- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,287
یک چوق مومنچقدر کرایه میدی؟
یک چوق مومنچقدر کرایه میدی؟
چرا نمیری خانه نواوری یا از این فصای کار اشتراکی ا؟یک چوق مومن
حاجی اینجا مکانی هست برای آرامش روحی جسمی منچرا نمیری خانه نواوری یا از این فصای کار اشتراکی ا؟
اخه اون راستهای که هستی اصلا هم صنفت هستن
مگه سن و سالت چه قدرهحاجی اینجا مکانی هست برای آرامش روحی جسمی من
برای سن و سال من دیگه دیر شده!
خیابان و کوچه مشاع هست (مکان عمومی) به همه تعلق داره، هر کی زودتر پارک کردیک سوالی امروز برام پیش اومد، گفتم نظر شما رو بپرسم. تو یک خیابون نسبتا خلوت، که جای پارک زیاده. یکی از همسایه ها اعتراض کرده که چرا ماشین ام رو جلو خونه اش ( جلو پل نه، فقط جلوی باغچه خونه اش ) پارک میکنم تا جای پارک برای ماشین خودش نباشه. برفرض اگر هیچکدوممون هم پارکینگ نداشته باشیم، به نظرتون حق با کی هستش؟؟
مشاعات هر کسی زودتر پارک کرد، شما هم جلوی خونه ات پارک کنن نمی تونی اعتراض کنی چون خیابون را که نخریدی و برای شهرداری هست. فکر میکنی خودرو ها برای چی عوارض شهرداری و مالیات و غیره میدن!؟یک سوالی امروز برام پیش اومد، گفتم نظر شما رو بپرسم. تو یک خیابون نسبتا خلوت، که جای پارک زیاده. یکی از همسایه ها اعتراض کرده که چرا ماشین ام رو جلو خونه اش ( جلو پل نه، فقط جلوی باغچه خونه اش ) پارک میکنم تا جای پارک برای ماشین خودش نباشه. برفرض اگر هیچکدوممون هم پارکینگ نداشته باشیم، به نظرتون حق با کی هستش؟؟
یک سوالکاسب دیوار به دیوار من ، یه بچه ریقوی 24 ساله اس که بوسیدنیه و بچه مایه
سلام مهم نیست کدومتون اول خداحافظی میکنیدیک سوال
اگر شما اول به سمت این همسایه ات بری، شما سلام میکنی؟
اگر اون به سمت تو بیاد، بهش نگاه می کنی یا وانمود می کنی که ندیدیش تا وقتی که بهت سلام کنه؟
یک سوال
اگر اون به سمت تو بیاد، بهش نگاه می کنی یا وانمود می کنی که ندیدیش تا وقتی که بهت سلام کنه؟
پیتی رو زیادی دست بالا گرفتیقشنگ معلومه ملت را اسکل کردی،
جناب دبوی الان نشسته کنار سواحل جنوبی کشور و با دوس دخترش داره آب پرتقال میزنه به بدنِ مبارک و لنگهاشون را هم انداختن توی آب و....
در همین اثنا یک پستی هم اینجا میزنه و همه را سرکار میذاره و به ریش نداشته بچه های پی تی میخنده!
راستشو بخوای خیلی درگیر این نیستم که اول کی سلام کنه.اصلا بهش فکر نمیکنم که بخوام حساب کتاب کنم.سرم حسابی گرم خودمه.یک سوال
خودم را با سطح پی تی وفق دادم، دیگه اینجا ادیب و دانشمند و نخبه که نداریم. (به استثنای بنچی)پیتی رو زیادی دست بالا گرفتی
افتک چغندر هست؟خودم را با سطح پی تی وفق دادم، دیگه اینجا ادیب و دانشمند و نخبه که نداریم. (به استثنای بنچی)
اینکه شما می فرمایید برای کسی هست که از لحاظ جسه گنده منده باشه, چون زمانی که این جور برخورد رو پیش بگیره در زمان مناسب میطلبه که مثلا پسه گردن طرف رو هم بگیره و شوخی جدی فشار بده و کمی شهرستانی بازی دربیاره. برای استارتر که کلا 150 سانت قد داره و 40 کیلو وزن اصلا توصیه نمیشه که حرمت ها رو از بین ببره چون دودش تو چشم خودش میره, همیشه صمیمیت این شکلی به شوخی فیزیکی کشیده میشهبا افراد کم سن یا کم ارزش تر از خودت قرار نیست سلام علیک کنی
بیشتر حالت فان و طنز به کار ببر
مثلا اگر اسم طرف محمد بگو چطوووووری ممده با صدای بلند
یا میگی احوااااااال با خنده و یه نوع مسخره بازی