• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوشواری در معاشرت با همسایگان

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
آقا این همسایه که گفتم پنجاه تومن از من قرض گرفته بود و بعد چند ماه هر موقع منو می دید راهشو کج می کرد که به من چشم تو چشم نشه...
امروز اسباب کشی کرد. از مغازه بغلی خداحافظی کرد، گفتم شاید بخواد بیاد پول منم بده که دیدم رفت. منم رفتم بهش گفتم حاج خانم پول منو نمی خوای بدی؟ گفت فردا میام میدمتون و هنوز نرفتیم و ... (گفتم بهش بگم که نگه عجب هالویی)
گفتم اگر نبودم بندازید توی مغازه (با نگاه خر خودتی) و برگشتم بیام که دخترش انگار یکمی بهش برخورد گفت پولتون چقدره؟ گفتم پنجاه تومن. در کمال تعجب دست توی کیفش کرد و با حالتی طلبکارانه یک پنجاه تومن بدون بفرمایید و تشکر آورد جلوم. منم گرفتم و البته تشکر کردم و برگشتم. اونا هم جوابی ندادند و رفتند.

حالا سوال اینجاست که در این شرایط آیا کار من درست بود؟ یا بهتر بود میذاشتم بره و میگفتم گور باباش. پنجاه تومنم که دیگه کوفتم نمیدن. ولی راستش از نظر روانی فشار روم بود. اینکه یک نفر اینجوری باهام رفتار کنه و بی عرضه و احمق فرضم کنه، آزارم میداد.

آیا کارم درست بود یا بی ادبی و کار خلاف عرف کردم و باید میذاشتم بره که بره؟ در این شرایط باید چه خاکی بر سر ریخت؟ (من وضعیتم از نظر معاشرت و آداب اجتماعی افتضاح شده و سال به سال بدتر میشم)
کار زشتی کردی

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263

نه مومن شوخی میکنم اتفاقا خوب کردی . انقد بدم میاد از اینایی که موقع قرض گرفتن چاکرم مخلصم از دهنشون نمیفته ولی موقع پس دادن پول جوری برخورد میکنن که انگار دارن بهت لطف میکنن که پولتو پس میدن . تازه :poop: آقا قرار بوده تو مملکت تورمی قرض رو دو ماهه بده بعد 6 ماه به روش میاری که نمیخوای قرضتو پس بدی بهش برمیخوره. به هر پفیوزی پول قرض نده باوو

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
با هم مهربون باشید

بالا