• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
نه دیگه اونقدر وسعم نمیرسه ..... این ایکس باکس جدیده که گفتی دیگه چیه ؟؟؟ جدید تر از اسلیمه ؟؟؟؟؟
اکس باکس جدید نسل جدید اکس باکس ها هستش دوست من و از توان پردازشی فوق العاده بالاتری نسبت به کنسول نسل قبل خودش برخوردار هستش .

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اکس باکس جدید نسل جدید اکس باکس ها هستش دوست من و از توان پردازشی فوق العاده بالاتری نسبت به کنسول نسل قبل خودش برخوردار هستش .
در بارهی xbox 360 super slim چیزی میدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی....

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز مدل xbox slim مدل اصلاح شده ی xbox 360 هستش و دارای خننک کننده بهتر و پردازش گرافیکی بهینه شده و ظرفیت بالاتر برای ذخیره سازی هستش .

قیمت والا دقیق نمی دونم ولی دوستان دارن دست دو دستگاه رو 600 700 می دن . بازم سوالی بود در خدمتم .

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
والا سوپر اسلیم که نمیشه اسمش رو گذاشت.قیافش اینجوریه
قیمتش هم 1200 هست.مدل 4 گیگ با کینکت.
سلام داداش .....
این(سوپر اسلیم E) چه فرقی با اون(اسلیم) داره ؟؟؟؟؟؟؟

راستی از یه نفر شنیدم که اگه یه ps3 ارجینال بگیری + یه هارد اکسترنال بعد تو هارد اکسترنال بازی بریزن، میتونی هاردو وصل کنی به ps3 بعدشم بازی اجرا میشه !!!!!!!!!!!!
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده خیلی سوال میپرسم ...........

Last edited:

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام داداش .....
این(سوپر اسلیم E) چه فرقی با اون(اسلیم) داره ؟؟؟؟؟؟؟

راستی از یه نفر شنیدم که اگه یه ps3 ارجینال بگیری + یه هارد اکسترنال بعد تو هارد اکسترنال بازی بریزن، میتونی هاردو وصل کنی به ps3 بعدشم بازی اجرا میشه !!!!!!!!!!!!
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده خیلی سوال میپرسم ...........
منظورت همون مدل ایکس باکسه دیگه؟همون جور که دوست عزیزمون گفتن توی قسمت خنک کننده مدل های اسلیم خیلی بهترن.مادربورد هاشون هم جدیدتره و مهمتر اینکه صدای خیلی کمتری دارند.سوپر اسلیم ها هم که جدیدن و عکسش رو براتون گذاشتم تفاوت خاصی با مدل های اسلیم ندارند بلکه فقط یکم طراحی جدیدتری دارند.
فکر نکنم اینطور باشه.بهتره تو تاپیک مشکلات ps3 مطرحش کنید.
یه چیز جالب.ps4 امروز تو دیجیکالا 1800 بود و ps3 500g هم 1300.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منظورت همون مدل ایکس باکسه دیگه؟همون جور که دوست عزیزمون گفتن توی قسمت خنک کننده مدل های اسلیم خیلی بهترن.مادربورد هاشون هم جدیدتره و مهمتر اینکه صدای خیلی کمتری دارند.سوپر اسلیم ها هم که جدیدن و عکسش رو براتون گذاشتم تفاوت خاصی با مدل های اسلیم ندارند بلکه فقط یکم طراحی جدیدتری دارند.
فکر نکنم اینطور باشه.بهتره تو تاپیک مشکلات ps3 مطرحش کنید.
یه چیز جالب.ps4 امروز تو دیجیکالا 1800 بود و ps3 500g هم 1300.
آره به سایتش سر زدم .........
ولی خوب تا کپی خور بشه ما پیر میشیم ..........
تازه میخوان مدلای جدیدشم بیاد دیگه بد تر ................

ممنااااااااااااااااااان

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
سلام یه خبر خوب .
کسایی که میخوان Ps4 یا Xone بگیرند یکم صبر کنند Ps4 از 200000 شده 1850000 الی 17200000.
Xone هم از 250000 شده 2000000 الی 210000000 ینی این که این طوری پیش بره احتمالش هست که 150 دیگه هم افت کنه .
سایت های فروش PS4 & Xone :
WebSite 1
WebSite 2
WebSite 3

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام یه خبر خوب .
کسایی که میخوان Ps4 یا Xone بگیرند یکم صبر کنند Ps4 از 200000 شده 1850000 الی 17200000.
Xone هم از 250000 شده 2000000 الی 210000000 ینی این که این طوری پیش بره احتمالش هست که 150 دیگه هم افت کنه .
سایت های فروش PS4 & Xone :
WebSite 1
WebSite 2
WebSite 3
ویی یو 2 میلیون؟؟؟؟:confused:هدفشون از این قیمت گذاری چی بوده؟:eek:

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من دیگه انتخاب کردم .......... اگه تا ماه تیر ps4 یا xone کپی خور شد که میگیرم (حالا هر کدوم که زود تر بشه ) اگه هم که نشد x360 میگیریم دیگه .......

از راهنماییاتونم ممنون+یه تشکر ویژه
از (snkinec)
;)

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من دیگه انتخاب کردم .......... اگه تاتیر ps4 یا xone کپی خور شد که میگیرم (حالا هر کدوم که زود تر بشه ) اگه هم که نشد x360 میگیریم دیگه .......

از (snkinec)
;)

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
من دیگه انتخاب کردم .......... اگه تاتیر ps4 یا xone کپی خور شد که میگیرم (حالا هر کدوم که زود تر بشه ) اگه هم که نشد x360 میگیریم دیگه .......

از (snkinec)
;)
چه انتخاب خوبی.هر چی شد بگیر فقط یه گیمر خوب باش.
راهنمایی ها هم انجام وظیفه بود.اصلا نیازی به تشکر نیست.پیشنهادات خودم رو کاملا برادرانه بهت گفتم تا بتونی بهترین انتخاب رو داشته باشی.خیلی هم خوشحال میشم که آخرش نتیجه خریدت رو بهم بگی.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چه انتخاب خوبی.هر چی شد بگیر فقط یه گیمر خوب باش.
راهنمایی ها هم انجام وظیفه بود.اصلا نیازی به تشکر نیست.پیشنهادات خودم رو کاملا برادرانه بهت گفتم تا بتونی بهترین انتخاب رو داشته باشی.خیلی هم خوشحال میشم که آخرش نتیجه خریدت رو بهم بگی.
حتما .......

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوستان

من میخوام wii u بگیرم قیمتش چنده تو ایران؟ اگه بیارن ایران برام چند در میاد؟

در ضمن یه wii هست 2 ماه کارکرد ریجن کره کلا انگلیسی . با دیسک و رم و هارد بازی اجرا میکنه . بوت میی دار . آخرین آپدیت ها شده و کلی نرم افزار نصب شده . با یه ویموت و نانچاک سفید اضافه . با ویموت و موشن پلاس مشکی اضافه . 60 تا بازی . کابل کامپونت . دسته کلاسیک . کیف سی دی . پک ورزشی . شارژر مرغوب 4تایی و 4 تا باتری شارزی قویی 2800 میلی آمپر و......... اگه کسی خواست بهم پیام بده

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان

من میخوام wii u بگیرم قیمتش چنده تو ایران؟ اگه بیارن ایران برام چند در میاد؟

در ضمن یه wii هست 2 ماه کارکرد ریجن کره کلا انگلیسی . با دیسک و رم و هارد بازی اجرا میکنه . بوت میی دار . آخرین آپدیت ها شده و کلی نرم افزار نصب شده . با یه ویموت و نانچاک سفید اضافه . با ویموت و موشن پلاس مشکی اضافه . 60 تا بازی . کابل کامپونت . دسته کلاسیک . کیف سی دی . پک ورزشی . شارژر مرغوب 4تایی و 4 تا باتری شارزی قویی 2800 میلی آمپر و......... اگه کسی خواست بهم پیام بده
سلام داداش.
من اطلاعات راجع زیادی به کنسول Wii u ندارم.قیمت این کنسول برای مدل معمولی 1700 و برای مدل ویژه 2 میلیون هستش.کاملا مشخصه که با این قیمت میتونی یه ps4 یا با یکم هزینه بیشتر یه xbox one بگیری.در ضمن الان برای ویی یو به جز چند تا انحصاری نینتندو چیز دیگه ای نمیاد.پس خریدنش یکم غیر منطقیه البته تا زمانی که این قیمت رو داره.بنظرم یه ps4 یا Xbox one بگیر.خریدن اونها یعنی از نظر بازی شما تا 5 سال و حتی بیشتر بیمه هستی.
البته این نظر خودم بود.اگه واقعا میخوای بگیریش که قیمت واقعی اش 250 دلاره.300 دلاری هم هست.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام داداش.
من اطلاعات راجع زیادی به کنسول Wii u ندارم.قیمت این کنسول برای مدل معمولی 1700 و برای مدل ویژه 2 میلیون هستش.کاملا مشخصه که با این قیمت میتونی یه ps4 یا با یکم هزینه بیشتر یه xbox one بگیری.در ضمن الان برای ویی یو به جز چند تا انحصاری نینتندو چیز دیگه ای نمیاد.پس خریدنش یکم غیر منطقیه البته تا زمانی که این قیمت رو داره.بنظرم یه ps4 یا Xbox one بگیر.خریدن اونها یعنی از نظر بازی شما تا 5 سال و حتی بیشتر بیمه هستی.
البته این نظر خودم بود.اگه واقعا میخوای بگیریش که قیمت واقعی اش 250 دلاره.300 دلاری هم هست.

سلام
قیمت پک ویژه دولاکس با 2 تا بازی اوریج ماریو هم داره 1600 آکشو پرسیدم از همین بچه ها پرشین فروم تولز

اگه از نظر هک حساب کنیم قسمت wii و گیم کیوب کنسول wii u هک شده تا چند ماه دیگه هک wii u هم میاد ps3 بعد از 4 سال هک شد وقتی هم هک شد کسی باور نمیکرد تازه الانم دردسر داره چه برسه به ps4 عمرا هک شه من نمیتونم تا چند سال بازی اوریج بخرم و اینکه بازیا مولتی هم رو wii u میان مثل کالاف گاست و .......

این سایت چنتا کاور از بازیا wii u داره

http://www.nintendolife.com/wiiu/covers

از نظر هک هم حساب کنی wii u حداقل قسمتیش هک شده و خود قسمت wii u ش هم داره هک میشه یه کارایی کردن

البته خودم هم دوست دارم ماریو 3d ورلد بازی کنم

Last edited:

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
قیمت پک ویژه دولاکس با 2 تا بازی اوریج ماریو هم داره 1600 آکشو پرسیدم از همین بچه ها پرشین فروم تولز

اگه از نظر هک حساب کنیم قسمت wii و گیم کیوب کنسول wii u هک شده تا چند ماه دیگه هک wii u هم میاد ps3 بعد از 4 سال هک شد وقتی هم هک شد کسی باور نمیکرد تازه الانم دردسر داره چه برسه به ps4 عمرا هک شه من نمیتونم تا چند سال بازی اوریج بخرم و اینکه بازیا مولتی هم رو wii u میان مثل کالاف گاست و .......

این سایت چنتا کاور از بازیا wii u داره

http://www.nintendolife.com/wiiu/covers

از نظر هک هم حساب کنی wii u حداقل قسمتیش هک شده و خود قسمت wii u ش هم داره هک میشه یه کارایی کردن

البته خودم هم دوست دارم ماریو 3d ورلد بازی کنم
قیمت رو تو یکی از فروشگاه ها اونطور زده بود ولی اینی که شما گفتی درست تره.
ببین شما اصلا به هک و این چیزا دقت نکن.1 بازی میگیری بعد اگه خواستی با بقیه عوض میکنی تا وقتی که کنسول هک بشه.اگه نمیخوای که بحثش جداست.به خاطر این گفتم نگیرش چون که این کنسول اگه بخوای با ps4 /x1 مقایسش کنی کاملا با اولین نگاه متوجه ضعیفتر بودنش میشی.البته انحصاری های نینتندو هم خوب هستند ولی فکر نمیکنم اونقدری وسوسه بر انگیز باشند که آدم بخاطرشون 1600 پول بده.
نظر نهایی با خودته ولی باز هم بیشتر فکر کن.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
فدات داداش

ببین همین یک میلیون شیصد هزار تومن یعنی 4 ماه حقوق من . همینم خیلیه چه برسه بازی اوریج خریدن اونم هر بازی 200 هزار برای من سنگینه

به این زودی هام نمیشه انتظار داشت ps4 هک شه راحت تا 5 سال دیگه هک نمیشه

درباره ضعیف بودن wii u در مقابل بقیه کنسولا نسل هشتی نمونه اش wii و ds نسل هفتی که هر دو نینتندو داد wii و ds با اینکه ضعیفتر از رقیباشون بودن اما هر دو برنده نسل شدن wii حدود 100 میلیون خورده ای کنسول فروخت ds کنسول دستی حدود 155 میلیون کنسول فروخت یا بازی مثل ماریو گلگسی 1 که برای wii اومد بهترین بازی سال 2007 شد یا بازیا خیلی قشنگی مثل د لست استوری . زنوبیل . دیساستر . مد ورلد و .......

خود من فن پلی بودم اما از وقتی wii گرفتم دیگه نظرم عوض شد wii بازیا خیلی خوبی داره wii u که هم از نظر پد هم از نظر سخت افزاری خیلی بهتر از wii ه بازیا مولتی هم روش میاد قیمتشم که مناسبتره قسمت هایشم که هک شده بقیشم داره میشه

نینتندو فقط 4 تا انحصاری مگه داره که وسوسه بخواد یا نخواد همین wii چهارصدتا بازی انحصاری داره بازیا مولتی هم در کنارش حساب کن

یا همین ds که خیلی ضعیفتر از psp ه اما ds صدو پنجاه و پنج میلیون کنسول فروخت چنتا بازی ds میگم 3 نسخه کستلوانیا . 4 نسخه فاینال فانتزی . 4 نسخه سونیک انحصاری . 3 نسخه کراش که یکیش انحصاریه . راک باند . گیتار هیرو 3 نسخه . تمام بازی ها لگو و ................ مثلا psp با اینکه قویتر از ds بود فقط یه سونیک داره یا فقط یه کالاف 3 داره چون خودم psp دارم هنوز اما ds چهارتا سونیک انحصاری و 4 نسخه کالاف داره

نمونه جدیدش 3ds تا الان 42 میلیون کنسول فروخته psvita تا الان 6 میلیون البته 3ds هک شده تازگیا یه یک ماهی میشه

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
فدات داداش

ببین همین یک میلیون شیصد هزار تومن یعنی 4 ماه حقوق من . همینم خیلیه چه برسه بازی اوریج خریدن اونم هر بازی 200 هزار برای من سنگینه

درباره ضعیف بودن wii u در مقابل بقیه کنسولا نسل هشتی نمونه اش wii و ds نسل هفتی که هر دو نینتندو داد wii و ds با اینکه ضعیفتر از رقیباشون بودن اما هر دو برنده نسل شدن wii حدود 100 میلیون خورده ای کنسول فروخت ds کنسول دستی حدود 155 میلیون کنسول فروخت یا بازی مثل ماریو گلگسی 1 که برای wii اومد بهترین بازی سال 2007 شد یا بازیا خیلی قشنگی مثل د لست استوری . زنوبیل . دیساستر . مد ورلد و .......

خود من فن پلی بودم اما از وقتی wii گرفتم دیگه نظرم عوض شد wii بازیا خیلی خوبی داره wii u که هم از نظر پد هم از نظر سخت افزاری خیلی بهتر از wii ه بازیا مولتی هم روش میاد قیمتشم که مناسبتره قسمت هایشم که هک شده بقیشم داره میشه

نینتندو فقط 4 تا انحصاری مگه داره که وسوسه بخواد یا نخواد همین wii چهارصدتا بازی انحصاری داره بازیا مولتی هم در کنارش حساب کن

یا همین ds که خیلی ضعیفتر از psp ه اما ds صدو پنجاه و پنج میلیون کنسول فروخت چنتا بازی ds میگم 3 نسخه کستلوانیا . 4 نسخه فاینال فانتزی . 4 نسخه سونیک انحصاری . 3 نسخه کراش که یکیش انحصاریه . راک باند . گیتار هیرو 3 نسخه . تمام بازی ها لگو و ................ مثلا psp با اینکه قویتر از ds بود فقط یه سونیک داره یا فقط یه کالاف 3 داره چون خودم psp دارم هنوز اما ds چهارتا سونیک انحصاری و 4 نسخه کالاف داره

نمونه جدیدش 3ds تا الان 42 میلیون کنسول فروخته psvita تا الان 6 میلیون البته 3ds هک شده تازگیا یه یک ماهی میشه
فدات داداش

خب پس اگه تا این حد بهش علاقه داری تو خریدش شک نکن ولی الان فکر نکنم وقت خوبی برای خرید باشه.
البته خب ویی یو هم نرم افزار های باحالی داره که من با دیدن ویدئو هاش ازش خوشم اومد.

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
آقای Ehsanservat پلی 4 یا ایکس 1 نهایتا یعنی خیلی که طول بکشه شاید 9 ماه طول بکشه که هک بشه ، یکم تو سایت های خارجی سرچ کنید تا مطلع بشید .
شما هرجور دوس دارید و اگه علاقه زیادی به این دستگاه دارید بگیرید ، اما شما میتونید ی پلی 4 بگیرید که به نظر بنده خیلی بهتره .
الان پلی 4 ریجن 1 16800000 تومن
به نظرم تو انجمن های دیگه هم ی پرس و جو کنید بعد خرید کنید .

بالا