• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

Farshad.Sepehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزیزم در این بخش که با صبوری به سوالات پاسخ میدن :)

دوستان بنده قصد خرید XBOX دارم ... چند روزی هستش که در این خصوص تحقیق کردم و قبلا هیچ اطلاعی از این کنسول و کنسولهای دیگه نداشتم ( آخرین کنسولم Ps1 بوده و بعد از اون تابحال با Pc بازی میکردم. )

بسیار ممنون میشم اگه به سوالات حقیر پاسخ بدید.

1. چه تفاوتی میان مثلا Xbox 4gb Slim و Arcade و Final Fantasy و Jasper و Elite و Falcon ... هست ؟ نسخه ای که قبل از Xbox One از نظر سخت افزای قوی باشه کدومه ؟ ممنون میشم این سوال رو کامل پاسخ بدید.

2. Xbox Slim 4gb با کینکت بگیرم تمامی بازیهای تابحال برای Xbox رو ساپورت میکنه ؟ چون مثلا شنیدم بازیهایی مانند GTA V روی Arcade با گیر بالا میان اما روی Slim 4gb این مشکل وجود نداره ...

3. آیا اسلیم 4گیگ 3Lt خریداری بشه همه بازی های کپی رو با دیسک اجرا میکنه ؟ اینکه دستگاه رو JTAG کنیم آیا لازم هست ؟

4. نسخه 4GB Slim با 250GB Slim چه تفاوت سخت افزاری دارند ؟ کلا چه تفاوتی دارند ؟ فقط هارد اضافه داره ؟

5. هر هاردی رو میشه به 4gb وصل کرد ؟ مثلا اکسترنال ADATA ?

6. در صورتیکه بنده کنسول Slim 4gb رو تهیه کنم در خصوص بازیهایی مانند GTA V که بیشتر از یک دیسک هستش تکلیف چیست ؟ وسط بازی باید دیسک عوض بشه ؟!!!

جوری نباشه که بخریم یه کنسولی رو و بازیها روش خوب اجرا نشه و ساپورت نشه ! چون اصلا اطلاع ندارم کدوم مدل ایکس باکس جدید کدوم قدیم کدوم سخت افزارش بهتره و ...

Last edited:

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام به دوستان عزیزم در این بخش که با صبوری به سوالات پاسخ میدن :)

دوستان بنده قصد خرید XBOX دارم ... چند روزی هستش که در این خصوص تحقیق کردم و قبلا هیچ اطلاعی از این کنسول و کنسولهای دیگه نداشتم ( آخرین کنسولم Ps1 بوده و بعد از اون تابحال با Pc بازی میکردم. )

بسیار ممنون میشم اگه به سوالات حقیر پاسخ بدید.

1. چه تفاوتی میان مثلا Xbox 4gb Slim و Arcade و Final Fantasy و Jasper و Elite و Falcon ... هست ؟ نسخه ای که قبل از Xbox One از نظر سخت افزای قوی باشه کدومه ؟ ممنون میشم این سوال رو کامل پاسخ بدید.

2. Xbox Slim 4gb با کینکت بگیرم تمامی بازیهای تابحال برای Xbox رو ساپورت میکنه ؟ چون مثلا شنیدم بازیهایی مانند GTA V روی Arcade با گیر بالا میان اما روی Slim 4gb این مشکل وجود نداره ...

3. آیا اسلیم 4گیگ 3Lt خریداری بشه همه بازی های کپی رو با دیسک اجرا میکنه ؟ اینکه دستگاه رو JTAG کنیم آیا لازم هست ؟

4. نسخه 4GB Slim با 250GB Slim چه تفاوت سخت افزاری دارند ؟ کلا چه تفاوتی دارند ؟ فقط هارد اضافه داره ؟

5. هر هاردی رو میشه به 4gb وصل کرد ؟ مثلا اکسترنال ADATA ?

6. در صورتیکه بنده کنسول Slim 4gb رو تهیه کنم در خصوص بازیهایی مانند GTA V که بیشتر از یک دیسک هستش تکلیف چیست ؟ وسط بازی باید دیسک عوض بشه ؟!!!

جوری نباشه که بخریم یه کنسولی رو و بازیها روش خوب اجرا نشه و ساپورت نشه ! چون اصلا اطلاع ندارم کدوم مدل ایکس باکس جدید کدوم قدیم کدوم سخت افزارش بهتره و ...

سلام به شما رفیق عزیز
یک راست میریم به اصل مطلب.
1.تفاوت بین این کنسول ها کاملا مشهود است.سری اسلیم که تقریبا 2یا3 سالی مشود که توسط مایکروسافت معرفی شدند و جدیدترین مدل ایکس باکس هستند.
این کنسول ها دارای مادربوردی جدید هستند که مشکلات قبلی را ندارد.اما مدل های قدیمی مانند آرکید ،الایت دارای ماردبوردهای قدیمی تر مانند فالکون هستند که مشکلات جدی را دارد اما بعد از فالکون مایکروسافت مادربورد جاسپر را معرفی کرد که نسبت به قبلی حرفه ای تر ساخته شده بود .اما مزیت مادربورد های جدید که در کنسول های اسلیم استاده میشوند کاهش صدای کنسول است به طوری که با کنسول آرکید یا الایتی که دارای مادربورد فالکون است اصلا نمی توان هنگامی که دیگران خواب هستند بازی کرد.
2.شما با خریدن ایکس باکس اسلیم و آپدیت آن به lt3 می توانید تمامی بازی های ساپورت شده توسط lt3را اجرا کنید(یعنی نمی توانید بازی های lt2را اجرا کنید).بازی هایی هم مثل جی تی ای وی هم روی کنسول های اسلیم و مادربوردهای جاسپر به خوبی کار میکنند.من خودم آرکید با مادربورد جاسپر دارم و gta vرو به راحتی اجرا میکنم.
3.بله اجرا میکنه اما همون طور که توی بالا گفت باید حتما بازی lt3باشه.جیتگ هم دلخواهی هست.
4.خیر فقط از لحاظ هارد تفاوت دارند.
5.بله میشه اما به نظرم شما هارد ایکس باکس تهیه کنی یا کنسول 250گیگ بگیری خیلی راحت تری.چون واقعا وصل کردن هارد معمولی به ایکس باکس کار زیاد داره.
6.شما باید برای استفاده از بازی هایی با نصب اجباری مخصوصا gta vباید حتما بازی رو روی هارد یا فلش مموری نصب کنید.یعنی مثلا در gta vدیسک 1رو نصب میکنید و با 2بازی میکنید که فضای مورد نیاز این بازی 8گیگ است.
در کل شما باید هنگام خرید بازی دقت کنی که بازی مورد نظر حتما lt3باشه یا بازی های قدیمی مثلا برای lt2حتما روی lt3پچ شده باشند.
اگه موردی واضح نبود حتما اعلام کنید.

Farshad.Sepehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسیار بسیار لطف کردید دوست عزیزم ...

پس الان یه دستگاه Xbox 360 Slim 4gb بگیرم میتونم بازیهای LT3 رو اجرا کنم براحتی درسته ؟ بازیهای LT3 هم اونطور که دیدم فراوون هستش و تمام بازیهای جدید LT3 اوکی هستند.

فقط یه مساله بازی مانند GTA V رو بخوام روی کنسول ذکر شده نصب کنم ، خب مسلما باید روی هاردی چیزی نصب بشه ... روی هارد ADATA که من دارم ( 750 گیگ یو اس بی 3 ) امکان نصبش هست ؟ و آیا برای نصب این بازی باید کنسول G-TAJ بشه علاوه بر LT3 ?

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
بسیار بسیار لطف کردید دوست عزیزم ...

پس الان یه دستگاه Xbox 360 Slim 4gb بگیرم میتونم بازیهای LT3 رو اجرا کنم براحتی درسته ؟ بازیهای LT3 هم اونطور که دیدم فراوون هستش و تمام بازیهای جدید LT3 اوکی هستند.

فقط یه مساله بازی مانند GTA V رو بخوام روی کنسول ذکر شده نصب کنم ، خب مسلما باید روی هاردی چیزی نصب بشه ... روی هارد ADATA که من دارم ( 750 گیگ یو اس بی 3 ) امکان نصبش هست ؟ و آیا برای نصب این بازی باید کنسول G-TAJ بشه علاوه بر LT3 ?

خواهش میکنم.
بله اگه اون کنسول رو بگیرید میتونید راحت بازی کنید و لذت ببرید.
اما اگه بخواهید gta vرو نصب کنید باید یک هارد داشته باشید.اون هارد که شما گفتید رو باید حتما اول به ایکس باکس بشناسونید.البته شک دارم ایکس باکس usb3رو بشناسه ولی امتحانش کنید،ضرر نداره.برای این کار اول از سربرگ ستینگ وارد سیستم میشید و روی استوریج کلیک میکنید.از اونجا روی هارد مورد نظر کلیک میکنید و کانفیگور رو میزنید و دستگاه شروع میکنه به سینک کردن هارد با ایکس باکس.اما از اون 750 گیگ فقط16گیگ رو میشناسه که برای نصب gta vزیاد هم هست.اون جیتگی هم که گفتید اصلا یه دنیای دیگه هستش.برای اینکه کامل متوجه بشید این جیتگ رو توی گوگل سرچ کنید،به مطالب خوبی میرسید اما برای بازی کردن و نصب بازی ها ،آنلاین بازی کردن همون آپدیت lt3 کافیه.

Farshad.Sepehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازم ممنون از شما لطف کردید ...
فقط یه مساله برای من مشخص نشد که در دو سوال مطرحش میکنم :

1. برای استفاده از فضای هارد و اینکه بشه بازی رو از روی هارد و یا فلش و ... نصب کرد ( در Slim 4gb ) دستگاه باید JTAG باشه و یا LT3 باشه اوکی هستش ؟
2. به طور کلی برای استفاده از هارد ، حتی خود هارد دستگاه و اینکه بشه روش بازی نصب کرد ( فکر کنید مثلا در Slim 250gb ) دستگاه باید JTAG باشه و یا LT3 باشه اوکی هستش ؟

و سوال آخر ...

3. کنسول که میخوام بخرم به نظرتون LT3 باشه ؟ یا JTAG باشه ؟ یا هر دو ... چون قبل از تحویل میپرسن و بنا به درخواست ما Confing میکنند ...

بازم بسیار ممنونم عزیز که وقت گذاشتی

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
بازم ممنون از شما لطف کردید ...
فقط یه مساله برای من مشخص نشد که در دو سوال مطرحش میکنم :

1. برای استفاده از فضای هارد و اینکه بشه بازی رو از روی هارد و یا فلش و ... نصب کرد ( در Slim 4gb ) دستگاه باید JTAG باشه و یا LT3 باشه اوکی هستش ؟
2. به طور کلی برای استفاده از هارد ، حتی خود هارد دستگاه و اینکه بشه روش بازی نصب کرد ( فکر کنید مثلا در Slim 250gb ) دستگاه باید JTAG باشه و یا LT3 باشه اوکی هستش ؟

و سوال آخر ...

3. کنسول که میخوام بخرم به نظرتون LT3 باشه ؟ یا JTAG باشه ؟ یا هر دو ... چون قبل از تحویل میپرسن و بنا به درخواست ما Confing میکنند ...

بازم بسیار ممنونم عزیز که وقت گذاشتی

خواهش میکنم رفیق .کاری نکردم که...
1.نه ببین اصلا کلا جیتگ برای اینه که وقتی شما بازی رو روی هارد میریزی ،میتونی بازی رو بدون دیسک بازی کنید.ولی در کنسول معمولی اگر نصب هم بکنی باید حتما دیسک توی دستگاه باشه تا بتونی بازی کنی.یا می تونید با نصب امولاتور روی کنسول بازی های کنسول های دیگه رو روی ایکس باکس اجرا کنید یا مثلا توی بازی یک کاری کنید که پول و ... همه چی بی نهایت شه یا می تونید وقتی یه هارد 750گیگ رو به کنسول وصل میکنید از کل هارد بتونید استفاده کنید که توی کنسول معمولی فقط از 16گیگ هارد میشه استفاده کرد.
یعنی شما برای شناسوندن هارد16گیگ هیچ مشکلی حتی با lt3ندارید و این نیازی به جیتگ نداره.
2.توی کنسول های 250 گیگ که هارد برای خودشونه که داستان مشخصه چون هیچ مشکلی ندارند و میشه از همه هارد استفاده کرد.ربطی هم به جیتگ و اینا نداره اما برای نصب بازی ها باید حتما از بازی های برنرمکس استفاده کنید که بیشترین شباهت رو به دیسک های اورجینال دارند و می توان با آنها آنلاین بازی کرد و روی هارد ریختشان که دیسک های معمولی فاقد این امکانات هستند اما بازی gta vاستثناست و میشه حتی با استفاده از دیسک معمولی هم بازی رو روی هارد ریخت ولی نمیشه باهاش آنلاین بازی کرد.
3.انتخاب با خودتونه اون چیز هایی که درباره جیتگ گفتم رو می تونید درباره شون فکر کنید. توی اینترنت هم بیشتر هست.
موفق باشید
چیزی دیگه ای بود در خدمتم

Farshad.Sepehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا ممنونم ازت داداش روشنم کردی از همه نظر ... دمت گرم عزیز واقعا

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
واقعا ممنونم ازت داداش روشنم کردی از همه نظر ... دمت گرم عزیز واقعا

خواهش میکنم داش گلم .کلا من هر وقت بتونم میام اینجا و به سوالات رفقا اگه بلد باشم جواب میدم.

Farshad.Sepehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال جدید که بسیار ممنون میشم پاسخ بدید ...

در کنسول Xbox Slim 250GB ساپورت LT3 ، یعنی کنسولی که جی تگ نشده ، امکان این هستش که یک دیسک رو از طریق کامپیوتر Image بگیریم و ایمیج دیسک رو داخل دستگاه کپی کنیم و از طریق اون ایمیج دیسک رو بالا بیاریم یا خیر ؟

و اگه شدنی هستش میشه یه توضیح مختصری بدید که چطور میشه ایمیل رو روی هارد ایکس باکس کپی کرد و بازی رو از اون طریق بالا آورد ؟

2. فرض کنید یک سی دی برنرمکس دارم و میخوام اونو از طریق کامپیوتر ایمیج بگیرم و از طریق رایتر روی یک دی وی دی ناین دیگه کپی کنم ، چطور میشه اینکارو کرد که مثلا رایت 97 درصد بشه یا صددرصد ؟ با چه برنامه ای ؟ به چه شکل ؟

ممنون

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
سلم دوستان میخام یدونه ایکس باکس بخرم ولی با توجه به خبرهای رسیده از ایکس باکس وان نمیدونم منتظر باشم تا به بازار ایران بیاد یا چی؟ واسه همین رفتم یدونه تلویزیون خریدم و ....
سوالی که دارم و از دوستان مطلع میخام جواب بدن اینه که

1: زمان حضور ایکس باکس وان در ایران کی خواهد بود؟
2: قیمت تقریبی ایکس باکس وان؟
3: جریانات کرک چیه؟
4: آیا منتظر باشم یا نه ایکس باکس 360 رو بخرم؟

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
دوست عزیز فعلا منتظرش نباش
چون فعلا نیومده و خبری از هک نیست
قیمت هم که بستگی به دلال های محترم داره
÷س یدونه اسلیم بخر و خودت رو سرگرم کن

The Boss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سلم دوستان میخام یدونه ایکس باکس بخرم ولی با توجه به خبرهای رسیده از ایکس باکس وان نمیدونم منتظر باشم تا به بازار ایران بیاد یا چی؟ واسه همین رفتم یدونه تلویزیون خریدم و ....
سوالی که دارم و از دوستان مطلع میخام جواب بدن اینه که

1: زمان حضور ایکس باکس وان در ایران کی خواهد بود؟
2: قیمت تقریبی ایکس باکس وان؟
3: جریانات کرک چیه؟
4: آیا منتظر باشم یا نه ایکس باکس 360 رو بخرم؟

1 کریسمس امسال ... نهایت تا اوایل بهمن ماه
2 1 و 500 تا 2 تومن
3 کنسول هنوز نیومده! هیچ کس معماری دقیق کنسولو به جز مشخصات نمیدونه :)
4 X360 طبق گفته ماکروسافت تا 3 سال دیگه ساپورت میشه ( خخخخ ساپورت یعنی PES و FIFA و NBA 2k !!! )
ولی از من میشنوی صب کن XB ONE بیاد .. ارزش داره . نظر بهترم اینه که PS3 بگیر اگه عجله داری! از XBOX بیا بیرون که اغوش سونی همیشه بازه! :)

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
ولی از من میشنوی صب کن XB ONE بیاد .. ارزش داره . نظر بهترم اینه که PS3 بگیر اگه عجله داری! از XBOX بیا بیرون که اغوش سونی همیشه بازه!
smilingsmiley.gif
به نظر من وقتی ارزش داره که قیمتهاش با همون قیمت دلار حساب بشه نه یه دفعه یه میلیون بالاتر باشه و یه بازیش که مثلا به دلار میشه 80 تومن نیاد توی بازار ایران اولش بشه 250 تومن

soheilSA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان زیاد آشنایی با کنسول ها ندارم. به نظرتون بهترین کنسول دستی برای دختر بچه سن 7-8 سال، تا 500 تومن چی هست؟

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
صبر كن چند ماه اكس باكس وان بگير توپه

k1ozil

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان می خواستم یه کنسول بخرم.ولی اصلا تجربه در زمینه ی کنسول ندارم. به نظرتون با اومدن ps4 دیگه بازی برای ps3 میاد؟ ps3 بخرم یا 360 یا اصلا یه pc خوب ببندم.و دو تا سوال دیگه اونم اینکه با ps3 های کپی میشه انلاین بازی کرد ؟ و بازی های انحصاری که سونی میزنه فقط برای ps4 میزنه یا برای ps3 هم خواهد زد :questionm

ali_badboy2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کدوم پی اس پی رو پیشنهاد مدیدید مادرم از عراق بخره؟اونجا ارزون تره یا اینجا؟فقط سونی .ممنون

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
توی مدلهای معمولیgo بدردبخوره
یا ۳۰۰۰
به نظرم با این خرج کردن،یه ویتا بگیر که ارزش داشته باشه :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

ali_badboy2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بین این 300 و گو کدوم بهتره؟حداقل بازی ها خوبی داشته باشه و خیلی سرگرم کنه مثل فوتبال و نید فورا اسپید
نه اقا ما پولشو نداریم چون بودجه کمه ویتا نمیشه خرید وگرنه ویتا میخریدم

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
هر دوتاش یکیه.بازیشونم یکی هست.
فقط باید کپی خور باشه.وگرنه ارزش نداره بخری.
پی اس پی گو کشویی هست.بلوتوث داره،صفحه نمایشش بهتره.خوشکلتره،جمع و جور تره.در کل بهتره :دی

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

بالا