Abolfazl3007
Registered User
سعی کن دیگه کنسول جدید بگیری ، نه قدیم
این سایت کبری هستشچه کسی گفته برای 4.60 به بالا باید سخت افزاری کپی بشه، البته باید کنسول کپی خور باشه و قابلیت دانگرید داشته باشه، در غیراینصورت سخت افزار کبرا نیاز داره.
چه 4.60 و چه هر فرموری که در اینده بیاد، به چند طریق قابل حل هستند.
1 - شما میتونید حتی از فرمور قدیمی استفاده کنید، فقط کافیه بازی که میخواهید استفاده کنید، patch یا فیکس روش اضافه کنید، یا در اصطلاح Eboot بازی رو فیکس کنید، در حال حاضر برای تمام بازیهای جدید فیکس روی 4.21+ و 3.55 می یاد،
و شما فقط کافیه فایل رو دانلود کنید و روی فایل اصلی بازی جایگزین کنید، همین و شما میتونید بازی رو اجرا کنید بدون هیچ مشکلی.
2 - الان یک سری developer ها هستند که فرمور میدن بیرون یا در اصطلاح CFW میسازند، هر زمان که سونی فرمور جدید میده بیرون اینها هم عینه همون یک CFW میدن بیرون. که با نصب این جدیدترین بازیها رو بدون فیکس اجرا میشن.
3 - برای یک سری کنسولها که قابلیت دانگرید ندارند، می تونند از سخت افزار کبرا استفاده کنند، که سونی در 4.60 این سخت افزار رو بلوکه کرده بود، که کبرا با نرم افزار جدیدش این مشکل رو حل کرده.
حالا این قطعه DMC چی هست و شما از کجا شنیدید و دیدید لطفا لینکش رو بدید ..؟
ارهالان بهترین نوع کبرا 5.30a هستش ؟
سلام خودتون گفتید دیگه ...سلام، من ایکس باکس خریدم خیلی قدیمیه واسه سال 2006 هستش تولیدش، کسی ک ازش خریدم سه سال پیش اینو با یه هارد 250 گیگ روش خریده و همونجا کپی خورش کرده.... از مشخصات بارزش اچ دی ام ای نداره
حالا من از کجا بفهمم ک سه جراغه شده یا نه، روش چقدر میتونم فشار بیارم؟
ps3 بخرم یا ps4 اخه من از موقعی که ps3 رو فروختم هنوز بازی های که از دوسال قبل اومدن برا ps3 رو بازی نکردم
الانم که ps4 قیمت بازیهاش گرونه!!
پیشنهاد شما چیه
عزیز خوب ps4 شما بخر بعد بازیا رو تعویض کن...ps3 بخرم یا ps4 اخه من از موقعی که ps3 رو فروختم هنوز بازی های که از دوسال قبل اومدن برا ps3 رو بازی نکردم
الانم که ps4 قیمت بازیهاش گرونه!!
پیشنهاد شما چیه
سلام عزیزسلام داداشا میخواستم بپرسم سونی 4 قلابی هم داریم مثلا مثل گوشیهای چینی
عزیز خوب ps4 شما بخر بعد بازیا رو تعویض کن...
عزیز چه نیازی هستش که تا نسخه ی بعدیشون بیاد نفروشیش ؟هر بازی رو نمیشه عوض کرد بعضی از بازی هارو از زمان عرضه تا اومدن نسخه بعد باید نگه داشت و وقتی نسخه ی بعدشون بیاد بی ارزش میشن مثل pes fifa wwe gta
به هر حال بازی کردن با کنسول های نسل جدید خیلی هزینه بره
عزیز چه نیازی هستش که تا نسخه ی بعدیشون بیاد نفروشیش ؟
هر موقع شما بازیت تموم شد ببر بفروش ---- ازت میخرن
بله این واسه هر چیزی صدق میکنه دیگه ...به هر حال یه روزم که بازی رو نگه داری ارزشش میاد پایین
دوستان میشه به ps3 موس و کیبورد وصل کرد و بازی کرد