amirmasoudp
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 47
- لایکها
- 20
نظرتون درباره باز کردن سایت چیه??
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دقیقا حرف منم همینه....یعنی باید آدم با سرمایه گذاری زیاد وارد اینکار بشه.(مثل مثال اون خوانندهه که لیبلش کلی پول خرج تبلیغ کارها و موزیک ویدیوهاش میکنه. در حالیکه همون خواننده اگر فقط با یه استعداد صرف وارد این عرصه میشد و ساپورت مالی نمیداشت، اصلا به جایی نمیرسید.دنیای مجازی در بحث اقتصادی مثل دنیای واقعیه و هیچ فرقی نمیکنه!
ورود و بهره برداری از دنیای مجازی نیاز به سرمایه بالا و تخصص و هزینه زیادیه .
افرادی که این گزینه ها رو ندارند واقعا دارند وقتشون رو تلف میکنند.
اگه برگردم به عقب و این تلاش و زحمتی که الان کشیدم رو روی هرکار دیگه ای میگذاشتم مطمئنم خیلی خیلی وضع مالی و اجتماعی بهتری داشتم.
شما لطف کن زبان آلمانی یا انگلیسی بخون و از همین الان به فکر مهاجرت باش وگرنه توی ایران نمیتونی کاری بکنی.....اینجا کشور دلال ها و افراد متظاهره، نه آدمای خبره و با دانش.با سلام
دوستان همه حرفاتونو خوندم و واقعا این حرفا بدرد ایندم میخوره خب منم چنتا سوال دارم با تجربه ها فروم
من 15 سالمه و دوم دبیرستانم الان دارم #C کار میکنم رشته مدنظرم هم IT(مهندسی فناوری و اطلاعات) و از الان میخوام با نرم افزار های درامدزا کار کنم
به گرافیک خیلی علاقه دارم(3d max.vray.maya.unreal..)
به نظر شما الان با چه نرم افزار هایی و چه کار هایی انجام بدم که بدرده ایندم بخوره???!
دوست عزیز من روزی ۷-۸ساعت بیرون کار میکنم و روزی ۳-۴ساعت تو خونه جای تفریح تو نت کار میکنم. به نظر من از نت پول در میاد .من از نت میانگین سالیانه حساب کنی ، ماهی ۱تومن در میارم. میشه اقا ،فقط باید از راه صحیح با زحمت زیااااد .
فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk
چقدر میتونی خرج کنی تا بهت بگم.تو کارهایی هم که نیاز به سرمایه اولیه باشه هم پیشنهاد بدید خداروشکر مشکل سرمایه ندارم
امسال من تافل ibt امتحان دادم 10 آپریل ، یعنی 21 فروردین و نمرم شد 93 از 120.من 8 ترم دارم تا تافل(خدا رو شکر زبانم خوبه) اصلا و ابدا علاقه ای به مهاجرت ندارم و من دبیرستانم رشته ریاضی گرافیک رو باید هنرستان میرفتم
اول باید بفهمی که پول توی درس خوندن نیست.اینو بفهم. من نمیخوام از راه به درت کنم ولی واقعیت اینه که در حاضر دست روی هر رشته ای که بزاری، کلی فارغ التحصیل بیکار توش پیدا میکنی....(من 15 سالمه)نیتم یادگیری که بدرد ایندم بخوره
توی حوزه کسب درآمد از اینترنت سوالی داری در خدمتم.در غیر اون صورت لطفا پست اسپم نذار و سوالای تخصصی خودت راجع به نرم افزارهای گرافیکی را توی انجمن گفتگوی آزاد مطرح کن.ولی بهتر اینه که توی انجمن سایت bernamenevis مطرح کنی.من بجا درس خوندن میخوام گرافیمو و برنامه نویسی کار کنم ولی نمیدونم از کحا شروع کنم و با چی?
من روزهای اولی که از مهندسی عمران فارغ التحصیل شدم و عضو **** مهندسی شدم، باورم نمیشد که برای تصدی پست "جانشین مجری" یه قرارداد 18 ماهه به مبلغ فقط 500 هزار تومن(اونم واسه کل کار و نه ماهیانه) با من بسته شده.( این مبلغ همه جا یکسان بود و من اصلا مستثنا نبودم)... ولی من واسه اینکه آبروم نره میگفتم ماهی 1 تومن میگیرم! سو تفاهم نشه، من اطمینان دارم که شما با توجه به سابقت توی پرشین تولز ، راست میگی ولی تبدیل شدن به فروشنده معتبر در پرشین تولز هم خیلی سخته و همچنین ریسک بالایی هم داره...چون ممکنه به پست یکی دو نفر خریدار کلاهبردار بخوری.
میشه راهاشم پیشنهاد بدید که نیاز به دانش اولیه نداره و فقط نیاز به سرمایه اولیه داره)
همینا رو ادامه بده. خبره ی هر کدوم باشی اموراتت میگذرهمن گرافیکو گرفتم (طراحی لوگو و 3d max(