نه من با موو کار نکردم ، برای بعضی بازی ها باید جالب باشه فکر کنم تو بازیایی مثل استاروارز عملکردی بهتر از کینکت داره ، چون انگار که واقعا اسلحه دستته . اونم مثل کینکت بعد از مدتی میزاریدش کنار اما بازم امتحان کردنش بد نیست .
من نمیدونم ارزش داره یا نه اما اگه ps3 باز بودم حتما میخریدم ، فوقش خوشم نمیومد تو همین انجمن میفروختم
بچه ها فرق بین پلی 3 اورجینال خور با پلی 3 کپی خور .فقط اینه که اورجینال خور باید واسه هر بازی سیدیشو بخری که گرونم نیست 5 تا 20 تومن و کپی خور میشه ریخت تو هارد آیا فرق دیگه ای داره؟ و اینکه به نظر شما دستگاه نو اورجینال خور بگیرم بهتره یا دست دوم کپی خور؟
باید کپیخور باشه دیگه تا بازی ای که اورجینال نیست رو بگیرهبعد واسه ریختن تو هارد و اجراش حتما باید کپی خور باشه ؟ یا اینکه با دستگاه های اورجینال خور هم میشه
عزیز کاملا راحت و بی درد سر مثل بچه آدم اجرا میکنه ؟ من ps1 و ps2 دارم و بازی هاش روی سی دی و دی وی دی هستن .بله دوست عزیز میشه
قضیه سه چراغ شدن و رجین و اینا چیه ؟ یعنی همین که ps3 slim بگیرم کافیه یا این که خوده slim ها هم ورژن های مختلعی دارن ؟نه مثل بچه ی ادم اجرا نمیکنه و روش خودشو داره (یه چرخی بزنید توی نت روششو یاد میگیرید)
تمام بازی های کپی ps3 باید از روی هارد اجرا بشن
میتونید بازی های ps2 و ps1 رو روی ps3 سیو کنید
فکر نمیکنم ps3 کپیخور اک توی بازار باشه
کپیخور نرم افزاری بهترین نوع کپیخوره و ps3 slim بهترین نوع ps3 هست وکمترین خرابیرو داره
تا اونجایی که میدونم هرچی اپدیت جدیدتر باشه بهتره و اخرین اپدیت 4.55 هست
شما دنبال یه ps3slim کپیخور نرم افزاری باش و به هیچ وجه اورجیتال خور نگیر
سلام دوست عزیز.سلام به همه.من تا 2 میلیون پول دارم میخوام یک کنسول بخرم که هم بازی هاش آنلاک و ارزون باشه هم قدیمی نشه و حالا حالا ها واسش بازی بیاد.اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
مرسی از کمکت.من مشکلم اینه که نمیتونم برای هر بازی 300تومن پول بدم.ولی حاضرم واسه کنسول پول بدم.بعدش شما میگی one بده؟س
سلام دوست عزیز.
اگر دنبال دستگاهی هستی که هک شده باید بری سراغ پلی 3 یا ایکس باکس حالا اگر میخای هک باشه و آنلاین بازی کنی ایکس باکس 360 ،اما اگر میخای از بازی های انحصاری و ... استفاده کنی پلی 3.
(من تا چندماه پیش همش طرفداری ایکس باکس رو میکردم اما وقتی پلی 3 رو دیدم و ازش استفاده کردم کلا نظرم برگشت)
(برای ایکس باکس360 و پلی 3 هم گفته شده تا 2015 بازی میاد و ساپورت میشن ، اما پشتیبانی پلی 3 گفته شده شاید بیشتر باشه.)
ایکس باکس وان دارای کیکنت هست که پلی 4 نداره (چیزه خاصی هم نیست من 220 دادم جا بازیش واقعا بچه گانه بود)
ولی در آینده نزدیک پلی 4 یک هدست مجازی رو وارد بازار خواهد کرد که واقعا محشره .