی و سلام کنی خصوصا تو این دوره که ۸۰ درصد مردم سلام بلد نیستن یا یجور برخورد میکنن انگار نشنیدن ...

در کل سلام نکردن بهتره از جواب نگرفتنه ...
الان این که دو متر با من فاصله داره، اگر نگاه نکرد بازم بهش سلام کنم؟

حالا من توی محل زندگی هیچوقت مشکل نداشتم. همه بزرگتر و من همیشه احترام میذاشتم، ولی اینجا کلا به غا رفتم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بارها پیش اومده که طرف (چه همکار خودم چه غریبه) قانونا وظیفه ای نداشته کار من انجام بده ، ولی کارم انجام داده ولی فلانی که همون کار داشته جواب سر بالا داده .
والا من که از کسی خیری ندیدم. برعکس هرکی اومد طرف ما برای منافع خودش بود.
یکی از این همسایه ها که اومد سمت من، بعدا معلوم شد چشمش دنبال مغازه منه. از طرفی مغازه ای که توش بود رو من غیرمستقیم شماره مالک رو براش پیدا کرده بودم که به رو خودش هم نیاورد.
یکی دیگه ننه اش اومد پنجاه تومن از من قرض گرفت و دیگه منو می بینه راهشو کج میکنه که یک موقع نگم پول ما کو؟!
یکی دیگه رو من شماره مغازه رو براش پیدا کرده بودم که چند بار مثلا داشت میومد سمت من، من بهش نگاه نکردم، ولی سلام نکرد. باشه اینم بگذاریم به خاطر نچسب بودنم.

همه اش من دارم به این و اون احترام میذارم، ولی کسی به من احترام نمیذاره. حالا من به شخمم نیست. ولی سن و سالی دیگه ازم گذشته. باید یکم هم برای خودم احترام قائل بشم. میخوام یاد بگیرم که با همسایه و اطرافیانی غیر از دوست و آشنا چطور باید رفتار کنم.

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
من خودم یکسالی هست توی محل جدید مغازه اجاره کردم و خداروشکر همسایه هام خوبن مثلا یکی از همسایه ها که سن پدر من رو داره یه وقتایی بهم سلام میکنه زودتر یکی دیگه ازم بزرگتره و کلا آدم اجتماعی هست و از اینور خیابون با کاسبای اونور بلند سلام میکنه اول و به همه سلام میکنه
منم زیاد اجتماعی نیستم ولی وقتی ببینم طرف خودشو میگیره و میخاد بهش سلام کنی و محل نمیده اصلا بهش سلام نمیکنم
شما هم زیاد نمیخاد درگیر این چیزا باشی با هر کس مثل خودش اونی که احترام گذاشت و تحویلت گرفت شما بیشتر احترام بزار و تحویلش بگیر

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
ارتباط خوبه. من با همه رابطه میگیرم
به امید اینکه شاید خودش یا از طریق اون یه نفر دیگه رو به سیخ بزنم
مغازه چی داری؟ فروش از تو، خدمات پس از فرو از من 💦
معمولا یه طوری کار میکنم که طرف دوباره بیاد پیش خودم به خدمات پس از فرو نیاز داشته باشه 🍆

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مشکلت اینه اجتماعی نیستی و درونگرا و افسرده و بدبخت هستی :p بنظرم آدمایی با این روحیه هیچوقت پیشرفت نمیکنن اونم تو ایران که همه چی رو روابط و پاچه خواری میگذره
همیشه هم اینطور نیستش

کتاب قدرت سکوت: قدرت درونگراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد​

میتونید مطالعه کنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ماهم یه همسایه داریم خیلی اذیت میکنه صبح تا شب صدای مشعلش نمیذاره بخوابیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فعلا به توصیه دوستان گوش میکنم و نمیزنم به سیم آخر

الان این که دو متر با من فاصله داره، اگر نگاه نکرد بازم بهش سلام کنم؟

حالا من توی محل زندگی هیچوقت مشکل نداشتم. همه بزرگتر و من همیشه احترام میذاشتم، ولی اینجا کلا به غا رفتم.

نه لازم نیست سلام کنی خصوصا اگر هم سن و سال خودته یا کوچکتره ...

اگر سنش بالاتر بود و چشم تو چشم شدی سلام کن ، حالشم بپرس قربون صدقه اش هم برو چیزی از معرفت آدم کم نمیکنه ...

کلا این سلام کردن و جواب نگرفتن معمولا موقع راه رفتن پیش میاد که طرف پشتش ب شماست یا سرگرم کاریه که ذهنش مشغوله

تو راه رفتن این سری فقط به کسایی سلام کن که آشنا هستن و ازت انتظار دارن و در مورد بقیه بی توجه باش ، متوجه میشی بار روانی موضوع بکل از بین میره و ذهنت خالی میشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ارتباط خوبه. من با همه رابطه میگیرم
به امید اینکه شاید خودش یا از طریق اون یه نفر دیگه رو به سیخ بزنم
مغازه چی داری؟ فروش از تو، خدمات پس از فرو از من 💦
معمولا یه طوری کار میکنم که طرف دوباره بیاد پیش خودم به خدمات پس از فرو نیاز داشته باشه 🍆
حاجی منظورت از خودش، دختره دیگه؟
مغازه چیزی نیست. دفترکارمه که درش به امور هایتک و استارتاپ های مرتبط به تجارت الکترونیک و رمزارز و بورس می پردازم.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
محل نذار داداش کم خودتو کوچیک کن. طرف وایساده یه جایی شما داد بزنی سلام که چی؟
نه دعوایی لازمه نه هیچی. مغازه هم خب مشخصه چیز خاصی نداری به مشکل بخوری یا کمکی بخوای.
فرض کن اصلا نیستن برو کارتو انجام بده برگرد خونه. اگه چش تو چش هم شدی ته تهش یه سلام سرد بده تموم. اونم رخ تو رخ.
پیشنهادهای گشاد بازیی که بعضی ها دادن ته ته خفته.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
عکس پسر همسایه رو بذار عمو @Benchmarker رویت کنن اگه اوکی بود با یه بسته تقویتی و گاندوم راهی اصفهان شن

خودتم بیا پوخ کانال سیقه معرفی کنم رفع باکرگی کنی اجتماعی شی

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
گفتنی ها رو همه گفتن.
در کل یه چیز رو بگم بهت ،
کاسب باید مردم دار باشه ، شما هر چقدر میتونی روابطت رو گسترش بده تا اعتبار داشته باشی.
شاید خنده داره باشه برات ،
اما واقعا" گاهی اوقات یواشکی فقط قفل در مغازه رو باز میکنم و میرم داخل. چرا ؟ چون همش باید چاخ سلامتی و چاکرم نوکرم بشنوم و بگم.ولی فایده اش چیه ؟ کاسبا هواتو دارن ، باهات مچ هستن ، برات مشتری میفرستن ، و .و.و.و..
حالا اگه یه ادم تو مخی و چس کن و نچسب باشی ، به یه ور بقیه هم نیستی و اگررر قرار باشه 1 درصد مشتری ای جذب بشه یا به هر دلیل بخواد با تو کانکت بشه ، میتونن کاسبا برات بزنن
گفتنی زیاد ، تنبلیم میاد.
خیلی خلاصه میگم ، درگیر سلام و اینا نباش. درگیر بزرگتری و کوچیکتری هم نباش
کاسب دیوار به دیوار من ، یه بچه ریقوی 24 ساله اس که بوسیدنیه و بچه مایه
منو که که میبینه ، اینطوری میکنه: خوبی داش علی ؟
چقدر یه بچه میتونه احمق باشه ؟ سلامت کو اسکل ؟.اخه مگه من اصلا هم سن تو ام ؟
ولی من شخمم نیست ، اینطوری جواب میدم : سلام آرش جان.مخلصیم. و میرم داخل مغازم. مهم اینه که وقتی من تو جمع کاسبا حرف میزنم ، بقیه گوش میکنن و دقت . وقتی اون حرف میزنه ، به بازی میگیرنش و زیاد حساب نمیکنن رو ایکسشعراش.

افتادگی آموز اگــــــــــــــــر طالب فیضی
هرگز نَخورَد آب زمینی که بلند است

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
بحث جالبیه بر میگرده به اصول کاسبی و مغازه داری
با همسایه مغازه باید رابطه در حد سلام علیک داشت.سلامشون نکنی روت حساب نمیکنن اعتبارت از بین میره یا میگن فلانی خجالتیه بی عرضه اس سلام تو دهنش نیست
هر چی بیشتر با کاسب های اطراف رابطه داشته باشی بهتره.اعتبار پیدا میکنی مشتری برات میارن خودشون مشتریت میشن.اگه رابطه نداشتی باشی مشتری نمیارن پشت سرت حرف میزنن اگه مشتریت رفت از همسایه در موردت تحقیق کنه بدگویی میکنن و برات میزنن و ..
همسایه های من همیشه خودشون اول سلام میکنن اگه کسی اول سلام نکرد من سلامش نمیکنم.اگه هم ببینم طرف ادم حسابیه و ارزشش رو داره چند بار که سلام کرد دفعه بعد من زودتر سلام میکنم.بعضی ها هم توقع دارن سلامشون کنی و غرور شخمی دارن من به اونا سلام نمیکنم.حد و مرزش رو باید خودت بفهمی
یه جوری باید رفتار کنی و شخصیت و اعتبارت خوب باشه که اونا سلام کنن
همسایه مغازه به درد میخوره من یه همسایه مغازه دارم از سلام و علیک به رفاقت رسیدم باهاش.خونشون هم دعوتم کرده زنش هم اومده جلوم پذیرایی کرده در این حد.یه بار من ضامن اون میشم یبار اون ضامن من میشه وام میگیرم مسافرت میریم ماهیگیری میریم
همیشه باید یه سری رفیق کاسب داشته باشی یه جایی به دردت میخورن

یه خاطره بگم
چند سال پیش یه مغازه میوه فروشی داشتم با رفیقم شریک بودیم
کاسب های اطراف که میومدن میوه میخریدن سه چهار تا موز میدادیم بهشون که مشتری بشن و برای خونشون که میخوان میوه بخرن بیان پیش ما
وقتی سه چهار تا موز رو بهشون میدادی میگفتن دادا چقدر شد پولش وقتی میگفتی دادا مهمون من باش کلی خوشحال میشدن
یه بار یه نفرشون اومد گفت دادا تو اون روز به من موز دادی منم میخوام یه حال اثاثی بهت بدم گفتم نمیخواد نه دادا میخوام بهت حال بدم
رفتیم دم مغازه اش پشت مغازه یه سس اورده بود گفت دادا من اینجا میمونم تو برو اونجا کار رو بگیر مال خودته هر کاریش خواستی بکن
منم جاتون خالی نیم ساعت با سسه بازی میکردم و ور میرفتم و حال میکردم.سسه هم خیلی حال بده بود هر کاری میگفتی میکرد
یکی از بهترین سس کردن های عمرم بود

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
البته بچه ها من کاسب نیستم. این مغازه دفترکارم هست و همون طور که گفتم به امور وبمستری و هایتک مشغولم.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بالا