• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوشواری در معاشرت با همسایگان

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
ما حتما نباید از همه آدما خوشمون بیاد که بهشون احترام بزاریم یا سلامی بکنیم، مردم داری اصولش همین هست. منم از خیلی‌ها بدم میاد ولی مردم داری میکنم و می‌گم و میخندم تا شناخت بهتری روی طرف پیدا کنم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چه بسا بوده با همین سلام کردن کوچک طرح دوستی و شناخت کافی بین طرفین ایجاد شده و باعث شده من نوعی به اشتباه خودم در مورد قصاوتم در مورد اون شخص پی ببرم و فهمیدم طرف چه انسان خوبی بوده و ذهن من بهش بد بوده. تنهایی و تو خود بودن اصلا خوب نیس. سعی کن معاشرت کنی.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
چرا نمیری خانه نواوری یا از این فصای کار اشتراکی ا؟
اخه اون راسته‌ای که هستی اصلا هم صنفت هستن
حاجی اینجا مکانی هست برای آرامش روحی جسمی من
برای سن و سال من دیگه دیر شده!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
تاپیک های ده بوی طبق سنت همیشگی یا ختم به سس میشه . یا سس هست مکان نیست . یا مکان هست سس نیست . یا سس مکان هست ولی سس پیر هست :unsure:

اصفهان و اراک هم دست کمی از قم نداره . کلی مذهبی که پا بده قبل نماز جمعه نماز باران هم میخونن

اصفهان فقط عاخونداش حال میکنن . زکات میگیرن از ملت ویلا میخرن و سپس با دیوارهای بلند شهرک خودشون رو از مردم جدا میکنن :rolleyes:

قم-اصفهان-مشهد-اراک منشا تولید و توزیع عرزشی

Last edited:

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
یک سوالی امروز برام پیش اومد، گفتم نظر شما رو بپرسم. تو یک خیابون نسبتا خلوت، که جای پارک زیاده. یکی از همسایه ها اعتراض کرده که چرا ماشین ام رو جلو خونه اش ( جلو پل نه، فقط جلوی باغچه خونه اش ) پارک میکنم تا جای پارک برای ماشین خودش نباشه. برفرض اگر هیچکدوممون هم پارکینگ نداشته باشیم، به نظرتون حق با کی هستش؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
یک سوالی امروز برام پیش اومد، گفتم نظر شما رو بپرسم. تو یک خیابون نسبتا خلوت، که جای پارک زیاده. یکی از همسایه ها اعتراض کرده که چرا ماشین ام رو جلو خونه اش ( جلو پل نه، فقط جلوی باغچه خونه اش ) پارک میکنم تا جای پارک برای ماشین خودش نباشه. برفرض اگر هیچکدوممون هم پارکینگ نداشته باشیم، به نظرتون حق با کی هستش؟؟
خیابان و کوچه مشاع هست (مکان عمومی) به همه تعلق داره، هر کی زودتر پارک کرد

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مشاعات هر کسی زودتر پارک کرد، شما هم جلوی خونه ات پارک کنن نمی تونی اعتراض کنی چون خیابون را که نخریدی و برای شهرداری هست. فکر میکنی خودرو ها برای چی عوارض شهرداری و مالیات و غیره میدن!؟

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
باید میزدی ملت چطوری معاشرت میکنن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کاسب دیوار به دیوار من ، یه بچه ریقوی 24 ساله اس که بوسیدنیه و بچه مایه
یک سوال
اگر شما اول به سمت این همسایه ات بری، شما سلام میکنی؟
اگر اون به سمت تو بیاد، بهش نگاه می کنی یا وانمود می کنی که ندیدیش تا وقتی که بهت سلام کنه؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اگه با یارو حال میکنی سلام کن حتی اگه جواب نشنوی(3بار مثلا) اگه باهاش حال نمیکنی حتی جواب سلامشو هم نده یون لقش

ختم تاپیک
130276-7wfweqh.gif

دوای درد دبوی فقط سس است و بس
399.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یک سوال
اگر اون به سمت تو بیاد، بهش نگاه می کنی یا وانمود می کنی که ندیدیش تا وقتی که بهت سلام کنه؟
سلام مهم نیست کدومتون اول خداحافظی میکنید
283.gif

درکل هرجور خودت فکر میکنی روح و روانت راحتتره همون کارو بکن
uy37w17mluf0881bcp6c.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یک سوال

قشنگ معلومه ملت را اسکل کردی،

جناب دبوی الان نشسته کنار سواحل جنوبی کشور و با دوس دخترش داره آب پرتقال میزنه به بدنِ مبارک و لنگهاشون را هم انداختن توی آب و....
در همین اثنا یک پستی هم اینجا میزنه و همه را سرکار میذاره و به ریش نداشته بچه های پی تی میخنده!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
قشنگ معلومه ملت را اسکل کردی،

جناب دبوی الان نشسته کنار سواحل جنوبی کشور و با دوس دخترش داره آب پرتقال میزنه به بدنِ مبارک و لنگهاشون را هم انداختن توی آب و....
در همین اثنا یک پستی هم اینجا میزنه و همه را سرکار میذاره و به ریش نداشته بچه های پی تی میخنده!
پیتی رو زیادی دست بالا گرفتی

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
یک سوال
راستشو بخوای خیلی درگیر این نیستم که اول کی سلام کنه.اصلا بهش فکر نمیکنم که بخوام حساب کتاب کنم.سرم حسابی گرم خودمه.
ولی طبیعتا" اگر بخوام برم سمتش و باهاش کار داشته باشم ، به نشانه ی خوش و بش کردن و شروع دیالوگ ، سلام میکنم و زیاد درگیر داستانش نیستم.
به جز یکی دوتا نخاله که بین همسایه ها هستن و همه میشناسنشون ، معمولا با همه خوبم و این برام منافعی زیادی داشته همواره.

اون داستانای وانمود کردن و اینا رو هم اصلا تو فازش نیستم.به هر حال من یه کاسب متاهل هستم با سابقه کسب و هزار جور دغدغه - اونم یه آقا پسر مجرد که هر اخر هفته اینور اونوره.بنا به اقتضای سنیش .

در تمام نوشته هام سعی کردم اینو بگم که اگر میتونی ، بی خیال ِ حساب کتاب باش تو اینجور چیزا. کمتر اذیت میشی و انرژی ذهنت رو نگه میداری برای کار های مهم تر و رشد خودت.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

us12

Registered User
لایک‌ها
410
با افراد کم سن یا کم ارزش تر از خودت قرار نیست سلام علیک کنی
بیشتر حالت فان و طنز به کار ببر

مثلا اگر اسم طرف محمد بگو چطوووووری ممده با صدای بلند
یا میگی احوااااااال با خنده و یه نوع مسخره بازی

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
با افراد کم سن یا کم ارزش تر از خودت قرار نیست سلام علیک کنی
بیشتر حالت فان و طنز به کار ببر

مثلا اگر اسم طرف محمد بگو چطوووووری ممده با صدای بلند
یا میگی احوااااااال با خنده و یه نوع مسخره بازی
اینکه شما می فرمایید برای کسی هست که از لحاظ جسه گنده منده باشه, چون زمانی که این جور برخورد رو پیش بگیره در زمان مناسب میطلبه که مثلا پسه گردن طرف رو هم بگیره و شوخی جدی فشار بده و کمی شهرستانی بازی دربیاره. برای استارتر که کلا 150 سانت قد داره و 40 کیلو وزن اصلا توصیه نمیشه که حرمت ها رو از بین ببره چون دودش تو چشم خودش میره, همیشه صمیمیت این شکلی به شوخی فیزیکی کشیده میشه

بالا