• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جامع تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری و انتخاب شرکت بیمه

شما کدام شرکت بیمه را جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه انتخاب میکند؟

• ایران

Votes: 7 25.0%
  • پارسیان

Votes: 5 17.9%
  • پاسارگاد

Votes: 3 10.7%
  • سامان

Votes: 2 7.1%
  • کارآفرین

Votes: 0 0.0%
  • ما

Votes: 6 21.4%
  • ملت

Votes: 4 14.3%
  • نوین

Votes: 1 3.6%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جالبه در سایت زیر :
https://ask.bidbarg.com/6028/بهترین-بیمه-عمر-بیمه-مرکزی

400 کارمند بیمه مرکزی ج.ا.ا خودشون بیمه عمر سامان کردند
زیاد به این روش های اعتبار تراشیدن توجه نکنین؛
اولا این جور قراردادهای گروهی با رای زنی و زد و بند یا شرکت در‌مناقصه بوجود میاد و گاها بیمه گر برای بدست اوردن پرتفوی بالا،ریسک بیمه گریش رو زیاد میکنه؛
در ثانی در بیمه عمر فرد با فزد باید قرارداد شخصی و مناسب با نیاز خودش رو داشته باشه؛

در بیمه عمر برای انتخاب شرکتباید به دو مورد توجه کرد؛
یکی شرایط خاص در پوشش ها و شرایط بیمه شرکت که برای شما مفید تر هست
دوم مساله اعتبار و اعتماد به شرکت برای قرارداد طولانی که از عوامل مهم اون سطح توانگری(مهم ترین)،ظرفیت مجاز پذیرش ریسک شرکت،آمار مربوط به رضایت مشتری و شکایات٬سرمایه شرکت و سهام داران،خوشنامی و اعتماد و تمایل شخصی هست؛

بقیه آمار و ارقام و تبلیغات نمایندگان بازاریابی ناصحیح هست که متاسفانه در بحث بیمه عمر زیاد رفتار غیر حرفه ای وجود دارد؛

ضمنا توجه کنید اگر نماینده ای یا شرکتی از روش های ناصحیح بازاریابی(دادن اطلاعات غلط و فریبنده یا اطلاعات بی ربط) استفاده میکنه صرفا بجای بیمه گری صحیح،هدفشان جمع اوری پرتفوی هست؛

Sent from my MI 5 using Tapatalk

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
زیاد به این روش های اعتبار تراشیدن توجه نکنین؛
اولا این جور قراردادهای گروهی با رای زنی و زد و بند یا شرکت در‌مناقصه بوجود میاد و گاها بیمه گر برای بدست اوردن پرتفوی بالا،ریسک بیمه گریش رو زیاد میکنه؛
در ثانی در بیمه عمر فرد با فزد باید قرارداد شخصی و مناسب با نیاز خودش رو داشته باشه؛

در بیمه عمر برای انتخاب شرکتباید به دو مورد توجه کرد؛
یکی شرایط خاص در پوشش ها و شرایط بیمه شرکت که برای شما مفید تر هست
دوم مساله اعتبار و اعتماد به شرکت برای قرارداد طولانی که از عوامل مهم اون سطح توانگری(مهم ترین)،ظرفیت مجاز پذیرش ریسک شرکت،آمار مربوط به رضایت مشتری و شکایات٬سرمایه شرکت و سهام داران،خوشنامی و اعتماد و تمایل شخصی هست؛

بقیه آمار و ارقام و تبلیغات نمایندگان بازاریابی ناصحیح هست که متاسفانه در بحث بیمه عمر زیاد رفتار غیر حرفه ای وجود دارد؛

ضمنا توجه کنید اگر نماینده ای یا شرکتی از روش های ناصحیح بازاریابی(دادن اطلاعات غلط و فریبنده یا اطلاعات بی ربط) استفاده میکنه صرفا بجای بیمه گری صحیح،هدفشان جمع اوری پرتفوی هست؛

فرمایشات شما صحیح

کلا در این دوره و زمانه
با توجه به اینکه حوادث و بلایا،.... زیاد شده
مخصوصا که سن سکته به زیر 27 سال رسیده!

لازم هر کسی یک بیمه عمر و بیمه حوادث برای رفاه خودش و خانوادش داشته باشه :D

e.htabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نظر من مهمتر از شرکت بیمه نماینده بیمه هست
چون بیمه عمر یه قرارداد هست و اگه از فرضا از بهترین شرکت هم خریداری بشه باز اگه قرارداد خوبی نداشته باشید نمی تونه کمک تون کنه
حالا سوال من اینه که از کجا بفهمیم یه نماینده خوبه و سواد کافی داره ؟؟؟

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سود مشارکت بیمه عمر پاسارگاد در سال 94 چند درصد بوده است؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سود مشارکت بیمه عمر پاسارگاد در سال 94 چند درصد بوده است؟
هنوز اعلام بصورت عمومی نشده؛اگه از نمایندگان یا بیمه گذاران شرکت کسی اطلاعی از سود مشارکت سال ۹۴ این شرکت داره با ارسال مدرک سود رو اعلام کننپ ممنون میشم
به نظر من مهمتر از شرکت بیمه نماینده بیمه هست
چون بیمه عمر یه قرارداد هست و اگه از فرضا از بهترین شرکت هم خریداری بشه باز اگه قرارداد خوبی نداشته باشید نمی تونه کمک تون کنه
حالا سوال من اینه که از کجا بفهمیم یه نماینده خوبه و سواد کافی داره ؟؟؟
آفرین؛نماینده خیلی مهم تر از خود شرکت هست؛چون شما از هر شرکتی بیمه نامه بخرید،در نهایت بیمه عمر دارید که از نظرر پوشش ها تفاوت چندانی ندارد؛اما مهم بیمه نامه شماست که به چه صورت تنظیم شده باشد؛
یک نماینده باید تلاش کنید بهترین بیمه نامه را برای شما تهیه کند نه فقط فروش داشته باشد؛

پس اگر دید نماینده شما تنها سعی در فروش دارد یا اطلاعات غلط له شما میدهد؛مثلا در مورد پوشش ها یا نتیجه نهایی بزرگ نمایی میکند؛از ارزش سازی کاذب بزای بالا بردن شرکتش استفاده میکند بدانید نماینده خوبی نیست؛نه تنها نماینده خوبی نیست بلکه بازاریاب خوبی نیست چون این روش های تبلیغ کذب،برای یک مشتری اگاه خودش ضد تبلیغ هست؛

من نماینده خودم رو مثال میزنم:ایشون بعد از توضیح دادن بیمه عمر و ایجاد نیاز خرید در من؛بمن گفتند شرایط شرکت من این هست اما شما بگردید و شرایط بقیه رو همببنید و هرکدام مناسب تر بود را خریداری کنید؛
این یعنی‌نه تنها ایشون قصدش فقط فروش شرکت خودش نبود و هدف اصلیش‌بیمه دار کردن من بود،بلکه تعصب شرکتب و ارزش گذاری کاذب هم برای شرکت متبوعش نداشت و از صداقت کامل برخوردار بود؛
نماینده خوب،صادق و آگاه باید باشد؛

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
چند تا سوال داشتم
این که گفته میشه بیمه سامان 3 تا سبد کم ریسک ، ریسک متوسط و ریسک بالا داره چیه ؟ چون چند ساله داره سود های بالای 20 درصد میده
من از بیمه سامان در مورد مستمری بازنشستگی پرسیدم گفتن همه بیمه ها بعد از 10 سال مستمری پرداخت می کنند
من گفتم اگه بخوام سال دهم فرض ماهانه 6 میلیون مستمری ماهانه دریافت کنم چطوری باید پرداخت کنم متوسط سالی 9 میلیون گفتن باید بپردازی
سوال آخر این که اگه شرکت بیمه ای ورشکست شد موظف هست اصل پول و سودهایی که تو چند سال محقق کرده رو پرداخت کنه یا فقط اصل پول و سود تضمین شده بیمه مرکزی رو یا فقط اصل پول رو پرداخت می کنه
ممنون

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام
چند تا سوال داشتم
این که گفته میشه بیمه سامان 3 تا سبد کم ریسک ، ریسک متوسط و ریسک بالا داره چیه ؟ چون چند ساله داره سود های بالای 20 درصد میده
من از بیمه سامان در مورد مستمری بازنشستگی پرسیدم گفتن همه بیمه ها بعد از 10 سال مستمری پرداخت می کنند
من گفتم اگه بخوام سال دهم فرض ماهانه 6 میلیون مستمری ماهانه دریافت کنم چطوری باید پرداخت کنم متوسط سالی 9 میلیون گفتن باید بپردازی
سوال آخر این که اگه شرکت بیمه ای ورشکست شد موظف هست اصل پول و سودهایی که تو چند سال محقق کرده رو پرداخت کنه یا فقط اصل پول و سود تضمین شده بیمه مرکزی رو یا فقط اصل پول رو پرداخت می کنه
ممنون

با سلام.
مستمری انواع مختلف دارد و معمولا نمیتوان مقدار آنرا بصورت دقیق در ابتدای قرارداد بیمه عمر تعیین کرد. در حالت کلی، مستمری میتواند برای مدت معین باشد یا مستمری مادام العمر.

محاسبات مستمری مدت معین شبیه محاسبات سود بانکی سپرده ها است. بطور مثال اگر بیمه گذار پس از 10سال موجودی 100م داشته باشد و برای 10 سال تقاضای دریافت مستمری کند میتوان با یک محاسبه بانکی تقریبا ساده (با توجه به سود مصوب+چند درصد بیشتر و پوشش تورم) میزان مستمری را حساب کرد.

در حالت مستمری مادام العمر، هنگام عقد قرارداد مستمری در واقع شرکت بیمه گر مکلف میشود که تا آخرین روز حیات بیمه گذار مستمری پرداخت کند. لذا در این حالت محاسبه مستمری یک عملیات بیمه ای است و پیچیدگی های خاص خودش را دارد. در این حالت بیمه گر ریسک حیات بیمه گذار را پوشش میدهد (برعکس قرارداد بیمه عمر که بیمه گر ریسک فوت را پوشش میدهد). در محاسبه بیمه ای با توجه به سن، جنسیت و سایر شرایط بیمه گذار ممکن است میزان مستمری ماهیانه بیشتر یا کمتر از حالت محاسبه بانکی باشد.

بیمه گذاران محترم میتوانند در موعد مشخص شده درخواست تبدیل به مستمری بدهند و با توجه به شرایط روز بهترین حالت را برای خود و عزیزانشان انتخاب نمایند.

تصویر زیر خلاصه ای از روشهای مختلف تبدیل به مستری را نشان میدهد. البته لازم به ذکر است لزوما همه شرکتهای بیمه همه انواع مستمری را پوشش نمیدهند.

pension.png

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام
چند تا سوال داشتم
ممنون

سامان چهار شبد داره که سود تضمینی هرکدام بر اساس پر ریسک بودن کمتر هست و سود محقق شده صندوق های پر ریسک تا الان بالا تر بوده
۹۴ صندوق پر ریشک با سود تضمینی ۱۲،سود مشارکت ۲۳ داشته

در صورتی که شرکت ورشکسته بشه،ارزش بازخریدی بیمه نامه باید به بیمه گذار پرداخت بشه؛این ارزش بازخریدی برابر هست با سود تضمینی و مشارکت محقق شده حق بیمه های پرداختی؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
bf01caebd2b4c5e0c0c3a52d3fc0fb2c.jpg

آخرین آمار مربوط به ظرفیت مجاز پذیرش ریسک و مجوز اتکایی شرکت های بیمه

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
توی دی ماه شرکت بیمه خاورمیانه مجوز گرفته و اولین بیمه تخصصی عمر و سرمایه گذاری در ایران از سال آینده شروع به فعالیت خواهد کرد اعضای هیات مدیره از بهترین متخصصین هستند و نیروهای جوان و فعالی رو داره جذب می کنه نظر شما در مورد این شرکت چیه ؟

ممنون

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
من ميخوام مادرم رو بيمه عمر كنم 63 سالش هست ميشه؟ايا محدوديت سني نداره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام
توی دی ماه شرکت بیمه خاورمیانه مجوز گرفته و اولین بیمه تخصصی عمر و سرمایه گذاری در ایران از سال آینده شروع به فعالیت خواهد کرد اعضای هیات مدیره از بهترین متخصصین هستند و نیروهای جوان و فعالی رو داره جذب می کنه نظر شما در مورد این شرکت چیه ؟

ممنون
ترکیب شرکت و هدفش عالی هست؛باید دید در رقابت با سایر شرکت ها چه میکنه و پکیج بیمه عمرش به چه صورت هست و چه آفر هایی برای جلب مشتری داره؛

من ميخوام مادرم رو بيمه عمر كنم 63 سالش هست ميشه؟ايا محدوديت سني نداره؟
در اغلب شرکت ها بیمه عمر تا ۷۵ سالگی رو پوشش میده و حداقل زمان قرارداد ۵ سال هست؛یعنی تا سن ۷۰ سالگی میشه خرید؛
بعضی شرکت ها سن بیشتر حتی تا ۱۰۶ سال رو هم پوشش میدن؛
پس برای ایشون میتونین تهیه کنید و محدودیت در انتخاب شرکت ندارید اما در این سن هزینه بیمه کردن بمراتب بیشتر از بیمه کردن یک فرد جوان هست و فایده اش کمتر!
و نیاز به ویزیت پزشک و ازمایش دارند

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
تفاوت بیمه عمر و پس انداز با بیمه عمر و سرمایه گذاری چیه ؟ کدوم بهتره ؟
ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام
تفاوت بیمه عمر و پس انداز با بیمه عمر و سرمایه گذاری چیه ؟ کدوم بهتره ؟
ممنون
این ها اسم های تجاری مختلف هستند که شرکت ها استفاده میکنند وگرنه همگی یکی‌هستند

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
از طرح بیمه آسیا کسی اطلاع داره ؟ ممنون

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
بیمه خاورمیانه اعلام کرده در ماههای اول هر کسی بیمه عمر و سرمایه گذاری از این شرکت بگیره 50 درصد تخفیف بهش تعلق میگیره ؟ جطوری روی بیمه عمر میخواد تخفیف بده ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
از طرح بیمه آسیا کسی اطلاع داره ؟ ممنون
کدام طرحش؟
با سلام
بیمه خاورمیانه اعلام کرده در ماههای اول هر کسی بیمه عمر و سرمایه گذاری از این شرکت بگیره 50 درصد تخفیف بهش تعلق میگیره ؟ جطوری روی بیمه عمر میخواد تخفیف بده ؟
روی هزینه حق بیمه گری عمر‌ تخفیف داده میشه نه روی مبلغی که سرمایه گذاری میشه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟ حق بیمه گری عمر چی هست کلن
ممنون
بیمه عمر دو قسمت دارد؛یکی بحث پوشش جبران فوت و پوشش های اضافی و یکی بحث سرمایه گذاری؛
شما مبلغ یک میلیون رو برای سال اول پرداخت میکنین؛از این میزان مبلغی که کم هست برای پوشش بیمه ای شما با توجه به میزان تعهد و سرمایه فوتی که انتخاب میکنین و سایر پوشش ها کسر میشه؛این بعنوان حق بیمه هست مثل حق بیمه ثالث که میپردازید؛این مبلغ هم خیلی اندک هست:
باقی پولس که پرداخت میکنین در صندوق ذخیره شما میرود و بهش سود تعلق میگیره

بالا