120 گيگ كه زديد منظورتون الايت هست يا آركيد هست و هارد انداختيش روشسلام.
دوستان من یه xbox fat 120gb تمیز دارم با دو دسته اضافه میخواستم بدونم قیمتش چنده.
1سالی میشه کار کرده.
مر30 از راهنماییتون.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ps3 fat 40 gb بهتره یا xbox arcade jasper?
میخوام بخرم شک دارم.
هارد اینترنال با باکس به ایکس باکس میخوره یا هارد مخصوص میخواد ؟
شاید یه پولی بهم برسه شایدم نرسه اگر رسید الان وقت خوبی هست برای خرید ایکس باکس ؟
(دعا کنید برسه)
راهنایی در خرید XBOX
درود دوستان
ممنون که تشریف آوردید
من PS3 خودمو فروختم و میخوام ایکس باکس بخرم اولش میخواستم XBOX 250G بخرم اما بعدا یک سوالی برام پیش اومد که منو بین این مدل ومدل 4G قرار داد
1:میشه به XBOX 4G هارد اکسترنال 1 ترا(USB 3) وصل کرد?وبازی هارو توی اون بجای هارد داخلی کپی کرد؟
2:فرق این 2 مدل بجر هارد داخلی توی چیز دیگه ای هم هست؟چون افرادی میگن درایو 4G خوب نیست؟
ممنون میشم جواب بدید اگر هم خدایی نکرده تایپیک قفل شد برام پیام خصوصی کنید منت سرم گذاشتید
با تشکر
4G براي بازي هاي كپي از هارد اكسترنال با جي تك درست كار ميكنه
نخر اقا نخردوستان بنده میخوام ps3 بخرم برای بازی هاش و جی تی ای 5 که این ماه میاد ولی دیروز یکی گفت قیمتش مبخواد بیاد پایین و منو به شک انداخت الان موندم بخرم یا نخرم ...
دوستان بنده میخوام ps3 بخرم برای بازی هاش و جی تی ای 5 که این ماه میاد ولی دیروز یکی گفت قیمتش مبخواد بیاد پایین و منو به شک انداخت الان موندم بخرم یا نخرم ...
بازیای خیلی خوبی داره ولی الان زمان مناسبی برای خرید این دستگاه نیست ، دو - سه ماه دیگه بیشتر از 200 - 300 تومن میاد پایین
قیمت xbox 360 هم به همین اندازه میاد پایین ؟بازیای خیلی خوبی داره ولی الان زمان مناسبی برای خرید این دستگاه نیست ، دو - سه ماه دیگه بیشتر از 200 - 300 تومن میاد پایین
نسل فعلی تا 2016 وچند سالی هم بیشتر ساپورت میشنآخه تا 3-2 ماه دیگه فرصت بازی هم از دست میره ..
حالا به نظرتون کنسولها تا چند وقت دیگه ساپورت میشن ؟
کنسول xbox 360 با ظرفیت 4 گیگ بخریم بهتر هست یا 250 گیگ؟
به مدل 4 گیگ اش میشه هارد External متصل کرد؟