ببین داداش.
بزار از اول بگم کبری یه کیت یا یا بورد الکترونیکی که برای اینکه دستگات کپی خور بشه نصبش میکنی. برای نصب این کیت باید دستگات باز شه و این کیت با لحیم کاری تو کنسول نصب شه. حالا روش کار کبری چجوریه. کبری رو وقتی نصب کنی درایو نوری( جایی که سی دی میزاری ) دستگارو گول میزنه یعنی که باعث میشه که دستگات فک کنه سی دی بازی توش هست اما بازی رو از رو هارد اکسترنال اجرا میکنه. وقتی که کبری رو نصب میکنن از پشت دستگات جایی که هواکش هستش یه جای USB میاد بیرون برا اپدیت کبری نه خود کنسولا فقط برا کبری. کبری از اولین ورژن ps3 تا ۴.۵۵ بدون مشکل ساپورت میکنه. یعنی بدون هیچ مشکلی میتونی از رو هارد بازی کنی. اما برای اجرای بعضی بازیا ( از هر ۱۰۰ تا بازی شاید یدونش اینطوری باشه ) باید از دیسک بوت استفاده کنی. حالا دیسک بوت چیه؟ یه سی دی بازیو بزاری تو دستگاه تا اون بازی رو که می خوای اجرا کنی( نه اون بازی که رو سی دیه ها بازیی که نیاز به دیسک بوت داره فرقی هم نداره چه بازیی باشه).
خب این تا اینجاش. اگه می خوای ps3 بگیری با کبری کپی خورش کنی به دوتا چیز دقت کن یک اینکه ورژن کنسول زیر ۴.۶۰ و یا زیر ۴.۵۵ یا خود ۴.۵۵ باشه باشه ( مدل super slim ها چون جدیدترن ممکنه ورژنش ۴.۵۵ به بالا باشه پیشنهاد میکنم نگیری چون اولا که خیلی کوچیک شدن دوما که به خاطر همین کوچیک تر شدنش کبری کردنش سخت تر شده و کسایی که تو ایران سوپر اسلیم کبری میکنن خیلی کمن. سوما که سوپر اسلیم چون کوچیک تر شده ضعیف شده و اگه بخوای کبری بکنیش ممکنه به مشکل بخوره پس اصلا فکر سوپر اسلیمو نکن )
اگه می خوای ps3 بگیری و کبری بکنیش بهترین مدلش اسلیمه ( slim ) چون که تا اخر سال ۲۰۱۱ تولید شدن ورژنش زیر ۴.۵۵ و به راحتی کبری میشه و مشکلی براش پیش نمیاد ). اما دومین نکته اینکه خودت بورد کبری بگیر
برو تو سایت کبری برو تو قسمت resellers رو مال ایران کلیک کن. یه سایت باز میکنه به اسم irajshop.com. این سایت تنها نمایندگی فروش برد کبری تو ایرانه. قیمتشم 220.000 تومن.کنسولو با برد کبری بده یکی از مغازه های توپخونه بگو برام نصبش کن. برا نصبش ته تهش بخواد ازت 50.000 بگیره
خوب حالا بعد کپی خور کردن. برو یه هارد بگیر ( به نظر من ۲ ترابایتی قیمتشم میشه 350.000 ) بیا بده یکی از همین بچه های انجمن برات بازی بریزه فقط بش بگو برات بازی های کبری رو بریزه. بازی ریختن هم برا ۲ ترابایت بشه 80.000 بعدشم بشین عینه چی بازی کن.
اگه بازم سوال داشتی در مورد کبری و خرید ps3 بگو خوشحال میشم کمکت کنم
فروش PSP STREET با ۲ رم+لوازم جانبی کامل.
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/فروش-PSP-STREET-با-2-رم-و-100-گیگ-بازی+لوازم-جانبی-با-قیمت-خوب.602523/