• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام ..

اگه میشه قیمت ps3 سوپر اسلیمو بزارید..

ممنون

Last edited:

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست عزیز این آگهی رو تازه دیدم میخام بدونم این قیمت می ارزه؟؟؟؟؟؟ جاسپر که سه چراغه نمیشه؟؟؟؟آپدیتش هم lt3 هست

قیمت :
530،000 ‎تومان
استان :
تهران
ایکس باکس ارکید دست دوم در حد نو ( مادر برد جاسپر)
1 دسته اورجینال اضافه
40 تا بازی
با ضمانت

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
خیلی ممنون .....
یعنی مدل کپی خور شدشم ممکنه بیاد ؟؟؟؟؟؟
نه منظورم اینه که باید ببری کپی خورشون کنی.وگرنه همچین چیزی نمیشه اتفاق بیفته.باید ببری یه مغازه معتبر کپی خورش کنند.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز این آگهی رو تازه دیدم میخام بدونم این قیمت می ارزه؟؟؟؟؟؟ جاسپر که سه چراغه نمیشه؟؟؟؟آپدیتش هم lt3 هست

قیمت :
530،000 ‎تومان
استان :
تهران
ایکس باکس ارکید دست دوم در حد نو ( مادر برد جاسپر)
1 دسته اورجینال اضافه
40 تا بازی
با ضمانت
نه اگه درست باهاش رفتار شه سه چراغه نمیشه.
والا من الان قیمت دست نیست.تو همین بازارچه یه نگاه به قیمتا بنداز بعد مقایسه کن.
اگه دستگاه تمیزه با 40 تا بازی و 1 دسته خوب بنظر میاد .ولی حتما حتما جای تعویض بذار که اگه یه وقت مشکلی براش پیش اومد بتونی عوضش کنی.باز هم تاکید میکنم که حتما از معتبر بودن فروشنده مطمئن باش.

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه اگه درست باهاش رفتار شه سه چراغه نمیشه.
والا من الان قیمت دست نیست.تو همین بازارچه یه نگاه به قیمتا بنداز بعد مقایسه کن.
اگه دستگاه تمیزه با 40 تا بازی و 1 دسته خوب بنظر میاد .ولی حتما حتما جای تعویض بذار که اگه یه وقت مشکلی براش پیش اومد بتونی عوضش کنی.باز هم تاکید میکنم که حتما از معتبر بودن فروشنده مطمئن باش.

راستش فروشنده که یک گیمر عادی هست به نظرت برای تست دستگاه چه چیزایی رو تست کنم که بعدن به مشکل نخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
راستش فروشنده که یک گیمر عادی هست به نظرت برای تست دستگاه چه چیزایی رو تست کنم که بعدن به مشکل نخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون برچسب پشتش که ولتاژ و اینا رو نوشته رو حتما چک کن که جاسپر باشه.به شبکه لایو وصل شو ببین بن نشده باشه.بازی ها رو هم بپرس که آیا همشون اجرا میشن؟بعدش ببین که وقتی درایو دستگاه بدون دیسک باز میشه؟یعنی وقتی توی دستگاه دیسک نیست در درایو به راحتی باز میشه؟ببین صدای دستگاه هنگام اجرای بازی چطوره.ایکس باکس ها به طور معمولی صدا دارند ولی دیگه صدای کولر آبی نه!!برای اینکه مطمئن شی lt3 هست دستگاه رو با دکمه eject که روی خود کنسول هست روشن کن.اگه روشن شد و مشکلی نداشت یعنی حله.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ولی شما باز هم اگه همه این ها با موفقیت بود دستگاه رو با ضمانت بخر.

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اون برچسب پشتش که ولتاژ و اینا رو نوشته رو حتما چک کن که جاسپر باشه.به شبکه لایو وصل شو ببین بن نشده باشه.بازی ها رو هم بپرس که آیا همشون اجرا میشن؟بعدش ببین که وقتی درایو دستگاه بدون دیسک باز میشه؟یعنی وقتی توی دستگاه دیسک نیست در درایو به راحتی باز میشه؟ببین صدای دستگاه هنگام اجرای بازی چطوره.ایکس باکس ها به طور معمولی صدا دارند ولی دیگه صدای کولر آبی نه!!برای اینکه مطمئن شی lt3 هست دستگاه رو با دکمه eject که روی خود کنسول هست روشن کن.اگه روشن شد و مشکلی نداشت یعنی حله.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ولی شما باز هم اگه همه این ها با موفقیت بود دستگاه رو با ضمانت بخر.

دوست عزیز شما گفتین که در lt3 نمیشه بازی ها رو روی هارد ریخت ولی بازی های برنر مکس رو میشه ریخت؟
بعدش من برای اینکه بتونم بازی های جدید رو اجرا کنم باید دستگاه رو آپدیت کنم؟هزینش چقدر میشه؟
برای خرید دستگاه چه جوری ضمانت بگیرم چون وسیله برقی هست دیگه؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز شما گفتین که در lt3 نمیشه بازی ها رو روی هارد ریخت ولی بازی های برنر مکس رو میشه ریخت؟
بعدش من برای اینکه بتونم بازی های جدید رو اجرا کنم باید دستگاه رو آپدیت کنم؟هزینش چقدر میشه؟
برای خرید دستگاه چه جوری ضمانت بگیرم چون وسیله برقی هست دیگه؟
ببینید مثل اینکه باید روشن تر بگم.کلا بازیهای ایکس باکس سه دسته اند:بازی های معمولی و بازی های برنرمکس و بازی های اورجینال
به جز اورجینال که همه چیش مشخصه دوتای دیگه عین هم دیگه هستند فقط برنرمکس قابلیت بازی آنلاین داره و میشه رو هارد ریختش اما معمولی ها رو نمیشه باهاشون آنلاین بازی کرد و روی هارد ریخت.فقط همین.بعد این بازی ها رو وقتی میخوان رایت کنند ،یه نسخه ای از پچ های عرضه شده مثلlt3/lt2 و... رو براش انتخاب میکنند و طبق اون بازی ها رو رایت میکنند.این دستگاهی که شما میگی lt3 هست یعنی آخرین آپدیت عرضه شده که میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه.حالا اگه شما تو بازی هات ،یه سری بازی با آپدیت lt2 باشند دیگه دستگاه نمیتونه بخونتشون و باید نسخه lt3 اون بازی رو تهیه کنید.از این به بعد هم فکر نکنم دیگه واسه 360 آپدیتی عرضه بشه ولی اگه بشه قیمتش از 15 تا 25 تومنه.
برای ضمانت هم 3 روز یا 4 روز مهلت تست بگیرید تا اگه مشکلی به نظرتون جدی بود به فروشنده اطلاع بدید.انشاالله که مشکلی پیش نمیاد.

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ببینید مثل اینکه باید روشن تر بگم.کلا بازیهای ایکس باکس سه دسته اند:بازی های معمولی و بازی های برنرمکس و بازی های اورجینال
به جز اورجینال که همه چیش مشخصه دوتای دیگه عین هم دیگه هستند فقط برنرمکس قابلیت بازی آنلاین داره و میشه رو هارد ریختش اما معمولی ها رو نمیشه باهاشون آنلاین بازی کرد و روی هارد ریخت.فقط همین.بعد این بازی ها رو وقتی میخوان رایت کنند ،یه نسخه ای از پچ های عرضه شده مثلlt3/lt2 و... رو براش انتخاب میکنند و طبق اون بازی ها رو رایت میکنند.این دستگاهی که شما میگی lt3 هست یعنی آخرین آپدیت عرضه شده که میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه.حالا اگه شما تو بازی هات ،یه سری بازی با آپدیت lt2 باشند دیگه دستگاه نمیتونه بخونتشون و باید نسخه lt3 اون بازی رو تهیه کنید.از این به بعد هم فکر نکنم دیگه واسه 360 آپدیتی عرضه بشه ولی اگه بشه قیمتش از 15 تا 25 تومنه.
برای ضمانت هم 3 روز یا 4 روز مهلت تست بگیرید تا اگه مشکلی به نظرتون جدی بود به فروشنده اطلاع بدید.انشاالله که مشکلی پیش نمیاد.

خیلی ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتید برای من امیدوارم هر چی از خدا میخاین بهتون بده بازم تشکر

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

خیلی ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتید برای من امیدوارم هر چی از خدا میخاین بهتون بده بازم تشکر

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
این چه حرفیه.انجام وظیفه بود.امیدوارم کامل بوده باشه.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام .......
لطفا کمک کنید بگید ps3 بگیرم یا xbox360 .........
لطفا دلیلشم بگید ..........
نمیدونم !! ولی همه ی دوستام میگن xbox بگیر ......... ولی من ps3 رو بیشتر دوس دارم .....
لطفا کمکم کنید ........
برای ps3 تلویزیون باید چن اینچ باشه ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام .......
لطفا کمک کنید بگید ps3 بگیرم یا xbox360 .........
لطفا دلیلشم بگید ..........
نمیدونم !! ولی همه ی دوستام میگن xbox بگیر ......... ولی من ps3 رو بیشتر دوس دارم .....
لطفا کمکم کنید ........
برای ps3 تلویزیون باید چن اینچ باشه ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.
سلام.
هر دو تاشون عالین.بستگی به خودت داره.اگه ps3 دوست داری، بگیرش چون انحصاری های دیوانه کننده ای داره.اینو جدی میگم.شما یه بار the last of us بازی کن ،مطمئن باش عاشقش میشی.من خودم ایکس باکس دارم ولی باید قبول کرد که انحصاری های ایکس باکس تعدادشون کمتر از ps3 هستش.البته شما حتما باید بازی های forza/halo/gears of war رو بازی کنی تا بفهمی ایکس باکس یعنی چی ولی خب ps3 بازی های انحصاری بیشتری داره.بازم خودت هر کدومو میخوای بگیر.
تلویزیون هم فرقی نداره.از 14 اینچ تا 50 اینچ میشه.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا دمت گرم .....
حالا کدومو بگیرم از نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ps3 باید دستگاهو ببری برات بازی بریزن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون .

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
آقا دمت گرم .....
حالا کدومو بگیرم از نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای ps3 باید دستگاهو ببری برات بازی بریزن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون .
اگه واقعا ps3 رو دوست داری بگیرش.من هم نظرم روی همونه.واقعا با اینکه فن ایکس باکسم اما خیلی دوست دارم انحصاری های سونی رو بازی کنم.اگه یه زمانی خواستی بگیری حتما the last of us/heavy rain/beyond/god of war رو روش بریز.برای نصب بازی هم کافیه یا دیسک بازی ها رو بخری یا بدی روی هارد واست بریزن.اگه هارد اکسترنال داشته باشی که چه بهتر.
هر چند خیلی اطلاعات حرفه ای راجع ps3 ندارم اما اگه سوالی بود در خدمتم.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه واقعا ps3 رو دوست داری بگیرش.من هم نظرم روی همونه.واقعا با اینکه فن ایکس باکسم اما خیلی دوست دارم انحصاری های سونی رو بازی کنم.اگه یه زمانی خواستی بگیری حتما the last of us/heavy rain/beyond/god of war رو روش بریز.برای نصب بازی هم کافیه یا دیسک بازی ها رو بخری یا بدی روی هارد واست بریزن.اگه هارد اکسترنال داشته باشی که چه بهتر.
هر چند خیلی اطلاعات حرفه ای راجع ps3 ندارم اما اگه سوالی بود در خدمتم.
بازی های سونی قیمتاش چنده ؟؟؟؟
اسلیم بگیرم یا سوپر اسلیم ؟؟؟؟؟؟؟
چه طوری باید بفهمم تقلبی بهم قالب نکنن ؟؟؟؟

خیلی آقایی :cool:

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
بازی های سونی قیمتاش چنده ؟؟؟؟
اسلیم بگیرم یا سوپر اسلیم ؟؟؟؟؟؟؟
چه طوری باید بفهمم تقلبی بهم قالب نکنن ؟؟؟؟

خیلی آقایی :cool:
ببین اگه میخوای واقعا بفهمی که چجوری میشه رو ps3 بازی نصب کرد حتما اینو بخون
قیمتا از 6 تومن شروع میشه به بالا.البته اگه روی هارد بریزی میشه 5 تومن.
اونطور که میدونم تنها تفاوتشون اندازشون هست.هر دو تا عین هم هستند.هر کدوم رو بگیری واست کار میکنه ولی سوپر اسلیم ها گرونتر هستند قطعا.
از نظر تقلبی بودن به شخصه تا حالا چیزی نشنیدم.اگه از جای مطمئن بخری لازم نیست شک کنی.اگه تهرانی که توپخونه بهترین جاست مخصوصا اگه با گارانتی بخری.
مخلصیم.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببین اگه میخوای واقعا بفهمی که چجوری میشه رو ps3 بازی نصب کرد حتما اینو بخون
قیمتا از 6 تومن شروع میشه به بالا.البته اگه روی هارد بریزی میشه 5 تومن.
اونطور که میدونم تنها تفاوتشون اندازشون هست.هر دو تا عین هم هستند.هر کدوم رو بگیری واست کار میکنه ولی سوپر اسلیم ها گرونتر هستند قطعا.
از نظر تقلبی بودن به شخصه تا حالا چیزی نشنیدم.اگه از جای مطمئن بخری لازم نیست شک کنی.اگه تهرانی که توپخونه بهترین جاست مخصوصا اگه با گارانتی بخری.
مخلصیم.
داش شرمنده ولی اگه میشه آدرس دقیقشو برام خصوصی بده .......
آخه بچه کرجم !!!!!!!!!!!!!
از راهنماییاتم خیلی ممنون . این قضیه دانگل (اگه درس نوشته باشم ) چیه ؟؟
الان تو یه سایت خوندم که دو سه ماه طول میکشه رمز بازیاشو بشکونن !!!!!!!!!! درسته آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ببخشید .. شرمنده ....

بالا