• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام یه سوال داشتم از اساتید اینکه پلی۴ کی به قدرت گرافیکی در حد سخت افزار خودش میرسه؟ وشما کدوم مدل پلی۳ رو پیشنهاد میکنید؟ اگه هم فروشنده اید پ.خ کنین بهم.ممنون

amiry1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید
من قصد دارم کنسول بگیرم قبلا x360داشتم الان دوباره میخوام بگیرم چشم ps4گرفته ولی بخواتر این که بازیاش گرون و هک نشده دودلم که دوباره x360بگیرم یا اینو ممنون میشم کمکم کنید

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید
من قصد دارم کنسول بگیرم قبلا x360داشتم الان دوباره میخوام بگیرم چشم ps4گرفته ولی بخواتر این که بازیاش گرون و هک نشده دودلم که دوباره x360بگیرم یا اینو ممنون میشم کمکم کنید
سلام به نظره من 360 نگیری و پلی 3 بهتره من خودم قبلا 360 داشتم ،اما پلی 3 خیلی بهتره ، طرف ایکس باکس وان هم نرو که مثل من پشیمون میشی .
دزضمن برا انلاین بازی کردن اگر میخای باید 360 بگیری .
داداش اینو بگم پلی 4 هم خوبه بگیری نهایتش برا بازی هاش با یه نفر تعویض میکنی.

amiry1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به نظره من 360 نگیری و پلی 3 بهتره من خودم قبلا 360 داشتم ،اما پلی 3 خیلی بهتره ، طرف ایکس باکس وان هم نرو که مثل من پشیمون میشی .
سلام ممنون از راهنمایت خودت وان گرفتی راضی نیستی؟ والان الان که فکر کردم به نظرم الان همون نسل قبلو بگیرم بهتره صبر کنم تا اینا هک بشن بعد بیام سمتش تازه شاید قیمتشم بیاد پایین تر ولی بازم خیلی دوس دارم ps4بگیرم بدجور چشم گرفتتش . نظرت چیه؟

Last edited:

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
من وان دارم (یعنی مال یکی از دوستامه چندماه دستمه) من عاشق ایکس باکس بودم اما وان حالم رو زد بهم .
مخصوصا بازی کینکت اسپورت ریوالس.ف
اگر خدا یه پولی نسیبم کرد بدون شک پلی 4 میگیرم .
اگر هک شد میره بالا ،ارزون نمیشه هرچور دوس داری اما یا پلی 3 یا 4 اصلا فکر وان رو هم نکن . منم تا نداشتمش فقط ازش طرفداری میکردم .

amiry1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من وان دارم (یعنی مال یکی از دوستامه چندماه دستمه) من عاشق ایکس باکس بودم اما وان حالم رو زد بهم .
مخصوصا بازی کینکت اسپورت ریوالس.ف
اگر خدا یه پولی نسیبم کرد بدون شک پلی 4 میگیرم .
اگر هک شد میره بالا ،ارزون نمیشه هرچور دوس داری اما یا پلی 3 یا 4 اصلا فکر وان رو هم نکن . منم تا نداشتمش فقط ازش طرفداری میکردم .
ایشالله که جفتشو میخری. خیلی ممنون داداش لطف کردی راهنمایت خیلی کمکم کرد پس حتما منم میرم سمت ps4 بازم تشکر

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
سلام نه تهران نیستم اما یه نفر رو سراغ دارم ، کارش 20 .
اتفاقا تهران زندگی میکنه و مغازه فروش و تعمییراتی کنسول داره .

boy13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوستان

امیدوارم که حالتون خوب باشه

یک راهنمایی از شما میخواستم در مورد خرید کنسول !

بنده قصد خرید یک کنسول خوب رو دارم اما بین xbox 360 و ps3 موندم واقعا !

از یه طرف کینکت ایکس باکس و از طرف دیگه بازی های فوق العاده انحصاری پی اس 3 منو تحریک میکنه !

چند تا سوال اصلی از شما داشتم

1- به نظر خودتون کدوم یک از این کنسول ها بهتره؟ از هر لحاظ !

2- پی اس 3 هم مثه ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره؟! تا اونجایی که شنیدم ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره

3- عمر این دو کنسول چند سال دیگس؟ منظورم اینه که تا کی براش بازی میاد
fav48.gif

4- کینکت بیشتر می ارزه یا بازی های انحصاری پی اس 3؟

همین 4 سوال رو بهم جواب بدید خیلی لطف کردید

boy13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوستان

از یه طرف کینکت ایکس باکس و از طرف دیگه بازی های فوق العاده انحصاری پی اس 3 منو تحریک میکنه !

2- پی اس 3 هم مثه ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره؟! تا اونجایی که شنیدم ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره

fav48.gif

ghost 666

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
119
سلام دوستان

fav48.gif

نمیشه گفت که کدوم کنسول بهتره ، این به خود طرف برمیگرده که با کدوم کنسول راحت تره و به بازیای انحصاری کدوم شرکت علاقه ی بیشتری داره . مایکروسافت هم انحصاری های خوبی داره اما انحصاری های سونی یه چیز دیگه است . در بازی های مشترک xbox از نظر گرافیک عملکرد بهتری نسبت به ps3 داره ، اما هیچ کدوم از بازی های xbox به بازیای انحصاری سونی نمیرسه ، چه از نظر گرافیک و چه از نظر گیم پلی .
عمر این دو کنسول تا 2 سال دیگه تضمین شده است اما ps3 میتونه بهتر باشه ، درضمن بازی با کینکت مال دو روزه ، بعدش خسته خواهید شد و ممکنه هر دو هفته یکبار با کینکت بازی کنید (اینو هم خودم تجربه کردم و هم مشتریانم)
من اگه جای شما باشم اول به یک گیم نت میرم و هر دوتا کنسول رو امتحان میکنم و میبینم با کدوم دسته و کدوم کنسول راحت ترم ، فوقش 7-8 تومن باید بدید اما یک انتخاب خوب کردید .

boy13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
نمیشه گفت که کدوم کنسول بهتره ، این به خود طرف برمیگرده که با کدوم کنسول راحت تره و به بازیای انحصاری کدوم شرکت علاقه ی بیشتری داره . مایکروسافت هم انحصاری های خوبی داره اما انحصاری های سونی یه چیز دیگه است . در بازی های مشترک xbox از نظر گرافیک عملکرد بهتری نسبت به ps3 داره ، اما هیچ کدوم از بازی های xbox به بازیای انحصاری سونی نمیرسه ، چه از نظر گرافیک و چه از نظر گیم پلی .
عمر این دو کنسول تا 2 سال دیگه تضمین شده است اما ps3 میتونه بهتر باشه ، درضمن بازی با کینکت مال دو روزه ، بعدش خسته خواهید شد و ممکنه هر دو هفته یکبار با کینکت بازی کنید (اینو هم خودم تجربه کردم و هم مشتریانم)
من اگه جای شما باشم اول به یک گیم نت میرم و هر دوتا کنسول رو امتحان میکنم و میبینم با کدوم دسته و کدوم کنسول راحت ترم ، فوقش 7-8 تومن باید بدید اما یک انتخاب خوب کردید .

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ

اما به سوال اصلی من پاسخ ندادید
پی اس 3 هم مثه ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره؟! تا اونجایی که شنیدم ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره

راستی گفتید مشتریانم پس حتما مغازه هم دارید !
و مثه اینکه مشهد هم هستید ! میشه آدرس مغازتونو بدید؟

Last edited:

ghost 666

کاربر فعال
لایک‌ها
119
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ

اما به سوال اصلی من پاسخ ندادید
پی اس 3 هم مثه ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره؟! تا اونجایی که شنیدم ایکس باکس 360 برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت داره

راستی گفتید مشتریانم پس حتما مغازه هم دارید !
و مثه اینکه مشهد هم هستید ! میشه آدرس مغازتونو بدید؟
من مغازه ندارم :) من تعمیرات کنسول داشتم قبلا که مغازه های سعدی دستگاه ها رو میاوردن پیش من و تعمیرش میکردم اما از اونجایی که مشکلاتی داشتم دیگه سراغش نرفتم ولی با مشتری هایی که میفرستادم پیشم ارتباط داشتم . الان با پیکسل ارتباط دارم و بعضی مواقع میرم کمک پیمان ، کارش خوبه اگه خواستی بری جایی برو پیش اون .
بله ps3 هم به آپدیت نیاز داره .
اینم روش آپدیتش : http://top2download.com/آموزش-تصویری-اپدیت-کردن-ps3-به-rebug-4-46.html

boy13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
من مغازه ندارم :) من تعمیرات کنسول داشتم قبلا که مغازه های سعدی دستگاه ها رو میاوردن پیش من و تعمیرش میکردم اما از اونجایی که مشکلاتی داشتم دیگه سراغش نرفتم ولی با مشتری هایی که میفرستادم پیشم ارتباط داشتم . الان با پیکسل ارتباط دارم و بعضی مواقع میرم کمک پیمان ، کارش خوبه اگه خواستی بری جایی برو پیش اون .
بله ps3 هم به آپدیت نیاز داره .
اینم روش آپدیتش : http://top2download.com/آموزش-تصویری-اپدیت-کردن-ps3-به-rebug-4-46.html

خیلی ممنون

اما یه سوال دیگه

اونم اینکه اگر من جدیدترین آپدیت پی اس 3 رو روی کنسولم بریزم دیگه هیچ مشکلی برای اجرای بازی های قدیمی پیش نمیاد؟ یعنی نباید برای اجرای بازی های قدیمی آپدیت قدیمی بریزم؟ یکم این مسئله برام گنگه ممنون میشم راهنماییم کنید

ghost 666

کاربر فعال
لایک‌ها
119
خیلی ممنون

اما یه سوال دیگه

اونم اینکه اگر من جدیدترین آپدیت پی اس 3 رو روی کنسولم بریزم دیگه هیچ مشکلی برای اجرای بازی های قدیمی پیش نمیاد؟ یعنی نباید برای اجرای بازی های قدیمی آپدیت قدیمی بریزم؟ یکم این مسئله برام گنگه ممنون میشم راهنماییم کنید
نه دیگه داداش ، آپدیت بشه همه ی بازیا رو اجرا میکنه . مثل برنامه های اندروید ، اگه اندروید 4.2 هم داشته باشید برنامه های ورژن 2 هم اجرا میشه .

boy13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
نه دیگه داداش ، آپدیت بشه همه ی بازیا رو اجرا میکنه . مثل برنامه های اندروید ، اگه اندروید 4.2 هم داشته باشید برنامه های ورژن 2 هم اجرا میشه .

اوهوم پس عالیه دی:

راستی داداش شما با موو کار کردی؟ move ps3

چطوره؟‌ ارزش خرید داره؟ در مقابل کینکت ایکس باکس چه مزایا و معایبی داره؟

بالا