• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
داش شرمنده ولی اگه میشه آدرس دقیقشو برام خصوصی بده .......
آخه بچه کرجم !!!!!!!!!!!!!
از راهنماییاتم خیلی ممنون . این قضیه دانگل (اگه درس نوشته باشم ) چیه ؟؟
الان تو یه سایت خوندم که دو سه ماه طول میکشه رمز بازیاشو بشکونن !!!!!!!!!! درسته آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ببخشید .. شرمنده ....
پخ شد.
دشمنت شرمنده داداش این چه حرفیه.
دانگل رو چند وقته میخوام بفهمم چیه ولی نمی فهمم.ولی اون رمز بزازی و اینا رو بریز دور.یه بازی واسه ps3 بخواد بیاد دو روز از انتشار جهانی جلوتر اینجا منتشر میشه.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پخ شد.
دشمنت شرمنده داداش این چه حرفیه.
دانگل رو چند وقته میخوام بفهمم چیه ولی نمی فهمم.ولی اون رمز بزازی و اینا رو بریز دور.یه بازی واسه ps3 بخواد بیاد دو روز از انتشار جهانی جلوتر اینجا منتشر میشه.
پس خوبه ........
راستی تو این سایت که آدرسشو دادی چرا انقد بازیاش برا ps3 ارزونه ؟؟؟؟؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
پس خوبه ........
راستی تو این سایت که آدرسشو دادی چرا انقد بازیاش برا ps3 ارزونه ؟؟؟؟؟
راستش این بازیا وقتی پول پست بهشون میخوره قیمت اصلیشون در میاد.
اکثرشون سعی میکنند برای جذب مشتری قیمت پایین بدن.البته بستگی به بازی و نوع بسته بندی هم داره.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستش این بازیا وقتی پول پست بهشون میخوره قیمت اصلیشون در میاد.
اکثرشون سعی میکنند برای جذب مشتری قیمت پایین بدن.البته بستگی به بازی و نوع بسته بندی هم داره.
داداش خداییش شرمنده وقتتو گرفتم :(
وقتی دستگاهو میبرم چه قد طول میکشه یه بازی روش نصب شه ؟؟؟
ممکنه از قطعات دستگاه چیزی جا به جا کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا پر رو تر از من دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
داداش خداییش شرمنده وقتتو گرفتم :(
وقتی دستگاهو میبرم چه قد طول میکشه یه بازی روش نصب شه ؟؟؟
ممکنه از قطعات دستگاه چیزی جا به جا کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا پر رو تر از من دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سرش خلوت باشه و هاردت هم پرسرعت باشه تو 15 دقیقه میتونه بریزه.
نه دیگه اینقدر هم دزد نیستند. :دی .ولی حتما جای مطمئن ببر.
نگو اینو داداش.ما مخلصیم.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه سرش خلوت باشه و هاردت هم پرسرعت باشه تو 15 دقیقه میتونه بریزه.
نه دیگه اینقدر هم دزد نیستند. :دی .ولی حتما جای مطمئن ببر.
نگو اینو داداش.ما مخلصیم.
قربون تو ... خیلی آقایی

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز من یک ایکس باکس آرکید خریدم موقع بازی gta v یکم صدا میده مشکل داره؟ یا طبیعیه؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوست عزیز من یک ایکس باکس آرکید خریدم موقع بازی gta v یکم صدا میده مشکل داره؟ یا طبیعیه؟
به به .مبارک باشه پس بالاخره خریدی.داداش مشکل کاملا طبیعیه چون برای همه اینطوریه.اگر بعضی جاها کند بشه هم طبیعیه چون تو این بازی به کنسول فشار زیادیی میاد.فقط سعی کن بیشتر از 2 ساعت با gta v بازی نکنی.من 2 و نیم ساعت بازی کردم برای 30 دقیقه درایو دستگاه رفت کما.

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به به .مبارک باشه پس بالاخره خریدی.داداش مشکل کاملا طبیعیه چون برای همه اینطوریه.اگر بعضی جاها کند بشه هم طبیعیه چون تو این بازی به کنسول فشار زیادیی میاد.فقط سعی کن بیشتر از 2 ساعت با gta v بازی نکنی.من 2 و نیم ساعت بازی کردم برای 30 دقیقه درایو دستگاه رفت کما.

سلامت باشی درسته وقتی من stop میزنم صدا کم میشه ولی هنگام اجرای بازی یه صدایی میده زیاد نیست ولی خب کم هم نیست صداش من بیشتر از 1.5 ساعت بازی نمیکنم راستی دستگاه lt3 هست میشه جیتگ کنم که بازی را بدن دیسک اجرا کنم تا صدا دیگه نده؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلامت باشی درسته وقتی من stop میزنم صدا کم میشه ولی هنگام اجرای بازی یه صدایی میده زیاد نیست ولی خب کم هم نیست صداش من بیشتر از 1.5 ساعت بازی نمیکنم راستی دستگاه lt3 هست میشه جیتگ کنم که بازی را بدن دیسک اجرا کنم تا صدا دیگه نده؟
میگم که ،این مشکل تو بازی طبیعیه و باید تحملش کرد.اونهم برای فشار زیادی هست که به کنسول میاد.نگرانش نباش.
جیتگ هم میتونی بکنی ولی دیگه باید با محیط لایو خداحافظی کنی.البته اگه هارد هم براش بخری و بازی رو روش نصب کنی (اگه بازی برنرمکسه) دیگه صدا نمیده.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوباره ..........
xbox one نمیدونید کی کپی خور میشه ؟؟؟؟؟
آخه میگم وایسم one بگیرم ......
راستی رفتم سراغ ps3 از هر جا که بگی پرسیدم همه میگن سوپر اسلیم کپی خورش به درد نمیخوره کلا 10 درصد بازی ها رو میاره ....... کپی خور اسلیمم قیمت کردم میگن 1750 ...... آقا چه کنم من بد بخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پول بازی های اورجینالشم نداریم آخه !!!!!!!!!!

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سلام یه سوال داشتم خواهشا زود جواب بدید .
فرق xbox elite ba arcade چیه و کدومشون بهتره ؟
xbox elite مشکی j-tag شده به همراه 2 عدد دسته و باطری شارژی و شارژر باطری به همراه کینکت و کابل hdmi و هارد 500 گیگ اکسترنال چقدر قیمت میخوره خواهشا فقط سریع .
با تشکر
کلان ۹۰۰میرزه

Sent from my iPhone using Tapatalk

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوباره ..........
xbox one نمیدونید کی کپی خور میشه ؟؟؟؟؟
آخه میگم وایسم one بگیرم ......
راستی رفتم سراغ ps3 از هر جا که بگی پرسیدم همه میگن سوپر اسلیم کپی خورش به درد نمیخوره کلا 10 درصد بازی ها رو میاره ....... کپی خور اسلیمم قیمت کردم میگن 1750 ...... آقا چه کنم من بد بخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پول بازی های اورجینالشم نداریم آخه !!!!!!!!!!
فعلا که کپی خور نمیشه.نه این و نه ps4.
اگه پولت تا چند وقت دیگه آماده میشه که خب قطعا اگه xbox one یا ps4 بگیری بهتره.
چی؟کپی خور اسلیم 1750؟داداش باور کن الان تو یسری فروشگاه ها ps4 با قیمت 1800 یا 1900 هم فروخته میشه.اصلا نگیرش.همون وایسا یه ps4 یا xbox one بگیر.بازی هاش رو هم اول 180 میدی بعد میتونی با بقیه تعویض کنی کاری که الان خیلی ها میکنند.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرسی .......
نمیدونی کی کپی خور میشه ؟؟؟؟؟؟ حدودا

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
مرسی .......
نمیدونی کی کپی خور میشه ؟؟؟؟؟؟ حدودا
به احتمال زیاد ایکس باکس وان زودتر از PS4 هک میشه و تا الان هم هکر ها اخبار زیادی رو راجع بهش دادن.احتمالا کمتر از 1 سال هست.شاید هم 6 ماه.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به احتمال زیاد ایکس باکس وان زودتر از PS4 هک میشه و تا الان هم هکر ها اخبار زیادی رو راجع بهش دادن.احتمالا کمتر از 1 سال هست.شاید هم 6 ماه.
پس من برم 360 بگیرم چون دیگه تحمل ندارم .................

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
پس من برم 360 بگیرم چون دیگه تحمل ندارم .................
اگه پولت تا چند وقت دیگه آماده میشه برای چی میخوای نسل قبل رو بگیری؟بازی رو هم نگران نباش.تو همین انجمن هم خیلیا بازی عوض میکنند.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اونجوری حال نمیده آخه !!!!!!!!!
هی باید بازی عوض کنی ....

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
اونجوری حال نمیده آخه !!!!!!!!!
هی باید بازی عوض کنی ....
ببین درسته اونم هست ولی الان شما 1700 بدی واسه PS3 یا 1400 برای ایکس باکس 360 بدی خیلی منظقی نیست.الان زیاد بودن رفقایی که تو همین تاپیک بهشون گفتم بگیرن ولی خب یه کنسول در حد همون 500 تومن یا یکم بیشتر.الان دیگه کسی نمیره XBOX نو بخره.قیمت ایکس باکس وان 2200 هست و ایکس باکس 360 هم جدیدش الان 1400.یعنی فقط 800 تومن اختلاف.به خاطر همین اگه کسی بخواد 360 بگیره بهتره همون کارکرده(به شرط سالم بودن) بگیره.
بنظرم وایسا یه کنسول نسل بعد(حالا هر کدوم که خواستی)بگیر بعد 1 دونه بازی که خیلی گیم پلی زیادی داره رو میگیری براش بعد یا بازی های دیگه رو اجاره میکنی (روزی 4 تومن) یا تعویض.این یه پیشنهاد برادرانه بود البته تصمیم گیرنده اصلی خودت هستی.

payam1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببین درسته اونم هست ولی الان شما 1700 بدی واسه PS3 یا 1400 برای ایکس باکس 360 بدی خیلی منظقی نیست.الان زیاد بودن رفقایی که تو همین تاپیک بهشون گفتم بگیرن ولی خب یه کنسول در حد همون 500 تومن یا یکم بیشتر.الان دیگه کسی نمیره XBOX نو بخره.قیمت ایکس باکس وان 2200 هست و ایکس باکس 360 هم جدیدش الان 1400.یعنی فقط 800 تومن اختلاف.به خاطر همین اگه کسی بخواد 360 بگیره بهتره همون کارکرده(به شرط سالم بودن) بگیره.
بنظرم وایسا یه کنسول نسل بعد(حالا هر کدوم که خواستی)بگیر بعد 1 دونه بازی که خیلی گیم پلی زیادی داره رو میگیری براش بعد یا بازی های دیگه رو اجاره میکنی (روزی 4 تومن) یا تعویض.این یه پیشنهاد برادرانه بود البته تصمیم گیرنده اصلی خودت هستی.
نه دیگه اونقدر وسعم نمیرسه ..... این ایکس باکس جدیده که گفتی دیگه چیه ؟؟؟ جدید تر از اسلیمه ؟؟؟؟؟

بالا