ali_badboy2033
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 14
- لایکها
- 0
کپی که مشکای نیس میدم میکنن کپی
فقط اخه میگن این گو دکمه هاش کوچولو هستش و مشکل داره
فقط اخه میگن این گو دکمه هاش کوچولو هستش و مشکل داره
سلام خدمت دوستان می خواستم یه کنسول بخرم.ولی اصلا تجربه در زمینه ی کنسول ندارم. به نظرتون با اومدن ps4 دیگه بازی برای ps3 میاد؟ ps3 بخرم یا 360 یا اصلا یه pc خوب ببندم.و دو تا سوال دیگه اونم اینکه با ps3 های کپی میشه انلاین بازی کرد ؟ و بازی های انحصاری که سونی میزنه فقط برای ps4 میزنه یا برای ps3 هم خواهد زد
1.دوست عزیز بنظر من ارزش نداره.چون تا چند سال آینده یه فوتبال با بسکتبال با چند تا دونه بازی بیشتر برای 360 نمیاد.سلام به استید محترم .
آقا من مبخوام یه کنسول بازی بگیرم چندتا سوال داشتم .
1.با اومدن ایکس باکس وان ارزش داره ایکس باکس 360 اسلیم بگیرم ؟ و تا چند سال آینده بازی برای ایکس باکس 360 میاد ؟
2.و کسی اطلاعاتی از قیمت ایکس باکس وان تو دوبی نداره ؟ (برا تهیه کنسول چه ایکس باکس چه پلی 4 از ایران بخرم یا از دوبی ؟)
3.ایکس باکس وان اگه هک بشه قیمتش افت می کنه یا گرون تر میشه ؟ (احتمالا تا کی هکش می کنن )(آیا تا عید قیمت کنسول ها ارزون تره میشه ؟)
4.من خیلی از ایکس باکس خوشم میاد نسبت به پلی .اما طبق گفته ها پلی 4 بازی های پلی 3 رو هم اجرا می کنه . میخواستم بدونم پلی 4 هک شده ؟ و ایکس باکس وان بهتره یا پلی 4 ؟
5.و سخت افزار کدوم یک بهتره ایکس باکس یا پلی ؟ کدوم دستگاه بازی هاش قشنگ ترن ؟ و کدوم دستگاه کیفیت بازی هاش بیشتر و واضح تره ؟ (رو ایکس باکس 360 و پلی 3 بازی ها متفاوت بودن ، ایکس باکس کیفت و واضح تر نشون میداد تو گیم نت خودم دیده بودم )
6.حالا پلی 4 بگیرم ، ایکس باکس وان یا ایکس باکس 360 ؟
7.و بازی GTA V برای ایکس باکس وان اومده ؟ و در هنگام خرید کنسول پلی 4 و ایکس وان بازی اصلی هم در کارتن موجود هست یا نه ؟
با سپاس فراوان ...
با اومدن پلی استیشن 4 به احتمال زیاد فقط یه فوتبال و بسکتبال میاد.بازی های دیگه هم هستند ولی خیلی نیستند.سلام اقا ما واسه یه نفر میخوایم یه کنسول کادو بدیم چیزی هم که مد نظر دارم ps3 یا ps4 هست با توجه به این که خودم 1 و 2شو بازی کردم
چنتا از سوالات من هم سوالات همین دوستمون هست:
یکی دیگه هم اینه که صحبت از یه بردی میکنن به اسم برد کبری اگه اشتباه نکنم که میگن خیلی راجت ps3 رو هک میکنه و هر موقع کاربر بخواد میتونه اپدیت کنه یا به ارجینال تبدیل کنه همچین چیزی هست؟؟
بعد الان که ps4 اومده هر بازی برای اون بیاد برای ps3 هم میاد یا دیگه از ساپورت سونی خارج میشه؟
خود ps3 الان نسخه کپی خور نداره ؟ بهترین دستگاهش کدوم هست؟
در وضیعت الان واسه کسی که تجربه بازی با پلی استیشن رو نداره ps3 بهتره یا همون ps4 کارو را میندازه؟
خواهش میکنم.با سپاس از جوابتون .
دیروز ایکس باکس وان شد 25000000
پلی 4 هم 2100000
.
اگه خودتون بودید چی میگرفتید ؟
من موندم چیکارکنم بیشتر وان رو دوس دارم اگر وان خوبه تا وان بگیرم .
خواهش میکنم.تشکر .
به نظر شما اگه از ایران بگیرم چرا بهتر از دوبی ؟
و شما اطلاعی از فروش هیچکدوم ندارید ؟(منظورم این که کدومش بشتر به فروش رفته و هوادارا وان بیشتره یا پلی 4 ؟)
البته منظورم از برتری سخت افزاری ps4 فقط روی کاغذ بود و همون طور توی بسیاری از ویدیو ها مشخصه وان حتی بهتر عمل کرده.لطفا همه این بررسی رو تماشا کنید . ایکس باکس وان یا پلی 4 ؟
طبق این برسی معلوم میشه که اون طور هم که سخت افزار پلی 4 گفته شده قوی تره این طور نیست .
من الان دیگه قصد خرید وان رو دارم و در ضمن به نظرتون تو تابستون قیمت ها افزایش پیدا نمی کنه ؟
چون تابستون فصلش هست ینی قیمت ها افزایش پیدا می کنه ؟
من کی اقدام به خرید کنم ؟
بازی ها در خارج از ایران چقدر قیمت دارن ؟ (حدودا )
سلام رفیق.سلام دوستان
من احتمال داره یه کلوپ بازی های تصویری بازی کنم
حالا چند تا سوال دارم از خدمتتون
تقریبا ۶ - ۷ تا کنسول مد نظرم هست
به نظر شما PS3 یا 360 یا ترکیبی از جفتشون؟!
کدوم مدل ها واسه کلوپ بیشترین کارایی رو دارن با کمترین هزینه؟
سوال بعدی اینه که کنسول 360 ای که خام هست و هنوز کپی خور نشده رو میشه jtag کرد؟ ارزون تر در میاد دیگه نه؟
بعد اگه jtag کنیم پایین تر ظرفیتش مورد نیاز هست دیگه و باید با هارد های اکسترنال حافظشو تامین کنیم
حالا هدف؟!
هدف اینکه مثلا slim 4g خریداری بشه به صورت خام با یه هارد اکسترنال مثلا ۵۰۰ و بدیم jtag کنن
ارزون تر در بیاد فکر کنم
سوال بعدی اینکه ps3 هم اگه کپی خور بشه دیگه هاردش بکار نمیاد درسته؟!
پس اونم اگه پایین تر حجم خریداری بشه با هارد مجزا فکر کنم بهتر هست یه زمانی درسته؟!
هزینه jtag و کپی خور ps3 با Cobra-ODE چقدر در میاد در حال حاضر
ببخشید اگه سوال ها زیاد شدن ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام سلامسلام رفیق.
کار خوبی میکنی.
بنظرم بهتره از هر دو کنسول استفاده کنی.بازی هایی که رو هردوشون منتشر میشه رو با xbox اجرا کن مثلا بازی cod:ghosts یا فیفا یا بسکتبال و... چون 360 نورپردازی بهتری داره و با پلی استیشن 3 هم بازی های انحصاری مثل the last of us/god of war/beyond/heavy rain رو اجرا کن.
بهتره برای ایکس باکس مدل آرکید بگیری چون ارزونه ولی هارد نداره خودش .برای ps3 هم مدل اسلیم بگیر .از 12 گیگ داره تا 320 گیگ.
اصلا این مقوله جیتگ یه چیز خفنیه.شما با این کار میتونی از همه قابلیت های نهفته ایکس باکست استفاده کنی.میتونی هارد بهش وصل کنی یا مثلا بدون دیسک بازی اجرا کنی و هزار تا چیز دیگه.البته قیمتش الان بین 100 تا 120 متغیره.بستگی به بردی داره که تو دستگاه میذارند.
مدل اسلیم خوبه ولی مدل های قدیمی هم خوبن.من خودم 4 ساله ایکس باکس آرکید دارم تا حالا آخ نگفته.چون زیاد باهاش بازی نکردم وباهاش راه اومدم.اسلیم هم بگیری خوبه ولی بدی جیتگ کنند بهتره.
اصلا فکر میکنم ps3 باید کپی خور شه تا بشه از هارد استفاده کرد.البته دقیق نمیدونم .دوستان ps3 دار کمک کنند.
راجع به ایکس باکس چیزی بود در خدمتم.
ببینید وقتی شما کنسول رو جیتگ میکنید تا اون جایی که من میدونم دیگه نیازی به کپی خور کردن ندارید.یعنی خود جیتگ یکی از روش های کپی خور کردن دستگاهه ولی با آزادی بیشتر.شما میتونی راحت بازی رو از روی هارد اجرا کنی.سلام سلام
مرسی از پاسختون
من خودم ۳ سال ۳۶۰ داشتم و تجربه ی فوق العاده ای داشتم باهاش
اصلی ترین سواله من اینه
الان واسه کپی خور کردن ۳۶۰ خام فکر میکنم هزینه ای بین ۱۵۰ - ۲۰۰ تومن دریافت میکنن
و واسه Jtag هم که شما میگین حدود ۱۰۰ تومن میگیرن که فکر کنم چند تا قیمت یه خورده پایین تر هم دیدم
حالا سوالم
اصله سواله من اینه میشه ۳۶۰ خام گرفت و کپی خورش نکرد و بجاش اونو Jtag کرد؟!
اینطوری میشه اون هزینه کپی خور رو هم نده دیگه که حدود ۱۵۰ هست حداقل اگه اشتباه نکنم
یه سواله دیگه هم داشتم از دوستان
مثلا حالا فعلا خرید یکی دوتا PS4 یا One میتونه منطقی باشه و شاید باعثه جذابیت بشه؟
تا چند وقت دیگه عنوان های انحصاری شروع به اومدن میکنن واسه فقط این ۲ کنسول نو ظهور؟
سلام سلامبه نظر من اگه شما مطمعن هستید که مغازتون شلوغ میشه و در منطقتون گیمرهای زیادی هست 2 تا xbox و 1 یا 2 تا پلی 3 بخرید و برا تابستون که احتمال کپی خور شدن پلی 4 و وان هست از هرکدوم یکی تهیه کنید و در ضمن به نظرم اکه پلی 3 و ایکس باکس 360 دست دوم ترتمیز پیدا کنید از نو فکر کنم بهتره باشه .
اگرم دوبی آشنا دارید اون ور دستگاه در حد آک دست دوم هست و ارزون تر از اینجا ، به این سایت یه نگاهی بندازید : Xbox 360 & Ps3