• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوستان

من تو نسل 6 یه ایکس باکس اورجینال داشتم که واقعا محشر بود و امکانات بینظیری داشت و قدرت بالا و بازی ها خیلی خوبی هم داشت بخصوص رو هارد 8 گیگ داخلی ویندوز xp نصب کرده بودم موس و کیبورد نصب کرده بودم برام شده بود pc

اول نسل هفت یه فالکو خریدک که سه چراع شد دیگه نیومدم دنبال ایکس باکس 360

تا کنسولا نسل هشت هک بشن میخوام یه ایکس باکس 360 بگیرم بازی کنم

چنتا سوال داشتم اگه جواب کامل بدید و کمکم کنید ممنونتون میشم

1. قیمت به روز ایکس باکس 360 چنده؟

2. چند نوع هک داریم و کدوم کار باهاش راحتره ؟ جی تگ و ال تی شنیدم داره

3. اینایی که هارد داخلی مثلا 250 گیگ دارن بازیا میشه ریخت روش بازی کرد؟ با dvd هم راحت اجرا میکنه؟

4.نیاز به خرید فن و لوازم اضافی داره؟

5. بازی تو سبک فان . ادونچر . پلتفرمر و رنگارنگ دوست دارم بخصوص تم ها شاد . فانتزی و ............این جور بازیا داره؟ چنتا عنوان میشه معرفی کنید؟

6. جنس کنترل هاش چطوره؟ زود خراب میشه؟

7. درباره کینکت آیا بدرد بخور هست؟ خیلی ها میگن نه خیلی ها هم میگن خوبه . من eyetoy برای ps2 دارم بازی باهاش حال میده حالا کینکت چطوره؟ بازی ها که با کینکت میشه بازی کرد بازی خوب چنتا داره؟ بازیا کپیشو میشه راحت اجرا کرد یا نیاز داره از استور خریده بشه؟ چون کینکت برام مهمه یکی از دلایلی که میخوام ایکس باکس 360 بخرم کینکته چون خودم wii داشتم و میخوام بدونم اگه کینکتم عالیه بخرم

8. من عاشق کنسولا باندلم بنظرتون ایکس باکس اسلیم معمولی بخرم یا ایکس باکس طرح xbox 1 کدوم قشنگتره و کدوم باندلشو بگیرم چون دیدم چنتا باندل مختلف داره مثلا با 3تا بازی اوریج و ........ کدوم نوع کنسول ایکس باکس 360 بگیرم؟

9. ایکس باکس 360 آک یک کنترل داره یا 2 گنترل بسته به نوع باندلش؟

10. اجرا بازیا کنسولا قدیمی روش برام مهمه کدوم کنسولا با شبیه ساز بدون مشکل اجرا میکنه؟

11 . ایکس باکس 360 بازیا ایکس باکس اوریج اجرا میکنه؟
ممنونم

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام داداش.
گزینه خوبی رو انتخاب کردی.
قیمت ایکس بکس 360 مدل جدید(همینی که با وان معرفی شد) الان 850-900 هست که 250 گیگ هست و البته بدون کینکت .همین مدل 4 گیگش با کینکت الان تقریبا 1200 هست.
هک هم 2 مدل داریم.الان lt3 و جیتگ هستن که هردوشون خوبن.اگه میخوای برای ایکس باکس لایو پس بهتره دستگاهت lt3 باشه و اگه میخوای بدون دیسک بازی کنی ،لایو نری، خودت هر کاری خواستی با ایکس باکست کنی و... باید ببری کنسول رو جیتگ کنن.
نیاز به خرید هیچ چی نداری.خیالت راحت.
ریمن (Rayman ) و South park:The stick of truth الان توی ذهنم هستن.یه سرچ کنی تو گوگل میتونی پیداشون کنی.
دسته هاش عالین.من چند ساله دارم هیچ چیش نشده.ولی باید بدونی که باتری میخورن و باید تقریبا هر دو هفته یبار(بستگی به مصرفت داره ممکنه تا 1 ماه هم نیازی به تعویض باتری نداشته باشی) عوضشون کنی.سعی کن باتری خوب بندازی.دوراسل باشه که عالیه.
والا کینکت یه محصول خیلی خوب بود که مایکروسافت خیلی روش مانور نداد ولی میتونست خیلی از این بهتر بشه.من دارم.واقعا برخلاف نظر خیلی ها ، عالیه.یعنی بعضی اوقات اینقدر جلوش بالا پایین میپرم که خودم خندم میگیره.بازی هاش هم مثل بقیه بازی ها هست.از نظر قیمت هیچ فرقی ندارن.
اون قیمتی که اول بهتون گفتم همون قیمت باندل ایکس باکس طرح ایکس باکس وان بود.همینم بگیری بهتره چون جدیدتره.
بله 1 عدد دسته همراهش هست.اگه 2 تا بخوای باید از اون باندل های مخصوص بگیری که همراهشون مثلا 2 بازی هم داره.
برای اجرای بازی های قدیمی کافیه نسخه بروز شده همون بازی های قدیمی رو بگیری.یعنی بازی که 3 سال پیش منتشر شده الان با یکسری کارها که انجام میشه ، میتونی روی کنسول اجراشون کنی.در مورد شبیه ساز بهتره از بقیه دوستان بپرسی چون اطلاعات دقیق در موردش ندارم.
نه اجراشون نمیکنه مگر اینکه همون شبیه ساز رو روی کنسول بریزید که گفتم بهتره از بقیه دوستان هم بپرسید.
خیلی خودمونی گفتم.ببخشید اگه جایی نامفهوم بود.

ariya-123

Registered User
لایک‌ها
140
سلام بچه ها گیر افتادم زیادم وارد نیستم ( ینی اصن وارد نیستم کلا )
پی اس 3 کپی خور هست تو بازار؟ ایکس باکس 360 بهتر نیست؟ این مدل جدیدا که به ما نمیخوره
راهنمایی لطفا ممنون

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام داداش.
گزینه خوبی رو انتخاب کردی.
قیمت ایکس بکس 360 مدل جدید(همینی که با وان معرفی شد) الان 850-900 هست که 250 گیگ هست و البته بدون کینکت .همین مدل 4 گیگش با کینکت الان تقریبا 1200 هست.
هک هم 2 مدل داریم.الان lt3 و جیتگ هستن که هردوشون خوبن.اگه میخوای برای ایکس باکس لایو پس بهتره دستگاهت lt3 باشه و اگه میخوای بدون دیسک بازی کنی ،لایو نری، خودت هر کاری خواستی با ایکس باکست کنی و... باید ببری کنسول رو جیتگ کنن.
نیاز به خرید هیچ چی نداری.خیالت راحت.
ریمن (Rayman ) و South park:The stick of truth الان توی ذهنم هستن.یه سرچ کنی تو گوگل میتونی پیداشون کنی.
دسته هاش عالین.من چند ساله دارم هیچ چیش نشده.ولی باید بدونی که باتری میخورن و باید تقریبا هر دو هفته یبار(بستگی به مصرفت داره ممکنه تا 1 ماه هم نیازی به تعویض باتری نداشته باشی) عوضشون کنی.سعی کن باتری خوب بندازی.دوراسل باشه که عالیه.
والا کینکت یه محصول خیلی خوب بود که مایکروسافت خیلی روش مانور نداد ولی میتونست خیلی از این بهتر بشه.من دارم.واقعا برخلاف نظر خیلی ها ، عالیه.یعنی بعضی اوقات اینقدر جلوش بالا پایین میپرم که خودم خندم میگیره.بازی هاش هم مثل بقیه بازی ها هست.از نظر قیمت هیچ فرقی ندارن.
اون قیمتی که اول بهتون گفتم همون قیمت باندل ایکس باکس طرح ایکس باکس وان بود.همینم بگیری بهتره چون جدیدتره.
بله 1 عدد دسته همراهش هست.اگه 2 تا بخوای باید از اون باندل های مخصوص بگیری که همراهشون مثلا 2 بازی هم داره.
برای اجرای بازی های قدیمی کافیه نسخه بروز شده همون بازی های قدیمی رو بگیری.یعنی بازی که 3 سال پیش منتشر شده الان با یکسری کارها که انجام میشه ، میتونی روی کنسول اجراشون کنی.در مورد شبیه ساز بهتره از بقیه دوستان بپرسی چون اطلاعات دقیق در موردش ندارم.
نه اجراشون نمیکنه مگر اینکه همون شبیه ساز رو روی کنسول بریزید که گفتم بهتره از بقیه دوستان هم بپرسید.
خیلی خودمونی گفتم.ببخشید اگه جایی نامفهوم بود.

سلام داداش

قیمت مناسبی داره البته امروز تو سایت dc دیدم این نیو اسلیم باندل کینکت با 3 تا بازی اوریج 1130 هزار

نه لایو نمیخوام فقط بازیا بریزم تو هارد بازی کنم که اینطوری پس جیتگ برام بهتره

حالا قیمت جیتگ کردن چقدره؟ محدودیت سر ریجن بازی و چیزی داره؟

چه عالی که نیاز به خرید وسایل اضافی نیست

چون قبلا wii داشتم دوتا ویموت و نانچاک داشتم بخاطر همین 4 تا باتری شارژی 2800 میلی آمپر قوی با شارژر 4 تایی دارم

آره واقعا یکی از دلایلی که میخوام ایکس باکس بخرم همین کینکته . eyetoy روی ps2 هنوز حال میده چه برسه کینکت . صد البته من wii داشتم و ویموت و نانچاک حسگر حرکتی بودن همه بازیاش حرکتین راحت میتونم درک کنم کینکت عجب چیزیه چنتا تریلر و گیم پلی کینکت دیدم حال کردم

خیلی ممنون از کمک و راهنمایی که کردی

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام داداش

قیمت مناسبی داره البته امروز تو سایت dc دیدم این نیو اسلیم باندل کینکت با 3 تا بازی اوریج 1130 هزار

نه لایو نمیخوام فقط بازیا بریزم تو هارد بازی کنم که اینطوری پس جیتگ برام بهتره

حالا قیمت جیتگ کردن چقدره؟ محدودیت سر ریجن بازی و چیزی داره؟

چه عالی که نیاز به خرید وسایل اضافی نیست

چون قبلا wii داشتم دوتا ویموت و نانچاک داشتم بخاطر همین 4 تا باتری شارژی 2800 میلی آمپر قوی با شارژر 4 تایی دارم

آره واقعا یکی از دلایلی که میخوام ایکس باکس بخرم همین کینکته . eyetoy روی ps2 هنوز حال میده چه برسه کینکت . صد البته من wii داشتم و ویموت و نانچاک حسگر حرکتی بودن همه بازیاش حرکتین راحت میتونم درک کنم کینکت عجب چیزیه چنتا تریلر و گیم پلی کینکت دیدم حال کردم

خیلی ممنون از کمک و راهنمایی که کردی
جیتگ بستگی به نوعش داره که چطور انجامش دادن.حدودا 100 تومن در نظر میگیریم.بعدش هم یکی از مزایای جیتگ همینه که دیگه محدودیت ریجن نداری و میتونی هر بازی که خواستی روش بریزی.حتی توی جیتگ متونی هارد 1 ترابایت هم به ایکس باکست وصل کنی و از همش استفاده کنی ولی من که کنسولم جیتگ نیست فقط میتونم از 16 گیگ یک هارد استفاده کنم و برای استفاده از بقیه هارد باید هفت خوان رستم رو بگذرونم .
هر سوال دیگه بود در خدمتم.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام بچه ها گیر افتادم زیادم وارد نیستم ( ینی اصن وارد نیستم کلا )
پی اس 3 کپی خور هست تو بازار؟ ایکس باکس 360 بهتر نیست؟ این مدل جدیدا که به ما نمیخوره
راهنمایی لطفا ممنون
سلام
بله ps3 کپی خور الان تو بازار هست.
هر دوتاشون عالین.الان که آخر نسل هستیم هر کدومشون رو بگیری خوبه.اگه بازی های انحصاری ps3 رو تجربه نکردی بهتره بری سمت ps3 و اگه بهشون علاقه نداری برو سمت ایکس باکس 360.اگه میخوای کینکت رو تجربه کنی و بازی های انحصاری خوب ایکس باکس مثل forza/halo رو تجربه کنی پس برو سمت ایکس باکس.بیشترش بستگی به سلیقت داره.

rewiecs

Registered User
لایک‌ها
17
سلام ضمن تبریک سال نو
بنده چندتا سوال بیسیک داشتم ولی طولانی پس اگه حوصله ندارین به اون صورت نخونین
ممنون میشم از کسایی که حوصله دارن و جواب میدن شاید سوالاتم تکراری باشن
بنده جزو معتادین کنسول بودم پی اس 2 هم داشتم ولی تصمصم گرفتم بیام سمت PC پی اس 3 تازه اومده بود و بازیهاشم گرون
ولی الان نمیتونم به اونصورت هزینه کنم پی سی ارتقا بدم ولی با این وجود دلم به شدت تنگ شده واسه عناوین انحصاری پلی استیشن که دیگه نتونستم دونبال کنم مث فاینال فانتزی , گرند توریزمو گاد آف وار و... تصمیم گرفتم از همونجایی که دیگه پی اس 2 بازی نکردم با پی اس 3 ادامه بدم و تو این مدت زمان که پی سی بازی میکردم به هیچ عنوان به فکر پی اس 3 نبودم تا الان یکم سرچ کردم خیلی چیزا جدید مبهم بود
اینکه پی اس تری اوریجینال خور داریم و کپی خور , خواستم بدونم به چه صورت دستگاه کپی خور میشه و ایا یه دستگاه اوریجینالو میشه کپی خور کرد ؟ بعضیا انگار موقع خرید کپی خور شده هستن یه سری حرف از نرم افزاری کپی خور شدن و سخت افزاری میزنن
سوال یعدیم درمورد برد این دستگاه هاست یه سری حرف کبری میزدن که برام نا مفهوم بود چرا باید برد های متفاوتی تولید میشد و در کل کدوم بهترن از اونجایی که من احتمالا کار کرده بخرم قضه چراغ زرد چیه , چی باعثش میشه و از کجا بفهمیم دستگاه این مشکل داشته و داره
راهی هست که کنسول هم کپی خور باشه هم اوریجینال ؟ شخصا شما اوریجینال ترجیح میدین یا کپی خور اگه بخواین خریداری کنین ـ, چرا بعضیا حرف از دانگرید میزنن بعضیجا ها
شخصا پیشنهاد میدین پی اس تریو ؟ میخوام واسه کوتاه مدت داشته باشمش
کلی سوال هست که دیگه حضور ذهن ندارم کاش یه تاپیک واسه پی اس تری بود از سیر تا پیاز هرچند الام از صفحه یک این تاپیک شروع به مطالعه میکنم
خیلی ممنون از شما

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام ضمن تبریک سال نو
بنده چندتا سوال بیسیک داشتم ولی طولانی پس اگه حوصله ندارین به اون صورت نخونین
ممنون میشم از کسایی که حوصله دارن و جواب میدن شاید سوالاتم تکراری باشن
بنده جزو معتادین کنسول بودم پی اس 2 هم داشتم ولی تصمصم گرفتم بیام سمت PC پی اس 3 تازه اومده بود و بازیهاشم گرون
ولی الان نمیتونم به اونصورت هزینه کنم پی سی ارتقا بدم ولی با این وجود دلم به شدت تنگ شده واسه عناوین انحصاری پلی استیشن که دیگه نتونستم دونبال کنم مث فاینال فانتزی , گرند توریزمو گاد آف وار و... تصمیم گرفتم از همونجایی که دیگه پی اس 2 بازی نکردم با پی اس 3 ادامه بدم و تو این مدت زمان که پی سی بازی میکردم به هیچ عنوان به فکر پی اس 3 نبودم تا الان یکم سرچ کردم خیلی چیزا جدید مبهم بود
اینکه پی اس تری اوریجینال خور داریم و کپی خور , خواستم بدونم به چه صورت دستگاه کپی خور میشه و ایا یه دستگاه اوریجینالو میشه کپی خور کرد ؟ بعضیا انگار موقع خرید کپی خور شده هستن یه سری حرف از نرم افزاری کپی خور شدن و سخت افزاری میزنن
سوال یعدیم درمورد برد این دستگاه هاست یه سری حرف کبری میزدن که برام نا مفهوم بود چرا باید برد های متفاوتی تولید میشد و در کل کدوم بهترن از اونجایی که من احتمالا کار کرده بخرم قضه چراغ زرد چیه , چی باعثش میشه و از کجا بفهمیم دستگاه این مشکل داشته و داره
راهی هست که کنسول هم کپی خور باشه هم اوریجینال ؟ شخصا شما اوریجینال ترجیح میدین یا کپی خور اگه بخواین خریداری کنین ـ, چرا بعضیا حرف از دانگرید میزنن بعضیجا ها
شخصا پیشنهاد میدین پی اس تریو ؟ میخوام واسه کوتاه مدت داشته باشمش
کلی سوال هست که دیگه حضور ذهن ندارم کاش یه تاپیک واسه پی اس تری بود از سیر تا پیاز هرچند الام از صفحه یک این تاپیک شروع به مطالعه میکنم
خیلی ممنون از شما
سلام داداش عیدت مبارک.
لازم نیست اصلا درگیر این چیزا بشی.الان شما وقتی PS3 بخری کپی خور نیست و باید بهشون بگی که کپی خورش کنند.حالا یکی از روش های کپی خور شدن کنسول ، قرار دادن یه کیت به اسم کبرا هست که کلا وضعیت کنسول رو تغییر میده و خیلی قابلیت های خوب به کنسول اضافه میکنه و قیمتش هم نسبتا بالاست(فکر میکنم الا 200 تومن باشه).در مورد چراغ زرد صحبت نمیکنم چون تخصص ندارم راجع بهش و بهتره بری تاپیک جامع PS3 و اونجا مطرحش کنی.اگه کنسول کپی خور بگیری بهتره.
آره واقعا کنسول خوبیه.بازی هاش واقعا عالین.اگه یه وقت گرفتی بازی های انحصاری PS3 رو حتما بده روش بریزن مثل THE LAST OF US که بهترین بازیه سال شد.
ولی بازم این سوال هارو توی تاپیک PS3 مطرح کن.
موف باشی.

m3hrdad.x

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان بنده یک دستگاه xbox360 elite دارم که 250 گیگ هارد داره و دو عدد دسته.تمیز و سلامت هست.تعمیر اصلا نشده gta v و همه بازیارم اجرا میکنه.میخواستم بدونم حدودا چه قیمت میتونم بفروشم

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
بچه ها میخوام یه پلی استیشن 3 بخرم بهترین نوعی که میتونم بخرم چقدره 1 تومن هم کنار گذاشتم هیچ چیزی هم نمیدونم درباره 3 که کپی خور چیه و از این حرفا

و اینکه ممکنه بعد یکی دو سال به خاطر اومدن پلی استیشن 4 خیلی از بازی ها دیگه واسه 3 نیاد؟

و اینکه مثلا زده اسلیم یعنی چه

rewiecs

Registered User
لایک‌ها
17
بچه ها میخوام یه پلی استیشن 3 بخرم بهترین نوعی که میتونم بخرم چقدره 1 تومن هم کنار گذاشتم هیچ چیزی هم نمیدونم درباره 3 که کپی خور چیه و از این حرفا

و اینکه ممکنه بعد یکی دو سال به خاطر اومدن پلی استیشن 4 خیلی از بازی ها دیگه واسه 3 نیاد؟

و اینکه مثلا زده اسلیم یعنی چه
راستش وضعیت من هم مثل شماست میخوام پلی استیشن 3 بخرم و اطلاعات چندانی ندارم ولی با خوندن یه سری مطلب یه چیزایی دستگیرم شده
درمورد بازی ها همین 2014 که لیست بازی هارو دیدم اکثرا واسه پلی استیشن 3 هم میان معمولا اکثر یازی های خوب اول سال میان و تابستان دراگون ایج جدید هم پاییز امسال واسه 3 میاد تا یکی دوسال طول میکشه بازی هایی بیان تا از حداکثر قدرت پلی استیشن 4 استفاده کنن اگه شما هم PS2 داشتین چند سال قبل و میخواین بازی های انحصاری سونی جا نندازین مث گاد آف وار یا Metal Gear Soldid یدونه پلی استیشن 3 بخرین کارکرده بگیرین به نفعتونه
حال PS3 ها بازار به چند دسته تقسیم میشن یه سری های اول FAT بودن بعدش سری های اسلیم وارد بازار شدن و در اخر سوپر اسلیم
بهتره که دستگاهی که میخرین کپی خور باشه چون اینطوری میتونین بازی رو هارد بریزین و اجرا کنین تا اینکه مجبور باشین بازی های اوریجینال با قیمت بالا تهیه کنین
PS3 معمولا به دو روش کپی خور میشن یه روشش نرم افزاری یکیشم استفاده از برد به نام کبری هر کدوم یه خوبی دارن و فقط خوبی دستگاه کی خور شده نرم افزاری اینه که دستگاه بدون باز شدن کپی خور میشه الان دیگه بعید میدونم بتونین نو تهیه کنین
بهتره بگردین دونبال یه PS3 SLIM تمیز کپی خور نرم افزاری که مطمئن تر باشه
من جایی ندیدم PS3 super slim کپی خور نرم افزاری بشن فک نکنم اصن بشه فقط یه سری از PS3 نرم افزاری کپی خور میشدن ولی اگه میخواین اوریجینال خور پیدا کنین با برد کبری کپی خورش کنین که هزینه بالای 200 تومن داره + دستگاهتون باید باز شه و حتی لحیم کاریم رو برد اصلی کنسولتون انجام بشه ولی خب خوبیا خودش داره
امیدوارم اطلاعاتی که تا الان بدست اوردم درست باشه , موفق باشی

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام. من میخوام یه پلی 3 بگیرم. میخواستم بدونم:
  1. فرق fat , slim , super slim در چیه؟ کلا در چی با هم فرق دارن؟
  2. پلی 3 بازی های پلی 2 رو هم اجرا میکنه؟ (آخه شنیدم نسخه ی سوپر اسلیم اجرا میکنه!)
  3. این دور فن که میگن میره روی 3 چیز خطرناکیه؟
  4. از کجا باید بدونیم دستگاه سالم و باز نشده هست؟
در ضمن نیازی به آنلاین بازی کردن ندارم. چه مدلی پیشنهاد میدین؟ تا اینجا اینطور که فهمیدم پلی 3 اسلیم بهتره چون سوپر اسلیم کپی خور نمیشه و باید دستگاه باز بشه!

Last edited:

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
سلام. من میخوام یه پلی 3 بگیرم. میخواستم بدونم:
  1. فرق fat , slim , super slim در چیه؟ کلا در چی با هم فرق دارن؟
  2. پلی 3 بازی های پلی 2 رو هم اجرا میکنه؟ (آخه شنیدم نسخه ی سوپر اسلیم اجرا میکنه!)
  3. این دور فن که میگن میره روی 3 چیز خطرناکیه؟
  4. از کجا باید بدونیم دستگاه سالم و باز نشده هست؟
در ضمن نیازی به آنلاین بازی کردن ندارم. چه مدلی پیشنهاد میدین؟ تا اینجا اینطور که فهمیدم پلی 3 اسلیم بهتره چون سوپر اسلیم کپی خور نمیشه و باید دستگاه باز بشه!
1 ..... در ظاهر و مشخصات سخت افزاری ( تا حدودی ) فرق دارن.
2 ..... بله ، با برنامه های هک میشه اجرا کرد.
3 ..... بله. تا اونجایی که میدونم گرما به پردازنده ی PS3 آسیب میرسونه مثل کامپیوتر.
4 ..... به کسایی که اینکاره هستن بسپارین بهتون میگن.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان بنده یک دستگاه xbox360 elite دارم که 250 گیگ هارد داره و دو عدد دسته.تمیز و سلامت هست.تعمیر اصلا نشده gta v و همه بازیارم اجرا میکنه.میخواستم بدونم حدودا چه قیمت میتونم بفروشم
اینجا جای سوالش نبود دوست عزیز . بهتره براش تاپیک فروش بزنین و یه قیمتی مثلا 700 پایه بزارین تا ببینین نهایت چند بر میدارن .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من یه wii ریجن کره دارم با جعبه و تمام متعلقاتش . هم با دیسک بازی اجرا میکنه هم با فلش و هارد اکسترنال
همراهش ویموت و نانچاک اضافه اصل . wii fit اصل با جعبه . موش پلاس اصل با جعبه . فرمون اصل با بازی اوریج ماریو کارت و جعبه . 21 بازی روی دیسک . مبدل کنترل ps2 به gamecube آک و................

قیمت مناسبی میدم هر کی خواست به پ خ بده هم با کنسولا دیگه تعویض میکنم

mehdi_ace

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
125
کمک به دوستانی که ps3 میخوان بگیرن
من ps3 از زمانی که هک نشده بود تا پارسال داشتم مدلشم fat 40gbبود ، بنا به تجربه مورد هایی رو میگم
1-از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن فقط cpuسری های جدید 22nm هستش یعنی توان برقی کمتر مصرف میکنن و زیاد داغ نمیشن که در سری اول ps3 که فت بود صدای زیادی تو بازی های سنگین داشتن و داغ می شدن
2-شما برای بازی هاش هیچ مشکلی ندارید حتی dlc هایی که میاد هم میتونید دانلود کنید و از طریق فلش بریزید
3-دو نوع هک هستش یکیش نرم افزاریه و دیگری سخت افزاری که نرم افزاری خیلی بهتره اما انگار تو سری سوپر اسلیم جواب نمیده و از سخت افزاری استفاده میکنن که میگن هک کبرا که هم هزینش زیاده هم برای دستگاه مفید نیست البته شاید تا الان نرم افزاریش اومده باشه
4-بابت حافظه دستگاه زیاد هزینه نکنید 120gb کافیه اما زیر 50gb نگیرید چون بعضی بازی ها نیاز دارن داخل هارد دستگاه نصب بشن و باید یه هار اکسترنال بخرید چون حجم بازی های انحصاری زیاده

من بالای 5سال داشتم و از سری های اولم بود و مشکلی نداشت به شرطی که خوب استفاده کنید من حتی 24ساعت هم روشن بوده دستگاه و آخ هم نگفته البته فروختمش
باز سوالی بود بپرسید ازxbox360 هم سر در میارم چون 5و6سالی هم اونو داشتم اگه سوالی بود در خدمتم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام

من کنسول ها دستی چینی ام میخوام بازیا قدیمی روشون بازی کنم

برام مهمه بازیا سوپر نینتندو snes و بازیا گیم بوی ادونس gba راحت بدون تیک زدن و لگ اجرا کنه

چیزی که بدردم بخوره میشناسید؟ مارشال me-677b چطوره؟ jxd v1000 چطوره؟

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
سلام دوستان.
راستش من یه 360 الایت گیرم اومده که 2تا دسته اوریجینال داره و یدونه سیمی و کلی بازی.دستگاه کاملا سالمه وحتی خشدارترین دیسکها هم براحتی خوند.
یه موردی که هست چند ماه پیش که خونه دوستم بودم 3چراغ شد یهو و من پریدم از برق کشیدمش بعدش دیگه روشنش نکردیم تا فرداش که بردیمش تعمیرگاه و وصلش کرد و بدون مشکل روشن شد!تعمیرکار گفت یا مشکل دمایی بوده یا کم و زیاد شدن برق که به نظر من هرجفتش بوده!
خلاصه از اون به بعد هیچیش نشد دیگه.
خب بنظرتون این 500 میارزه بخوام بخرم؟
راستی بردشو از کجا بفهمم چیه؟

Last edited:

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
یه با تجربه و اهل فن ps3 میخوام چند تا سوال دارم. خواهش میکنم پیام بده من تماس میگیرم 09372374446

بالا